19/2/16

Δεν παίζεται ο άνθρωπος

Τα καπρίτσια Τόσκα

Σε αγροτικό μπλόκο έπεσε ο Αλβανός

Τα Ντοκουμέντα




«Συστημένος» έπεσε το πρωί της Παρασκευής στα χέρια των αστυνομικών ο 25χρονος Αλβανός που μετέφερε πέντε κιλά χασίς, μετά τις απανωτές γκάφες του με πρώτη αυτή του δρομολογίου που επέλεξε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί, όχι με ένα, αλλά με δύο τρακτέρ αγροτών που συμμετέχουν στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου.

18/2/16

Στο σημείο




Απαράδεκτος Τόσκας για Σφακιανάκη


Πριν λίγο στην Βουλή χαρακτήρισε τον Υποστράτηγο ως "δημοσιοσχετίστα και θαμώνα των καναλιών"

Η Όλγα για τον Sfakman




Βρήκε χαρά στα ... γαλόνια της

Μιλάμε για την 1,20 με τα χέρια στην ανάταση, πλην όμως σέξι αστυνομικίνα


Στην ΓΑΔΑ ανέδειξε τα προσόντα της ως αξιωματικίνα. Ασφάλεια, δεν ξέρει τι πάει να πει, όλο σε κάτι Α.Τ την έβγαζε ως "Β" και "Γ" επιλογής στην ιεραρχία. Πέρασε όμως από το μεγάλο σχολειό της Λ. Αλεξάνδρας και εκτιμήθηκαν

Θα μείνουν μπακούρια στην Αντιτρομοκρατική;


... Βαφτίζουν και 6ο Αντιστράτηγο με Π.Δ
Αυτήν την ώρα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του Crimes on air, συντάσσεται Προεδρικό Διάταγμα για την καθιέρωση και έκτου Αντιστράτηγου που σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις θα είναι ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Αντώνιος Μπάκας ο οποίος και προορίζεται για την θέση του Επιτελάρχη, καθώς η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη θα πρέπει να συνεχίσει την αφοσίωσή της στο τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού

... Θεσσαλός ο Κουτσάφτης







Έφυγαν και οι τελευταίοι του Τσιατούρα

Που υπηρέτησαν μαζί του ως υφιστάμενοι τα ... πέτρινα χρόνια
Προάγονται στον βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων (31) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων,

Αδικία στα Γιάννενα


ΜΟΣΚΟΦΙΔΗΣ Πέτρος
Αποστράτευσαν τον μάχιμο ΑΔ

To τουμπαρισμένο τζιπ του Παντελίδη

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης
Η εικόνα του τζιπ σοκάρει. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα. Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελίδης


Σε τροχαίο στην παραλιακή

Οι Αστυνομικοί Διευθυντές




Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου.
Κρίθηκαν προακτέοι στον βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, οι κατωτέρω (35) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων:

Θα τους περάσει;

Αμετακίνητος

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
  • ΜΠΑΚΑΣ Αντώνιος, στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΜΩΥΣΙΔΗΣ Βασίλειος, από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διοικητής.
  • ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος, από Κλάδο Τάξης/Α.Ε.Α. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΚΩΤΣΑΚΗΣ Γεώργιος, στον Κλάδο Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Προϊστάμενος.
  • ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ, από Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.

Και διηγώντας τα, να κλαις


Ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης με τον Βοηθό Συνήγορο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κ. Βασίλη Καρύδη.

Για την εμπορία ανθρώπων




Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αίθουσα του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, ημερίδα για την κατάρτιση αστυνομικού προσωπικού σε θέματα εμπορίας ανθρώπων.
Κατά την έναρξη της ημερίδας απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτριος Αναγνωστάκης.
Το ρόλο του συντονιστή της ημερίδας είχε, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Κούμπουλας, συνεπικουρούμενος από την Αστυνόμο Α΄ Μαρία Καλαϊτζίδου.

17/2/16

Τον πήρε η ... μπάλα του Αλβανού συζυγοκτόνου

Χαλκιδική: Ταξίαρχος  Μανωλάς


Έκανε την έκπληξη ο Κουτσάφτης στα Γιάννενα


Υποστράτηγος ο Τσίγκος της Άμεσης Δράσης


Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου.
Ειδικότερα, το Ανώτατο Συμβούλιο:
Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω έντεκα (11) Ταξιάρχους Γενικών καθηκόντων:
1. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο
2. ΤΖΙΓΚΟ Βασίλειο 3. ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Θεόδωρο
4. ΤΣΟΛΚΑ Φώτιο
5. ΠΛΟΥΜΗ Εμμανουήλ 
6. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Εμμανουήλ
7. ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κωνσταντίνο
8. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα
9. ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ Νικόλαο
10. ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ Δημήτριο 
11. ΠΑΝΟΥΣΗ Σωτήριο

Mε τον Αλέξη οι Αρχηγοί

ΕΛ.ΑΣ, ΠΥ, Λ.Σ

Έσκασαν απ' το κακό τους

Τους χάλασε την μανέστρα ο Σταμάτης Ράπτης 

Πώς αποφασίστηκε η αλλαγή ηγεσίας στο Λιμενικό Σώμα
Με εξαίρεση τους τίτλους όλο το ρεπορταζ είναι από το ... έγκριτο ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ

Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν στελέχη του Λιμενικού Σώματος την απόφαση του ΚΥΣΕΑ να αναλάβει την ηγεσία του Σώματος ο κ. Σταμάτης Ράπτης, ένας έντιμος αξιωματικός όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν.

Και έλεγαν χαρακτηριστικά ότι είναι κίνηση υψηλού ρίσκου καθώς δεν διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία για να διαχειριστεί άμεσα τις αυξημένες προσφυγικές ροές. Στο παρελθόν πάντως υπηρέτησε σε λιμεναρχείο «πρώτης γραμμής», στην Ηγουμενίτσα, ενώ είχε αποχωρήσει από το Σώμα και επέστρεψε ξανά πριν από μερικά χρόνια.

Παρόλα αυτά, τόνιζαν, εάν επιλεγεί στη θέση του β' υπαρχηγού (επιχειρησιακού) ο εμπειρότατος σε αυτά τα ζητήματα κ. Ιωάννης Καραγεωργόπουλος θα είχε μια σημαντική βοήθεια.

Απάτη με «γκουρού» επενδύσεων στο Κολωνάκι


Νέα απάτη με «γκουρού» επενδύσεων στο Κολωνάκι

Νέα απάτη ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και δεκάδες θύματα, με υποτιθέμενες «υπερκερδοφόρες» επενδύσεις στο εξωτερικό, εξετάζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΕΛ.ΑΣ. αλλά και οι δικαστικές αρχές.
Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη παρόμοιας μεθόδευσης από επιχειρηματία, ο οποίος υπό την πίεση των εξαπατημένων φέρεται να έθεσε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο στο κέντρο της Αθήνας, αναδεικνύεται μία παρόμοια υπόθεση με πρωταγωνιστή 45χρονο οικονομικό σύμβουλο ο οποίος είχε έδρα στο Κολωνάκι και με τουλάχιστον 30 νέα θύματα. Ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν επιχειρηματίες, στελέχη πανεπιστημίων, ιατροί και άλλοι ιδιώτες οι οποίοι υπολογίζεται ότι έχασαν ποσά που προσεγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Επιθεωρητής Νοτίου ο Άρης

Στην φυσική του θέση
Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος

Δυο καλοί Αξιωματικοί

Δεν αποχώρησε ο Δραγατάκης
Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Δήμου που αποστρατεύτηκε  και  ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης που το "κακό μάτι" μας τον έβγαλε "αποχωρών"

Στα όπλα ...

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθη, σήμερα (16.02.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 61χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Είχε και πίπες ο 46χρονος

Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθη στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 46χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (13.02.2016) το πρωί, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του ανωτέρω.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου εντός της οικίας, ήταν εγκατεστημένος εξοπλισμός καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, όπου και καλλιεργούντο φυτά κάνναβης με τη συγκεκριμένη μέθοδο.
Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Η έκρηξη στο μανάβικο της Ηλιούπολης

Τα Ξημερώματα

Άρτα-Γιάννενα, ένα τσιγάρο δρόμος

Ο Δημήτρης Κουτσάφτης, θέλει αλλά μπορεί;


Την θέση του Γιώργου Καραϊτση διεκδικεί με αξιώσεις ο Κώστας Σκούμας. Όποια άλλη υποψηφιότητα φαντάζει ... ασθενής.

Απώλεια που θα κοστίσει

Κώστας Μιχαιρίνας
Έφυγε με το κεφάλι ψηλά ...

Υποστράτηγος και παραμένων ο Παπαζαφείρης

Στη θέση του Διοικητή Ασφαλείας

Και οι 2 Γιαννιώτες

Ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ με τον Γιώργο Τσούκαλη

Ο Χρήστος για τον Σταμάτη

Συνυπηρέτησαν στην Κέρκυρα 
Ο Χρήστος Κονταρίδης
Συγχαρητήρια στο νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, κ. Σταμάτη Ράπτη. Είναι από τις λίγες φορές που το ήθος, η ικανότητα, η μόρφωση, η φυσική ευγένεια και η τιμιότητα ανταμείβονται και συνδυάζονται με το αξίωμα του αρχηγού.

Μιλά και ο Βαρβιτσιώτης


Πως την πάτησες Όλγα;
Σου πέφτουν λίγα τα γαλόνια του Όλγα;

Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου, Βουλευτής Ευβοίας, κύριος Σίμος Κεδίκογλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση για τον νέο Αρχηγο του Λιμενικού Σταμάτη Ράπτη [φωτο]:

Ατύχησε ο Παπαναγιώτου

Ήθελε την ΓΑΔΑ

Φύσηξε αέρας αλλαγής στην Κατεχάκη

Μετά την αποχώρηση Μαστρογιάννη [εκ δεξιών]
Μας τελείωσε πρόωρα κι αυτός ...

Χάσαμε και την Σταματίνα


Υποστράτηγος Σταματίνα Μίζη

"Πάρε τηλ. τον κερατά"

Ποιος το τραγουδά από χθες?
[κατηφορίζοντας την Κατεχάκη]

Εξαιρετικά αφιερωμένο στον αποστρατεύσαντα

Και την πίκρα μου δικιά σου Υποστράτηγε

Παρέμεινε και η Πηνελόπη

ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων)
Η Υποστράτηγος, το μπετόν αρμέν  των Εγκληματολογικών