11/8/12

Σε ακολασία


Αποτελέσματα χθεσινών αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».
Ανακοινώνεται ότι χθες (10-08-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Ελέγχθηκαν τέσσερις (4) οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά έντεκα (11) άτομα, εκ των οποίων (10) αλλοδαπές και (1) ημεδαπή, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα κ.λπ. Επιπλέον για πέντε  (5) από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
  • Επιπλέον προσήχθησαν (111) αλλοδαποί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Καταστροφή







Έρευνα: Ανδριανού Γκουρμπάτση, Αντιστράτηγου Π.Σ,ε.α, νομικού


Μέχρι την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012, και μόνον για την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε: α) την 7 Αυγούστου 2012 τις μεσημβρινές ώρες, στο Ανεμοδούρι Αρκαδίας και αφού  επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή, όπως Ρούτσι, Βουτσαράς, Σουλάρι, Λεοντάρι, Μαρμάρια, Μονή Μπούρα και Ραψψομάτη, σήμερα είναι σε ύφεση και β) την 8 Αυγούστου 2012 στο Άγιο Όρος και ήδη είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πληροφοριών για τις Πυρκαγιές της Ε.Ε, το γνωστό (E.F.F.I.S), έχουν καταστραφεί, εκτός από διάφορες υποδομές, συνολικά  (50.380) στρέμματα αγροτοδασικών εκτάσεων και αναμένεται αρκετά μεγαλύτερη έκταση, αφού η καταγραφή των καμένων εκτάσεων συνεχίζεται.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγραφή από το (E.F.F.I.S), μέχρι σήμερα 10 Αυγούστου 2012:
α) Στην περιοχή Αρκαδίας κάηκαν (32.070) στρέμματα.

Ο βιαστής-κτήνος της Πάρου

Αυτός είναι ο λαθρομετανάστης που πεταξε στα βράχια την 15χρονη Μυρτώ

Το κλεμμένο ΙΧ που έκαψαν στην Πάρο

Τους ξέρουν?

 
 
Κοντά στην εξιχνίαση της αιματηρής ληστείας στην Πάρο
Τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσε ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία στο Ελληνικό, πριν από δύο χρόνια, είναι το ίδιο που είχαν οι δράστες της δολοφονίας του 53χρονου στο κυκλαδίτικο νησί.
       

Κοντά στην εξιχνίαση της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, που αποδίδεται πλέον σε Αλβανούς δράστες, είναι η ΕΛ.ΑΣ. Οπως έχει διαπιστωθεί, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία, το πρωί της Παρασκευής, της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου όπου διαπράχθηκε και η δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, είναι το ίδιο που είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη ληστεία, με τρεις τραυματίες, τον Νοέμβριο του 2010, στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Praktiker στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα τότε, τρία άτομα είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο Αλβανών ληστών -στις 9 το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου 2010- στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό. Οι δύο Αλβανοί, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πήγαν στο Praktiker του Ελληνικού και στο πάρκινγκ του καταστήματος ακινητοποίησαν έναν πελάτη, του πήραν 800 ευρώ και το αυτοκίνητό του και διέφυγαν με τα δύο αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο στόχος των ληστών ήταν αρχικά διαφορετικός. Εντοπίστηκαν, ωστόσο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους καταδίωξαν. Ο ένας κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο άλλος, με το αυτοκίνητο του πελάτη του Praktiker, μπήκε αντίθετα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου παρέσυρε δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τους τρεις οδηγούς.

Έκλεβαν στον Κάβο οι Αλβανοί


Τα ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στον Κάβο Κέρκυρας.
Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Εξιχνιάστηκαν χθες (09.08.2012) το πρωί από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων τρεις υποθέσεις κλοπών από συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 26χρονων υπηκόων Αλβανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν  ξημερώματα το όχημα με το οποίο κινούνταν οι δύο Αλβανοί στην περιοχή του Κάβου και σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα τους, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρονικών συσκευών.
Αναλυτικότερα εντός του οχήματος βρέθηκαν:

"Έγδυναν" τους λουόμενους

Τα κλοπιμαία

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας για κλοπές ηλεκτρονικών συσκευών και χρημάτων από λουόμενους στην παραλία του Λαγανά Ζακύνθου.
Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής δέκα υποθέσεις κλοπών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα, πλήθος κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.
Αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 10.000 ευρώ περίπου.
Συνελήφθησαν την Δευτέρα (06.08.2012) το μεσημέρι στην πόλη της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26,24 και 21 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα των κλοπών κατ’ εξακολούθηση και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Βούλγαροι οι εμπρηστές


Συνελήφθησαν χθες  το πρωί, στη Κάτω Συνοικία Τρικάλων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας (1) 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και μία (1) 36χρονη αλλοδαπή, ομοεθνής του, για εμπρησμό κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, σήμερα (10-08-2012) το πρωί, στο 20ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροτική θαμνώδη περιοχή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. όχημα.

Μας έπεισαν οι δεσμοφύλακες?

Ο συλληφθείς κατελήφθη από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να κατέχει ποσότητα ηρωίνης βάρους 700 χιλιοστών του γραμμαρίου
Συνελήφθη  στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, έγκλειστος του Καταστήματος, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο συλληφθείς κατελήφθη να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 700 χιλιοστών του γραμμαρίου.
Η ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε.

Ανήλικοι Αλβανοί με μολότοφ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό ενώ κατασχέθηκαν όπλα και εκρηκτικά.
Συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, δυο ημεδαποί ηλικίας 45 και 18 ετών και δυο ανήλικοι Αλβανοί, ηλικίας 17 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών.
Ειδικότερα πριν τη συγκέντρωση κατοίκων έξω από το δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, με αφορμή την προσαγωγή των τεσσάρων συλληφθέντων από τα επεισόδια στο Αιτωλικό, οι Αστυνομικοί ενήργησαν προληπτικούς ελέγχους, στο Αιτωλικό και το Μεσολόγγι με τα εξής αποτελέσματα :
  • Εντοπίστηκαν οι δυο αλλοδαποί να κατέχουν επτά βόμβες μολότοφ και ένα πλαστικό δοχείο γεμάτο με βενζίνη.
  • Εντοπίστηκε ο 18χρονος ημεδαπός να φέρει στη ζώνη του ένα στιλέτο, ένα μεταλλικό πολυεργαλείο με τρεις λάμες και μια λίμα.
  • Εντοπίστηκε ο 45χρονος ημεδαπός να έχει στο αυτοκίνητο του ένα στιλέτο και ένα σπρέι πιπεριού.

Είχαν ναρκωτικά στο ΙΧ

Είχαν απ' όλα

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Χαλκίδα για κατοχή
και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν περίπου ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, - 115 - γραμμάρια κοκαΐνης κ.α.
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
Συνελήφθησαν στην Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, εκ των οποίων μία 25χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 27 και 25 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Βέροιας Ημαθίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντόπισαν χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

... Μικροπράγματα στη Θάσο

Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων για ναρκωτικά στη Θάσο
Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή, διάθεση και πώληση ναρκωτικών ουσιών
Ο ένας εξ αυτών, στη θέα των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή, πλην όμως, ακινητοποιήθηκε, ύστερα από πεζή καταδίωξη και συνελήφθη
Κατασχέθηκαν 58,47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν προχθές στη Θάσο και σε χωριό της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή, διάθεση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θάσου, ότι οι δράστες κατέχουν και διακινούν ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εντόπισαν, στη Θάσο, τον 20χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Πλάνα από την ληστεία στην Πάρο

Πακιστανός πήγε να βιάσει Αγγλίδα

Συνελήφθη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν για απόπειρα βιασμού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 20χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, κατά το χρόνο που διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, ο 26χρονος με την άσκηση σωματικής βίας προσπάθησε να την αναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία, χωρίς να επιτύχει στο σκοπό του. Ειδοποιηθέντες αστυνομικοί, προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 26χρονο.

10/8/12

Τα σενάρια διαφυγής

 
Ανθρωποκυνηγητό σε Πάρο-Αντίπαρο για τους δολοφόνους
     
       
«Από την τράπεζα βγήκαν τρία άτομα που φορούσαν όλοι καπέλα με μαντήλι στο κεφάλι, μαύρα γυαλιά, λευκές μπλούζες και χακί παντελόνια - βερμούδα. Εμοιαζαν με τουρίστες. Ηταν ύψους 1,75 με 1,80 μ., με κανονικό σώμα και όχι φουσκωτοί. Φαίνονταν ηλικίας περίπου 30 ετών. Πήγαν να βγουν από την μάντρα που περιβάλλει την παλιά πόλη της Νάουσας, όπου βρίσκεται η πιάτσα ταξί. Εκεί τράβηξε από το χέρι έναν από τους ληστές ο συνάδελφος μου, ο Δημήτρης Μίχας και ένας από τους ληστές χωρίς να πει τίποτα γύρισε τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Οι ληστές μετά κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πάνω, δίπλα από το μικρό ποταμάκι. Εκεί πυροβόλησαν και κατά του ιδιοκτήτη ενός φούρνου, που προσπάθησε να τους παρεμποδίσει, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν. Δεν φαίνεται να κρατούσαν Καλάσνικοφ και τέτοια όπλα αλλά ασημένια πιστόλια 45άρια ή εννιάρια...».

Ετσι περιγράφει προς «Το Βήμα» αυτόπτης μάρτυρας τη στιγμή της ληστείας στην Alpha Bank και της εν ψυχρώ δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί, την Παρασκευή το πρωί, στη Νάουσα της Πάρου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο οι τέσσερις δράστες - ένας είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου - που αρπαξαν τελικά 45.000 ευρώ, να μην έφυγαν με ταχύπλοο προς Νάξο, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά, αλλά παραμένουν στην Πάρο και έχουν πιθανόν άλλο σχέδιο διαφυγής. Αλλωστε σκάφος που είχαν αρχικά συνδέσει με τους δράστες αποδείχθηκε ότι δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

Ετσι στο νησί αλλά και στη γειτονική Αντίπαρο αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες νέος αστυνομικός κλοιός με έλεγχο των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με μπλόκα στους δρόμους και ελέγχους του λιμενικού στις γύρω θαλάσσιες περιοχές, όπως περίπου είχε συμβεί και τις προηγούμενες ημέρες στην περίπτωση του «δράκου της Πάρου».

Εκτεταμένοι έλεγχοι γίνονται και στην περιοχή του Αμπελά, όπου βρέθηκε καμένο το ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι δρααστες για την διαφυγή τους. Συμφωνα με ορισμένες αρχικές ενδείξεις το αυτοκίνητο φέρει πινακίδες κλεμμένες από την Αθήνα, όμως η έρευνα των αστυνομικών ως προς αυτό το σημείο συνεχίζεται και εξετάζεται ο αριθμός πλαισίου του αποτεφρωμένου οχήματος.

Ελεγχοι ακόμη γίνεται για να εντοπισθεί ο τρόπος άφιξης, τα τυχόν καταλύματα και οι κινήσεις των δραστών στην Πάρο. Παράλληλα ορισμένοι προληπτικοί έλεγχοι γίνονται και στη Νάξο αλλά και σ αλλα γειτονικά νησιά του Αιγαίου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίζουν πολλές ομοιότητες με τη ληστεία που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες, με λεία περίπου 500.000 ευρώ. Και τότε οι δράστες ήταν τέσσερις, είχαν στόχο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας, ενώ είχαν ακριβώς και την ίδια τουριστική περιβολή.

Ωστόσο στις δύο ληστείες υπάρχουν και σημαντικές διαφορές. Οι δράστες των Σπετσών έφεραν καλάσνικοφ. Επίσης υπάρχουν αναφορές για παρουσία στην ληστεία μιας γυναίκας, ενώ αντίθετα τέτοιες μαρτυρίες δεν υπήρξαν στην Πάρο. Επιπλέον οι δράστες όταν περικυκλώθηκαν στις Σπέτσες από πολίτες απέφυγαν να πυροβολήσουν και έχοντας ως «ασπίδα» δύο γυναίκες υπαλλήλους τράπηκαν σε φυγή με μοτοσυκλέττες και όχι ΙΧ. Τις μοτοσυκλέττες τις αφησαν σε παραλιακή περιοχή, χωρίς να τις κάψουν. Ακολούθως επιβάστηκαν σε ταχύπλοο σκάφος και εξαφανίστηκαν προς τις απέναντι ακτές. Λίγο αργότερα ιδιώτης ενημέρωσε το Λιμεναρχείο πως εντοπίστηκε ταχύπλοο να καίγεται στην παραλία Σαλάντι κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της Πάρου σημείωναν: «Στην περίπτωση των Σπετσών οι δράστες έφυγαν για περιοχή της χερσαίας Ελλάδας, όπου είναι πιο εύκολη η διαφυγή τους. Ομως να κατευθυνθούν από την Πάρο στην Νάξο δεν έχει κανένα νόημα γιατί και τότε πάλι εγκλωβισμένοι σε ενα νησί θα είναι, όπου υπάρχουν μικρότερα περιθώρια να κρυφτούν».

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είπαν ακόμη ότι και σε πολλές ληστείες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Αττική οι δράστες έχουν βάλει φωτιά στο όχημα διαφυγής τους.

Επιπλέον, τα ίδια στελέχη επισήμαιναν ότι το ίδιο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Ναόυσα είχε γίνει στόχος ληστείας και το μεσημέρι της 24ης Φεβρουαρίου 2011 όταν δύο Αλβανοί ηλικίας 32 και 26 ετών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, έχοντας στην κατοχή τους δύο απομιμήσεις όπλων και τρία τεμάχια φελιζόλ, τα οποία είχαν επεξεργαστεί ώστε να έχουν τη μορφή εκρηκτικών, εξανάγκασαν τους ταμίες να τους παραδώσουν περίπου 10.600 ευρώ. Οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Μάρπισσας. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν διαπράξει δύο ακόμη ληστείες σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Παροικιά Πάρου στις 17 Φεβρουαρίου 2011 καθώς και στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Νάουσα Πάρου στις 4 Ιανουαρίου του ίδιου χρόνου. [tovima]

Ψάχνουν τους δολοφόνους


Ο 53χρονος οδηγός ΤΑΧΙ Δημήτρης Μίχας, γαμπρός της Βίκυς Μοσχολιού [είχε παντρευτεί την κόρη της]
Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σημερινή ανθρωποκτονία 53χρονου ημεδαπού και την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική  γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες, σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές, για τον εντοπισμό δραστών ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Πάρο.
Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 53χρονο ημεδαπό.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές, για το εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) δραστών, οι οποίοι σήμερα το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και κατά τη διαφυγή τους, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 53χρονο ημεδαπό.

Ληστεία μετά φόνου στην Πάρο

Τα όσα εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από το υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Ένας πολίτης έπεσε νεκρός γιατί με αυτοθυσία άκουσε τις εκκλήσεις υπαλλήλων της τράπεζας και έτρεξε πεζός να κυνηγήσει τους ληστές.

Ήταν τρεις (ο τέταρτος τους περίμενε στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν) και ήταν ένας. Αλλά δε δίστασαν να τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ. Τον σκότωσαν σχεδόν εξ επαφής. Αυτό δείχνουν τα τραύματά του.
Το θύμα, ένας οδηγός ταξί που η μοίρα τον έφερε να βρίσκεται έξω από το υποκατάστημα όπου έγινε η ληστεία, φέρει διαμπερή τραύματα στον πνεύμονα και στα πλευρά. Πέθανε ακαριαία.

Διακινούσαν στο Twitter παιδική πορνογραφία

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διέγραψε (2) προφίλ χρηστών σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που διαμοίραζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από άμεση παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαγράφηκαν χθες (09-08-2012) από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «twitter», δύο (2) προφίλ χρηστών, οι οποίοι κατείχαν και διαμοίραζαν φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από σωρεία χθεσινών καταγγελιών, διενήργησαν ψηφιακή διαδικτυακή ανάλυση - αστυνομική έρευνα, από την οποία  προέκυψε ότι χρήστες του Twitter με ονόματα «@many501611"» και «@BBen1998» διαμοίραζαν φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε άλλους χρήστες.

Αλβανοί συμμορίτες 17 ετών

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στη Ηλεία.
Συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δυο διαρρήξεις σε οικίες ενώ κατασχέθηκε πληθώρα κλοπιμαίων που φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Κρεστενων.
Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις οικιών στη Ηλεία.
Συνελήφθησαν χθες (8-8-2012) το βράδυ στο Επιτάλιο Ηλείας, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Κρεστενων και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα), ηλικίας 36, 21, 17, 17 και 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της παράνομης οπλοκατοχής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα ομοεθνής των συλληφθέντων ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Βίντεο με ελέγχους

Υποδειγματική έρευνα

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στο Αγρίνιο που κατάρτιζαν πλαστές ιατρικές συνταγές.
Οι δράστες προμηθεύονταν τα ναρκωτικά, εξαπατώντας φαρμακοποιούς της περιοχής.
Κατασχέθηκαν συνολικά 371 ναρκωτικά φαρμακευτικά δισκία.
Συνελήφθησαν χθες (8-8-2012) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, διάθεση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για νόθευση, κατάρτιση και χρήση πλαστών ιατρικών συνταγών.
Ειδικότερα από την συστηματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου προέκυψε ότι ο 40χρονος ημεδαπός είχε νοθεύσει ιατρική συνταγή αγοράς φαρμακευτικών δισκίων που του είχε χορηγηθεί και με τη χρήση φωτοτυπικών μηχανημάτων την είχε αναπαραγάγει διατηρώντας μόνο τις ιατρικές σφραγίδες και υπογραφές.

... Μικρό το κακό?


Σύλληψη τριών (3) ατόμων για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στα Χανιά.
Κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τετρακόσιες (400) χαρτοπαιχτικές μάρκες.
Στο πλαίσιο των ελέγχων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι,  στα Χανιά, σε δύο (2) καταστήματα και συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.
Ειδικότερα, χθες (08-08-2012) το βράδυ, στα Χανιά, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφενείο», ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται και συνελήφθησαν μία (1) αλλοδαπή ηλικίας 25 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, και μία (1) ημεδαπή ηλικίας 62 ετών. Συγκεκριμένα η 25χρονη κατελήφθη ενώ είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε χώρο του καταστήματος συνολικά δέκα έξι (16) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με λογισμικό πρόγραμμα τυχερών παιγνίων «Φρουτάκια» σε διάφορες παραλλαγές, επιτρέποντας τη συμμετοχή στο εν λόγω τυχερό παίγνιο της 62χρονης πελάτισσας του καταστήματος.

... Υπομονετικοί ληστές



Εξαρθρώθηκε  από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Γέρακα, σπείρα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ατόμων, τα οποία λίγο νωρίτερα είχαν κάνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τράπεζες. Συνελήφθησαν δύο (2) 36χρονοι ημεδαποί μέλη της σπείρας και αναζητούνται άλλοι δύο ημεδαποί συνεργοί τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η σπείρα είχε συγκεκριμένη μέθοδο δράσης και τα μέλη της διακριτούς ρόλους.
Ειδικότερα, μέλος της σπείρας βρισκόταν μέσα στην εκάστοτε τράπεζα και, παριστάνοντας τον πελάτη, παρακολουθούσε διακριτικά τις συναλλαγές στα ταμεία. Όταν διαπίστωνε ότι κάποιο άτομο πραγματοποιούσε ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού, ειδοποιούσε μέσω κινητού τηλεφώνου τους συνεργούς του που περίμεναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έξω από την τράπεζα. Εκείνοι ακολουθούσαν τα θύματα και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν τα χρήματα, τις τσάντες και τα προσωπικά τους έγγραφα.

Η Ρουμάνα έκανε δουλεμπόριο με Αφγανό

Συνελήφθη υπήκοος Αφγανιστάν και υπήκοος Ρουμανίας στην Κεφαλονιά για διακίνηση Αφγανής με τα δύο παιδιά της.
Διευκόλυναν την παράνομη έξοδο της Αφγανής με τα παιδιά της, στην Ιταλία μέσω του λιμανιού της Σάμης.
Συνελήφθησαν   στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας για διακίνηση 38χρονης Αφγανής με τα δύο παιδιά της (αγόρια) 10 και 20 ετών.
Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν  στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος Αφγανός, ιδιοκτησίας του, με συνοδηγό την 25χρονη Ρουμάνα και στο οποίο επέβαιναν η 38χρονη Αφγανή με τα παιδιά της, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τρία πλαστά διαβατήρια Τσέχικων Αρχών.

9/8/12

456 χασισόδεντρα με ... πότισμα

Τα ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ


Συνελήφθη, χθες (08-08-2012) το μεσημέρι, στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, ότι ο 47χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης και διαθέτει ποσότητες κάνναβης σε άτομα του Κιλκίς, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και εντοπίστηκε φυτεία την οποία καλλιεργούσε ο προαναφερόμενος σε αγροτική περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ηρωίνη από την Ινδία σε φόδρες

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της Δίωξης Ναρκωτικών  ΣΔΟΕ Αττικής




  Τις πρωινές ώρες της 7/8/2012 συνελήφθη από υπαλλήλους  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  του ΣΔΟΕ Αττικής στη Λ. Βάρης – Κορωπίου ένας Νιγηριανός  35 ετών και αφού είχε παραλάβει ταχυδρομικό δέμα που περιείχε 312 γρ. ηρωίνης, προερχόμενο από την ΙΝΔΙΑ.

Η ηρωίνη ήταν συσκευασμένη σε 75 νάιλον συσκευασίες κρυμμένες σε φόδρες γυναικείων ενδυμάτων.

Η αποθήκη με τα λαθραία ρούχα [βίντεο]

Ιερόδουλες και μαϊμού



Αποτελέσματα χθεσινών αστυνομικών ελέγχων στο Κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς».
Ανακοινώνεται ότι χθες (08-08-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Πρωτεύουσας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Ελέγχθηκαν δέκα (10) οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα, εκ των οποίων (14) αλλοδαπές και (1) ημεδαπή, καθώς και έξι (6) ημεδαποί άνδρες, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα κλπ. Επιπλέον για (11) από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Έπιασαν τους υβριστές

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος δύο (2) ημεδαπών για υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια μέσω διαδικτύου.
Αναρτούσαν στο διαδίκτυο σχόλια με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος μίας 56χρονης ημεδαπής και ενός 66χρονου ημεδαπού, για υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια, μέσω διαδικτύου σε βάρος του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ειδικότερα, πριν από μερικές μέρες υπήρξε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από τον Πρόεδρο του « Χαμόγελο του Παιδιού», ότι το τελευταίο διάστημα είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο μεγάλος αριθμός εξυβριστικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε πολλές ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Τα πιστόλια και τα περίστροφα

Της συμμορίας των Αλβανών


Χαρτογραφούσαν την περιοχή


Έπιασαν τη συμμορία

Τα ΟΠΛΑ


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, που είχε σχεδιάσει - οργανώσει τη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε τραπεζικά καταστήματα της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας.
Για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας συνεργάστηκαν Αστυνομικοί των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ακαρνανίας και Λευκάδας.
Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) μέλη της εγκληματικής ομάδας, μεταξύ των οποίων και οι δυο «εγκέφαλοι» που είχαν σχεδιάσει με προπαρασκευαστικές ενέργειες, τη διάπραξη δυο τουλάχιστον ένοπλων ληστειών.
Ένας από τους συλληφθέντες ήταν δραπέτης των φυλακών Αγιάς ενώ κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά που διέθετε η ομάδα.
Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εγκληματική ομάδα, που είχε οργανώσει τη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε τραπεζικά καταστήματα της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας.

Έκρυβαν με κλαδιά τα πρόσωπά τους

To εργοτάξιο


Εξαρθρώθηκε τριμελής εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων από λατομεία, εργοτάξια και συναφείς επιχειρήσεις.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και αντίστασης.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους, αρχηγικού μέλους της ομάδας.
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών φορτηγών που τελέστηκαν κατά το τελευταίο τετράμηνο.
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, του Α' Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου Αττικής και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τριμελής εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας, έχοντας διακριτούς ρόλους, δομή και διαρκή δράση, διέπρατταν κλοπές Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων από λατομεία, εργοτάξια και συναφείς επιχειρήσεις.

Σκοτώθηκε Άγγλος στον Λαγανά


Χθες  το πρωί, 28χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, στον ακάλυπτο χώρο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στον Λαγανά Ζακύνθου.
Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αυτοψία και κλήθηκε ειδικό συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο θάνατος του 28χρονου αποδίδεται σε πτώση από όροφο διπλανού ξενοδοχείου, όπου διέμενε, ενώ δεν έχουν ανιχνευθεί στοιχεία ή ενδείξεις που να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Mπερδέματα στη Θράκη


Οι φορείς της Θράκης ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό για τα κέντρα κράτησης

     Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα επιδιώξουν να έχουν οι τοπικοί φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που αντιδρούν στην κατάργηση των σχολών αστυφυλάκων στην Ξάνθη και την Κομοτηνή και στην εγκατάσταση σε αυτές παράνομων μεταναστών.

Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, Άρη Γιαννακίδη και όλων των εκπροσώπων των θεσμικών φορέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση των συμμετεχόντων για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα στην Αθήνα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και τα όσα συζητήθηκαν μαζί του. Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής εξέφρασαν την εκτίμηση ότι ο υπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος και δεν έδωσε πολλά περιθώρια αλλαγής στην απόφασή του, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα θέμα με εθνική σημασία.

Μεταξύ των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ήταν διάχυτη η πεποίθηση ότι από μέρους της Πολιτείας δεν υπήρχε κανένας ουσιαστικός σχεδιασμός για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών σε περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι τοπικοί φορείς υπογράμμισαν, επίσης, ότι η μεταφορά μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών σε μια ευαίσθητη περιοχή, όπως αυτή της Θράκης, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή. Επίσης, όλοι τάχθηκαν κατά της κατάργησης των δυο σχολών αστυφυλάκων στην Ξάνθη και την Κομοτηνή σημειώνοντας ότι στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό και την τοπική οικονομία.

8/8/12

Βίντεο από τη φωτιά

Το ντου της Χρυσής Αυγής στο κτήνος

Στον Κολωνό με μπάλες "μαύρου"

Η κάνναβη που υπερβαίνει τα 84 κιλά

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 07-08-2012, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Κολωνού Αττικής, ένας ημεδαπός ηλικίας 51 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» και Νόμου «Περί Όπλων», κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Είκοσι (20) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 21 κιλών και 152 γραμμαρίων, τα οποία κατείχαν από κοινού και προόριζαν για εμπορία.
Ακόμη, στην κατοχή των ανωτέρω καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Εξήντα δυο (62) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 63 κιλών και 806 γραμμαρίων
  • Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Ένα (1) κυνηγετικό όπλο
  • Δυο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα εμπλουτισμένα με ακατέργαστη κάνναβη,
  • Το χρηματικό ποσό των (325) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.