28/6/14

Και πάλι ισόβια για τους 5 φόνους

Ο υιός Φούκας στο πλάνο ...


Τo Μεικτό Ορκωτό Εφετείο του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόφαση του, μετά την εκδίκαση, σε δεύτερο βαθμό , της υπόθεσης του πενταπλού φονικού  στα Καλύβια του Αγρινίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, Διονύσης και Λυσίμαχος Φούκας καταδικάστηκαν όπως και πρωτόδικα σε πέντε φορές ισόβια για το φονικό στα Καλύβια Αγρινίου που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Νοέμβριο του 2006.

Η ώρα της ΕΚΑΜ

Ο Βασίλης Κικίλιας στο Γουδί
 
 
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε την Παρασκευή επίσκεψη στην Ειδική Κατασταλτική και Αντιτρομοκρατική Μονάδα, στις εγκαταστάσεις της στο Γουδί. Ο Υπουργός συναντήθηκε με τον Διοικητή και τους άνδρες της Μονάδας και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με εντολή του κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να κινητοποιήσουν άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε μέχρι τα τέλη Ιουλίου, να έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ που συμμετείχαν στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, τον Ιούλιο του 2013. Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι: «Είναι αδιανόητο να μην έχουν τιμηθεί οι αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ., που συμμετείχαν σε μία τόσο μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση από την Ελληνική Πολιτεία και ειδικά από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη».

Ένας αλλά Μάξιμος

Η χειροτονία του Ιωαννίνων
Tην χειροτονία στον Αγ. Παντελεήμονα παρακολούθησε με ενδιαφέρον ο υπουργός δημόσιας τάξης Βασίλης Κικίλιας [φωτο]. Δίπλα του, ο δήμαρχος Αθηναίων αλλά και των Ιωαννίνων Φίλ. Φίλος

Με το βλέμμα στραμμένο στο Φανάρι έγινε σήμερα η χειροτονία του νέου μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και 29 αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και εκπροσώπους άλλων Εκκλησιών.

Η προσφώνηση του Αρχιεπισκόπου προς τον νεοχειροτονούμενο Ιεράρχη ξεχώριζε από κάθε άλλη μέχρι σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που ο Αρχιεπίσκοπος μιλάει με τέτοια ένταση για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να προτείνει τον συγκεκριμένο κληρικό στην Ιεραρχία χρησιμοποιώντας παράλληλα πολλές αλληγορικές εκφράσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ποικιλοτρόπως

Οι 2 Ιρανοί του καρτέλ της ηρωίνης

Η αφρόκρεμα των δικηγόρων
Ανάμεσα στους ποινικολόγους είναι και ο Παύλος Σαράκης που καλείται να υπερασπιστεί τον μελλοντικό αγοραστή-εφοπλιστή του μικρού τάνκερ που κουβαλούσε στα αμπάρια του τους τόνους της σκόνης

Ήταν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Ιουνίου. Στη βίλα της Φιλοθέης έχουν εισβάλει τα «βατράχια» του Λιμενικού και μαζεύουν τα τσουβάλια με τον μισό τόνο καθαρής ηρωίνης. 

Eίχε ζουμί η υπόθεση



 

Τα καρπούζια μύριζαν ...

Τα Ντοκουμέντα

 
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες χθες, εκατόν σαράντα οχτώ κιλά διακόσια δεκαπέντε γραμμάρια και οχτώ δέκατα (148.215,8 kgr) φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Μεο ΚΤΕΛ τα 9 κιλά χασίς

Τα Ντοκουμέντα: Κόντεψαν να ... χαρμανιάσουν οι επιβάτες
 
Συνελήφθη  βράδυ στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που προέκυψαν από την έρευνά των αστυνομικών, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον 33χρονο οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Τώρα και κάνναβη-μπισκότα

 
 
Οι αποδείξεις
 
Μπισκότα και κάψουλες κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης ε ντόπισαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μελών δικτύου διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά τρεις ημεδαποί, ηλικίας 44, 43 και 45 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών».
Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 44χρονος έμπορος των ψυχοτρόπων ποσοτήτων, στην κατοχή και οικία του οποίου βρέθηκαν κα κατασχέθηκαν:

Τουρκάλες για τρομοκρατία πιάστηκαν στα Εξάρχεια


 

Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν εν πλω από το Λιμενικό πριν μήνες ανάμεσα σε Χίο και Μυτηλήνη με μέλη της τουρκικής οργάνωσης DHKP-C να μεταφέρουν τα όπλα των φωτο στα Τουρκικά παράλια

Συνελήφθησαν χθες (27-6-2014) και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-6-2014) στα Εξάρχεια από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας και συγκεκριμένα δύο γυναίκες ηλικίας 48 και 24 ετών και ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης.
Συγκεκριμένα σε βάρος της 48χρονης και του 40χρονου εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτή Εφετών Βορείου Αιγαίου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η κόκα του Αλβανού στην παραλιακή

Τα Ντοκουμέντα
Και το περίστροφο μάρκας CZ 38 mm special
Η κρύπτη στο ταμπλό
 
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 26-6-2014 στον Άλιμο Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης  ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή και διακίνηση κοκαίνης.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών μετά από έρευνες για αλλοδαπό που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαίνης σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής, εντόπισε τον 29χρονο υπήκοο Αλβανίας στoν Άλιμο Αττικής, εντός του οχήματος που χρησιμοποιούσε για την μεταφορά και την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών και τον συνέλαβε.
Σε έρευνα που ενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν εντός ειδικής κρύπτης στο ταμπλό και κατασχέθηκαν:

Γκανγκστερική ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) τουλάχιστον αγνώστων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στις 16.50, τέσσερις (4) δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, πυροβόλησαν με όπλα που έφεραν στον αέρα και αφού έθραυσαν τζαμαρία κοσμηματοπωλείου, αφαίρεσαν από τις προθήκες κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.

... Σιτάρι θάνατος

 
 
Σήμερα (28-06-2014) περίπου στις 04:15΄τα ξημερώματα, στην 140η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς Αθήνα), Δ.Χ.Φ. επικαθήμενο με ρυμουλκό, έμφορτο με σιτάρι, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε κάθετα εντός του οδοστρώματος.
Στη συνέχεια δεύτερο Δ.Χ.Φ. επικαθήμενο με ρυμουλκό, επίσης έμφορτο με σιτάρι, που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, επέπεσε στο πρώτο φορτηγό αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε και αυτό εντός του οδοστρώματος.

Πειρατής συγγραμάτων ο 27χρονος

 
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο καταπολέμησης του φαινομένου της διαδικτυακής πειρατείας των πνευματικών δικαιωμάτων, διερεύνησε αντίστοιχη υπόθεση και συνέλαβε  μεσημέρι, σε περιοχή της Αθήνας, έναν 27χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για «πειρατεία» σε νομικά συγγράμματα και κείμενα.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης υπήρξε στοχευμένη διαδικτυακή αστυνομική έρευνα στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών αλλά και σχετικής μήνυσης.
Όπως προέκυψε από την ενδελεχή ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων, ο 27χρονος ημεδαπός, ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής ιστοσελίδας, διέθετε «πειρατικά», έναντι χρηματικής συνδρομής, νομικά συγγράμματα και κείμενα.

27/6/14

Κι άλλοι μέσα ...


Επτά ακόμη προφυλακίσεις για την ηρωϊνη στο  «Noor one»
 
Προφυλακιστέα κρίθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, των 986,6 κιλών που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας και εντοπίστηκε σε άλλη επιχείρηση του λιμενικού στο Κορωπί σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες.

Πρόκειται για τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος του «Noor one», τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο, όλοι τους Ινδοί υπήκοοι. Επίσης ένας 41χρονος Τούρκος υπήκοος με βελγικό διαβατήριο και η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Aπάτες με βαμβάκι

 
 
Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας κατάφερε να εξιχνιάσει άλλες δ υο σημαντικές υποθέσεις εξαπάτησης του ελληνικού Δημοσίου και ταυτοποίησε την εμπλοκή αγροτών - παραγωγών καθώς και προμηθευτών σπόρων βάμβακος, σε περιπτώσεις παράνομης είσπραξης ειδικών χρηματικών ενισχύσεων (επιδοτήσεων), από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων ).
Για τις υποθέσεις αυτές, που παρουσιάζουν ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά, προηγήθηκε εξειδικευμένη και μεθοδική αστυνομική διερεύνηση, με τη συνδρομή αρμόδιων Υπηρεσιών του προαναφερόμενου Οργανισμού, ο οποίος εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Στο πλαίσιο της έρευνας διακριβώθηκε η εμπλοκή πέντε (5) ημεδαπών, ηλικίας 33 έως 76 ετών, παραγωγών βαμβακιού στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και δυο (2) ιδιωτικών - εμπορικών επιχειρήσεων και οκτώ (8) αγροτών – παραγωγών, στο νομό Κιλκίς .

Κρύπτες με κορσέδες και τιράντες

Τα Ντοκουμέντα: Κάτω απ' τα πουκάμισα

... Έγδυναν χρυσοχόους

Τα Ντοκουμέντα: Μεγάλη υπόθεση
 
 

 Εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές, με την μέθοδο της απασχόλησης, από κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.
Συνελήφθησαν, προχθές (25-06-2014) το μεσημέρι στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών, τρεις (3) υπήκοοι Σερβίας και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 58 και 51 ετών, καθώς και μία 39χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών - αποπειρών κλοπών, που διέπραξαν τα μέλη της σπείρας, από κοσμηματοπωλεία σε περιοχές της Χαλκιδικής, Σπάρτης, Κορίνθου, Φλώρινας και Δελφών.

Αθώος ο Χτενάς για τους 3 φόνους

Ο Ανδρέας Χτενάς για ένα έγκλημα που έγινε πριν από 13 χρόνια συνελήφθη μόλις πριν τρεις μήνες
Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Δράμας ο 57χρονος επιχειρηματίας από την Καβάλα που κατηγορούνταν για υπόθεση τριπλής δολοφονίας στη Θάσο πριν από 13 χρόνια.

Ο επιχειρηματίας κατηγορούνταν για την πολύκροτη υπόθεση της τριπλής ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί στις 16 Ιουνίου 2001, με θύματα τον 55χρονο υπάλληλο της τοπογραφικής υπηρεσίας Καβάλας Γιώργο Χαλκίδη, τον 48χρονο υπάλληλο της πολεοδομίας Καβάλας Γιάννη Κουλούση και τον 49χρονο εργολάβο οικοδομών και στέλεχος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Κυριάκο Αθανασά, καθώς και για την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Σιδηρόπουλου, τον Ιούλιο του 2002 στην Καβάλα.

Έτσι κουβάλησα τους τόνους ηρωίνης

 

Απολογία: «Πώς μετέφερα τους δύο τόνους ηρωίνη»
Τμήμα του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης που εντοπίστηκε σε αποθήκη στο Κορωπί και έφτασε στην Ελλάδα από τον Περσικό με το πλοίο «Noor One»
 
«Με πήγαν μεσοπέλαγα στα σύνορα Ιράν - Πακιστάν όπου είχαν την ηρωίνη. Φορτώσαμε την ηρωίνη στα κάτω καταστρώματα χρησιμοποιώντας τις δύο ανθρωποθυρίδες του πλοίου. Στην Ελλάδα είχαν κρύψει ανάμεσα σε σακιά που έμοιαζαν ότι είχαν... πριονίδι».

Ψηφίζουμε Ραχήλ


Τα αστέρια του Λιμενικού





Π
ραγματοποιήθηκαν από 18 έως 20 -06-2014 οι αγώνες πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών Ε.Δ. & Σ.Α. για το έτος 2014, στο Αιγάλεω Νομού Αττικής .
Τους αγώνες διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό με τη συνδρομή του ΓΕΕΘΑ/ΓΡΑΜ. ΑΣΑΕΔ.
Η διοργάνωση των αγώνων είχε απόλυτη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.
Η συμμετοχή και το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαιτέρα υψηλό δεδομένου ότι στους αγώνες συμμετείχαν αθλήτριες των Ε.Δ. & Σ.Α. οι οποίες έχουν διατελέσει μέλη ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας, καθώς και της Εθνικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών.

Γιατί Βασίλη?

Α
Ο Βασίλης Κικίλιας στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων των ΜΑΤ στην Καισαριανή


Επικοινωνιακό φάουλ από τον υπουργό η δημοσιοποίηση φωτογραφιών αυτή τη χρονική στιγμή από την ανθρώπινη επισκεψή του στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην Καισαριανή,

ΟΚΑΝΑ και ΔΕΟΣ


      
Του Γιάννη Δαραβίγκα
Κάθε χρόνο την ίδια ημέρα, στις 26 Ιουνίου, όλοι, αρμόδιοι και μη, θυμούνται για καθαρά επικοινωνιακούς και μόνον λόγους ότι είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών. Αλήθεια, τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου τι κάνουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν εμπλακεί στην εξάρτηση από τις διάφορες ουσίες και αργοπεθαίνουν κάθε μέρα, θύματα ενός παγκόσμιου ολέθρου αλλά και της αδιαφορίας της πολιτείας.

Η επιστημονική ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, συνέταξε και παρουσιάζει την απολύτως τεκμηριωμένη έκθεση που ακολουθεί, αποκαλύπτοντας με στοιχεία την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον ΟΚΑΝΑ.

Εδώ η έκδοση πλαστών

 
 
Συνελήφθησαν στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ και Συρίας, για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων και παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί είναι μέλη σπείρας που δραστηριοποιείται στην πλαστογράφηση ταξιδιωτικών εγγράφων και διακίνηση αυτών σε αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Στην κατοχή των ανωτέρω αλλά και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

26/6/14

Αλβανός εκβιαστής

 
 
Στην Καστοριά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ριφιφί στο Λούρο

Το Ντοκουμέντο
 
Διακριβώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηπείρου, η δράση πενταμελούς εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκεται σε διάρρηξη, με τη μέθοδο του ριφιφί, η οποία έγινε την 24/25-12-2013, σε κοσμηματοπωλείο στο Λούρο Πρέβεζας.

Με φυτά ...

Tα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθησαν  στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 43 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της καλλιέργειας φυτών κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας αξιοποιώντας πληροφορίες για συστηματική καλλιέργεια φυτειών κάνναβης, εντόπισαν και έθεσαν υπό επιτήρηση τρεις φυτείες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.
Οι δύο ημεδαποί, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μετέβησαν χθες το βράδυ στο χώρο των φυτειών, όπου και συνελήφθησαν.

... Γύρισαν την κρατούμενη

 
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 25-06-2014, στη Μενεμένη, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 24χρονη αλλοδαπή, για παραβίαση όρων αδείας από Κατάστημα Κράτησης Γυναικών.

Κάτι τρέχει με το ναρκωφορτίο

 

Τα μεγάλα ερωτηματικά για το μεγάλο φορτίο ηρωίνης
 
Πώς είναι δυνατόν να υπήρξαν τρεις έλεγχοι από κρατικές αρχές και δύο επισκευές στο πλοίο μεταφοράς ηρωίνης «Noor One» χωρίς ουδείς να αντιληφθεί ούτε γραμμάριο από τους δύο ογκώδεις τόνους της ναρκωτικής ουσίας; Ποιος είναι ο ρόλος ενός Ιρανού που εμφανίζεται ως μέλος του πληρώματος αλλά διαπιστώνεται ότι τελικά επιβιβάσθηκε στο πλοίο μόλις ελλιμενίστηκε στην Ελευσίνα;

Το τροχόσπιτο έκρυβε λαθραία τσιγάρα

Η κρύπτη



Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που διενεργεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και τη δίωξη του λαθρεμπορίου.

Koύραση για τον υπουργό!



Παρουσία του Αμερικανού Γενικού Εισαγγελέα και υπό το βλέμμα της αυστηρής Επιτρόπου κυρίας Μάλστρομ, τον πήρε ο ύπνος, αλλά δεν έγειρε! Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση δίνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον υπουργό δικαιοσύνης, όπως αυτό καταγράφηκε στο Ζάπειο, με τα ακουστικά του μεταφραστή να έχουν εγκαταλείψει τα αυτιά του του κυρίου Αθανασίου και να του έχουν πέσει.