30/12/11

Το είχαν ρίξει στην Πόκα

 
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια, πραγματοποίησε βραδινές ώρες χθες (29-12-2011) οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Λ. Κηφισίας 215 στο Μαρούσι, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του απαγορευμένου παιχνιδιού «ΠΟΚΑ», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως κινηματογράφος.

Κινητοποιήθηκε και η Ασφάλεια Αττικής



Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια, πραγματοποίησε απογευματινές ώρες χθες (29-12-2011) οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε κατάστημα Ίντερνετ καφέ στη Λεωφόρο Συγγρού, το οποίο όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως παράνομο «καζίνο».

Έκαναν βίδες κλεμμένα ΙΧ

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα 



Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών συναδέλφων τους, ομάδων ΔΙ.ΑΣ, συνελήφθησαν 31χρονος ημεδαπός, 29χρονος ομογενής και 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα», «Σύσταση συμμορίας», Νομοθεσία «Περί όπλων», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».  

Οι χαρτογιακάδες της αστυνομίας "βάπτισαν" τα Σκόπια Μακεδονία



Τη δική του "αναγνώριση" έδωσε στα Σκόπια όποιος -τουλάχιστον ανενημέρωτος-
συνέταξε δέκα μισοαράδες όλο κι όλο το παρακάτω δελτίο τύπου, που αφορούσε τη σύλληψη Σκοπιανού στους Ευζώνους και καταζητούμενου από τους Γερμανούς. Ο Σκοπιανός  αποκαλέιται από κάποιον Έλληνα αστυνομικό ως «υπήκοος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε στην Κατεχάκη πως ο όρος αυτός είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος στα Σκόπια αλλά δυστυχώς και  «αναγνωρισμένος» στα διεθνή φόρα ως FYROM [ΠΓΔΜ]. Όμως εμείς ως Έλληνες τον απαρνούμαστε.
 Εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες έγινε τόσος θόρυβος από την ατάκα «… της Μακεδονίας» που είχε λανθασμένα αναφέρει παλαιότερα on camera στο ευρωκοινοβούλιο ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός αμύνης κ. Γεωργίου.
Μάλιστα ο κ. Πρέσβης παρενέβη τηλεφωνικά πριν από δέκα ημέρες στην εκπομπή του Στέφανου Χίου και ζήτησε «συγνώμη» γι αυτό το λάθος που δεν είχε καμία διπλωματική σκοπιμότητα όπως ανέφερε.   
Στην Κατεχάκη να τους υπενθυμίσουμε αν "ντρέπονται" να τηλεφωνούν στο ΥΠΕΞ, τουλάχιστον ας κάνουν τον κόπο να ρωτούν, στον επάνω όροφο τον σημερινό Διοικητή της ΕΥΠ κ. Κώστα Μπίκα.
Ο Διοικητής έχει πλήρη γνώση του θέματος καθώς για όσους χαρτογιακάδες  στην Κατεχάκη το αγνοούν, υπήρξε όχι μόνον διπλωμάτης καριέρας δηλαδή Πρέσβης, αλλά και Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ. 

Έψαχναν τον προαγωγό στην Φλωρεντία και τον βρήκαν στην Κακαβιά



Συνελήφθη χθες  το απόγευμα στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 29 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ιταλικές αρχές για προώθηση γυναικών στην πορνεία, αδίκημα που είχε διαπραχθεί στην Φλωρεντία.

Μυρίζονται το χασίς από χιλιόμετρα


Βρέθηκαν σε τρείς σάκους στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκίνητου  στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών


Το Αλβανικό χασίς σε σάκους, όπως ακριβώς το μετέφερε με το ΙΧ του ο 42χρονος 

Δεύτερη φορά η άξια Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Κορίνθου, έβγαλε "λαβράκι" και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως κάποιος αστυνομικός "γατόνι" θα υπηρετεί εκεί, που μυρίζεται το χασίς από χιλιόμετρα, γιατί δυστυχώς όπως έχει ξαναειπωθεί στην Ελληνοαλβανική μεθόριο από στεριά και θάλασσα, για κάποιους ένστολους όταν περνούν τα φορτία φαίνεται πως "κάτι τρέχει στα γύφτικα".   
Συνελήφθη, χθες  το μεσημέρι, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών -Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, μετέφερε (107) κιλά κάνναβης.

Έβαζαν σε μπλέντερ την ηρωίνη

Πρόσμιξη όπως λέμε φρουτόκρεμα

Στο Πικέρμι και στα Άνω Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης, συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, εκ των οποίων τρείς έλληνες  και δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.
Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μπήκε γυναίκα στη μέση?

Στη δικογραφία προς το παρόν δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά οι αρχές έχουν βάσιμες ενδείξεις ότι εκτός από πάρε  δώσε με ναρκωτικά, ο Αλβανός πατέρας να λειτούργησε «ανταγωνιστικά» και ως άνδρας, διεκδικώντας κάποια γυναίκα  με  κάποιο από τα μέλη του «συνδικάτου». Δεν το λέμε στην τύχη, ούτε επειδή οργιάζει η φαντασία μας. Άλλωστε αυτό το ενδεχόμενο ερευνούσε διεξοδικά από την πρώτη στιγμή και η Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα,

Δυο οι πληρωμένοι δολοφόνοι;

Προφυλακιστέος όπως ήταν αναμενόμενο κρίθηκε ο Αλβανός εκτελεστής  τόσο για τη διπλή δολοφονία όσο και για τη δολοφονία του Σωτήρη Ψυχόπαιδα στη Μικρομάνη.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του Αλβανού - εκτελεστή, δικηγόρους Αθηνών, Ευαγγελία Παπαδοπούλου και Αλέξανδρο Πηνιαλίδη, επιχειρείται από τους συγκατηγορούμενούς του να κατασκευασθεί η εικόνα αλβανικής βεντέτας ή ξεκαθαρίσματος της Αλβανικής Μαφίας «Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όχι μόνο δεν έχουμε να κάνουμε με ξεκαθάρισμα της Αλβανικής Μαφίας, αλλά πιθανολογούμε ότι η υπόθεση σχετίζεται με τοπικούς παράγοντες της Καλαμάτας, όπως οι άλλοι κατηγορούμενοι. Σας διαβεβαιώνουμε ότι στο βαθμό που έχουμε επικοινωνήσει και μας το έχει επιβεβαιώσει ο πελάτης μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση Αλβανός να προβεί σε μια τέτοια ειδεχθή και αποτρόπαια πράξη, όπως είναι η ανθρωποκτονία ενός 2χρονου αγοριού, τη στιγμή που είναι και τέκνο ομοεθνούς του. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία πιθανολογείται ότι οι δράστες της διπλής ανθρωποκτονίας είναι δύο και αυτό τεκμαίρεται από το όργανο της πράξης που είναι διαφορετικό, στην περίπτωση του πατέρα έχουμε τη χρήση όπλου και στην περίπτωση του παιδιού μαχαίρι. Θα αποτρέψουμε ο πελάτης μας να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος αυτής της ιστορίας»

Η γκλίτσα και το προβατάκι

Το σημείο όπου έριξαν τη μαύρη Mercedes με δολοφονημένους πατέρα και γιο

Εκατοντάδες είναι οι σελίδες με απομαγνητοφωνημένα σημαντικά σημεία από τις συνομιλίες των κατηγορουμένων. Ωστόσο, οι δικηγόροι έχουν ζητήσει και τους ψηφιακούς δίσκους, προκειμένου να προχωρήσουν σε πλήρη απομαγνητοφώνηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις ηχογραφημένες συγκλονιστικές συνομιλίες φέρεται ο Βαρελάς να δίνει εντολή και για το παιδί, αφού ο Μεσάι το είχε φέρει μαζί του.
Σε μία πρώτη συνομιλία, φέρεται ο Β. Βαρελάς, να μιλάει με τον έναν από τους εμπλεκομένους τον  Δ.Β.:
«- Δ.Β.: Θα είναι και το παιδί του κοντά.
- Β.Β.: Τι λες; Πλάκα μου κάνεις;
- Δ.Β. Τι θα κάνω;

Προετοίμαζαν τον μελλοθάνατο


Το πρωί της ημέρας του εγκλήματος ο Φελίμ Μεσάι μαζί με το παιδί πήγαν στο σπίτι του Βασίλη Βαρελά. Εκεί  το υποψήφιο θύμα  άκουσε, ότι ετοιμάζουν μια «δουλειά» και πρέπει να κόψουν την κάννη από μια καραμπίνα. Τον έδιωξαν όμως επειδή είχε το παιδί μαζί και συναντήθηκαν και πάλι το απόγευμα στο ίδιο σπίτι, με σκοπό ο Μεσάι, κατά πρώτον, να δει ένα άρρωστο πρόβατο που είχε ο Βαρελάς και, κατά δεύτερον, μαζί με τον Αλβανό (που στη συνέχεια έγινε εκτελεστής του) να μεταβούν σε ερημικό σπίτι  μεταξύ Πλατέος και Άριος, ώστε να κόψει την καραμπίνα αλλά και να διανυκτερεύσει στο σημείο της … φιλοξενίας.

Τα ρίχνει ο ένας στον άλλον

Το θύμα της δολοφονίας

Το χέρι που βάφτηκε με το αθώο αίμα του 2,5 χρόνων Κέρι Μεσάι αποποιούνται και οι δυο κατηγορούμενοι που αποδεδειγμένα πλέον βρέθηκαν στη σκηνή της διπλής ανθρωποκτονίας που τελέσθηκε στις 29 Νοεμβρίου, κοντά στο φράγμα του Παμίσου, με θύμα το παιδί και τον 35χρονο πατέρα του Φελίμ Μεσάι.
Κανείς εκ των δυο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την φρικτή στιγμή και  ο ένας ρίχνει το βάρος στον άλλον.

Απήγαγαν 16χρονο


Συνελήφθησαν  στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 34, 30, 28 και 42 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή 16χρονου ομοεθνούς τους, καθώς και για σύσταση εγκληματικής ομάδας, ληστεία, εκβίαση, απειλή και χρήση παράνομης βίας. Επιπλέον, ο 30χρονος, ο 28χρονος και ο 42χρονος διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

29/12/11

Η παγίδα!

Πλυντήριο με ναρκωτικά στο Μεταξουργείο

Συνελήφθη στο Μεταξουργείο Αττικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, μετέβησαν στην Αθήνα και διενήργησαν έρευνα στο χώρο εργασίας του 37χρονου (πλυντήριο αυτοκινήτων)

Ο Θανασάκης φώναξε στον πολίτη "σαχλαμάρα"


Ο δρόμος της Λεωφόρου Δωδώνης, μπροστά από την  άλλοτε ένδοξη [λόγω Στρατηγού Κατσιμήτρου]  8η μεραρχία των Ιωαννίνων έγινε τόπος αποδοκιμασίας για τον τοπικό Πασοκικό βουλευτή Θανασάκη Οικονόμου.

Η αποδοκιμασία στο Βουλευτή

Στη Ν. Αγχίαλο ο Αλβανός δεν πέταξε

Κατασχέθηκαν πάνω από (12) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, (265) γραμμάρια ηρωίνης, (274,5) γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι.
Αναζητείται ο ομοεθνής συνεργός του

Η φωτογραφία από το Βόλο είναι όλα τα λεφτά  ...
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου παρουσιάσθηκε στον 28χρονο αλλοδαπό ως «υποψήφιος» αγοραστής και έπειτα από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες, καθορίστηκε απογευματινές ώρες χθες στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας μεταξύ τους συνάντηση (ραντεβού).

Με σιδηρολοστό άρπαξε 1.200 €


 Συνελήφθη στη Κηφισιά από Αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς, ένας  39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές, γατί  τραυμάτισε με σιδηρολοστό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -1.200- ευρώ από 43χρονο ομοεθνή του, στον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στη Κηφισιά.

Οι κροτίδες της αράχνης

Στα Χανιά 43.770 βεγγαλικά προς πώληση


Συνελήφθη  στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καταστηματάρχης ηλικίας 43 ετών, υπεύθυνος καταστήματος εμπορίας «φωτοβολίδων - βεγγαλικών και πυροτεχνικών παιδικών αθυρμάτων» για κατοχή μεγάλου αριθμού κροτίδων, τις οποίες προόριζε για πώληση.

Οι τσαντάκιδες έβγαλαν πιστόλι


Στο σταθμό του Μετρό Σεπολίων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 21 ετών, γιατί αντέδρασαν έντονα σε αστυνομικό έλεγχο, απωθώντας βίαια τους Αστυνομικούς, ενώ ο ένας από αυτούς προσπάθησε να χρησιμοποιήσει πιστόλι που είχε στην κατοχή του.

Εταίροι με χρέη

Συνελήφθησαν  στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 3  επιχειρηματίες, ηλικίας 39, 41 και 42 ετών, εταίροι σε εταιρεία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια-καφέ μπαρ-υπηρεσίες τροφοδοσίας), για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.

Για πολιτικές ευθύνες μιλάει ο Εφραίμ


Επιλογή και απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν οι αποκαλούμενες ιερές ανταλλαγές, ανέφερε στην απολογία του ο προφυλακισμένος ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, που ουσιαστικά οριοθέτησε τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων, οι οποίες ούτως ή άλλως πλέον έχουν παραγραφεί και με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης.

«Δεν θέλαμε τις ανταλλαγές, αλλά μας επιβλήθηκαν από την τότε κυβέρνηση για να ικανοποιηθούν οι τοπικοί φορείς που δεν μας ήθελαν εκεί», ήταν η απάντηση που έδωσε ο κατηγορούμενος σε μία από τις δεκάδες ερωτήσεις που του έθεσε η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, η οποία είχε και τη γνώμη ότι ο ηγούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Τα 'ριξαν στον Ηγούμενο και ησύχασαν οι εθνοπατέρες



Μυρίστηκαν φαΐ


Το πάρτυ στην "Ματωμένη Τσόχα" [όχι την οδό] τελειώνει ...
"Άτιμα"  ζώα οι τίγρεις όταν μυρίζονται φαγητό. Τις ύαινες όμως των Αμπελοκήπων δεν τις ξεπερνά κανένα είδους του  ζωικού βασιλείου. Άντε και τα όρνια, κοινώς τα κοράκια ..!

Ο Κερκυραίος αστυφύλακας εξασφάλιζε ρότα στους δουλέμπορους


Βρήκαν χασίς στο σπίτι του


Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα 38χρονος Αστυφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, διότι χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.
Το οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης παράνομων αλλοδαπών και ναρκωτικών ουσιών εξαρθρώθηκε,  μετά από συντονισμένη επιχείρηση μικτού κλιμακίου προσωπικού του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στην Κέρκυρα και ακολούθως στην Αθήνα.

Υπόλογος ο υπουργός δικαιοσύνης στον πρωθυπουργό


Στο τραπέζι του πρωθυπουργού είναι οι παραιτήσεις των δυο αδέκαστων Εισαγγελέων, στην προγραμματισμένη  σημερινή συνάντηση του  με τους επικεφαλής των Ανωτάτων Δικαστηρίων.
Η ατζέντα της συνάντησης αν δεν ανατρέπεται σίγουρα εμπλουτίζεται καθώς κυρίαρχο θέμα συζήτησης μεταξύ του πρωθυπουργού και των Ανώτατων Δικαστικών θα αποτελέσει η χθεσινή, αιφνιδιαστική παραίτηση των δύο οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη οι οποίοι αποχώρησαν καταγγέλλοντας πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους αλλά και παρεμβάσεις εκφραστών οργανωμένων συμφερόντων του οικονομικού εγκλήματος.

Με χιλιάδες τσιγάρα


Στην περιοχή του Ρέντη, από αστυνομικούς της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) και του Τ.Α. Ρέντη, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 32 και 26 ετών, για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες σε όχημα στο οποίο επέβαιναν στην περιοχή του Ρέντη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Άλλες εποχές;


Εικόνα από το παρελθόν όταν ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος άστραφτε και βρόνταγε κατά των "δικαστών της δεξιάς". Εξ αριστερών του ο σημερινός  αντιπρόεδρος και εκ δεξιών του ο σημερινός υπουργός δικαιοσύνης. Και οι δυο από κοινού ενορχήστρωσαν την  αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τους άξιους Εισαγγελείς κ.κ  Πεπόνη και Μουζακίτη.

Κάνουν λάστιχο τη ΔΙΑΣ


Κάτι τρέχει πάλι με τη ΔΙΑΣ. Ξαφνικά πριν τα Χριστούγεννα παρατάθηκε κατά μια ώρα η 8ωρη βάρδιά τους και έτσι έγινε 9ωρη. Δηλαδή αντί να πηγαίνουν στα σπίτια τους μετά τη μια τα ξημερώματα, αυτό συμβαίνει αλλά μετά τις δυο τα ξημερώματα. Το … ωραίο είναι πως ο Ταξίαρχος που έδωσε την εντολή την «έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια με άδεια. Και το ερώτημα είναι: δεν υπάρχουν άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες να βγάζουν το φίδι από την τρύπα; Ή ακολουθούν τη λαϊκή ρήση: «Βρήκαμε παπά να θάψουψε 5-6»?

Βαριές κουβέντες

Σας γράφαμε για το «μπερντάκι» που έπεσε σε μπαρ, στην περιοχή του  Ρέντη, ανάμεσα σε αστυνομικούς τοπικών Τμημάτων  Ασφάλειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά. Η ίδια πηγή μας ανέφερε πως τις προάλλες που πήγε να αποδράσει ο Παναγιώτης Βλαστός από τις φυλακές, εθεάθη αστυνομικός στην κεντρική πύλη να φωνάζει αναφερόμενος προς τους συναδέλφους του στον Πειραιά ότι:

Έκαναν TEXAS το Παγκράτι?


Απο το εσωτερικό του καφενείου με τα "φρουτάκια" και όχι μόνο ...
 Το έστρωσαν στο «TEXAS HOLDE M » στο Παγκράτι και οι υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής πάλι δεν είδαν τίποτε.

Ότι βολεύει ...

Για την περίπτωση Εφραίμ ο κ. Παπαϊωάννου έλεγε πως δεν παρεμβαίνει στα της δικαοσύνης, τώρα με τους δυο αξιόλογους Οικονομικούς Εισαγγελείς τι συνέβη, άλλαξε γνώμη σε τόσες λίγες ώρες;

Άρπαξαν 330.000 € από 3 γυναίκες


Ληστεία τράπεζας ALPHA στο Κρανίδι Αργολίδας.
Οι τέσσερεις δράστες αφού εισήλθαν στην τράπεζα και ακινητοποίησαν τις τρεις γυναίκες υπαλλήλους έφυγαν σαν κύριοι  πεζοί παίρνοντας 330.000 ευρώ.
Κάποιοι μιλούν για  το αποτέλεσμα της αποδυνάμωσης του Α.Τ. Κρανιδίου εδώ και δυο χρόνια. Ο ένας πάντως από τους Καλασνικοφόρους ληστές ήταν κουρεμένος «γουλί», ο άλλος με τζόκεϊ και ο τρίτος με περούκα.

28/12/11

Στο Παγκράτι είχαν στήσει τη λέσχη

Νέα έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παίγνια στο Παγκράτι 


Όλες οι φωτο είναι από τη λέσχη στο Παγκράτι




 Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που διοικεί ο Ταξίαρχος Νίκος Μάρκου,  στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια, πραγματοποίησε σήμερα  το μεσημέρι οργανωμένη επιχείρηση σε κατάστημα - καφενείο στο Παγκράτι.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας Οικονομίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά οχτώ (8) άτομα.

Δημόσιοι κατήγοροι με ήθος

Αριστερά διακρίνεται ο πάντα σκεπτικός  κ. Πεπόνης και δίπλα ο κ. Μουζακίτης

Αστεία η απάντηση των δυο υπουργών



Λες και την είχαν έτοιμη την αντίδρασή τους  οι κ.κ Βενιζέλος και Παπαϊωάνου, για την  παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων αλλά  και για τις σοβαρές  καταγγελίες τους.
Οι δύο υπουργοί, με κοινή τους ανακοίνωση, χαρακτηρίζουν ως «βεβιασμένη και υπερβολική δημόσια αντίδραση» την παραίτηση των αντεισαγγελέων εφετών, «που δημιουργεί την εντύπωση ότι οι θεσμοί δυσλειτουργούν και συνιστά παρέμβαση στα καθήκοντά τους ακόμη και η σκέψη να ανατεθούν καθήκοντα οικονομικού εισαγγελέα σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου».


Καταπέλτης οι δυο Εισαγγελείς


 
 
Από τη Γιάννα Παπαδάκου
 
 
 
Παραίτηση βόμβα, έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη. Με την επιστολή τους καταγγέλλουν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους αλλά και παρεμβάσεις εκφραστών οργανωμένων συμφερόντων του οικονομικού εγκλήματος.

Αφορμή για την παραίτησή τους ήταν σχέδιο νόμου που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών στην Εισαγγελία με το οποίο καταργείται ουσιαστικά το σημερινό Τμήμα και η δίωξη του οικονομικού εγκλήματος ανατίθεται σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Έπιασαν πράκτορα

Συνελήφθη  το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 70χρονος ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου της Ομόνοιας,  για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται στα 1.103.373 ευρώ.

Σύλληψη για παραχάραξη χαρτονομισμάτων

Συνελήφθησαν  στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 30 (άνδρας) και 35 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παραχάραξη χαρτονομισμάτων.

Σκότωσαν γριούλα στο Τυχερό

Χθες το βράδυ, στο μικρό χωριό Ταύρη της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού του Δήμου Σουφλίου, άγνωστοι λήστεψαν και σκότωσαν ηλικιωμένη γυναίκα που διέμενε μόνη της.
H 85χρονη γυναίκα βρέθηκε από περίοικους μέσα στο σπίτι της νεκρή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε τραύματα στο κεφάλι.