7/4/12

Φωτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ




Κρύφτηκε ο Βορίδης

Κατάληψη στον ... αέρα [βίντεο]

Με 131 κιλά

5 συλλήψεις
Το φωτογραφικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Εξαρθρώθηκε, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας 46χρονος άνδρας και μια 49χρονη γυναίκα καθώς και τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 37 και 20 ετών.
Ειδικότερα, σήμερα (07-04-2012) τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Δολιανών Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με δύο επιβαίνοντες.
Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει.

Στη φάκα ο χασισέμπορος

Αυτά είναι τα ναρκωτικά που μετέφερε ο 31χρονος
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε 135 κιλά κάνναβης, πριν από τέσσερις ημέρες, στην Κορινθία.
Πρόκειται για έναν (1) 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβίαση περιορισμών διαμονής, καθώς επίσης κατηγορείται για ναρκωτικά και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Βρήκαν τους ληστές

Εξιχνιάσθηκε στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ληστεία που διαπράχθηκε από τρεις (3) δράστες, το προηγούμενο μήνα, σε βάρος δύο ηλικιωμένων στην οικία τους στη παραλία Λευκαντί Ευβοίας.
Μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του ενός εκ των δραστών. Πρόκειται για έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη, μετά από ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας. Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητούνται οι δύο (2) συνεργοί του.

Αλβανοί νταβατζήδες στην Ομόνοια

Από  «προστασία» σε οίκους ανοχής  αποκόμιζαν 500.000 ευρώ ετησίως

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Ομόνοιας στην περιοχή της Ομόνοιας, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση η οποία εκβίαζε ιδιοκτήτριες οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.
Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, μέλη του κυκλώματος.
Από την πολύμηνη έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ομόνοιας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία εκβίαζε ιδιοκτήτριες οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για «παροχή προστασίας».

Τραυμάτισαν Ειδικό Φρουρό

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 15:50 και αφού είχε ολοκληρωθεί η πολιτική κηδεία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα που την Τετάρτη είχε βάλει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Μια μικρή ομάδα αγνωστών που είχαν πάει στη κηδεία μετά το τέλος της αποφάσισαν να κάνουν πορεία στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος φαρμακοποιός.
Στην διάρκεια της πορείας λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος βρήκαν μια πεζή περίπολο με δύο ειδικούς φρούρους. Τότε οι άγνωστοι τους επιτέθηκαν, άρπαξαν το γκλοπ από τον έναν και τον χτύπησαν και κατάφεραν επίσης να του βγάλουν το πουκάμισο αλλά και την θήκη με το όπλο και τον ασύρματο.

Παίζουν με τη φωτιά


Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την καταπολέμηση της παράνομης εμπορίας, κατοχής και χρήσης, κροτίδων και βεγγαλικών , συνελήφθησαν στην Τρίπολη και το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός και ένας (1) 52χρονος ημεδαπός αντίστοιχα, γιατί κατείχαν κροτίδες και βεγγαλικά.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην οικία του 19χρονου, όπου στο προαύλιο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -550- τυποποιημένες κροτίδες.

6/4/12

Τυφώνας Χίος

Έρχεται απόψε στο EXTRA
Το "Μακελειό" έρχεται να κάνει ποδαρικό στο EXTRA παραμονή του Λαζάρου, αμέσως μετά το "Αποκαλυπτικό δελτίο" με τον Άκη Παυλόπουλο

Είχε αγκαζέ τους Αφγανούς

Συνελήφθη, σήμερα (06-04-2012) νωρίς το πρωί, στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά τεσσάρων (4) μη νόμιμων μεταναστών (Αφγανικής καταγωγής) ηλικίας 32, 18, 19 και 22 ετών αντίστοιχα, με προορισμό την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, σήμερα και περί ώρα 03:00΄ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν να κινείται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ένα Δ. Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) και το ακινητοποίησαν στην 85 χ/θ (διόδια Θηβών), προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Έκαναν τη ΔΕΗ!

Συνελήφθησαν στη Φιλοθέη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 36 και 20 ετών, διότι λίγο πριν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στη Φιλοθέη με σκοπό τη κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης, οι δύο (2) συλληφθέντες χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετική μέθοδο και πρόσχημα, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα τα οποία άλλες φορές εξαπατούσαν παρουσιάζοντάς τους ψευδή γεγονότα ως αληθινά και τους αποσπούσαν χρήματα και άλλες φορές εισέρχονταν στις οικίες τους και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή.

Έδειραν με "ψυχραιμία"

Η κτηνωδία των ΜΑΤατζήδων

Δήλωση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχετικά με τον τραυματισμό του Προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριου Λώλου
"Εκφράζω την ανθρώπινη συμπαράστασή μου στον Πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, κ. Μάριο Λώλο. Εύχομαι να είναι υγιής και να επανέλθει γρήγορα στη δουλειά του και στην οικογένειά του.
Καταδικάζω κάθε περιστατικό αυθαίρετης βίας, από όπου και αν προέρχεται. Οι συνθήκες τραυματισμού του κ. Λώλου διερευνώνται μέσα από κατεπείγουσα δικαστική έρευνα, για την οποία ζητήθηκε η παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ούτως ώστε, να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για το αδιάβλητό της.

Έπιασαν τον Πακιστανό δολοφόνο

Άνδρες του Α.Τ Κορωπίου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες χθες  στην περιοχή Κορωπίου Αττικής, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κορωπίου, 40χρονος Πακιστανός, ως ο δράστης ανθρωποκτονίας σε βάρος 28χρονου συμπατριώτη του και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονου ομοεθνή του, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τις βραδινές ώρες της 29-03-2012, στην περιοχή Ανάχωμα, του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαγκαδά. 
Σε βάρος του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ. Ανακρίτρια του 2ου Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί ενώπιόν της, με τις κατηγορίες της «Ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία», «Επικίνδυνης σωματικής βλάβης» και παράβασης του Νόμου «περί Όπλων». Οι Πακιστανοί είχαν τσακωθεί μεταξύ τους για οικονομικές διαφορές. Ο δολοφόνος που πιάστηκε στο Κορωπί έριξε τη φονική μαχαιριά στον 28χρονο. Το περιστατικό είχε γίνει

Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται



«Έρωτά μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε» είναι το κορυφαίο τραγούδι του αθάνατου Κώστα Κόλια που σιγοτραγουδούν στους διαδρόμους, στο κτηριακό συγκρότημα της ΓΑΔΑ όταν ξεπροβάλουν οι «πρωταγωνιστές». Ο Ανώτατος αξιωματικός ή η μικροκαμωμένη υφισταμένη του. Και για να εξηγούμαστε, δεν έρχονται παρέα χέρι χέρι, αυτό το συνηθίζουν στα ταξίδια τους και ειδικά στο εξωτερικό, σε πόλη που φημίζεται για τους «αδέκαστους» λειτουργούς της δικαιοσύνης. Δεν ξέρουμε αν αληθεύει, αλλά ο Ανώτατος σιγοψιθυρίζει πολύ συχνά στα χείλη του το άσμα του Γιάννη Κωνσταντίνου «θα σε δικάσω αν σε δω σ’ άλλα χέρια και θα σε σβήσω απ’ τις καρδιάς μου τα δεφτέρια»! Άσμα που κάποτε έσχιζε τις ερωτοχτυπημένους στα πανηγύρια της Βόνιτσας ή εκεί κοντά στις όχθες του ποταμού Αχέροντα.   Ο Ανώτατος προδόθηκε πριν λίγες ημέρες από το λάθος του, σε βδομαδιάτικό ταξίδι του εξωτερικού να πάρει μαζί του μόνο

Θα πάθουν νίλα

Έρχεται ο Στέφανος Χίος
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες είναι από τα δοκιμαστικά που γίνονται στο "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" στα νέα στούντιο-αεροδρόμιο  και από τη συχνότητα του EXTRA.

Το μετέωρο και σάπιο πολιτικό σύστημα θα χτυπηθεί ανελέητα και απόψε το βράδυ λίγο μετά της 11 μμ δια χειρός Στέφανου Χίου. Και κάποιοι δεν θα έχουν

Τα πουλούσε στην Κολομβία ο έμπορος όπλων

ΗΠΑ: 25 χρόνια κάθειρξη στον ρώσο «έμπορο του θανάτου»

«Ψέματα!» φώναξε ο Βίκτορ Μπουτ όταν ο εισαγγελέας είπε προς το δικαστήριο ότι ο ρώσος λαθρέμπορος ήξερε ότι πουλάει τα όπλα για να σκοτωθούν Αμερικανοί

   Ο Ρώσος Βίκτορ Μπουτ, γνωστός ως «έμπορος του θανάτου», ο οποίος κρίθηκε τον περασμένο Νοέμβριο ένοχος για λαθρεμπόριο όπλων υπέρ των ανταρτών της Κολομβίας, καταδικάσθηκε την Πέμπτη σε κάθειρξη 25 ετών από δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Παρότι οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει ισόβια, η δικαστής Σίρα Σέιντλιν απεφάνθη ότι τα 25 χρόνια κάθειρξης είναι αρκετά, δεδομένων των «μοναδικών περιστάσεων» αυτής της υπόθεσης.

Αποφυλάκιση για τους "Πυρήνες"

 
Αποφυλακίζεται η Κωνσταντίνα Καρακατσάνη, η οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 11 ετών για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής που της έχει επιβληθεί πρωτοδίκως με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Το δικαστήριο της επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Βγάζει μάτι η "αδυναμία" του Ανώτατου

Σε λίγο στο Crimes on air
"Aνώτατος" έτσι είχαμε συνηθίσει να λέμε στα χωριά μας, τον αξιωματικό της ένδοξης Χωροφυλακής, που ήταν Αστυνομικός Επθεωρητής σε κάθε περιφέρεια. Μόνο που εδώ πρόκειται για την Αθήνα και κατά Λ. Αλεξάνδρας μεριά ... Θα σας αποκαλύψουμε πως μπλέχτηκε στα δίχτυα του έρωτα με νεαρά υφισταμένη του, αλλά

Από την Ινδία μ' αγάπη ...

Το δέμα που έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών ΣΔΟΕ Αττικκής
Πολύ σημαντική η προσφορά της αστυνομίας στην Κάρυστο που συνέλαβε τον Ινδό "παραλήπτη"





Στελέχη του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων του ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ [που διοικεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος] στα πλαίσια διενέργειας ελεγχόμενης μεταφοράς ταχυδρομικού δέματος από την ΙΝΔΙΑ το οποίο περιείχε 263 κάψουλες με  την δραστική ουσία ΔΕΞΤΡΟΠΡΟΠΟΞΥΦΑΙΝΙΟ που υπάγεται

Από τα Εμιράτα τα λαθραία


"Ράμπο" άνδρες και γυναίκες, του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακάλυψαν και κατάσχεσαν στον λιμένα του Πειραιά ένα εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 425.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία έφεραν την εμπορική ονομασία ROCCO .

Όπλα σε διαδικτυακούς πληστηριασμούς

      Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
«Ηθελα να φτιάξω ιδιωτικό πολεμικό μουσείο»
Όπλο τύπου Καλάσνικοφ (αντίγραφο από Βουλγαρία ή Γιουγκοσλαβία), που βρέθηκε στην πολυκατοικία, στη Λούτσα.
 

  «Είμαι συλλέκτης όπλων και προσπαθούσα επί σειρά ετών να κάνω ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο. Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ιντερνετ από διαδικτυακούς "πλειστηριασμούς" οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αγορά των όπλων, μου κόστισε περίπου 150.000 ευρώ. Δεν πούλησα κανένα από αυτά. Στην Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. Στη Νιγηρία είχα πάει από τις 26 Μαρτίου προσκεκλημένος επιχειρηματιών για επενδύσεις σε εργοστάσια βιολογικού καθαρισμού και άλλα περιβαλλοντικά θέματα, μετά από συνεννόηση με Ελληνες επιχειρηματίες».

Ψάρευε πελάτες στον ΟΚΑΝΑ Χαλκίδας


 Συνελήφθη  στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 39χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών χαπιών.
Ειδικότερα, χθες και περί ώρα 09:30΄, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο στην περιοχή πλησίον του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χαλκίδας (ΟΚΑΝΑ), διότι μετά από διενέργεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τριάντα (30) ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή.

Δραπέτης ο ναρκωέμπορος

Πιάστηκε από την Ασφάλεια Πολυγύρου





Μετά από αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής -σύμφωνα με τις οποίες αγνώστων στοιχείων Αλβανός κάτοικος της Λάρισας κατέχει και διακινεί σημαντικές ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας- Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής και συμφώνησε για την αγορά 3 κιλών κάνναβης αντί του ποσού των 3.600 ευρώ.

Έγινε της Τρίπολης [νέο βίντεο]

Στην Κλειτορία με κλεμμένα ΙΧ

Στα Τριπόταμα Αχαΐας αποσυναρμολογούσαν κλεμμένα ΙΧ και τα διέθεταν προς πώληση





Εξαρθρώθηκε μετά από επισταμένες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε κλοπές οχημάτων και πλαστογραφίες κατ΄ εξακολούθηση στην περιοχή της Αττικής.
Συνελήφθησαν   στα Τριπόταμα Αχαΐας, τρεις  άνδρες, ηλικίας 59, 56 και 45 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και πλαστογραφίας, αντίσταση και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ξεφύτρωσαν λαθρομετανάστες στα ακτινίδια


Ο Βασίλης Λάππας διοικητής του αρμόδιου και δραστήριου Τμήματος Συντονισμού
Πιάστηκαν από το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής 2 διακινητές , Έλληνας Ρωσοπόντιος οδηγός και συνοδηγός Κούρδος, φορτηγού ψυγείου Διεθνών μεταφορών που μετέφερε 12 τόνους ακτινίδια και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο