2/7/11

Αδιακαιολογήτως απών!


Την απουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την τελετή που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη μνήμη του νεκρού Υπασπιστή του Γιώργου Βασιλάκη, σχολίασαν τοπικά ΜΜΕ.

H επίθεση στον βουλευτή Τσώνη

Οδός Βασιλάκη δια χειρός Αρχηγού

Το όνομα του «Αστυνομικού Διευθυντή Γεωργίου Βασιλάκη» έδωσε το πρωί σε οδό, στην περιοχή Εσταυρωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ειδική τελετή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου. Ο Αξιωματικός, Υπασπιστής του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δολοφονήθηκε με τον φάκελο-βόμβα που είχε ως παραλήπτη τον τότε υπουργό προστασίας του πολίτη.

Τα αποτελέσματα της βίας

Γάλα από ... χασίς

Αυτή είναι το βυτίο με το γάλα που κουβαλούσε το χασίς σε  "οβίδες" του ενός κιλού
Το χασίς ήταν έτοιμο και συσκευασμένο προς πώληση
Σε βυτίο για γάλα 52χρονος Αλβανός μετέφερε για λογαριασμό 50χρονου έλληνα 82 κιλά χασίς. Ο Έλληνας συνελήφθη  από αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, τη στιγμή που παραλάμβανε και μεταφόρτωνε το χασίς στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.

ΕΛ.ΑΣ: Είναι οδηγοί και όχι "παρακρατικοί"

Τέσσερις ημέρες χρειάστηκε για να βγεί το πόρισμα με τους οδηγούς της ΕΘΕΛ που ταμπουρώθηκαν στην Βουλή. Κρίμα και εμείς νομίζαμε πως είναι "παρακρατικοί". Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:  

Δείτε το κοτόπουλο με τέσσερα πόδια!

Ένας ραβίνος που διατηρούσε κοτέτσι στην Ιερουσαλήμ , έκπληκτος είδε πως το κοτόπουλο που ήρθε στον κόσμο... εκτός από τα δυο συνηθισμένα πόδια είχε και άλλα δύο!

Ακυβέρνητο σκάφος στους Οθωνούς


Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης έμεινε το σκάφος «Polo Sablet», σημαίας Μάλτας, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά από τους Οθωνούς στην Κέρκυρα.

Πηγαίνουν ψάχνοντας



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το Ταχυδρομικό κατάστημα Βαγίων Βοιωτίας.

Ξύπνησε ενώ του έκαναν νεκροτομή!!!!


Σκιάχτηκαν οι ιατροδικαστές του νεκροτομείου της Βενεζουέλας, όταν ένας 33χρονος ξύπνησε από αφόρητους πόνους την ώρα που έβαλαν το μαχαίρι τους στο θώρακα για να τον ανοίξουν.

VIDEO ΣΟΚ: Πέταξε το σκύλο του από ταράτσα



Ένας ακόμα ανώμαλος ανέβασε video στο προφίλ του στο facebook δείχνοντας πώς πέταξε το σκύλο του από την ταράτσα κτιρίου, ύψους πάνω από 10 μέτρα!

Το σοκαριστικό video προκάλεσε αμέσως την αντίδραση φιλόζωων, κυρίως Γάλλων που ειδοποίησαν φιλοζωϊκές οργανώσεις για να ψάξουν τον δράστη.

O υπάνθρωπος καταγράφεται να τραβά το σκύλο από την ουρά και να τον πετά ''απλά'' από την ταράτσα στο έδαφος!

Στο προφίλ που δημοσιεύτηκε το video δημοσιεύτηκε απάντηση ότι δεν είναι αυτός που πέταξε το ζώο από την ταράτσα αλλά απλώς...τραβούσε με την κάμερα. Αυτός που πέταξε το σκυλί από την ταράτσα λέγεται Ahmed και ο λόγος που έπραξε την βάναυση αυτή κακοποίηση είναι υποτίθεται ότι δάγκωσε τον αδερφό του.VIDEO- Πέταξε το σκύλο του από ταράτσα ύψους 10 μέτρων!

Προσπαθώντας να απολογηθούν στους εξοργισμένους φιλόζωους ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι μάζεψαν το ζώο και είναι ασφαλές...

Τελικώς οι ''φίλοι'' του φοβήθηκαν τόσο που δέχτηκαν να μιλήσουν με τους φιλόζωους και να δώσουν το όνομα
του δράστη. Μάλιστα είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει!

Συνηθίζει να πετά ζώα από ταράτσες για πλάκα!!!

Το adespoto.gr αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το video αυτό απέστειλε τα στοιχεία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αν και είναι μάλλον θέμα της χώρας όπου αναρτήθηκε, πιθανότατα της Ινδίας.

Το περιστατικό έγινε στην Αίγυπτο. Το θέμα το ανέλαβε τη ESMA (Egyptian Society for Merci to Animals).

Σε σημείωσή τους στο facebook διάβασα πως ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, παραδέχθηκε οτι έχει ξαναπετάξει ζώα, αλλά απο τον πρώτο όροφο και επιπλέον βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του άλλα 2 σκυλιά, απο τα οποία το ένα το έσκασε και εξαφανίστηκε αμέσως μόλις άνοιξαν την πόρτα και το δεύτερο δεν μπορούσε να κουνηθεί, γιατί είχε σπασμένα καί τα 4 πόδια, το οποίο και φυσικά ανέλαβε η ESMA.

Τώρα αγωνίζονται να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς οι νόμοι που προστατεύουν τα ζώα είναι ανύπαρκτοι στην Αίγυπτο.

Γρατσιουνιές κατά τον εκπρόσωπο Κοκκαλάκη

Ο μισθοφόρος

1/7/11

H φωνή του Χρ. Παπουτσή

Μαφιόζικη δολοφονία του μπασκεμπολίστα Γιοβάνοβιτς



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της μαφιόζικης δολοφονίας του σέντερ του ΚΑΟ Δράμας, Λιούμπο Γιοβάνοβιτς.

Το 'ριξε στο τσάμικο

Tα χημικά των ΜΑΤατζίδων στο μετρό

Ελεύθερος «χωρίς εγγύηση» ο Ντομινίκ Στρος Καν

Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης συμφωνεί να αφεθεί ελεύθερος χωρίς εγγύηση  ο Ντομινίκ Στρος-Καν, μετέδωσε το Associated press.

Ο Κεχαγιόγλου αποχώρησε από την δίκη Παναγόπουλου

Το Crimes on air είχε βρεθεί στον Κορυδαλλό όταν αποφυλακίστηκε -λόγω παρέλευσης του 18μηνου- ο Απόστολος Πετράκης. Στη φωτο ο Σάκης Κεχαγιόγλου του δείχνει τον δρόμο προς την έξοδο των φυλακών. 
Χώρισαν σήμερα οι δρόμοι του ποινικολόγου Σάκη Κεχαγιόγλου, με τον  πελάτη του Απόστολο Πετράκη, κατηγορούμενο για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ρωσικά ηλεκτρονικά ξεκαθαρίσματα

Ο συνιδρυτής  της ρωσικής εταιρίας επεξεργασίας πληρωμών ChronoPay συνελήφθη με τον ισχυρισμό ότι προσέλαβε ένα hacker για να διεξάγει επίθεση άρνησης υπηρεσίας εναντίον ενός ανταγωνιστή του. [scareware.gr].].].

Οι Πακιστανοί που έβγαζαν διαβατήρια

Ένα "κανονικό" γραφείο έκδοσης διαβατηρίων [φωτο]  είχαν οι Πακιστανοί για να εφοδιάζουν και να νομιμοποιούν λαθρομετανάστες
Στα Πατήσια  από Αστυνομικούς της Δ-νσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί που είχαν συγκροτήσει σπείρα που προέβαινε στην κατάρτιση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων , τα οποία στη συνέχεια διέθετε σε αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής με σκοπό την παράνομη τακτοποίηση τους στη Χώρα μας.

Αφόπλισαν αστυνομικό σε χρηματαποστολή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων  αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα το πρωί, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το Ταχυδρομικό κατάστημα Βαγίων Βοιωτίας.

Στο κελί "33"

Τους 33 έφθασαν οι δουλέμποροι στον Έβρο από τις αρχές του έτους. Ο 33ος πιάστηκε χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, να καθοδηγεί 22 λαθρομετανάστες στα παράνομα μονοπάτια του ποταμού  Έβρου. 

Έριξαν μπάζα σε ανύπαρκτη κατάθεση

Ο Περικλής Παναγόπουλος στην πόρτα του γραφείου του

Ο κ. Καλογρίτσας που συνομιλούσε με τον Παναγιώτη Βλαστό και του εξέφραζε τον θαυμασμό του! [Και εμείς στο Crimes on air τον θαυμάζουμε τον Παναγιώτη αλλά για δημοσιογραφικούς λόγους]

Ο κ. Σαλαμούρας που σφύριζε αδιάφορα για ενδεχόμενη  κατάθεση Καλογρίτσα. Και αυτό είναι φανερό στη πολύμηνη  δίκη που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη

Στην υπόθεση της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, παρότι υπήρχαν συνομιλίες με κατηγορουμένους και τον μεγαλοεργολάβο Καλογρίτσα, ο τελευταίος ουδέποτε κλήθηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών για να δώσει έστω μια κατάθεση.

Έδειρε τραγουδιστή ο "Σουηδός"

Σε λίγο μόνο στο Crimes on air
Γιατί  ο "Σουηδός" που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, είχε δείρει πολύ γνωστό τραγουδιστή?

Ράχη τη ράχη και πέτρα την πέτρα

Άνδρας επιτέθηκε στον Σαρκοζί στο Μπραξ. (Βίντεο)

Κύριε Σαλαμούρα στας διαταγάς σας ..!

Φωτο-ντοκουμέντο: Ο Πετράκης δεν αποφυλακίστηκε νόμιμα, τον έβγαλε κρυφά ο Χήτος από την μπροστινή μάλιστα πόρτα των φυλακάων Κορυδαλλού.


Ο τρίτος υποδιοικητής της Ασφάλειας και η παρέα του, που φροντίζουν να "ποινικοποιούν" της σχέσης δημοσιογράφων-κατηγορουμένων, όπως ο πάλαι ποτέ διαβόητος "Αξιωματικός των Καμπαρέ". Αυτός που αναγκάστηκαν να τον διώξουν ... νύχτα από το αστυνομικό σώμα 
Κύριε Σαλαμούρα  Γ΄ κατά σειρά υποδιοικητή της Ασφάλειας Αττικής σας ενημερώνουμε πως στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων ο δημοσιογράφος του Crimes on air Βασίλης Χήτος, τηλεφώνησε στις 10.42 χθες  το βράδυ στον Απόστολο Πετράκη και του ευχήθηκε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Μα για την γιορτή του φυσικά. Σας το λέμε για να μην το «μπλέξετε» πάλι πισώπλατα  το παλικάρι ότι τάχα έχει επαφές με «μεγαλοκακοποιούς». Ξέρετε με τις υποκλοπές ...

Σκότωσαν τον "Σουηδό"

Ο "Μπράβος" της νύχτας Βασίλης με το παρατσούκλι ο "Σουηδός" ήταν -όπως πληροφορείται το Crimes on air- ο πραγματικός στόχος της δολοφονικής επίθεσης που έγινε τα ξημερώματα στο Γκάζι, στο κέντρο "Μαμάκα".

Bαρούσαν με λύσσα

ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ


24χρονος στην κωμόπολη Μουτζούρ του Κίρσεχιρ φέρεται να βίασε την 73χρονη σύζυγο και αργότερα ρίχνοντας της κολόνια την έκαψε ζωντανή.

Επίθεση από ψάρια! [βίντεο]


Μια οικογένεια Ασιατών αποφάσισε να κάνει βαρκάδα σε ένα ποτάμι.
Λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο όμως, και συγκεκριμένα χωρίς τα ψάρια του ποταμού, τα οποία ενοχλήθηκαν!

Έτσι δεν τους άφησαν σε ησυχία...
Με το που ξεκίνησε τη βόλτα της η οικογένεια άρχισαν να τους τη πέφτουν ψάρια από αριστερά και δεξιά.

2012 Μία Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΔΕΛΤΑ "ραντίζει" προκαταβολικά

Τι είναι αυτά τα χημικά συνδεδεμένα με μπαταρίες που πετάνε οι ΔΕΛΤΑδες στην Πανεπιστημίου; Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο αλλά και την αγωνία -μην τους πάρουν ... πρέφα- ζωγραφισμένη  πίσω από τις μάσκες των αστυνομικών.

Και οι δέκα εναντίον του!


Το τιρκουάζ brazilian της Melissa Satta !!

 Γεννημένη στις ΗΠΑ με ιταλικές ρίζες η Melissa [πρώην του Κριστιάν Βιέρι] έχει κάψει καρδιές στην Ιταλία αλλά και  σε όλο τον κόσμο.


Διαγκωνίζονται στη φιγούρα?

Ωχ! Γράψαμε πως ο κ. Κοκκαλάκης είναι εμφανίσιμος  και ξεχάσαμε τον κίνδυνο να παρεξηγηθεί στην Λ. Αλεξάνδρας ο φιλόδοξος Αρμανοτσολιάς στη Δίωξη  του Οργανωμένου Εγκλήματος. Το «τσολιάς» για να μην παρεξηγούμαστε, του  πηγαίνει λόγω ύψους!  


Έσωσε φοιτητή ο Απ. Πετράκης

Από βέβαιο πνιγμό –όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- έσωσε 20χρονο φοιτητή στο Ρέθυμνο, o Aπόστολος Πετράκης, που είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.