20/11/15

Τι τρέχει με τον νεκρό Αρχιτρομοκράτη?

Σκληρή ανακοίνωση της Κατεχάκη:

"Mε λύπη ενημερωθήκαμε από ανοικτές πηγές, ότι ο ΥΠ.ΕΣ. της Γαλλίας κος Bernard CΑZNEUVE, στο πλαίσιο ανακοίνωσης τύπου ανέφερε ότι, Υπηρεσία πληροφοριών «εκτός Ευρώπης», τους ενημέρωσε πως ο φερόμενος εγκέφαλος του σχεδιασμού των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Βέλγο-Μαροκινός υπήκοος και κάτοικος Βελγίου στο Molenbeek Saint Jean, ABDELHAMID ABBOUD, διήλθε από την Ελλάδα.

Ταυτοποίησαν τη μαρίδα ...


Εξαρθρώθηκε, πρωινές ώρες της 15-11-2015, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος ιδιοκτητών προς πώληση πολυτελών ακινήτων, καθώς και των υποψήφιων αγοραστών τους.
Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, πέντε (5) ημεδαποί, τρείς (3) γυναίκες ηλικίας 37, 45 και 84 ετών και δύο (2) άνδρες ηλικίας 38 και 58 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) ημεδαποί συνεργοί τους, ηλικίας 53 και 64 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της απάτης κατά συναυτουργία, της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης καθώς και για παράβαση του νόμου περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Και ο Αγάκος από κοντά ...

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας με τον Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015b/20112015thesproksenos1.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015b/20112015thesproksenos2.jpg

Με τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr . Ι ngo von Voss συναντήθηκε σήμερα (20-11-2015) το μεσημέρι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος.

Οι βιβλιοπώλες να 'ναι καλά!


Εξαρθρώθηκε, χθες (19-11-2015) στη Μυτιλήνη, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας κατάρτιζαν πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα, τα οποία διέθεταν σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η επιχείρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με την επιχειρησιακή επικούρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η προανάκριση και οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης (28χρονος υπήκοος Πακιστάν) και έντεκα (11) ακόμη μέλη του κυκλώματος (8 υπήκοοι Πακιστάν και 3 ημεδαποί), ηλικίας από 22 έως 46 ετών.

Αλλού γ' αλλού ...


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε τα εξής κατά την άφιξη του στο κτίριο του Συμβουλίου της Ε.Ε., λίγο πριν την έναρξη των εργασιών:
«Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να δηλώσουμε ότι πρέπει να συνδυάσουμε κατά τρόπο ισορροπημένο τις δημοκρατικές αξίες και ελευθερίες στην Ευρώπη με την ασφάλεια. Ιστορικά, αυτή η ισορροπία έχει επιτευχθεί και κατά τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, ο φόβος πρέπει να αντιμετωπιστεί μέσω αυτών των αξιών».

Aθεόφοβος ...

Tα Ντοκουμέντα
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015b/20112015the001.jpg
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015b/20112015the004.jpg
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015b/20112015the002.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015b/20112015the003.jpg

Στα ίχνη και στη σύλληψη ατόμου που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών, οδήγησε η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 50χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή.
Ειδικότερα, ο 50χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (19-11-2015), στην περιοχή της Πολίχνης, στην κατοχή του οποίου καθώς και σε νομότυπη έρευνα της οικίας του στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στούκαρε σε βράχο


Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, διακριβώθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, η δράση εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. Θηβών.
Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δύο (2) μελών της εγκληματικής ομάδας και συγκεκριμένα, ενός 36χρονου άνδρα και μίας 33χρονης γυναίκας.
Σε βάρος των ανωτέρω, αλλά και δύο ακόμη συνεργών τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.
Ειδικότερα χθες (19-11-2015) πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στην περιοχή του Κόκκινου Βοιωτίας, στα πλαίσια αντιμετώπισης κλοπών μετασχηματιστών, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα, στο οποίο επέβαιναν δύο (2) άτομα και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Όμως ο οδηγός αυτού ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από πρόσκρουση σε βράχο, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Έκαναν τους αγρότες

.
Η έρευνα συνεχίζεται, χωρίς μέχρι τώρα να έχει προκύψει καμία εμπλοκή αστυνομικών
Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 42, 47 και 68 χρόνων και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 33 ετών, για παραβάσεις  που σχετίζονται με τον Εθνικό Τελωνειακό Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών για τυχόν εμπλοκή αστυνομικών σε υπόθεση λαθρεμπορίου, διερευνήθηκε υπόθεση αποθήκευσης και συσκευασίας κάνναβης και λαθραίου καπνού, εισαγόμενου από την Βουλγαρία, σε αποθήκη και αγρόκτημα σε περιοχή της Δράμας.

Τον Ιούνιο τον βρήκαν τον Νοέμβρη τον έχασαν

Κωμικοτραγικές σκηνές στην δ/νση Ασφαλείας Β/Α Αττικής
Την σκούφια του μεγαλοαπατεώνα με τις πλαστές διαθήκες την γνωρίζει πολύ καλά ο Διοικητής Ασφαλείας Αττικής, αλλά το ερώτημα είναι αν θα πάρει κεφάλια απ' αυτούς ή απ' αυτόν που ήθελε να έχει το πάνω χέρι στην

Η κινηματογραφική σύλληψη Σφακιανάκη


Την εποχή εκείνη στο Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφαλείας Αττικής συνεστήθη μια ολιγομελής ομάδα αναζήτησής του απατεώνα  στην οποία υπεύθυνος ήταν  τότε ο νεαρός Υπαστυνόμος  Μανώλης Σφακιανάκης , ο οποίος σήμερα είναι προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η έρευνα για τη σύλληψή του είχε επεκταθεί και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας όπου διέμενε ανά χρονικά διαστήματα.

Είχε πετάξει από την Ευελπίδων


Ο μεγαλοαπατεών συνελήφθη για την υπόθεση της κλοπής των ομολόγων στις 8 Ιουνίου του 1995. Οπως ανέφεραν αστυνομικοί που συμμετείχαν τότε στη σύλληψή του, «είχε στο αυτοκίνητό του περίπου 30 εκατ. δρχ. και μας πρότεινε να τα πάρουμε για να τον αφήσουμεελεύθερο». 

Και στα ομόλογα ο "Πεταλούδας της απάτης"


Με το ψευδώνυμο «Ηρακλής» ο μεγαλοαπατεών είχε εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις πλαστογραφίας και κυρίως πώλησης οικοπέδων με πλαστούς τίτλους κυριότητας. Μάλιστα σε μία - δύο περιπτώσεις, για να φανούν νόμιμες οι ενέργειές του, σχεδίαζε να πραγματοποιήσει δωρεές σε εκκλησιαστικά ιδρύματα και σε άλλους φορείς της Εκκλησίας. 
Την άνοιξη του 1994 ενεπλάκη στη μεγάλη υπόθεση κλοπής ομολόγων από την Εθνική Τράπεζα. Η κλοπή των 99 εντόκων γραμματίων αξίας 990.000.000 εκατομμυρίων δραχμών (περίπου 3 εκατ. ευρώ) αποκαλύφθηκε στις 13 Μαΐου του 1994, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας. Τα ομόλογα που είχαν κλαπεί ήταν ένα μέρος μιας παρτίδας 250 δισ. δρχ. (περίπου 750 εκατ. ευρώ) που είχε παραλάβει η Εθνική Τράπεζα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

19/11/15

Μεγαλοαπατεώνα συνέχεια ...




Πουρνό ... πουρνό

Μέσω ΕΝΦΙΑ ο [μεγαλο]επιτήδειος



Μέσω... ΕΝΦΙΑ αποκαλύφθηκε μεγάλο κύκλωμα που άρπαζε πολυτελείς κατοικίες
Πολυτελείς οικίες, όπως στη φωτογραφία, στην περιοχή της Αθήνας άρπαζε σπείρα και άλλαζε κλειδαριές στο σπίτι και στο... Taxis, τις τακτοποιούσε με νόμιμες δηλώσεις κ.λπ. και τις πουλώσε σε ανυποψίαστους αντί πολλών χιλιάδων ευρώ 

Η προσπάθεια «πρόσβασης» στο σύστημα Taxis του υπουργείου Οικονομικών για την «παραπλανητική» έκδοση πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ σε ακίνητο αξίας 2 εκατ. ευρώ οδήγησε τους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ψυχικού και ακολούθως της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος υφαρπαγής πολυτελών κατοικιών σε όλη την Αττική.

Πρόκειται για μία απάτη πολλών εκατομμυρίων ευρώ με κατηγορούμενους τέσσερις άντρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 38 έως 64 ετών, τρεις από τους οποίους ήταν σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα. Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος είναι ο 64χρονος που είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για υπόθεση με πλαστά ομόλογα. Πέντε από τους κατηγορουμένους οδηγήθηκαν προ διημέρου στον εισαγγελέα, ενώ άλλοι δύο αναζητούνται.

Τους έφυγε ο "εγκέφαλος"

Δώστε τους και βραβείο!
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος οικονομικός απατεώνας όλων των εποχών. Πάνω από έξι μήνες "κοσκίνιζαν" στην Ασφάλεια Β/Α Αττικής την σύλληψή του και τελικά τα έκαναν πατάτα ή τα έκανε ΚΑΠΟΙΟΣ πατάτα. Είχαμε επισημάνει προ καιρού εξάλλου: άλλο η τροχαία

Και κλεπταποδόχος ...

Oι Αποδείξεις

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες στη Νέα Χαλκηδόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός, και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κλεπταποδοχή.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς και για τα αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράνομης κατασκευής νομισματοκοπικών εργαλείων.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφορίας σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κλοπιμαίων εντός καταστήματος στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, εντοπίσθηκε το εν λόγω κατάστημα, ιδιοκτησίας του 52χρονου και μετά από έρευνα βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλα, κλοπιμαία και άλλα αντικείμενα.

Ποιος τα έκανε μούσκεμα?



Ασφάλεια Β/Α Αττικής 
Σε λίγο περισσότερα ...

Τα δέντρα του 56χρονου

H ΦΥΤΕΙΑ




Συνελήφθη μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με τη συνδρομή της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Φθιώτιδας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τους ... γεφύρωσαν


Βράδυ κοντά στη γέφυρα της Βροσίνας Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 54 και 60 ετών , οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ κοντά στη γέφυρα της Βροσίνας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο οχήματα (ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο), από τα οποία το ένα μετέφερε ναρκωτικά και το άλλο λειτουργούσε ως προπομπός.

18/11/15

... Έτριβαν

Ιδού και ο τρίφτης

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 29 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Και οι 5 ήταν υπέροχοι ...


Τα Ντοκουμέντα



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Ορεστιάδας, της Αλεξανδρούπολης και της Δράμας, συνολικά πέντε (5) άτομα, ένας υπήκοος Βουλγαρίας και τέσσερις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

... Kαμπάνες σε νονούς



Ποινές-ρεκόρ, 38 χρόνια φυλάκιση, σε δίκη «νονών της νύχτας»


Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για μία από τις ομάδες «νονών της νύχτας» που εξαρθρώθηκε στις αρχές του 2011, αφού πέντε εκ των 11 συνολικά κατηγορουμένων καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης από 32 έως 38 χρόνια, που είναι ποινή-ρεκόρ για υποθέσεις εκβίασης ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων.

Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι, που ήταν ελεύθεροι μέχρι σήμερα, οδηγούνται στις φυλακές. Σημειώνεται ότι τα μέλη μίας άλλης συμμορίας που είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. είχαν καταδικασθεί τον περασμένο Ιούνιο σε ποινές από πέντε ως 13 χρόνια και είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Και αυτό παρ' ότι φαίνεται πως είχαν, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία των διωκτικών αρχών, «ευρύτερη εγκληματική δράση».

Όπως λέμε Marlboro



Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων, από τις Λιμενικές ΑρχέςΑλεξανδρούπολης, Πειραιά, Ναυπλίου, Χαλκίδας, Κέρκυρας,

17/11/15

Παγκράτι-Παρίσι


Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ: Αυτοί στην Ελλάδα καμιά σχέση με τα σχέδιά μας

«Εκείνοι για τους οποίους υπήρχαν υποψίες ότι είχαν επαφή μαζί μου στην Ελλάδα δεν είχαν απολύτως καμιά σχέση με τα σχέδιά μας». Αυτό είχε δηλώσει προ μερικών μηνών o θεωρούμενος ως «εγκέφαλος» της αιματηρής επίθεσης στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Dabiq», το οποίο θεωρείται ότι έχει σχέση με τον ISIS. Η συγκεκριμένη δήλωση του «υψηλόβαθμου» στελέχους του Ισλαμικού Χαλιφάτου αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο που συνεκτιμούν οι ελληνικές αλλά και οι ξένες διωκτικές αρχές προκειμένου να αντιληφθούν αν υπάρχει «εμπλοκή» της χώρα μας στο μακελειό της γαλλικής πρωτεύουσας.
 Ο Αμπαούντ προχώρησε σε αυτή τη συνέντευξη από συριακό έδαφος λίγο καιρό μετά τον θάνατο δύο συνεργών του, μελών του ISIS, από τη βελγική αστυνομία στην προσπάθειά τους να προχωρήσουν σε ένοπλη επίθεση στην πόλη Βερβιέ στα μέσα Ιανουαρίου 2015. Τότε, όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξή του, «μελετούσε επί μήνες πώς θα κατορθώσει να εισέλθει στην Ευρώπη χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις διωκτικές αρχές», καθώς και όταν προσπαθούσε να επιστρέψει στη Συρία τον είχε σταματήσει ένας αστυνομικός, πιθανόν βέλγος, αλλά δεν τον αναγνώρισε. Δεν αποκάλυψε ωστόσο, για προφανείς λόγους, το δρομολόγιό του. Κάτι που είχε θεωρήσει «δώρο του Αλλάχ και δείγμα ότι οι μαχητές του ISIS όλα μπορεί να τα καταφέρουν», ειρωνευόμενος παράλληλα τις ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας.

Στο Σουφλί

Το φοτηγό

Συνελήφθη χθες (16-11-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 53 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

16/11/15

Της έβγαλε φωτο στο σφυρί


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διερευνήθηκε υπόθεση διάδοσης ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για παράβαση των διατάξεων για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 34χρονης αλλοδαπής, για δημοσίευση χωρίς τη συναίνεσή της σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, από άγνωστους δράστες, αισθησιακών φωτογραφιών της που προέρχονται από προγενέστερη επαγγελματική της φωτογράφηση, καθώς και για κοινοποίηση και αποστολή των σχετικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που παραπέμπουν στις εν λόγω φωτογραφίες, από τον 33χρονο, σε συγγενικά της πρόσωπα, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Aδελφοί Τσάκαλου για Πανούση


Με ευθείες απειλές εναντίον του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, απαντούν με γραπτές τους ανακοινώσεις στο ιστοτόπο Indymedia τα αδέλφια Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος, μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ύστερα από τα όσα έχει πει ο καθηγητής εγκληματολογίας και όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας.
Διαβάστε τα κείμενά τους:
 Χρήστος Τσάκαλος (ΣΠΦ)-Για την επιστροφή της αλήθειας
Την ώρα που η εξουσία εδραιώνει την παγκόσμια δικτατορία του φόβου και προετοιμάζει μια νέα αντιτρομοκρατική σταυροφορία, με αφετηρία τους ισλαμοφασίστες του ISIS, ο - κατά φαντασίαν - πρωθυπουργός Πανούσης συνεχίζει το σόου...Γέμισαν οι δεξαμενές κοινωνικού ελέγχου – εφημερίδες, τηλεοράσεις – με λάσπη, ψέματα και ανύπαρκτες συνομιλίες...

Στην Ερμακιά ο διαρρήκτης

Τα Κατασχεμένα


Συνελήφθησαν, χθες (15-11-2015) πρωινές ώρες, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 42 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης.
Μετά από συντονισμένη και συστηματική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκαν συνολικά (21) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ερμακιάς, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ανώνυμης εταιρείας, με οδηγό τον 47χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φακοί, κιάλια και διαρρηκτικά εργαλεία.

12αδα στην Καβάλα


Εξαρθρώθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συστηματικές και πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Νομό Καβάλας.
Στο πλαίσιο των ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση δώδεκα (12) μελών της οργάνωσης, ενώ προέκυψε η εμπλοκή σε αυτήν άλλων τριών (3) αγνώστων μέχρι στιγμής ατόμων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για εννέα (9) ημεδαπούς, ηλικίας από 30 έως 57 ετών και τρεις (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Βουλγαρίας, ηλικίας 26, 27 και 52 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση, για σύσταση, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών.