28/8/15

Η ΔΙΑΣ πάει Ορεστικό




Χθες (27-08-2015) το πρωί στο Άργος Ορεστικό, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση της επέκτασης της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς .
Συγκεκριμένα, από τις αρχές Αυγούστου έχει επεκταθεί και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εφαρμογή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αρχικά τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της Ομάδας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιο.
Στην εκδήλωση παρέστη

Ταυτοποίησαν άλλους "2"


Σε συνέχεια του από 27.8.2015 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε τον εντοπισμό μεγάλης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, σε δύσβατη δασώδη περιοχή της Κορινθίας, την κατάσχεση πάνω από -1500- δενδρυλλίων κάνναβης, την σύλληψη ενός ατόμου και την ταυτοποίηση ενός συνεργού του , συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο (2) συνεργών τους.

Οι φούντες το Αλβανού

Tα Κατασχεμένα

Χθες (27-08-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας , αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε ο 39χρονος σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7 κιλών και 465 γραμμαρίων .

27/8/15

Άξιοι διώκτες των χασισεμπόρων




 Μπράβο στον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας Ανδρέα Τσαουρδά, στον Διοικητή της Ασφάλειας Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γιώργο Δούρο, στους άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου και του τοπικού αστυνομικού τμήματος Γκούρας.

Kαθηγητής πανεπιστημίου με οπλοστάσιο


Αυτή είναι φυτεία ...

1.585 χασισόδεντρα στην Κόρινθο






Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γκούρας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε δασώδη περιοχή του τοπικού διαμερίσματος Φενεού Κορινθίας, αποτελούμενη από (1.585) δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (26.8.2015) το απόγευμα, στο Πανόραμα Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 23χρονο ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται, καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Nα 'ναι καλά το ελικόπτερο

Για την φυτεία στη Σπάρτη



Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αγροτοδασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -366- δενδρύλλια.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (26.8.2015) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Κλέφτες ...


Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε κλοπές Ι.Χ. φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους.
Συνελήφθησαν στις 25-7-2015 το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 44 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν εντός επιχείρησης – διαλυτηρίου μεταλλικών αντικειμένων, τύπου «σκραπατζίδικο», ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού που αναζητείται.

Δημοσχάκης: περί βοοειδών

Για τη νόσο των βοοειδών και την καραντίνα στον Έβρο  ο τοπικός βουλευτής της Ν.Δ δήλωσε:
«Ο νομός Έβρου τώρα, και σε λίγο ενδεχομένως όλη η χώρα, βρίσκεται σε πολιορκία από την καταστρεπτική ζωονόσο, λόγω της ολιγωρίας της κυβέρνησης. Έχει τεθεί σε άδικη καραντίνα ο νομός κι απειλείται η τοπική οικονομία. Ήδη έχει απαγορευτεί η εξαγωγή από τον νομό σε άλλους νομούς της χώρας προϊόντων κρεάτων των βοοειδών, αλλά και παραγώγων προϊόντων. Έχουμε περίπου είκοσι περιστατικά της λοιμώδους δερματίτιδας και κάθε ζώο, το οποίο βρίσκεται σε κοπάδι, όλο το κοπάδι, ανεξάρτητα αν είναι υγιές ή όχι, θανατώνεται. Έχουν θανατωθεί περίπου 180 ζωντανά κι αναμένεται σύμφωνα με τα είκοσι περιστατικά που έχουμε να φτάσουμε περίπου στα 2.000 ζωντανά βοοειδή.

Τον έψαχναν οι Βέλγοι

,
Συνελήφθη,  (26-8-2015) μετά τα μεσάνυχτα, στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, από τις Αρχές του Βελγίου, για οργανωμένη ληστεία.

Τους σούβλιζαν οι δουλέμποροι

Τα Κατασχεμένα ΙΧ


Συνελήφθησαν προχθες (25-8-2015) το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) διακινητές, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας και ένας 60χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι (20) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

26/8/15

H παραουσίαση


Επ΄ άπειρον ο Sfakman




,
Το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενημέρωση του κοινού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2015, παρουσιάστηκε σήμερα (26-8-2015) στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), κ. Βασίλειος Κορκίδης παρουσίασαν την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων «FeelSafe» και το υλικό για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το ασφαλές ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο χορό οι Καλαματιανοί

Οι φυτείες



Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκαν χθες (25.8.2015), σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε αγροτοδασικές περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, τρείς (3) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση , πραγματοποιήθηκε χθες (25.8.2015) το μεσημέρι, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, δύο (2) φυτείες κάνναβης, όπου στη μία καλλιεργούνταν -16- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους από 0,5 έως 4 μέτρα περίπου, ενώ στην άλλη καλλιεργούνταν -7- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους από 2 έως 5 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τον τεμάχισε ...

,
Συνελήφθη χθες (25-8-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης, μία (1) καταδικαστική απόφαση και ένα (1) Βούλευμα.
Ο συλληφθείς συμμετείχε σε ανθρωποκτονία 42χρονου ομοεθνούς του, ο οποίος είχε βρεθεί τεμαχισμένος την 4-1-2011 στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων και την 5-1-2011 σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσαν:

Περί αρχαίων ...

Τα ευρύματα


Συνελήφθη χθες (25.08.2015) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 45χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας που διέπει την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Αναλυτικότερα, o 45χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης και σε διαδοχικές έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του και στο αυτοκίνητο του,

Την ...πάγωσαν

Τα Κλεμμένα

Χθες (25-08-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας εξιχνιάστηκε κλοπή που έλαβε χώρα στη Φλώρινα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών.
Συγκεκριμένα, 67χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 06-06-2015 έως 22-08-2015 άγνωστα άτομα εισήλθαν στο σπίτι της στη Φλώρινα και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή αξίας, κατά δήλωσή της, 100.000 ευρώ.

Η φυτειούλα

Τα Ντοκουμέντα


Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -23- δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 23 και 36 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε προχθές (24.8.2015) το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Παιδόφιλος ο Λευκαδίτης

,
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζει τις στοχευμένες πολύμηνες έρευνες, συμμετέχοντας στην παγκόσμια επιχείρηση για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων, με την κωδική ονομασία «Pacifier». Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποίησε την εμπλοκή και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, στη Λευκάδα, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προαναφερθείσας επιχείρησης, διεξήχθη πολύμηνη έρευνα στο δίκτυο ΤΟ R , για τον εντοπισμό χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται σε κατοχή και διαμοιρασμό υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Συγκεκριμένα, σε μία ειδική πλατφόρμα «hidden service» του εν λόγω δικτύου, η οποία κατασχέθηκε από τις αρχές των Η.Π.Α., εντοπίστηκε αποκλειστικά περιεχόμενο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

25/8/15

Στην Καβύλη οι χασισοκαλλιεργητές

Οι Αποδείξεις



Συνελήφθησαν χθες (24-8-2015) το βράδυ, στην Καβύλη Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, ένας 53χρονος ημεδαπός και μία 53χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι των δύο δραστών, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

Μέγας απατεών ο Νιγηριανός


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, εξιχνιάστηκαν επτά (7) υποθέσεις απάτης με υπολογιστή και πλαστογραφίας μετά χρήσεως, μέσω Διαδικτύου και συνελήφθη ο 30χρονος δράστης, νιγηριανής καταγωγής.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απάτη κατ΄ εξακολούθηση μέσω Διαδικτύου, χρήση πλαστού εγγράφου, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απάτη με υπολογιστή και πλαστογραφία μετά χρήσεως.
Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης μετά από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τον άμεσο εντοπισμό του.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με τα οποία ο προαναφερόμενος δράστης, είχε προβεί σε αγορά επτά (7) διαφορετικών ειδών και προϊόντων, μεγάλης αξίας, από γνωστή ιστοσελίδα δημοπρασιών και αγοραπωλησιών του Διαδικτύου.

Πακιστανοί το 'ριξαν στη βιομηχανία ...

Το εργαστηριό τους


Συνελήφθησαν χθες (24-8-2015) το πρωί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 22, 33 και 37 ετών, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, διευκόλυνση εισόδου και εξόδου από τη χώρα και παράνομη κατοχή εγγράφων άλλου προσώπου κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και απείθεια.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο σε οικία στον Άγιο Δημήτριο, στο οποίο κατασκεύαζαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία διέθεταν, έναντι αμοιβής 500 έως 2.000 ευρώ, σε αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο φιλοξενούμενος ήταν παιδόφιλος


Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενήλικα αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας, με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών» και της «Προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».
Προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία, ο προαναφερόμενος, προ τριημέρου περίπου, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της επτάχρονης κόρης της.

Ξερογλύφεται ο βαψομαλλιάς


 Γιάννενα: Έρποντας και γλείφοντας
Εθεάθη στα γνώριμα μπαρ της Γρηγορίου Σακκά ο αξιωματικός που έφυγε με τις κλωτσιές από την ΕΛ.ΑΣ παριστάνοντας τώρα τον επίδοξο "κομματάρχη" της μαύρης εποχής Σαμαρά. Ο Αξιωματικούλης που δεν έχει συντάξει ούτε μια ποινική δικογραφία της προκοπής πήγε για καφέ με κομματάρχισσα που παριστάνει την Κάρλα Μπρούνι και που η

... Τουνάμι στα βουνά


Σκόπια: Άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες - Δεν μπορούν να συγκρατήσουν το «τσουνάμι» των χιλιάδων προσφύγων οι δυνάμεις ασφαλείας 
Δεν τους συγκρατεί ούτε η «νεκρή ζώνη» ούτε τα δακρυγόνα... Οι πρόσφυγες θέλουν να διαπεράσουν στα Σκόπια με κατεύθυνση την Κεντρική Ευρώπη και κάνουν τα πάντα για αυτό!

Βουλιάζουν την Κω


Ιδού τα δουλεμπορικά

ΚΩΣ

24/8/15

Πλακώθηκαν






Σκηνές Φαρ – Ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Ομάδες μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει εκεί περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Στο κόλπο η Γεωργιανή


Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης με συνεργό την οικιακή βοηθό της

Με συνεργό την 54χρονη οικιακή βοηθό, υπήκοος Γεωργίας, άγνωστα άτομα χτύπησαν και λήστεψαν μια 89χρονη στον Κάλαμο Αττικής στις 19 Αυγούστου. Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δράστες είναι η 54χρονη οικιακή βοηθός και άγνωστος αριθμός συνεργών της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ψευδορκίας καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Επίσης συγκατηγορούμενη για την ίδια υπόθεση είναι και μία 35χρονη ομοεθνής της, η οποία συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Φόβος και τρόμος


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον συλληφθέντα:
Α) ΚΑΜΠΕΡΗ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας που γεννήθηκε το 1991 στη Λάρισα.


Και τους μη συλληφθέντες:
Β) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Αικατερίνης που γεννήθηκε το 1995 στη Λέσβο ή στο Βόλο.
Γ) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Παντελή του Ευαγγέλου και της Ευαγγελίας που γεννήθηκε το 1972 στην Στυλίδα Φθιώτιδας.


Δ) ΛΕΝΤΕΡΗ Επαμεινώνδα του Κωνσταντίνου και της Αργυρούλας που γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα

Ε) (επ) WAQAS ή MEHMOOD ή ALI (ον) ALI ή WAQAR ή WAQAS του FASIL ή MOHAMMAD και της PARVEN ή PARVIN ή AKHTER ή PARUIN που γεννήθηκε το 1991 στο Πακιστάν.