17/9/16

Τους γυάλισε το μάτι ...

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθη έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ηλικιωμένος ημεδαπός, για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Βούλγαροι στην απάτη

Οι Αποδείξεις

Εξακριβώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, η δράση εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούταν στην περιοχή της Πάτρας και της Ζακύνθου, με αντικείμενο την συστηματική εξαπάτηση πολιτών, με το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο ευθύνεται ή εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό παιδιού.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, προχθες (15-9-2016) αργά το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, μέλος τουλάχιστον πενταμελούς εγκληματικής ομάδας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατ’ επάγγελμα διάπραξη απάτης, ενώ οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τους υπόλοιπους τέσσερις συνεργούς του.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν τον 30χρονο σε ξενοδοχείο της Πάτρας και τον συνέλαβαν, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 18.650 ευρώ, πληθώρα κοσμημάτων και δυο κινητά τηλέφωνα.

16/9/16

Φλωρινιώτικο ...

Ιδού ...

Χθες (15-09-2016) τις βραδινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί εντόπισαν πλησίον του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής και επιχείρησαν να σταθμεύσουν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 29χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, απορρίπτοντας από το παράθυρο του συνοδηγού τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Χασίς επί Κολωνώ

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθη στον Κολωνό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 26χρονος ημεδαπός, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του 26χρονου και εντοπίσθηκε στον Κολωνό οικία, εντός της οποίας απέκρυπτε τα ναρκωτικά.

Περί εκταφής

Στο πλαίσιο έρευνας για υποβοηθούμενη ευθανασία

Εκταφή και τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Αλ. Βέλιου

Η εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου συναποφασίστηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο και τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επέσπευσε τον θάνατό του.

15/9/16

Πήγαν Χάγη

Όχι για να δικαστούν ...

Στη Διάσκεψη Αρχηγών των Ευρωπαϊκών Αστυνομιών συμμετείχε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στην έδρα της Europol στη Χάγη Ολλανδίας, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Στη διάσκεψη συμμετείχαν περίπου 450 εκπρόσωποι των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τρίτων χωρών και διεθνών Οργανισμών, καθώς και ακαδημαϊκοί.
Στις εργασίες της Διάσκεψης τον κ. Αρχηγό συνόδευαν η Προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ξανθάκης.

Τυφώνας "Μ@λ@κ@ς για τη Σάσα

Πρόεδρε, άσε το κορίτσι ήσυχα
Αποτέλεσμα εικόνας για σασα σταματη συλληψη


Ο πρόεδρος Βασίλειος Ντούμας, συνεπικουρούμενος από τον ΓΓ Μαυροϊδάκο

Αποτέλεσμα εικόνας για προεδρος φρουρων ντουμας

'Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση,  από Ειδικό Φρουρό  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε. το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.
                Ο  Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι   "επωνύμων δημοσιογράφων "  και απλών κοινών θνητών . Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.

Βλέπουν Ρούπα

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουπα

Συναγερμός έχει σημάνει στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία από το μεσημέρι της Τετάρτης και τη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Μαλεσίνα καθώς υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις ότι μια από τις δύο γυναίκες που απείλησαν τους ταμίες της τράπεζας ήταν η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

14/9/16

Γνωστός και μη εξαιρετέος

Αποτέλεσμα εικόνας για ναρκωτικα

Έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (14-09-2016), 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν (1) Ένταλμα Σύλληψης και (1) Ένταλμα Προσωρινής Κράτησηςεκδοθέντα από κ. Ανακριτή του 1ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, πράξεις που έλαβαν χώρα το 2013.

Γυναικεία χέρια στην ηρωίνη

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρωινη

Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό δύο γυναικών (αδελφές) - μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, πρωινές ώρες σήμερα (13-09-2016), στην περιοχή του Ευόσμου.
Πρόκειται για δύο ημεδαπές ηλικίας 33 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και σύσταση συμμορίας.

Η Βαρόνη έβαλε το χεράκι της



Η βαρόνη Νίνα φον Μάλτζαν

Τραγωδία Αίγινας: Βαρόνη «βοήθησε» τον χειριστή του ταχύπλοου

Μία βαρόνη από οικογένεια γερμανοαμερικανών τραπεζιτών είναι το «μυστηριώδες πρόσωπο» στην τραγωδία της Αίγινας. Πρόκειται για τη Νίνα φον Μάλτζαν, που έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, έχει σπουδάσει στη Γενεύη και έχει γνωστή διεθνώς για τη φιλανθρωπική της δράση καθώς προχωρά με μεγάλη συχνότητα σε δωρεές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι η ιδιοκτήτρια της θαλαμηγού «Ντουέντε» (ομώνυμη του ταχύπλοου σκάφους που σκόρπισε τον θάνατο πριν έναν μήνα στον Σαρωνικό), οι συνεργάτες της οποίας έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο που έχει ήδη προφυλακισθεί για το τραγικό συμβάν. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό μόνο το μικρό όνομά της και όσοι τη γνώριζαν απέφευγαν να αποκαλύψουν τα πλήρη στοιχεία της.

Η ταυτότητα της συγκεκριμένης γυναίκας αλλά και οι άλλοι επιβάτες της θαλαμηγού είχαν προκαλέσει σειρά ερωτημάτων και είχε οδηγήσει στην ανάπτυξη «σεναρίων» για τον «ρόλο» που μπορεί να είχαν στο πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα και της «προσπάθειας να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά τους».

Ελευσινιώτικο ...

τασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -118- κιλών και -370- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 13-9-2016 στην Ελευσίνα και στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 49 και 50 ετών, για μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των δύο προαναφερόμενων.

Ο ναρκέμπορος ήταν ο Υπαρχιφύλακας

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας σε βάρος 40χρονου Υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Μακεδονίας και 47χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται - κατά περίπτωση – για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα πυρομαχικά και τις εκρηκτικές ύλες καθώς και για παράβαση καθήκοντος.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (13 Σεπτεμβρίου 2016), κατά τη διάρκεια έλεγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Υπαρχιφύλακα, που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν σε τρέιλερ (4) σάκοι με (113) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (124) κιλών και (228) γραμμαρίων.

13/9/16

Tους πήραν στο κυνήγι


Το βίντεο ντοκουμέντο


Έτσι σώθηκε


JAS 2069
JAS 2073
IMG 3442
JAS 2087
IMG 3436
IMG 8736
IMG 8739
IMG 8745
JAS 2099
JAS 2119
JAS 2141
JAS 2154
JAS 2172
JAS 2177
JAS 2184
JAS 2192
 Του Γιάννη Σπυρούνη
Όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει… λέει ένα γνωμικό του λαού μας. Και στην περίπτωση του 78χρονου Θεόδωρου Πατσούρη, μάλλον αυτό ίσχυσε. Ο ηλικιωμένος του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και ακόμα και μέλη της οικογένειάς του πίστευαν πως είχε σβήσει κάθε ελπίδα να βρεθεί ζωντανός πέντε ημέρες μετά, τους διέψευσε όλους. Έχοντας πλήρη διαύγεια πνεύματος, εμφανώς ταλαιπωρημένος, αλλά ζωντανός, ο Θεόδωρος Πατσούρης εντοπίστηκε από βοσκό σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το χωριό Πανόπουλο, δίπλα στην ΕΟ 111 σε ένα σημείο πλήρως καλυμμένο από βλάστηση. Με επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε διαδοχικά στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, στο ΓΝ Αμαλιάδας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Το αυτοκίνητό του είχε πέσει εκεί μετά απο ατύχημα και δεν διακρινόταν από τα γύρω σημεία, καλυμμένο από τη βλάστηση.

Εντοπίστηκε σώος 4 ημέρες μετά

Απίστευτο
Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένου – Αστυνομικοί «χτενίζουν» την «111» μεταξύ Αχαΐας και Ηλείας όπου υπήρξε το τελευταίο στίγμα από το κινητό του Οι κεραίες αποκάλυψαν  το τελευταίο στίγμα του σήματος του κινητού του τηλεφώνου

Εντοπίστηκε , στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, σήμερα (12-9-2016) στις (17.00) ώρα, στο Πανόπουλο Ηλείας, ο 78χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανισθεί πριν από τέσσερις ημέρες στην Ηλεία.
Οι αστυνομικές έρευνες οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, υπό την εποπτεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας των ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς και Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Που πήγαινες έρμε!

Η φυτειούλα του

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 66χρονου  σε περιοχή της Πιερίας, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες ( 12 -0 9 -2016) το πρωί , εντοπίσθηκε ο 66χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε αγρόκτημά του σε περιοχή της Πιερίας, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε θερμοκήπιο 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

12/9/16

Τίγκα στη Βρυσέλλα

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθησαν, σήμερα (12-09-2016) το πρωί στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 47χρονος άνδρας και μία 64χρονη γυναίκα, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (56) κιλά κάνναβης.
Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Βρυσέλλα, όταν εντοπίστηκε ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Τα γεννητούρια του Νιγηριανού

Το Ντοκουμέντο

Συνελήφθη το μεσημέρι, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 36χρονος υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από τη Μαδρίτη.

Σ' αναμμένα κάρβουνα ο χασισοκαλλιεργητής

Στο μαγαζί του Αντύπα

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομια  χασις

Στον πολυχώρο του ρέστοταν-μπαρ «On the Rocks» στην Βάρκιζα που ανήκει στον ίδιο χώρο με το μπουζουξίδικο «Ribas», Αλβανός σουβλατζής, είχε … υψώσει εβδομήντα χασισόδεντρα, εν τη αγνοία ασφαλώς των ιδιοκτητών, που του είχαν αναθέσει απλώς  να επιβλέπει περιστασιακά τις εγκαταστάσεις, καθώς ο επιχειρηματικός όμιλος τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να εκμεταλλεύεται και τα δυο μαγαζιά, έχοντας μάλιστα βάλει και σχετικό πωλητήριο-ενοικιαστήριο σε  σχετικές αγγελίες.  Τον 34χρονο Αλβανό «πασαδόρο»  ξετρύπωσαν μετά από δυο εικοσιτετράωρα παρακολούθησης μυστικοί αστυνομικοί της διεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καρβουνάκης, που κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στην χασισοφυτεία με δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων. Ο Αλβανός που  εδώ και χρόνια εργάζεται σε αλυσίδα σουβλατζίδικου στο Καλαμάκι, για την «φύλαξη» της χασισοφυτείας και την αποφυγή «απρόσκλητων» επισκεπτών, είχε στη διάθεσή έναν κάτασπρο γιγαντόσωμο σκύλο Dogo Argentino. Τα δυο νυχτερινά κέντρα ανήκουν σε ανώνυμη εταιρεία στην οποία μέτοχος ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Αντύπας  που όμως δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την δράση του Αλβανού.

Ο τσακωμός με την Εισαγγελέα και η ανακοπή

Αποτέλεσμα εικόνας για κριμες εκτακτο

Δεν ξανάγινε ...
Αποτέλεσμα εικόνας για παναγοπουλου γιαννα
Η  Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου  
Σοκ την Παρασκευή στην Κυπαρισσία. Ο 55χρονος Αναστάσιος Παναγόπουλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών υπέκυψε μετά την ένταση που προκλήθηκε σε δικαστήριο του Μονομελούς πλημμελειοδικείου για δυο καρυδιές και πιο ακριβέστερα για την συγκομιδή των καρυδιών! Ο 55χρονος δεν ήταν καν κατηγορούμενος αλλά κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης με κατηγορούμενο τον αδελφό του, που βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την εξαδέλφη τους. Το δικαστήριο καταδίκασε σε οχτάμηνη φυλάκιση τον κατηγορούμενο αλλά με αναστολή. Στο άκουσμα της καταδίκης όμως ο 55χρονος αδελφός σηκώθηκε από την θέση του στο ακροατήριο και άρχισε να καταφέρεται σε βάρος της έδρας και τότε ήταν που η γυναίκα εισαγγελέας, διέταξε αμέσως  να συλληφθεί  …

11/9/16

... Φορτωμένος

Οι Αποδείξεις

Σήμερα (11-09-2016) πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας , συνέλαβαν έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, συνελήφθη ο ανωτέρω στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, γιατί κατείχε και μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, δύο -2- σάκους που περιείχαν -11- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους - 5- κιλών και -19-γραμμαρίων .

Πάμε Λάβδανη ...

Οι ... οβίδες

Συνελήφθη, χθες (10-09-2016) το μεσημέρι στη Λάβδανη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.