7/5/11

Έσκαψαν τον τοίχο για να κλέψουν μπιζού!


Πολλές διαρρήξεις με τη μέθοδο του ριφιφί έχει καταγράψει

Νέα επίθεση λαθρομεταναστών σε γυναίκα στη Πάτρα (video)

Η SIRINA της Κυριακής


Ληστρική η συμμορία

Aπο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Ενας 41χρονος απότακτος αστυνομικός που υπηρετούσε παλιότερα στην Οικονομική Επιθεώρηση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.   καθώς και επτα ακόμη Αλβανοί ηλικίας 21 έως 32 ετών συμμετείχαν στην μεγάλη  συμμορία που   τροφοδοτούσε με αυτοκίνητα την σπείρα που σκότωσε , την 1η Μαρτίου 2011, τους δύο αστυνομικούς στου Ρέντη.

Η Τροχαία αποκάλυψε την απαγωγή

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην περιοχή Άργους της Αργολίδας, τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για αρπαγή (απαγωγή) ομοεθνή τους και ναρκωτικά.

Σκότωσε τον πατέρα του γιατί δεν του έδινε χρήματα!


Σκότωσε τον υπερήλικα πατέρα του επειδή δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά, αλλά δεν το κατάλαβε και έφυγε από το σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα! 


Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην...

Μπλεγμένος και αστυνομικός στο μακελειό του Ρέντη

update Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος εκδιώχτηκε από το Σώμα, μετά από κατηγορίες για απανωτές υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, στους οποίους παρουσιάζονταν ως μεγαλοπαράγοντας του υπουργείου και υπόσχονταν στα θύματα εξυπηρετήσεις και διευθέτηση εκκρεμών υποθέσεων τους.

Νήπιο έπεσε από το μπαλκόνι και σώθηκε.


Διατηρούσε τις αισθήσεις του μετά την πτώση.
Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ένα αγοράκι 4,5 ετών που έπεσε το πρωί από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στο 2ο όροφο πολυκατοικίας στον Πύργο.
Το παιδί έπεσε στο πεζοδρόμιο και οι δικοί του το μετέφεραν τρομαγμένοι στο νοσοκομείο του Πύργου. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Ρίο...Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του.
troktiko-logos.blogspot.com

πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


DEVGRU Είναι μονάδα ειδικών επιχειρήσεων


Με την καταδρομική επιχείρηση για την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, έγινε πολύ γνωστό το όνομα μιας ειδικής μονάδας των Αμερικανών SEALs, του Συγκροτήματος Ανάπτυξης Ειδικών Ναυτικών Επιχειρήσεων, US Naval Special Warfare Group (NSWDG) ή  SEAL Team Six (ST6). 
Είναι μονάδα ειδικών επιχειρήσεων με κύρια αποστολή την καταπολέμηση της τρομοκρατίας οπουδήποτε στον κόσμο, εφ' όσον προσβάλλει κυρίως τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα, ή επ' ωφελεία συμμάχων χωρών, κατόπιν αιτήσεως τους. Επί πλέον  δοκιμάζει και πειραματίζεται νέες τεχνικές και τακτικές ειδικών επιχειρήσεων, στα πλαίσια  της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού.

Σώματα ασφαλείας περικύκλωσαν το κοινοβούλιο στην Ουγγαρία


Χιλιάδες ούγγροι αστυνομικοί, στρατιωτικοί, πυροσβέστες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και τελωνειακοί βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στα σχέδια για περικοπές στις κρατικές δαπάνες

Συνταγές για πρεζοφάρμακα

Ιδού τα σύνεργα για τα συνταγολόγια
Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας προέβαιναν στην κατάρτιση πλαστών συνταγών, με σκοπό την παράνομη προμήθεια ναρκωτικών φαρμάκων.

Πάνε πακέτο!

Πακέτο με το χασίς τα δυο Καλάσνικοφ
Συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, την 06-05-2011, 48χρονη Ελληνίδα και 39χρονος αλλοδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε...

Ποινικές διώξεις για κακουργημα στους 4 του Ρεντη

Ινδονησιακό αεροσκάφος με 27 επιβαίνοντες κατέπεσε


Ινδονησιακό αεροσκάφος με 27 επιβαίνοντες κατέπεσε
Ινδονησιακό αεροσκάφος με 27 επιβαίνοντες κατέπεσε στη θάλασσα στην απομακρυσμένη επαρχία της Παπούα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 15 νεκρούς.

Λιβυη οι μαχες συνεχιζονται


Ραντεβού οπαδών με Καλάσνικοφ από γιο αστυνομικού



 Γράφει ο βασίλης χήτος


 Γιος αστυνομικού -όπως μεταδίδει το Crimes on air- στην Κόρινθο και φανατικός οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έκλεισε «ραντεβού θανάτου» με οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ με αποτέλεσμα να θεριστούν  από Καλάσνικοφ ένας 28χρονος και ένας 27χρονος, που ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της πόλης.

Ανδριάντας σε μάντρα χωματουργικών

Ο ανδριάντας ... ατόφιος
Στο Χαλάνδρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη άνδρας ηλικίας 34 ετών ...

Οι Γεωργιανοί σήκωσε χρηματοκιβώτιο

Από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Β/Α Αττικής, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα-προανάκριση ..

Μπουμπούκι από την Ινδία

Στην Ηλιούπολη-Αττικής από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ), συνελήφθησαν 29χρονος Έλληνας και 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ινδίας ...

Μέχρι και γλάστρα


 Στα Πατήσια από Αστυνομικούς του Τ.Α. Πατησίων, συνελήφθη 32χρονος  κατηγορούμενος για παράβαση του Ν. «περί Ναρκωτικών» και του Ν. «περί Όπλων».

6/5/11

Έκοψε την καρωτίδα της συζύγου του


Οικογενειακό δράμα στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

Ένας νεαρός βρήκε τη μητέρα του θανάσιμα τραυματισμένη στην κρεβατοκάμαρά της. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην καρωτίδα της, όταν ο γιός της την βρήκε να κείτεται στο πάτωμα.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για δολοφονία από το σύζυγό της ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή αναζητείται…

newsbomb

Λίβυοι επαναστάτες Νέα επίθεση σε μια βάση

Misurata Χτεσινό βίντεο από ερασιτεχνική κάμερα οτι εχει απομεινει

Έχουν τον δολοφόνο!


Στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από τέσσερις (4) δράστες, ...

Βρήκαν πάνω τους όπλα

Κατά τη χθεσινή επιχείρηση για την υπόθεση στου Ρέντη, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε κατασχέσεις όπλων τα οποία θα εξεταστούν βαλλιστικά προκειμένου να διασταυρωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες ένοπλες επιθέσεις.

Με "κάλυψη" η ανάκριση


Με κουκούλες ανακρίνουν οι αστυνομικοί τους ύποπτους για την δολοφονία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι περισσότεροι είναι  σεσημασμένοι και  άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί ...

Στρατός σεσημασμένων για την διπλή εκτέλεση

35  είναι οι προσαγωγές στην ΓΑΔΑ για το φόνο των αστυνομικών στου Ρέντη. Η ΕΛ.ΑΣ πριν από λίγο επιβεβαίωσε αυτό που από το πρωί ανέφερε το Crimes on air ότι δηλαδή στις έρευνες πήρε ενεργό μέρος και η Αντιτρομοκρατική. Σημαντική όμως ήταν και η συνδρομή της ΕΥΠ.

Ο δολοφόνος ήταν Βούλγαρος

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή Αξιωματικού που υπηρετεί ως Σύνδεσμος της χώρας μας στην πρεσβεία της Βουλγαρίας, ...

Έκλεβε από τον Αύγουστο του 2009

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 04-05-2011, 32χρονος  για απόπειρα διάρρηξης εξώπορτας πολυκατοικίας, στην περιοχή του Κορδελιού.

Παιδιά για ... σπίτι

Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και του Β΄ Τ.Α. Αιγάλεω, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 17 ετών, για «Εγκληματική Οργάνωση» και ...

Mε βαν της Αντιτρομοκρατικής


Ενεργό ρόλο στις συλλήψεις που υποδείκνυε η Ασφάλεια, έπαιξε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς τουλάχιστον στις προσαγωγές δυο Αλβανών και δυο ομογενών...

Ανακρίνουν νοσοκόμα


Mια νοσοκόμα Ποντιακής καταγωγής προσήχθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Αττικής, για την υπόθεση με την διπλή δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη.

Λένε άλλα για το θάνατο του κοριτσιού

Μία νεανική τρέλα τριών παιδιών, η «μαγκιά» της κατανάλωσης αλκοόλ και το ερωτικό εφηβικό πάθος, έστειλαν στον θάνατο τη 15χρονη Στέλλα την Κυριακή του Πάσχα στο Ρέθυμνο.

Έτσι συνέλαβαν τους δολοφόνους!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:  Μόνο στο Crimes on air 


Όλες οι λεπτομέρειες για την προσαγωγή των δολοφόνων που γάζωσαν με Καλάσνικοφ στου Ρέντη τους δυο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ!
Με ποιες άλλες ληστείες τους συνδέουν?
Πως τους έπιασαν στο ΜΕΝΙΔΙ?












5/5/11

Το αποτύπωμα του Τόνυ



Ο Γιώργος Σκυλογιάννης και ο Γιάννης Ευαγγελινέλης σε ξέγνοιαστες στιγμές, πριν οι σφαίρες των δολοφόνων θερίσουν την νιότη τους
 Το στοιχείο-κλειδί  όπως αποκαλύπτει το CRIMES ON AIR που ξετύλιξε   την ταυτότητα της δολοφονικής συμμορίες  των Αλβανών και των Ρωσοπόντιων  ήταν το αποτύπωμα που είχε βρεθεί  στο πορτμπαγκάζ ...

Aναμένουν την επιστροφή Οικονόμου


Την έλευση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ από την Κύπρο, αναμένουν στην Ασφάλεια Αττικής για να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τους δολοφόνους  των αστυνομικών Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

Έντεκα προσαγωγές για το μακελειό στου Ρέντη

Ρεπορταζ Β. Γ. Λαμπρόπουλος 

Τέσσερα άτομα βρίσκονται στην Ασφάλεια Αττικής για ενδεχόμενη συμμετοχή του στον φόνο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ
Εντεκα προσαγωγές για το μακελειό στου Ρέντη




Ο Πακιστανός δολοφόνος εξαφάνισε το πτώμα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα  Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 35χρονου Έλληνα ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν τέσσερα (4) χρόνια.

Και ληστής ο δραπέτης

Από τη μέχρι στιγμής προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, έχει προκύψει η συμμετοχή του 47χρονου:

Αστακός ο Κρητικός καταζητούμενος

Ύστερα από πολύμηνη αναζήτηση, συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Χανίων - Ρεθύμνου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, απογευματινές ώρες της 04-05-2011, συνελήφθη στο Βαμβακόπουλο Χανίων, 47χρονος ...

Μπηχτή στον Στρατό


Ο Παπουτσής από το βήμα της Βουλής "έκραξε" τις τεχνικές υπηρεσίες του Στρατού, που δεν συμμετέχουν για να μετατραπούν ... ανενεργά στρτόπεδα, σε κέντρα υποδοχής προσφύγων. Είπε μάλιστα ότι:

Υπομείνατε...


 Στο ... ακουστικό άφησε ο Χρήστος Παπουτσής τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας, για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των περίπου 2.000 Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών  που έχουν κατασκηνώσει στο δάσος του Λαδοχωρίου, απέναντι από το λιμάνι, όπου δένουν τα πλοία για την Ιταλία. 

20χρονος με 22 διαρρήξεις ΙΧ


Στον Άλιμο Αττικής, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ), συνελήφθη 20χρονος  διαρρήκτης. Ο δράστης λίγο πριν τη σύλληψή του  είχε αποπειραθεί να διαρρήξει  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Τον σκότωσε στα χαρτιά


Εξιχνιάστηκε από τo Tμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής η ανθρωποκτονία του 29χρονου αλλοδαπού, υπήκοου Μπαγκλαντές, που δολοφονήθηκε την 30-10-2010, σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής 25 στην Αθήνα.

Ο Τσαλουχίδης έκανε φασαρία στα μπουζούκια


Ο Γιώτης Τσαλουχίδης ο άλλοτε θρύλος των γηπέδων, ο αμυντικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, όπως πληροφορείται το Crimes on air χθες το βράδυ πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο που έγινε σε νυχτερινό κέντρο ...

Σύλληψη "άτεγκτου" δεσμοφύλακα



Αιφνιδιαστική έρευνα μέσα στις κλειστές φυλακές Αλικαρνασσού πραγματοποιήθηκε  από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χτύπησαν ... "λευκή" φλέβα παροχέτευσης στους έγκλειστους ναρκωτικών.

Για εκβιασμό ο υπάλληλος της υπεξαίρεσης των 35 εκ. €


 
Ο πρώην υπάλληλος της Ταμιακής Υπηρεσίας, του δήμου Θεσσαλονίκης  που στις 18 Μαΐου του 2010 προφυλακίστηκε για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 35 εκατ. ευρώ από το ταμείο του Δήμου, τώρα μέσα από τις φυλακές Διαβατών αντιμετωπίζει και την κατηγορία της εκβίασης.