27/10/16

Αλέξη, λάθεψες ...

Υπάρχει Θεός και βλέπει ...
Αποτέλεσμα εικόνας για τσουκαλης ντετεκτιβ

Αναδουλειές ...

Οι Αποδείξεις


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας στο πλαίσιο της διαρκούς και οργανωμένης δράσης για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό φυτείας κάνναβης σε περιοχή της Πέλλας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 ημεδαποί ηλικίας 46 και 43 ετών, αδέρφια μεταξύ τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, χθες (26-10-2016) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αγρόκτημά τους, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν μέσα σε θερμοκήπιο, 23 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,5 έως 3 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον στον ίδιο χώρο μέσα σε αυτοσχέδιο υπόστεγο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τους ξεκαβάντζωσαν ...

Ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την προέλευση ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία συνελήφθησαν συνολικά έξι (6) άτομα, μεταξύ των οποίων, ένας έμπορος (40χρονος ημεδαπός) αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, προχώρησαν στη σύλληψη τριών (3) ακόμη ατόμων.
Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 46 και 49 ετών και 40χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της αντίστασης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο αρχικά συλληφθείς, 40χρονος έμπορος, προμηθευόταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από τον 46χρονο και στη συνέχεια, τις αποθήκευε στην οικία του 49χρονου, χρησιμοποιώντας την ως “καβάντζα”.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, έπειτα από τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών και της αλλοδαπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, από οικίες τους, την κατοχή τους και από αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 49χρονος και η 40χρονη, τα κάτωθι:

Τα ξέθαψαν στο Κορωπί

Δεν ξανάγινε

Οκτώ μήνες μεθοδικών ερευνών οδήγησαν στην κατάσχεση δέκα έξι περίπου κιλών ηρωίνης και τη σύλληψη έντεκα ατόμων, τα οποία συγκροτούσαν εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε και διακινούσε συστηματικά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της χώρας και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Τις έρευνες για την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την αντίστοιχη Υποδιεύθυνση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Συνελήφθησαν συνολικά έντεκα μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 17 έως 56 ετών και συγκεκριμένα οκτώ ημεδαποί, μεταξύ των οποίων η 32χρονη συνδιευθύνουσα την οργάνωση και τρεις αλλοδαποί. Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 39χρονος αλλοδαπός, με διευθυντικό ρόλο καθώς και 45χρονη ημεδαπή.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τους αλλοδαπούς.
Όπως προέκυψε από την έρευνα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή στη χώρα μας ναρκωτικών, τα όποια αποθήκευαν, συσκεύαζαν και τυποποιούσαν, χρησιμοποιώντας ειδικά σύνεργα και εξοπλισμό σε διαμορφωμένο χώρο – οικία στο Κορωπί, που αποτελούσε την «έδρα» της οργάνωσης.

Μας κόβουν και τα δέντρα οι Αλβανοί

Πιάστηκαν 2 στην Καστοριά
Αποτέλεσμα εικόνας για παρανομοι λαθρουλοτομια

Συνελήφθη χθες (26-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή της Ιεροπηγής Καστοριάς τον ανωτέρω να υλοτομεί σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.
Ο προαναφερόμενος που όπως προέκυψε είχε εισέλθει στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, είχε προβεί στην κοπή ξυλείας περίπου δύο -2- κυβικών μέτρων, την οποία στην συνέχεια είχε σκοπό να μεταφέρει στην Αλβανία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) τσεκούρι, ένα (1) αλυσοπρίονο και δυο (2) ημίονοι .

Κωδικός: «CICONIA ALBA»


GAAD 2016


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε διεθνούς κλίμακας κοινή αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, στην οποία συμμετείχαν Υπηρεσίες και εμπειρογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλαμβάνοντας επιμέρους αστυνομικές δράσεις κατά των ναρκωτικών, της εμπορίας ανθρώπων, της διευκόλυνσης παράνομης μετανάστευσης, καθώς και των απατών μέσω διαδικτύου, στον τομέα των αερομεταφορών.
Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «CICONIA ALBA», αφορά σειρά δράσεων, που υποστηρίχθηκαν από τη Europol και πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 10 μέχρι και 16 Οκτωβρίου 2016. Συμμετείχαν αστυνομικές υπηρεσίες από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και 24 ακόμα χώρες και άλλοι διεθνείς εταίροι, που ένωσαν τις δυνάμεις τους και αξιοποίησαν τους υπάρχοντες πόρους σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα.
Από το Κέντρο Επιχειρησιακού Συντονισμού της Europol, Αξιωματικοί του Οργανισμού, Αξιωματικοί - σύνδεσμοι και εθνικοί εμπειρογνώμονες των χωρών που συμμετείχαν, σε συνεργασία με ειδικούς από άλλους διεθνείς εταίρους, επεξεργάζονταν συνεχώς τις εισερχόμενες πληροφορίες και ενημέρωναν όσους ασχολούνταν με τις αντίστοιχες επιχειρησιακές δράσεις.

O "Μακεδονομάχος" ...

Οι Αποδείξεις



Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, 22χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ. μη νόμιμος μετανάστης, για εισαγωγή - κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για το αδίκημα της αντίστασης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε ο 22χρονος σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας να μεταφέρει μαζί με ένα ακόμη άγνωστο άτομο τρεις (3) σάκους που περιείχαν τριάντα οχτώ (38) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης.

25/10/16

Θανασάκη, ΟΧΙ στα βαθιά!

... Ακανθώδης δικογραφία 
Αποτέλεσμα εικόνας για γαδα
Θανασάκη, το "διαρκές έγκλημα" που το ανακάλυψες? Σε σπηλιά με ανιχνευτή μετάλλων ή σε καμία μπαρμπουτιέρα που έψαχνες δράστες?

Στον Ανακριτή

Ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Στον ανακριτή ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται μετά από τριήμερη προθεσμία  ο 60χρονος πρώην αστυνομικός που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 68χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή, στη συμβολή των Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελοκήπους.

Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοχρησία.

Ο ίδιος φέρεται να είπε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι είχε συνεχείς τσακωμούς με το θύμα, το οποίο το μοιραίο βράδυ τού επιτέθηκε και τότε αυτός πήρε το όπλο του και «αντέδρασε» πυροβολώντας τον θανάσιμα.

Στα χαρτιά απαγόρευση

Στην πράξη, ουδείς έλεγχος στα διόδια σε κάθε τριήμερο αργίας

Σε επιφυλακή η Τροχαία για την έξοδο της 28ης Οκτωβρίου

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και αστυνόμευσης στο οδικό δίκτυο της χώρας λαμβάνει η Τροχαία σε όλη την Επικράτεια λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα εν όψει εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς ανά 20-30 χιλιόμετρα με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία σε σημεία όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, υπεραστικά ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικοί σταθμοί κλπ).

Σκούπα στους αυτοσχέδιους

Αποτέλεσμα εικόνας για αυτοσχεδιοι μοτοσυκλετες

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα, βραδινές ώρες της 20ης Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ειδική εξόρμηση στην περιοχή των Τμημάτων Τροχαίας Αιγάλεω και Κορυδαλλού, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), καθώς και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα (12) οδηγοί εκ των οποίων (8) ημεδαποί και (4) αλλοδαποί, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνολικά διενεργήθηκαν -358- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -161- παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι -20- επιφέρουν και επιπρόσθετες ποινικές κυρώσεις (-18- σε βαθμό πλημμελήματος και -2- σε βαθμό πταίσματος) ως εξής:

24/10/16

Έμπαινε Γιούτσο ..!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν τρέλα
Αποτέλεσμα εικόνας για ο σαμαρας στη γαδα
Το πολίτευμα κινδυνεύει και οι φρουροί του επαγρυπνούν ...

Κακός μπελά οι υιοθεσίες

Αποτέλεσμα εικόνας για υιοθεσια

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση ς Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν την 21-10-2016, συνολικά 4 άτομα στην Κατερίνη, για παράνομη υιοθεσία βρέφους.
Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 41 ετών , καθώς και για τους βιολογικούς γονείς του βρέφ ους , μία 32χρονη και έναν 36χρονο, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 υπήκοοι Βουλγαρίας.
Ειδικότερα , όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 36χρονος μαζί με την 32χρονη η οποία ήταν έγκυος, αρχικά μεταφέρθηκαν και φιλοξενήθηκαν σε διαμέρισμα στην Κατερίνη ιδιοκτησίας της 41χρονης. Η 32χρονη το επόμενο διάστημα, με τη συνδρομή 37χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, γέννησε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Έριξε στο ψαχνό στην πρώην γυναίκα του

Αποτέλεσμα εικόνας για πιστολι

Συνελήφθη, σήμερα (24.10.2016) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 73χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 62χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, σήμερα (24.10.2016) το πρωί, ο 73χρονος ένεκα προσωπικών μεταξύ τους διαφορών, τραυμάτισε με όπλο την 62χρονη.

Δραπέτης του Μεταγωγών ο βαρόνος

Κομμάτι της παρτίδας τους

Εξαρθρώθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που ενέχεται σε διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία οκτώ (8) ατόμων – μελών της εγκληματικής οργάνωσης (4 ημεδαποί – 4 αλλοδαποί), ηλικίας 24 έως 51 ετών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο διευθύνων την οργάνωση (33χρονος αλλοδαπός, o οποίος είχε αποδράσει την 17-05-2016 από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών και Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης).
Σε βάρος των παραπάνω, καθώς και έτερων μελών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», παράβασης «Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών», παράβασης «Νόμου περί όπλων» και «Υπόθαλψης Εγκληματία».
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, υπό τις οδηγίες του 33χρονου, περί τα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους, συνέστησαν δομημένη οργάνωση με διαρκή δράση και συγκεκριμένους ρόλους, με σκοπό τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης και όπλων, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.

Ο υπερβάλλον ζήλος του Πράπα

Η Κρατική Ασφάλεια ξεπερνά τον εαυτό της ...
Αποτέλεσμα εικόνας για γαδα
Έκπληξη προκαλεί η πρεμούρα του διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας που σε πολιτική υπόθεση [σχηματισμός δικογραφίας] που βρίσκεται σε εξέλιξη τα δίνει όλα ... Ούτε ο Σαμαράς να κυβερνούσε!

Ξέφραγο αμπέλι οι φυλακές Κορυδαλλού




Ξέφραγο αμπέλι οι φυλακές Κορυδαλλού
Ποινικοί και «Πυρήνες» εφοδιάζονται με smartphones και ύποπτα αντικείμενα
Το απόρρητο έγγραφο που έστειλε στις 2 Ιουνίου 2015 στο υπουργείο Δικαιοσύνης διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού
Το απόρρητο έγγραφο που έστειλε στις 2 Ιουνίου 2015 στο υπουργείο Δικαιοσύνης διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού

«Στις 28 Δεκεμβρίου 2015, εργαζόμενος κρατούμενος μετέφερε προς το αρχιφυλακείο τέσσερις τσάντες μεγάλου μεγέθους με άγνωστο περιεχόμενο και προς άγνωστους παραλήπτες. Κατά τον έλεγχο του σχετικού οπτικού υλικού από τις κάμερες διεπίστωσα ότι την ίδια ώρα που μεταφέρονται οι τέσσερις μεγάλες τσάντες στο αρχιφυλακείο, εντός του χώρου αυτού βρίσκονται κρατούμενοι μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και ποινικοί μεγαλοκρατούμενοι, παρά τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας και τις ρητές εντολές για μη συγχρωτισμό των ανωτέρω και ιδίως στον χώρο του αρχιφυλακείου. Για να μετακινηθούν οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι στο αρχιφυλακείο ήταν ανοικτή η αντιβανδαλιστική θύρα για να διευκολύνονται οι μετακινήσεις τους».

«Το Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει το περιεχόμενο απόρρητων εγγράφων που φέρεται να έχει στείλει τον τελευταίο χρόνο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού που πρόσφατα μετακινήθηκε σε άλλη θέση. Σε αυτά καταγράφονται σειρά περιστατικών που μπορεί να έχουν - σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. - ιδιαίτερη σημασία μετά και την προ δέκα ημερών βομβιστική επίθεση στην κατοικία της εισαγγελέως κυρίας Γεωργίας Τσατάνη, την οποία ανέλαβαν οι «Πυρήνες», στο πλαίσιο του νέου σχεδίου δράσης τους με την ονομασία «Νέμεσις».

Έμπαινε Μουζάλα με τα ωραία σου!

Αποτέλεσμα εικόνας για χοτ σποτ χιος φωτια

Νέα εξέγερση μεταναστών στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο με εκατοντάδες άτομα κυρίως από το Πακιστάν να διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλεισμό τους στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ασύλου εγκατέλειψαν τους χώρους εργασίας τους οι οποίοι στη συνέχεια πυρπολήθηκαν από τους διαμαρτυρόμενους μετανάστες. 

Και στην μπαγκαζιέρα

Τα Ντοκουμέντα

Η αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2016) στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, απέτρεψε τη μεταφορά και διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας, περισσοτέρων από (173) κιλών κάνναβης .

Κρύβεται στο πλήθος

Σαν κουνάβι ...
Στο πλάνο διακρίνεται και ένα παλιοτόμαρο που φοβάται τον ίσκιο του και που κάποτε μοίραζε "φακέλους" σε βάρος  συναδέλφων του αριστερά και δεξιά. Θα έρθει η ώρα του ..! [Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, φαινομενικά άνδρας είναι ...]. Στην ίδια φωτο ... τυφλώνει και ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ, που ακούει στο όνομα Δημήτρης Μπουλούκος!

Μια ζωή ετοιμοπόλεμος

John Raxovitsas
Λες και τους βλέπει σαν γατάκια ...

Όλοι οι καλοί χωράνε

Υπάρχουν και εξαιρέσεις ...
Στο πλήθος του πολεμικού μουσείου και ο φίλος μας, πρώην υπασπιστής του Παπουτσή. Βρε κάποιοι άνθρωποι πως βολεύονται και με τον ΣΥΡΙΖΑ. "Τσουλωμένος" όπως λεν και στα χωριά μας [κατά το "τσούλωσε"] ο συνήθης ύποπτος Τσιατούρας. Εξ αριστερών του ο κ. Παπαγιαννόπουλος και κάπου στα δεξιά ο Λευτέρης Οικονόμου [μια λέξη μόνο ΚΥΡΙΟΣ]! Πάντως τελευταία ο κ. Νίκος συνηθίζει να πίνει καφέ στο Da Capo. Ο Τσιατούρας ξέρει μόνο από κανένα καφενεδάκι για να χάνεται μέσα στο ανώνυμο πλήθος με τα γερόντια. Βέβαια ο άνθρωπος θα έχει τους λόγους του με τόσες σοβαρές και σύνθετες δικογραφίες που

Ποτέ [ξανά] στολή!


Δεν ξανάλεμε τίποτε άλλη φορά για τον Α.Δ Μούρτο. Η στολή τον μεγαλώνει, οπότε καλύτερα με τα πολιτικά ... Στο πλάνο διακρίνεται και κάποιος που έχει ζήσει πολλά κυνηγώντας

23/10/16

Ο δράστης της Πανόρμου

Αποτέλεσμα εικόνας για δραστης δολοφονιας πανορμου
Στα δεξιά ο συνήγορός του κ. Τούμπας
Δολοφονία στην Πανόρμου: Τι δηλώνει ο δράστης - Απολογείται την Τρίτη

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δραστης δολοφονιας πανορμου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε σήμερα από τον εισαγγελέα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Μεσσηνία, στις εκλογές του 2012, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την Παρασκευή, τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του σήμερα από το γραφείο του εισαγγελέα είπε: «Ημουν σε άμυνα, ζητάω συγγνώμη». Ο δράστης εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην ΓΑΔΑ, όπου παρέδωσε και το όπλο του εγκλήματος και στην συνέχεια συνελήφθη.
Τα κίνητρα του φόνου δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά από την Αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός, δημιουργούσε προβλήματα γενικώς στη γειτονιά, ενώ με το θύμα είχε διαμάχη από παλιά.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στους αστυνομικούς, ο δράστης στο παρελθόν πήγαινε για γυμναστική στο γυμναστήριο του θύματος, αλλά ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου τον απομάκρυνε, καθώς δημιουργούσε προβλήματα. Το τελευταίο πάντως που ενόχλησε τον δράστη, ήταν ότι ο 62χρονος, ο οποίος έμενε στην οδό Βατοπεδίου, είχε τοποθετήσει κάμερες στο μπαλκόνι του, καθώς και σε άλλα σημεία στο γυμναστήριο.
Ο δράστης, εκτός από συνταξιούχος αστυνομικός, είχε κατέβει και ως υποψήφιος με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στο νομό Μεσσηνίας το 2012, καταλαμβάνοντας την 3η θέση μεταξύ των συνυποψήφιων του από το ίδιο κόμμα. Μάλιστα, είχε πρωτοστατήσει και στη δημιουργία των "Ταγμάτων Ασφαλείας", ενώ είχε αποστείλει ανακοίνωση σε τοπική εφημερίδα της Πελοποννήσου, με την οποία καλούσε τους νέους σε αφύπνιση κι επιστράτευση.
Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 17:45 χθες το απόγευμα, όταν οι διερχόμενοι, αλλά και οι κάτοικοι στη διασταύρωση των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, εξαιτίας τριών διαδοχικών πυροβολισμών που άκουσαν.
Όταν οι σφαίρες σταμάτησαν να ηχούν, τότε όλοι πετάχτηκαν έξω απο τις... κρυψώνες τους, για να δουν τι είχε συμβεί. Στην άκρη του δρόμου αντίκρισαν ένα άτομο να κείτεται στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος άντρας με γρήγορα βήματα χανόταν προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Την παγωμάρα γρήγορα διαδέχτηκε το σοκ. Ο άνδρας που ψυχορραγούσε ήταν σε όλους γνωστό και φιλικό τους πρόσωπο. Ο ιδιοκτήτης του συνοικιακού γυμναστηρίου, για τον οποίο όλοι οι κάτοικοι της γειτονιάς έτρεφαν απεριόριστη εκτίμηση. Ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, ο ανδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Καστοριανά ...

Τα ναρκωτικά

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για μεταφορά - κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για το αδίκημα της απείθειας.
Ειδικότερα,  το μεσημέρι στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, εντόπισαν και επιχείρησαν τον έλεγχο Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτου με οδηγό τον 24χρονο, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Βουλγάρα στο κόλπο με 35.800 €

Αποτέλεσμα εικόνας για συλληψη

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, υπόθεση απάτης σε βάρος 59χρονης ημεδαπής, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, από την οποία απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά.
Συνελήφθησαν, χθες (21.10.2016) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας (43χρονος και 40χρονη) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη άτομα.
Ειδικότερα, ύστερα από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ταυτοποιήθηκε η 40χρονη αλλοδαπή, η οποία προχθές (20.10.2016) το απόγευμα παρέλαβε από την 59χρονη χρηματικό ποσό, το οποίο είχαν συμφωνήσει σε προγενέστερο χρόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με άγνωστους δράστες.