23/3/13

Οι δηλώσεις στην κάμερα



Καταδρομική η επιχείρηση ...

Καταδρομική επιχείρηση, χαρακτήρισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, την χθεσινοβραδινή αιματηρή απόδραση των 11 κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων.
Πριν από τη δήλωση, ο Υπουργός με όλο το κλιμάκιο του Υπουργείου, ενημερώθηκαν από κοντά, στα σημεία που διαπράχθηκε η ομαδική απόδραση. Πριν την επίσκεψη του κλιμακίου στις φυλακές, προηγήθηκε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου ο Υπουργός είχε ολιγόλεπτη ενημέρωση και άμεση επαφή με τους τραυματίες

Ελεγχόμενη έκρηξη



Έκαναν πόλεμο στα Τρίκαλα



Όπως μας ανέφερε επιχειρησιακός ανώτατος αξιωματικός, έξω από τις φυλακές Τρικάλων οι Αλβανοί συνεργοί των βαρυποινιτών εκτός από τα Καλάσνικοφ και τις δεκάδες σφαίρες που έριξαν … φανέρωσαν και  πάνω από δέκα χειροβομβίδες. Από τις 11 χειροβομβίδες,  οι  5 έσκασαν, οι 4 βρέθηκαν  άθικτες και οι 2 δεν εξεράγησαν. Όπως μας διαβεβαίωσε κατηγορηματικά  η ίδια πηγή, οι βαρυποινίτες που δραπέτευσαν δεν διέθεταν οπλισμό και παρατηρήθηκαν λάθη [;] στην  αντίδραση των υπαλλήλων [σωφρονιστικών και μη] που άργησαν υπερβολικά να … αναχαιτίσουν τους 11 κρατούμενους έτσι ώστε να μην φθάσουν δίπλα από τον εξωτερικό μαντρότοιχο και να καταρριχηθούν στην … ελευθερία.  Στο Καλπάκι, έξω από τα Γιάννενα έχει στηθεί το μεγαλύτερο αστυνομικό μπλόκο για τους δραπέτες που με τους συνεργούς τους διαθέτουν

Λυπηθείτε τον ...

 
Στον ... κουβά άλλα 218 κιλά χασίς με δράστη
 
Αμάν παιδιά εκεί στην Ηγουμενίτσα, αφήστε και καμία σύλληψη γι αυτόν που υπηρετεί στα Γιάννενα και που αγκομαχά ο δόλιος για να βγάλει καμία δουλειά.
Συνελήφθη, σήμερα (23-03-2012) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Εκατόν ογδόντα οκτώ (188) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (217.626) γραμμαρίων
  • μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (1,3) γραμμαρίων
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι υπήκοος Ουκρανίας, η οποία και αναζητείται.
Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Η ηρωίνη [κτλ] του πρώην αστυνομικού

 
Σε κάδο απορριμάτων
 
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε αποθήκη στη Φλώρινα, την οποία χρησιμοποιούσαν, από κοινού, δυο ημεδαποί 52 και 53 ετών, αντίστοιχα.
Στην αποθήκη υπήρχε κάδος απορριμμάτων, μέσα στον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • είκοσι (20) συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 10 κιλών και 869 γραμμαρίων
  • ένα (1) πολεμικό τυφέκιο KALASHNIKOV και δώδεκα (12) γεμιστήρες κενούς για το εν λόγω όπλο,
  • δύο (2) ζυγαριές τύπου «καντάρι»
  • τριάντα οκτώ (38) πυροκροτητές
  • χίλια τριακόσια ογδόντα εννέα (1.389) φυσίγγια TOKAREV 7,62 mm ,
  • χίλια εκατό τριάντα έξι (1.136) αβολίδοτα φυσίγγια τύπου KALASHNIKOV ,
  • πεντακόσια ογδόντα πέντε (585) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου αγνώστου διαμετρήματος,
  • τέσσερις χιλιάδες οχτακόσια εξήντα δύο (4.862) φυσίγγια 7,62 mm KALASHNIKOV ,
  • τρία (3) χωνιά με υπολείμματα πιθανόν ηρωίνης,
  • τετρακόσια τριάντα πέντε (435) μέτρα ακαριαίο εκρηκτικό κορδόνι,
  • δεκαοκτώ (18) κοντάκια από KALASHNIKOV ,
  • τέσσερις (4) αορτήρες πολεμικού τυφεκίου,
  • δεκατρείς (13) χειροφυλακτήρες (μέρος όπλου KALASHNIKOV ),
  • έντεκα (11) καλύπτρες κλείστρου,
  • τέσσερις (4) βίδες από κοντάκι KALASHNIKOV ,
  • τρία (3) εξαρτήματα εξαγωγής αερίων όπλου KALASHNIKOV
  • δύο (2) σετ καθαριστικών KALASHNIKOV ,
  • μία (1) λαβίδα-τανάλια, η οποία χρησιμοποιείται για την κοπή των εκρηκτικών κορδονιών,
  • δέκα (10) κλείστρα KALASHNIKOV
  • δέκα (10) φορείς κλείστρων KALASHNIKOV
  • πέντε κολλητικές- μονωτικές ταινίες,
  • δύο συσκευασίες περιέχουσες νάιλον σακουλάκια για περιτύλιγμα και
  • ένα ανοιχτό κουτί με γάντια μιας χρήσης.

Οι σφαίρες στη σκοπιά


Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της απόδρασης

Μέσα από τις φυλακές Τρικάλων

Πριόνισαν κάγκελα

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ              
 
                                    

Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών για τη χθεσινή απόδραση κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και τη σύλληψη δύο εκ των δραπετών
Συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία δύο (2) από τους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, οι οποίοι απέδρασαν χθες περίπου στις 20:30 το βράδυ.
Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σε δασική περιοχή, σε απόσταση περίπου (4) με (5) χιλιομέτρων από το Κατάστημα Κράτησης, στην περιοχή Κρηνίτσα Τρικάλων, περίπου στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι.
Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν όλες οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και σε άλλες περιοχές για τον εντοπισμό των δραπετών και των δραστών της χθεσινής ένοπλης επίθεσης στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων. Συνδράμουν Ομάδες Πρόληψης - Καταστολής Εγκλημάτων, της Δίκυκλης Αστυνόμευσης, της Ασφάλειας, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, αλλά και σκύλοι ανίχνευσης και δυο (2) ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο εσωτερικό των Φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν αντικείμενα, που απεικονίζονται σε φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε και τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τους κρατουμένους κατά την διάρκεια της απόδρασης, όπως αυτοσχέδια σκάλα, που αποτελείται από μεταλλική σκάλα διώροφου κρεβατιού, λωρίδες από σεντόνια και ξύλα καθώς και σχοινιά με γάντζους. Επίσης, δημοσιοποιούμε φωτογραφίες από τα κομμένα, με λάμα, κάγκελα κελιού, από το οποίο εξήλθαν οι κρατούμενοι σε εσωτερικό περίβολο της φυλακής, καθώς και υαλοπίνακες φυλακίου, διάτρητοι από βολίδες.
Στο πλαίσιο των ερευνών στους χώρους της φυλακής, στο κελί του κρατούμενου Βλαστού Παναγιώτη βρέθηκαν 5 λάμες και 4 σέγες κοπής μετάλλων καθώς και 2 μαχαίρια.
Το όχημα τύπου ΒΑΝ που χρησιμοποίησαν οι δράστες εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στη Νίκαια Λάρισας, περίπου στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι, ολοσχερώς καμμένο.

Στο βρόντο οι τουφεκιές

Εδώ Τρίκαλα ...

Μάλλον ο αρμόδιος υπουργός έχει το άγχος του Παναγή και σπεύδει να διασφαλίσει πως δεν θα του φύγει με τα πόδια
Ο Ρουπακιώτης πάει Τρίκαλα, ύστερα από τις φήμες πως θα του φύγουν κι άλλοι από τις φυλακές. Πάντως είναι τραγικό, με τόσες σφαίρες και δεν τραυματίστηκε ούτε ένας δραπέτης, ενώ βλήθηκαν δυο εξωτερικοί φρουροί και ο ένας

Οι δραματικές στιγμές των τραυματιών



Η σύλληψη

Ρεπορτάζ: Νίκος Σαλέπης


Σύλληψη δραπέτη μπροστά στο φακό του trikalaola σε εξωκλήσι στο χωριό Λογγάκι και σε ακτίνα 3 χλμ περίπου από τις φυλακές...
   Συνολικά στην επιχείρηση συνελήφθησαν 2 δραπέτες.

Έτσι δραπέτευσαν [περιγραφή: Κώστας Αργυρούσης]

 

Το ελικόπτερο τους έλειπε ...


Ρεντίκολο οι φυλακές Τρικάλων

Ο μόνος άτυχος ..!
Ούτε ένας ούτε δυο αλλά 11 απέδρασαν από τα Τρίκαλα. Μόνο ο Παναγής δεν τους έγυγε με το ελικόπτερο..!


Βαρόνος ηρωίνης ο πρ. αστυνομικός της Φλώρινας

 2η κρύπτη σε αποθήκη του κουμπάρου του

Η ηρωίνη που βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα
 Ηρωίνη με ουρά ... Άλλα δέκα κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, βρέθηκαν σήμερα στη 2η καβάντζα του πρώην αστυνομικού της Φλώρινας που πιάστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης από στελέχη του Λιμεναρχείου  Ηγουμενίτσας, να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του για λογαριασμό της Ιταλικής Μαφίας 11 κιλά και 960 γραμμάρια ηρωίνης. Η ποσότητα των 10.600 εντοπίστηκε στη Φλώρινα σε αποθήκη του κουμπάρου του πρώην Υπαρχιφύλακα, ενώ βρέθηκαν και παραστατικά από ταξίδια στην Τουρκία. Μετά τη σύλληψη στην Ηγουμενίτσα στα σπίτια του 53χρονου στην Φλώρινα βρέθηκε και το οπλοστάσιό του [φωτο]. Συγκεκριμένα μετά από νομότυπη έρευνά που διενεργήθηκε στην οικία του,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (01) περίστροφο, ένα (01) πιστόλι άνευ γεμιστήρα, ένα (01) φυσίγγιο διαμετρήματος 50mm, τέσσερις (04) γεμιστήρες πιστολιών, μία (01) φωτογραφία που απεικονίζει αρχαιολογική επιγραφή πιθανόν σε μάρμαρο, εκατόν πενήντα (150) φυσίγγια διαμετρήματος 32 auto, διακόσια (200) φυσίγγια διαμετρήματος 22mm, τριάντα τρία (33) φυσίγγια διαμετρήματος 6,35mm, ένα (01) USB, δέκα επτά (17) φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και μία (01) γεμιστήρα πιστολιού. Επίσης σε νομότυπη έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του πατέρα του 53χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (01) όπλο τύπου Kalashnikov,

Λαθρεμπόριο στο Ορμένιο

Τα κατασχεμένο φορτηγό
 
Έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, 140.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, χθες (22-3-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που βρισκόταν σταθμευμένο στο Ορμένιο Ορεστιάδας, εντός του οποίου βρέθηκαν 140.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Τα παραπάνω πακέτα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ορεστιάδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και τέσσερα (4) συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος.

ECSTASY, LSD και Μιάου πήγαν Κιλκίς

Και ποσότητα καθινόνης ( KHAT )
Πολύ σημαντική η σύλληψη της Ασφάλειας Κιλκίς, καθώς δείχνει πόση γκάμα ναρκωτικών διακινούνται στα στέκια της νεολαίας 
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς πέτυχαν τη σύλληψη ενός νεαρού 26 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κακουργηματικού χαρακτήρα.
Στην κατοχή των τριών δραστών κατασχέθηκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών μεταξύ αυτών που περιείχαν τις ουσίες ECSTASY ( XTC ), MDMA , μεφεδρόνη (μιάου) και καθινόνη ( KHAT ).
Ειδικότερα, χθες (22.03.2013) το μεσημέρι, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες ότι ο 26χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εντόπισαν τον προαναφερόμενο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (27,8) γραμμάρια μεφεδρόνης (μιάου),
  • δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (1,3) γραμμάρια καθινόνης ( KHAT ),
  • (14) δισκία ECSTASY ( XTC ) με το λογότυπο MITSUBISHI ,
  • (103) χαρτάκια εμποτισμένα με LSD,
  • ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους (1,6) γραμμαρίων,
  • ποσότητα κάνναβης βάρους (6,9) γραμμαρίων,
  • (29) ναρκωτικά δισκία διαφόρων τύπων άνευ ιατρικής συνταγής,
  • ποσότητα (8) mL άγνωστου υγρού,
  • εννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (489,4) γραμμάρια άγνωστης λευκής σκόνης,
  • (278) λευκά χάπια άγνωστης προέλευσης,
  • (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • (2) κινητά τηλέφωνα
Κατά την αστυνομική έρευνα της οικίας του 26χρονου βρισκόταν στην οικία και ο 19χρονος και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του τελευταίου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (5) γραμμάρια μεφεδρόνης (μιάου),
  • (2) δισκία ECSTASY ( XTC ) με το λογότυπο MITSUBISHI ,
  • (2.261,8) γραμμάρια μεφεδρόνης,
  • ποσότητα κάνναβης βάρους (2,7) γραμμαρίων και
  • ποσότητα MDMA βάρους ( 3 , 9 ) γραμμαρίων .

Η 31χρονη είχε χρέη

 
Συνελήφθη χθες  το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 31χρονη διότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για μη απόδοση Φ.Π.Α.
Ειδικότερα η 31χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και όπως διαπιστώθηκε εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για μη καταβολή Φ.Π.Α. ύψους 439.200 ευρώ.

... Λούζονται την αποστρατεία Παπαδόπουλου

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν ...

Ο Αντιστράτηγος, τότε που ο κ. Δένδιας του χαμογελούσε για τις επιτυχίες του [Βελβεντό, Βλαστός κτλ]


Το άγχος και των ευθυνών της ΕΛ.ΑΣ για τα χθεσινά ρεζιλίκια, βιώνει ο κύριος Αρχηγός. Τουλάχιστον επί Παπαδόπουλου είχε το κεφάλι του ήσυχο! 
 

Την γνωρίζουμε τη δικαιολογία τους

Το μπαλάκι στο Δικαιοσύνης!

Στην περίπτωση Αλκέτ Ριζάι όμως όταν έληξε ομαλά η ομηρία στο Μαλανδρίνο, η Κατεχάκη είχε έτοιμη την ανακοίνωση για τους διαπραγματεφτάδες κτλ
 

Σύγχιση στην Κατεχάκη


Αναμέναμε συνεχή και αναλυτική ενημέρωση από τον νέο εκπρόσωπο Αστυνόμο Παρθένη αλλά κάτι φαίνεται πως δεν του πήγε καλά
Ακόμα περιμένουμε την 1η αναλυτική ανακοίνωση του Αρχηγείου για τα γεγονότα στα Τρίκαλα. Τι έγινε στην Κατεχάκη τους έπιασε η άνοιξη τους Αντιστράτηγους ή έφυγαν για τριήμερο οι δακτυλογράφοι; 

Χάλασε ο ασύρματος?

Είναι στραβό το κλίμα


Ούτε μια πληροφορία δεν είχε η Α.Δ Τρικάλων για τους Αλβανούς που πήραν φαλάγγι την φυλακή και απ' έξω! [Στη φωτο το Καλάσνικοφ του ελικοπτέρου]

Για τα πανηγύρια ...

Η Α.Δ Τρικάλων

"Μηδέν" ως συνήθως η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και όπως το έχουμε ξαναπεί και σε επίπεδο γενικότερης αποτελεσματικότητας στον νομό είναι για τα ... πανηγύρια!
 

Τους έκαναν ... ρόμπα οι δραπέτες

Και οι συνεργοί τους
.


 

Πως μπήκαν όπλα στις φυλακές?

Έκθετος ο Ρουπακιώτης

Ούτε μήνα δεν έκλεισε η αποτυχημένη απόδραση Βλαστού με το ελικόπτερο και συνέβη χθες βράδυ το πρωτοφανές
 

Θα πέσουν κεφάλια στα Τρίκαλα!

Λίαν συντόμως ...

Ο κύριος Ρουπακιώτης έσπευσε στα Τρίκαλα για να συγχαρεί τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών. Στη φωτο αγναντεύει τις βολίδες που έφαγε το ελικόπτερο
 

Τον Παναγιώτη Βλαστό φοβόταν

Από τους Αλβανούς τη βρήκαν ..!

Ο κρατούμενος μια ημέρα μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων

 

"Λούης" οι Αλβανοί




Το καφενείο ... έφαγε σφαίρα

Δίπλα από τις φυλακές
 

Βίντεο από φυλακές



Οι πυροβολισμοί



Απόδραση από τα Τρίκαλα


Συνδυασμένη επιχείρηση στήθηκε για την απόδραση κρατουμένων αλβανικής καταγωγής από τις φυλακές Τρικάλων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δύο ομάδες ενόπλων επιτέθηκαν έξω από τις φυλακές, πυροβολώντας η μία από ένα κλειστό βαν και ένα αγροτικό αυτοκίνητο και η άλλη ομάδα από τους γύρω αγρούς κατά των εξωτερικών φρουρών του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ταυτόχρονα, οι κρατούμενοι από την πτέρυγα όπου είναι έγκλειστοι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, άνοιξαν τα κελιά τους κόβοντας τα κάγκελα με πριόνι, πέρασαν στην ταράτσα και άρχισαν και αυτοί να πυροβολούν με όπλα που πέρασαν μέσα στη φυλακή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ορισμένοι εξ αυτών, τουλάχιστον 5 άτομα κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές, χρησιμοποιώντας σχοινιά.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιμετώπισαν και τις τρεις αυτές επιθέσεις αλλά με απώλειες αφού δύο εξωτερικοί φρουροί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να χειρουργηθούν. Ο ένας από αυτούς, ο 40χρονος Κώστας Καρράς έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στην κοιλιά. O άλλος, ο 37χρονος Δημητρίου Μιχαήλ, βγήκε σχετικά νωρίς από το χειρουργείο, έφερε πιο ελαφριά τραύματα στα πλευρά.