10/9/11

Γυναίκες στο λαθρεμπόριο τσιγάρων

 Στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 51 και 43 ετών ενώ αναζητείται ημεδαπός συνεργός τους, κατηγορούμενες για «Σύσταση Εγκληματικής Ομάδας», παράβαση του Ν. « περί Τελωνειακού Κώδικα» και παράβαση του Ν. «Περί Όπλων».

Ηρωίνη ως τα μπούνια

Στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 24 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.

Άρχισαν οι προσαγωγές

Μέχρι τώρα στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει 31 προσαγωγές  και συνελήφθη ένα άτομο για κατοχή βεγγαλικών.

Πόλη αστυνομικών

 
 
Του Διονύση Βυθούλκα
 
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη η οποία κινείται σε ρυθμούς ΔΕΘ, όχι της έκθεσης βέβαια, αλλά των κινητοποιήσεων και των μέτρων ασφαλείας.

Το νεροπίστολο "Αίαντας" και οι κλούβες

To τείχος της Θεσ/κης

Στο Τολό ξετρύπωσαν τους Βούλγαρους σωματέμπορους



Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπόρων στην Αργολίδα, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και συνελήφθησαν το πρωί στο Ναύπλιο Αργολίδας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, τρεις άνδρες ηλικίας 55, 39 και 47 ετών, καθώς και μία 41χρονη γυναίκα,

Με Βολιώτικη κόκα

Τα κατασχεμένα
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 44χρονος έλληνας  και ένας 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.  

Έπιασαν τους ληστές των ΕΛΤΑ

Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, ενώ αναζητείται και ομοεθνής συνεργός του, ως δράστης της ληστείας που έλαβε χώρα την 7-9-2011, σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην Γλυφάδα, κατά την οποία τραυματίσθηκε 55χρονη .

Έκλεβαν τους Σπαρτιάτες

Εξιχνιάστηκαν δέκα  περιπτώσεις κλοπών, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ συνελήφθη χθες (09-09-2011) το μεσημέρι στην Σπάρτη Λακωνίας, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Πλάκα η κοκαΐνη

                                          Στο Λιμεναρχείο Πάτρας
Το "κοκό"
Η κρύπτη στην καμπίνα
Το φορτηγό των 2 Ελλήνων

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν την περασμένη Τρίτη, κατά την αποβίβασή τους με  πλοίο προερχόμενο από την  Βενετία της Ιταλίας,  συνελήφθησαν ο 48χρονος  οδηγός φορτηγού   και ο 28χρονος  συνοδηγός του. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικό σκύλο και άνδρες του Λιμεναρχείου Πατρών,  διαπιστώθηκε ότι οι δυο δράστες  μετέφεραν 11,5 κιλά κοκαΐνης. 

Ψηφιακοί κλέφτες πολυτελών ΙΧ



Άλλα κόλπα ...

Όσο πιο πολλά  ηλεκτρονικά συστήματα είναι  συνδεδεμένα στο μηχανισμό πλοήγησης των αυτοκίνητων μας, ολοένα κι αυξάνεται ο κίνδυνος κακόβουλοι χάκερ να πάρουν εξ' αποστάσεως (!) τον έλεγχό του, ακόμα και να σβήσουν τον κινητήρα ενώ ο οδηγός κινείται στο δρόμο!

Το βίντεο-ντοκουμέντο της ενέδρας του PKK



Το βίντεο-ντοκουμέντο δάρκειας 19' της ενέδρας του PKK στην φάλαγγα των οχημάτων του τουρκικού Στρατού στις 17 Αυγούστου όπου σκοτώθηκαν 11 Τούρκοι στρατιωτικοί εκ των οποίων ένας ήταν Ταγματάρχης στην περιοχή Çukurca της επαρχίας Hakkari, αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr. 

Άκουσε τη συμβουλή ο οδηγός

Χούφτωστην χούφτωστην

Άρρωστη με το σέξ

Μια σεξομανή θα υποδυθεί στη νέα της ταινία η γνωστή ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου

Άλλος άνθρωπος!

Τα όργια στις βίλες έχουν και τα καλά τους ...

Όλοι είχαν ΜΚΟ


Του Λάμπρου Σταυρόπουλου

«Ρελάνς» με λίστα χρηματοδοτούμενων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και συλλόγων επί «γαλάζιας» διακυβέρνησης (περίοδος 2007-2009), έκανε στην Βουλή ο υπουργός Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης, απαντώντας στις επικρίσεις της ΝΔ για το προωθούμενο πρόγραμμα πεντάμηνης «κοινωφελούς εργασίας» 55.000 ανέργων με την διαμεσολάβηση ΜΚΟ.

9/9/11

Τάζουν για την ΔΕΘ στους αστυνομικούς




Ο Υπαρχηγός που βρίσκεται ήδη στην Θεσ/κη μεσολάβησε για  να "χρυσώσει" η κυβέρνηση το χάπι στο αστυνομικό προσωπικό. Αν όμως περάσει η ΔΕΘ και δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις;
Άρον άρον και εν όψει ΔΕΘ  η κυβέρνηση πήρε πίσω [φαινομενικά τουλάχιστον] την αιφνιδιαστική απόφαση Σαχινίδη, να μην καταβάλλονται  με εμβάσματα  οι "αποζημειώσεις" των αστυνομικών. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα  από το υπουργείο προστασίας του πολίτη

Η απάντηση των Λαρισαίων


Τα 109 δενδρύλλια κάνναβης
Και μια σύμπτωση το χωριό με την μεγάλη  χασισοφυτεία λέγεται: Νίκη! 
Τους ... κακοφάνηκε που ήρθε την Τετάρτη η ΟΠΚΕ  από την μακρινή Φλώρινα και έπιασε στην Γιάννουλη της Λάρισας δυο άτομα με Αλβανικό πιστόλι και ένα κιλό ηρωίνη και έτσι έδωσαν στο Αρχηγείο ηχηρή απάντηση, γιατί αυτό θα πει υγιείς ανταγωνισμός ...

Στην φυλακή ο Κονγκολέζος παιδόφιλος



Ο Μάνος Σφακιανάκης

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο Κονγκολέζος, το τέρας που κρατούσε δέσμια σε διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα επί μια εβδομάδα, 14χρονη που είχε «ψαρέψει» στα ΚΤΕΛ όταν έκλεγε σε παγκάκι για τον αποχαιρετισμό του φίλου της, που συνοδεύτηκε με  τσακωμό.

Ζευγάρι στην παραχάραξη

                    Τα  "μαϊμουδένια" ευρώπουλα
Συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 30χρονη, για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.  

Έβαλαν τους ένστολους της ΔΕΘ με τις μαύρες πόρνες

                                               ΑΙΣΧΟΣ
Αστυνομικός της "ΔΕΛΤΑ" μολύνθηκε με        επιπεφυκίτιδα σε μπουρδελοξενοδοχείο!

Mετά βαΐων και κλάδων 425 μοτοσικλετιστές της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» ΚΑΙ «ΔΙΑΣ» κατέλυσαν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση. Aυτό που συνέβη όμως είναι ΝΤΡΟΠΗ.   Όπως αποκαλύπτει το  Crimes on air την ώρα που βουλευτές και υπουργοί θα αναπαύονται στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης,  οι αστυνομικοί θα ξύνονται από τους ψύλλους που υπάρχουν στα κρεβάτια τους.

Ήταν προμελετημένο?

Στο Crimes on air τα πειστήρια
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος δείχνει το σχοινί του θανάτου που οι αρχές ... ξέχασαν μέσα στο σπίτι


   Ποιός "αυτόχειρας" κρεμάει  την θηλιά στο παταράκι του μπάνιου; Για τις αρχές μόνο ο Κώστας Τσαλικίδης! Ποιόν πείθουν όμως;




Αναθάρρυνε ο κ. Δικόπουλος!

Με γραβάτα "Burberry" o Δήμος Κούζελος Διοικητής του Τμήματος Αρχαιοκαπηλιών, τον οποίο ο κ. Γερουλάνος αποκάλεσε με το μικρό του όνομα κατά την παρουσίαση του πανάκριβου πίνακα στην Εθνική Πινακοθήκη.  Με το ανοιχτόχρωμο κουστούμι ξεπρόβαλε o διοικητής Ασφαλείας κύριος Δικόπουλος,

Όταν η σπανιότητα συναντά την ομορφιά

Σπάνιος ο πίνακας, κούκλα όμως και η Αρχαιολόγος [φωτο crimes on air]  του υπουργείου πολιτισμού που του φέρθηκε με το "γάντι"!


Χρυσάφι σε αξία

Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος στο ... κυνήγι του "Καλυδώνιου κάπρου"


Από τον Διονύση Βυθούλκα

«Κλοπές έργων τέχνης συμβαίνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο, αυτό που επιτυγχάνεται σπάνια είναι η ανεύρεσή τους», είπε σήμερα, Πέμπτη, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κυρία Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα,Κατά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του εξαφανισμένου επί δεκαετία έργου - είχε κλαπεί το 2001 στο Βέλγιο - ο υπουργός Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής και η διευθύντρια της Πινακοθήκης, τόνισαν ιδαίτερα τη σημασία αυτής της επιτυχίας, την οποία άλλωστε επιβεβαίωσε η παρουσία στην Εθνική Πινακοθήκη ξένων ανταποκριτών και τηλεοπτικών συνεργείων [τοβημα].

Οι στόχοι της Οικονομικής Αστυνομίας

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας που διοικεί ο Μπάμπης Τάτσης,  συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, με βάση κυρίως τις καταγγελίες που περιέρχονται στο τηλεφωνικό κέντρο 11012.

Τον έπιασαν στου Σαλάκου

Τα δενδρύλλια  που ξεπερνούν τα 3 μέτρα
Η φυτεία της Ρόδου
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, 57χρονος κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Έφτασαν στην Μεγαλόπολη


Εξιχνιάστηκαν πέντε (05) περιπτώσεις κλοπών, μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 30 και 41 ετών αντίστοιχα, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Από την Φλώρινα στη Γιάννουλη


                                 Η ηρωίνη και το Αλβανικό πιστόλι
Το κατασχεμένο ΙΧ
Συνελήφθησαν  στη Γιάννουλη - Λάρισας, από αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, 28 και 31 ετών και ένας (1) ημεδαπός 38 ετών, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».

8/9/11

Εξαφάνιση

Εξαφανίστηκε στις 01/09/2011 από την περιοχή Ασωμάτου Λέσβου, είναι 54 ετών και πάσχει από Νοητική Υστέρηση και Σάκχαρο.


Έχει καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι υπέρβαρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπλουζάκι με άσπρες οριζόντιες ρίγες και μαύρη βερμούδα.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065.

Έδειραν μάρτυρα προστασίας;

Από: Κουρδιστό Πορτοκάλι
 
 
Μια πολύ περίεργη ιστορία που θέτει σοβαρό θέμα για την αποτελεσματικότητα της ελληνικης αστυνομίας αλλά και την αντίληψή της για την "συνεργασία" με μάρτυρες, έχει συμβεί εδώ και μέρες και (όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ) έχει κρατηθεί κρυφή.Ο μάρτυρας έδωσε λοιπον τα στοιχεία για να τους εκδικηθεί και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Η προστασία όμως του μάρτυρα παρουσίαζε αρκετές "ιδιομορφίες".
Ως προστασία,αυτοί που του την παρείχαν, θεώρησαν την παραχώρηση τεσσαρων φουσκωτών αστυνομικών με τους οποίους ο καταδότης δεν προστατευόταν αλλά κυκλοφορούσε σε νυχτερινά κέντρα κάνοντας ό,τι έκανε παλιά. Με τη μόνη διαφορά πως τη θέση  των μπράβων του, είχαν πάρει οι φουσκωτοί της αστυνομίας.

 Ο υπό "προστασία" μάρτυρας, εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα κάνοντας μάλιστα φασαρίες με τους αστυνομικούς συνοδείας.

"Mερακλής" ο χασισοκαλλιεργητής

Του βγήκε ξυνό το "Τσάι" του Ιρακινού

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης , ένας 33χρονος αλλοδαπός διακινητής, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Ο Βούλγαρος κουβαλούσε "12"


Συνελήφθη στο 6ο χλμ. της Εγνατίας Οδού Ιάσμου – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Φυλάκισαν τον ληστή

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, η ληστεία που έγινε την 16-08-2011 στο Υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Άργος Αργολίδας.  Για την υπόθεση αυτή σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, για ληστεία και παράβαση του νόμου περί Όπλων.

Τους έπιασαν στο "φόρτωμα"

Στην Πεύκη Αττικής, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 31 και 43 ετών, γιατί λίγο πριν είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στη Πεύκη, από το οποίο είχαν αφαιρέσει πλήθος αντικειμένων.