29/1/16

Τι είπε ο Αλβανός συζυγοκτόνος


Τι είπε ο δικηγόρος του

Σωκράτης Προβατάς

Toυριστική Police




Ξεκίνησαν από τις 26-01-2016 και στα Χανιά, οι περιπολίες αστυνομικών με ποδήλατα. Τη συγκεκριμένη δράση, που εφαρμόζεται πιλοτικά, με τη χρήση ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων, έχει στελεχώσει επιλεγμένο αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων.
Αποστολή της συγκεκριμένης ομάδας είναι η αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών των Χανίων, παρέχοντας σε αυτούς τις κατάλληλες οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού, όσο και ευρύτερα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Koιτάξτε φάτσα απατεώνα


ΒΕΝΙΕΡΗ Γεώργιο του Θεόδουλου και της Ελισάβετ, γεν. 12-03-1980 στην Έδεσσα – Πέλλας

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα, αποσπούσε χρηματικά ποσά, ως επί το πλείστον, από ιδιοκτήτες καταστημάτων.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης και απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα και της αντίστασης.
Προηγήθηκε καταγγελία ιδιοκτήτη ηλεκτρολογείου αυτοκινήτων, που βρίσκεται στο Δήμο Λαγκαδά, σύμφωνα με την οποία, την 13-01-2016, ο 36χρονος, προφασιζόμενος την υποχρέωση καταβολής χρηματικού ποσού λόγω βλάβης του οχήματός του, ζήτησε και απόσπασε από τον παραπάνω, χρηματικό ποσό για την υποτιθέμενη οφειλή του.
Από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 36χρονου στην περιοχή του Λαγκαδά και τη σύλληψή του, κατά την οποία προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Πιέζουν άπαντες!


Εύγε ...
Πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη και μέσω ... υπουργείου εθνικής άμυνας, ο βορείου Αστ. Επιθ. πιέζει για την παραμονή του. Εμ βέβαια, τόσο καλά που τα πήγε ο υφιστάμενός του Μπαντουβάκης της Κεντρικής Μακεδονίας, λογικό είναι! Φανταστείτε όμως να μην είχαν πιάσει τον συζυγοκτόνο Λέσι, ο Αλβανός που κλάδευε τις ελιές και οι εθελοντές στην Ορμύλια;

... Μέθυσαν στον Τύρναβο

1,5 εκ. τα διαφυγόντα κέρδη

Έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας
Τα Ντοκουμέντα



Στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας που διοικεί ο Μανώλης Πλουμής σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και την Τελωνειακή Υπηρεσία του νομού, διενέργησαν την 22-01-2016, έλεγχο σε επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών το χονδρικό εμπόριο τυροκομικών προϊόντων και οίνων – ποτών, στον Τύρναβο Λάρισας.

Συγνώμη!


 Σ' αγαπάω ακόμη ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής Κλοντ Λέσι μετά την πάνω από μια ώρα απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες θα τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στα φυλακές Διαβατών.
Βγαίνοντας από τον ανακριτή ο 33χρονος Κλοντ Λέσι ζήτησε μπροστά στις κάμερες συγγνώμη από τα παιδιά του που τα άφησε ορφανά, από την οικογένεια της πρώην συζύγου του, αλλά και από την Ελληνική Αστυνομία.
Στην απολογία του στον ανακριτή, υποστήριξε ότι θόλωσε

Στις 2 του μηνός οι κρίσεις?

Θα είναι αντάξιος του Τσακνάκη;

H επιλογή Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ θα συμπίπτει με τις κρίσεις των αξιωματικών
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας χαιρετά τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Δ.Τσακνάκη παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Παν.Κουρουμπλή και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δ.Αναγνωστάκη

Η θητεία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας «θεωρείται ολοκληρωθείσα με την έναρξη των τακτικών κρίσεων του έτους, εντός του οποίου συμπληρώνεται διετία από την επιλογή του από το ΚΥΣΕΑ».

Αυτό αναφέρεται σε τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή με ημερομηνία 28/1/2016 ο υπουργός Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλής και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας. Σημειώνεται ακόμη ότι αυτό προτείνεται «προκειμένου η εν λόγω επιλογή να εναρμονιστεί στο εξής χρονικά με τις τακτικές διαδικασίες ανάδειξης της λοιπής φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η αλλαγή αυτή στο χρόνο επιλογής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται ενώ είναι σε εκκρεμότητα η σχετική διαδικασία επιλογής νέου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών του Σώματος. Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις».

Οι Anonymous σε Ελληνική μορφή

Οι χάκερ είχαν χτυπήσει επί Σαμαρά και την ιστοσελίδα του υπουργείου μεταφορών όταν ο τότε πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει δωρεάν ίντερνετ
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη διερευνήθηκε υπόθεση διαδικτυακών επιθέσεων σε βάρος ιστοσελίδων δημόσιων φορέων και ιδιωτικών εταιριών και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος επτά (7) ατόμων για παράνομη αντιγραφή, χρήση απορρήτων δεδομένων και πρόσβαση σε προγράμματα και στοιχεία ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από εντοπισμό από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σελίδας της ομάδας «Greek Electronic Army», σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις σύμφωνα με τις οποίες, μέλη της ομάδας προέβησαν σε επιθέσεις σε βάρος συγκεκριμένων ιστοσελίδων.
Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα υπήρχαν αναρτήσεις για διαδικτυακές επιθέσεις, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 07-01 έως 28-05-2015.
Τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τουλούμι ...

Αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων με Γερμανούς στο Μοναστηράκι


Συμπλοκή μεταξύ ελλήνων και γερμανών σημειώθηκε στις 23.15 της Πέμπτης σε εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 69 στο Μοναστηράκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες 20-25 άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πλησίασαν τα τραπέζια όπου έτρωγαν 12 γερμανοί και τους ρώτησαν εάν είναι φασίστες. Στη συνέχεια συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε από την παρέα των γερμανών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ένας από τους τραυματίες παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν εξιτήριο.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες οι γερμανοί ήταν ακροδεξιοί, που είχαν έρθει στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν το Σάββατο στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων.

Για ληστεία ο Σκοπιανός

Tα Ντοκουμέντα

Στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθη το απόγευμα της 26-01-2016 σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 42χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της π.Γ.Δ.Μ., για ένοπλη ληστεία από κοινού, πράξη που έγινε το 2007 σε περιοχή της π.Γ.Δ.Μ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

27/1/16

Στον Παρακάλαμο

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθη, σήμερα (27-01-2016) το μεσημέρι στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 58χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του 58χρονου, η πιστοποίηση της εγκληματικής του δράσης καθώς και ο εντοπισμός του σπιτιού του, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

Παράλειψη

Που είναι το όνομα του δ/ντη του Τόσκα?

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε  με τον Υπουργό Άμυνας Moshe Yaalon και τον Επικεφαλής του Πολιτικοστρατιωτικού Γραφείου του Υπουργείου Αμυνας του Ισραήλ Amos Gilad, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Η νεκροφόρα του Κόλα



Μια νεκροφόρα για τους δραπέτες των Τρικάλων

Ποινικές διώξεις εναντίον επτά Αλβανών - ανάμεσα στους οποίους μία γυναίκα - έχουν ασκηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις δικαστικές αρχές για την αιματηρή έφοδο στις φυλακές Τρικάλων τον Μάρτιο του 2013 που οδήγησε στη μαζική απόδραση επικίνδυνων αλλοδαπών κρατουμένων. Οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς που κατηγορούνται τώρα για αυτή την επίθεση διαμένουν στον Βόλο και στη Λάρισα - οι περισσότεροι έχουν εξαφανισθεί - και ορισμένοι έχουν κατηγορηθεί για ληστείες αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών. Τμήμα της έρευνας γίνεται και για ιδιώτες που φέρεται να διέμεναν στην Κρεμαστή της Ρόδου.
Η υπόθεση που είχε εντυπωσιάσει την κοινή γνώμη και είχε αναστατώσει τις αρχές ασφαλείας πριν από περίπου τρία χρόνια. Τότε ομάδα ενόπλων επιτέθηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Θεσσαλίας και ακολούθησε πολύμηνο ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελλάδα το οποίο οδήγησε στον θάνατο μία άτυχη γυναίκα στα Ισθμια, έναν αστυνομικό στο Δίστομο αλλά και τρεις αλβανούς δραπέτες.

Mπεκρούλιασαν οι κρατούμενοι στην Νιγρίτα;



Μας ενημέρωσαν υπάλληλοι που τελούσαν υπηρεσία στο Κατάστημα Κράτησης Μακεδονίας ΙΙΙ, την 31-12-2015 και 01-01-2016.
Οπως γνωρίζετε βάση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Γενικών Καταστημάτων Κράτησης Τύπου Α και Β (ΦΕΚ 463/17-04-2003 τεύχος Β) και ειδικότερα στο άρθρο 8 παρ.3 αναφέρεται με σαφήνεια ότι :  Η τήρηση του ωρολογίου προγράμματος είναι υποχρεωτική.         Στην παράγραφο 4 αναφέρονται επίσης με σαφήνεια οι περιπτώσεις κατά τις οποίες κατ εξαίρεση οι κρατούμενοι παραμένουν εκτός κελιών και θαλάμων στις πτέρυγες με κλειστές κιγκλίδες οι κρατούμενοι έχουν το δικαίωμα στην αλλαγή του χρόνου 31η Δεκεμβρίου έως 00.30 της 1ης Ιανουαρίου σύμφωνα με την περίπτωση α που αναφέρει ότι παραμένουν εκτός κελιών και θαλάμων στις πτέρυγες με κλειστές κιγκλίδες από τα κελιά τους μισή ώρα. 
            Ο εσωτερικός κανονισμός αποτελεί βασικό συστατικό του νομικού πλαισίου που διέπει την έννομη λειτουργία Καταστημάτων Κράτησης και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να εφαρμόζεται κατά το δοκούν. 

Ο προαγωγός της Victoria's Secret

Εδεσσίτης

Ήθελαν την δόξα αυτού του γνήσιου μοντέλου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκαν σωρεία υποθέσεων παραβίασης απορρήτου και υποκλοπής προσωπικών δεδομένων (αισθησιακών φωτογραφιών) σε βάρος γυναικών νεαρής ηλικίας και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου, 27χρονος ημεδαπός.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες και μηνύσεις, που περιήλθαν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από το 2014, από νεαρές γυναίκες και γνωστή εταιρία εσωρούχων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες άγνωστος χρήστης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά προφίλ προσέγγιζε ως συνεργάτης εταιρίας εσωρούχων, γυναίκες νεαρές ηλικίας προκειμένου να εργαστούν ως μοντέλα στην προώθηση καινούργιων εσωρούχων.

Πονηρούλης


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και πορνογραφικών παραστάσεων σε βάρος 16χρονης ημεδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της μητέρας της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης προέβη στη δημοσίευση υλικού της ανήλικης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επίσης και σε κοινοποίηση του υλικού, μέσω προσωπικού μηνύματος, σε ανήλικο φίλο της.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο άγνωστος δράστης προσέγγισε την ανήλικη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε μέσω πιέσεων και απειλών να της αποσπάσει δύο γυμνές της φωτογραφίες καθώς και αρχείο ήχου και εικόνας με πορνογραφικό περιεχόμενο, όπου απεικονίζεται η ίδια.

Τον έπιασαν


Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Πρόκειται για 31χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

26/1/16

To σατανικό ζευγάρι της Σιάτιστας

Χειροπέδες από το Τμήμα Αναζητήσεων Ασφάλειας Αττικής

Εκβιασμός για τις προσωπικές στιγμές


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας εκβίασης κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 45χρονου και 47χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 34χρονης υπηκόου Γεωργίας, σύμφωνα με την οποία άγνωστος δράστης έστειλε στο κινητό της τηλέφωνο γραπτό μήνυμα, όπου ανέφερε ότι κατέχει τρία αρχεία εικόνας και ήχου, με την ίδια και τον σύζυγό της σε προσωπικές στιγμές και απαιτούσε το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ προκειμένου να μην προβεί στη δημοσίευση τους.
Οι προαναφερόμενες απειλές συνεχίστηκαν κατά διαστήματα και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών , άγνωστος δράστης παρέδωσε στην 34χρονη ψηφιακό δίσκο με τα τρία επίμαχα ψηφιακά αρχεία, απαιτώντας εκ νέου την καταβολή των 8.000 ευρώ.

Την γλύτωσαν από πνιγμό


Διασώθηκε μετά την άμεση επέμβαση δύο (2) αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 20χρονη ημεδαπή, η οποία κατά την προσπάθειά της να επιβιβασθεί σε καΐκι συγγενικού της προσώπου, έπεσε στο λιμάνι της Καβάλας και κινδύνευε να πνιγεί.

Έκανε το έμπλαστρο δολοφόνο


Συνελήφθησαν χθες (25-01-2016), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών με πρόκληση θανάτου, της έκθεσης και της ψευδορκίας. Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης, σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την Κυριακή (24-01-2016), μεταφέρθηκε από τον 40χρονο, σε Κέντρο Υγείας του νησιού, 25χρονος ημεδαπός, που δεν είχε τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Στα χαρτιά οι εξαγγελίες Τόσκα



Αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσεις σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική

«Υπαγωγή της ΕΛ.ΑΣ. σε διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή που θα επιλέγει την ηγεσία της, για την οποία θα υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια αστυνομικής και επιστημονικής επάρκειας. Κατ' αυτόν τον τρόπο τα στελέχη της  ΕΛ.ΑΣ. θα απεγκλωβιστούν από τον κομματικό έλεγχο και τις πελατειακές σχέσεις, θα αξιοποιηθούν οι γνώσεις και η πείρα τους και θα διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να μπορεί να επιδοθεί απερίσπαστη στο έργο της».

Αυτό έλεγε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά από αύριο Τετάρτη ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσεις στην Αστυνομία, χωρίς να έχει υπάρξει υλοποίηση της δέσμευσης αυτής.

Έτσι το ΚΥΣΕΑ αναμένεται να αποφασίσει και αυτή τη φορά ποιος θα είναι ο διάδοχος τουΔημήτρη Τσακνάκη στη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με την αγωνία να κορυφώνεται για τους Αντιστράτηγους Κωνσταντίνο Τσουβάλα (νυν Υπαρχηγός), Εμμανουήλ Κατριαδάκη (νυν Επιτελάρχης), Δημήτριο Σοφιό (Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος) και Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα (Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος).

25/1/16

Το βίντεο με τα ναρκωτικά

Τι είχε δηλώσει ο Ταξίαρχος [τότε] Καραΐτσης

Δώσε Δασκαλαντωνάκηηη!

2 Αστυφύλακες και Αρχικελευστής στις υπηρεσίες του

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέληφθησαν  δύο Αστυφύλακες, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες φύλαξης σε οικία επιχειρηματία, ενώ για την υπόθεση αυτή αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου και ένας Αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πάπας Αντιστράτηγος

Τρέμε Υποστράτηγε Κιούλε
Στην τελετή αγιασμού χοροστάτησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος, μαζί με τον Αιδεσιμολογιότατο Αντιστράτηγο ε.α. - πατέρα Ιωάννη Κοκκώνη.

Ομορφόπαιδο ο νοσηλευτής-βιαστής

Ποιος είναι ο 47χρονος νοσηλευτής που ασέλγησε σε ναρκωμένη ασθενή στη Δράμα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε εις βάρος σε μια 22χρονης, λίγη ώρα αφότου η νεαρή κοπέλα είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου. Η είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, συγκλονίζει κυριολεκτικά την πόλη της Δράμας, καθώς ο δράστης αποτέλουσε υπόδειγμα υπαλλήλου στο νοσοκομείο που εργάζονταν κι ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία από την ενασχόληση του με την πολιτική. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της σύλληψης του 47χρονου νοσηλευτή, στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας. 

Οι συνάδελφοι του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν  την εικόνα που αντίκρισαν στις μια και μισή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης όταν οι αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες μετά την καταγγελία που υπήρξε εις βάρος του. 

Δεν πάει ο Τόσκας

Εκεί που πάει ο Κουρουμπλής

Εγκαινιάστηκε χθες 22 Ιανουαρίου 2016 η λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Πολιτιστικού Κέντρου, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Μεσογείων 96, Αθήνα). Την τελετή εγκαινίων και αγιασμού ακολούθησε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής ΑνασυγκρότησηςΠαναγιώτης Κουρουμπλής. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας « μπορεί πραγματικά να αναδειχθεί σε ένα καθίδρυμα πνευματικό, όπου θα αναπτύσσεται μια άλλη πτυχή που έχει να κάνει με τους ανθρώπους που υπηρετούν ή υπηρέτησαν αυτόν το σημαντικό χώρο, με συνέπεια να συμβάλλει και η Αστυνομία από τη δική της πλευρά, με οργανωμένο τρόπο, στο πολιτιστικό προϊόν της χώρας ».

33 κιλά στην Καστοριά

Η ακατέργαστη κάνναβης

Σήμερα (23-01-2016) το πρωί στην Κολοκυνθού Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς συνέλαβαν 45χρονο ημεδαπό , για εισαγωγή μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη ο προαναφερόμενος, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε βρέθηκαν εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -32- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -32- κιλών και -960- γραμμαρίων.

Το 250αρι χασίς της Καλαμιάς

Υπόθεση του 2013: Τίποτα δεν μένει κρυφό

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μεταφοράς 250 κιλών κάνναβης, τα οποία είχαν κατασχεθεί τον Ιανουάριο του 2013  και για την υπόθεση σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τριών ατόμων, δυο ημεδαπών 47 και 57 χρονών και ενός 26χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.

Για ληστεία το ένταλμα


Στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης.

Στο Μεσοβούνι


Συνελήφθη, χθες (24-01-2016) το μεσημέρι στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας συνεργός του 40χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.