12/3/16

Είναι πολλοί μπροστά οι ψηφοφόροι του


Μα καλά εκεί στον Ασπρόπυργο ακόμη Δήμαρχο τον  Μελετίου έχουν;

Θα τα λύσει όλα τα προβλήματα της αστυνόμευσης ο δήμαρχος 

Πήγαν στον Παππού!



Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, επισκέφθηκε, σήμερα περιοχές της Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ιωάννη Διαμαντόπουλο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο Δημήτριο Σωτηρόπουλο.

11/3/16

Κρυψώνα

Στον προφυλακτήρα



Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εγκληματικό κύκλωμα, με τον χαρακτήρα οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Ζάκυνθο.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου ταυτοποιήθηκε ο κεντρικός και καθοδηγητικός ρόλος του ηγετικού στελέχους, η εσωτερική δομή και η ιεραρχική σχέση των μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.
Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε, εμπλέκονται συνολικά πέντε (5) άτομα, τρείς αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και ο 39χρονος, αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, φερόμενος ως «αρχηγός», τους οποίους βαρύνουν οι κατηγορίες εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την εισαγωγή, μεταφορά αποθήκευση και πώληση ακατέργαστης κάνναβης καθώς και της νομοθεσίας που διέπει τους αλλοδαπούς.

Γύφτοι-λήσταρχοι



Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε οικίες στην Δυτική Αττική.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 10-3-2016, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, κέντρο Αθήνας) οκτώ (8) ημεδαποί, μέλη της σπείρας, εκ των οποίων επτά (7) άνδρες ηλικίας από 18 έως 29 ετών και μία 27χρονη γυναίκα. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) συνεργοί τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των ληστειών κατά συρροή, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Με ζυγαριά του κιλού

Τα Κατασχεμένα



Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 3 άτομα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για διακίνηση ναρκωτικών.
Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 36, 50 και 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραχάραξη, αντίσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
- Στην πρώτη περίπτωση, χθες (10-03-2016) το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών εντόπισαν την 36χρονη και τον 50χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα όπου και διέμεναν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το ταλέντο!



Το φάρμακο της στοίχισε

Γεια σου Σαράποβα "Νταβραντίλοβα"

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, σχεδόν κανένας γιατρός στη Δύση δεν γνώριζε το meldonium, το φάρμακο στο οποίο βρέθηκε θετική η Μαρία Σαράποβα, υποστηρίζοντας ότι το έπαιρνε για λόγους υγείας και όχι για ντοπάρισμα. Η ουσία αναπτύχθηκε στη Σοβιετική Ένωση, και μέχρι σήμερα δεν έχει εγκριθεί πουθενά εκτός ορισμένων πρώην σοβιετικών δημοκρατιών.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια, στην οποία επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις, υποστήριξε ότι έπαιρνε το φάρμακο για δέκα χρόνια επειδή είχε οικογενειακό ιστορικό διαβήτη, έλλειψη μαγνησίου και μη φυσιολογικά ευρήματα στο ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Ως κλασικός "ΑρχιΠΑΣΟΚος"

Επιλέγει Mega ο "Τιτανοτεράστιος"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μίλησε σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega” και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη καιΓιώργο Οικονομέα.
Το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης:
Δημοσιογράφος: Έχει πάρει πρωτοβουλία και ο κύριος Τόσκας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που τον έχουμε στην τηλεφωνική μας γραμμή, ο κύριος Νίκος Τόσκας, μέχρι προκηρύξεις θα πετάξουν στους πρόσφυγες από ότι ακούσαμε, θα μας τα πει ο Υπουργός. Καλημέρα Υπουργέ.
Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα κύριε Οικονομέα , καλημέρα κύριε Καμπουράκη.
Δημοσιογράφος: Τι θα κάνετε τώρα, πώς θα αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες, αυτές τις ώρες κύριε Υπουργέ, το τεράστιο πρόβλημα της Ειδομένης;

Δενδρύλλια τέτοια εποχή!

Οι Αποδείξεις


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πιερίας , είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 46χρονου ημεδαπού, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση και την καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Πιερίας.
Ειδικότερα, χθες ( 10 -0 3 -2016) το απόγευμα, ο 46χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πιερίας και σε έρευνα που ακολούθησε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε χώρο εκτροφής ζώων ιδιοκτησίας του, αλλά και σε διπλανό αρδευτικό κανάλι, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 77 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Απ' τον Δένδια στην Κυψέλη

Υπ/της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στην Κυψέλη βρέθηκε ξαφνικά  ο Γεώργιος Βανικιώτης, πρώην Υπασπιστής του Νίκου Δένδια. Τελευταία είχε τοποθετηθεί ως ένας από τους υποδιοικητές της Ασφάλειας Αττικής αλλά οι προσπάθειες για την παραμονή του δεν ευδοκίμησαν καθώς ενώ παλαιότερα ήταν διοικητής στο Οργανωμένο Έγκλημα, προτίμησε να φύγει για να είναι δίπλα στον Δένδια



Τον κ. Βανικιώτη τον είχαν "χρεώσει" [μάλλον αδίκως] πως ήταν στενά συνδεδεμένος και με τον αλήστου μνήμης κύριο Δικόπουλο. Πάντως οφείλουμε να πούμε πως

Και 68χρονη στο χασίς

Τα Ντοκουμέντα


Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (9.3.2016) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, δύο (2) 46χρονοι άντρες και μία (1) 68χρονη, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, που περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 47χρονο ημεδαπό, επίσης μέλος της εγκληματικής ομάδας, ο οποίος αναζητείται.

Η αντίστροφη ροή του «βαλκανικού διαδρόμου»


Τα σύνορα Ελλάδας - πΓΔΜ μπορεί να ξανανοίξουν για... επαναπροωθήσεις

Ο «βαλκανικός διάδρομος» μπορεί να έκλεισε, αλλά τα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων μπορεί και να ξανανοίξουν. Ωστόσο, όχι για «καλό» σκοπό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες χώρες του «διαδρόμου» θέλουν να επαναπροωθήσουν στην Ειδομένη πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν εκεί.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για περίπου 3.000 Σύρους, Ιρακινούς και (κυρίως) Αφγανούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, οι χώρες που θέλουν να τους επαναπροωθήσουν στην Ελλάδα είναι η Κροατία, η Σερβία και η ΠΓΔΜ, οι οποίες μετά το κλείσιμο των συνόρων, δεν αναλαμβάνουν ούτε τη φιλοξενία ενός μικρού αριθμού προσφύγων.

Την πυροβόλησε ο γιο της

Είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο πως ο γιος της «αδημονεί να ρίξει με πιστόλι»

ΗΠΑ: Υπέρμαχος της οπλοκατοχής πυροβολείται από τον 4χρονο γιο της
Η 31χρονη Τζέιμι Γκιλτ, κάτοικος του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Φανατική Ρεπουμπλικανή και «ακτιβίστρια» υπέρ της ανεξέλεγκτης χρήσης όπλων.

Μια λάτρις των όπλων και ακτιβίστρια υπέρ της οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες πυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, από τον μόλις τεσσάρων ετών γιο της, ενόσω, μάλιστα, βρισκόταν στο τιμόνι. Το προηγούμενο βράδυ, η 31χρονη Τζέιμι Γκιλτ, κάτοικος του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, είχε αναρτήσει μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ανέφερε με περηφάνεια πως ο γιος της «αδημονεί να ρίξει με πιστόλι».

Τούρκος με πλάκες χρυσού

 Επιβάτης λεωφορείου στο δρομολόγιο Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

Τούρκος υπήκοος συνελήφθη στους Κήπους με πλάκες χρυσού

Περίπου έξι κιλά και 300 γραμμάρια χρυσού, σε επτά πλάκες, εντόπισαν οι υπάλληλοι του τελωνείου των Κήπων κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στις αποσκευές των επιβατών λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Κωνσταντινούπολη.

Την ποσότητα χρυσού επιχείρησε να περάσει παράνομα στη γείτονα χώρα Τούρκος υπήκοος, επιβάτης του λεωφορείου, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για την προέλευση των πολύτιμων αποσκευών του. 

10/3/16

Τους έφεραν γύρες

Τα Ντοκουμέντα


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση και πώληση κάνναβης σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών τ ου Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου .
Συνελήφθησαν 16 μέλη της οργάνωσης , μεταξύ των οποίων και 2 αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, μετά απόταυτόχρονες και αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν την 08 -0 3 -2016 σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη , με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ,του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου.
Συνολικά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28 ατόμων ηλικίας από 22 έως 62 ετών , για τα κατά περίπτωσηαδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση της διακίνησης, πώλησης, αγοράς, καλλιέργειας και κατοχής κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής.

SOS από Γ. Καλλιακμάνη

Στο Παιδικό Χωριό της Βάρης



Στα πλαίσια των αισθημάτων ανθρωπισμού και φιλανθρωπίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτ/κής Γεώργιος Καλλιακμάνης και οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γεώργιος Τσαπάρας και Νικόλαος Κορομηλάς επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη και παρέδωσαν το ποσό των 2.740€ που συγκεντρώθηκε στο ετήσιο χορό της Ένωσης στον Δ/ντή του συγκροτήματος κ. Πέτρο Παπαδάκη.
Φιλοξενηθήκαμε σε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού γνωρίζοντας την ανάδοχο μητέρα καθώς και τα 3 αγγελούδια που κατοικούσαν εκεί. Τρία παιδιά καταπληκτικά, η Μαρία, η Ειρήνη και ο Σταύρος, στα μάτια των οποίων αποτυπωνόταν η ηρεμία και η θαλπωρή που εισπράττουν από τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν μια πολύ σημαντική δουλειά την οποία όλοι μας πρέπει να υποστηρίξουμε.

Ο Γερακαράκος σε ρόλο Πρετεντέρη

Στις 19 Μαρτίου και ώρα 21.00 
Πρόεδρε, προς Θεού! Η ... ομοιότητα έχει να κάνει με  το μαλλί ... 
Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ξεκινά εβδομαδιαία εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Και Τούρκος παρατηρητής στα hot spot


H επανεισδοχή των μεταναστών στην Τουρκία θα γίνεται μέσα σε λίγα 24ωρα, ενώ στη fast track διαδικασία θα συμμετέχει και η Frontex, δήλωσε η στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, διευκρινίζοντας πτυχές της συμφωνίας που υπεγράφη στη Σμύρνη μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα και Αχμέτ Νταβούτογλου.
Η ίδια επιβεβαίωσε ότι στα ελληνικά hot spot θα βρίσκεται ως παρατηρητής και τούρκος αστυνομικός, προκειμένου να επιβεβαιώνει στην τουρκική πλευρά ότι υπάρχουν μετανάστες που θα πρέπει να επαναπροωθηθούν.
Η Αντιστράτηγος τόνισε: «Υποβάλουμε το αίτημα επανεισδοχής σε 48 ώρες. Η τουρκική πλευρά θα ολοκληρώσει τη διαδικασία σε επτά ημέρες».

Σκοτώθηκε ο Καψούρος, δ/ντης φωτογραφίας

Στην Αθηνών-Κορίνθου

Σκοτώθηκε ο διευθυντής φωτογραφίας Βασίλης Καψούρος

Σε ηλικία 58 ετών σκοτώθηκε σε δυστύχημα με τη μοτοσυκλέττα του ο διευθυντής φωτογραφίας Βασίλης Καψούρος, μόνιμος συνεργάτης του Σταύρου Τσιώλη και της Ελένης Αλεξανδράκη.

Σουηδός 71 ετών με 31 διαβατήρια

Όλα γνήσια 
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 8-3-2016 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ένας 71χρονος υπήκοος Σουηδίας, για παράνομη κατοχή διαβατηρίων διαφόρων Χωρών.

Το ΑΠΘ του μπάφου

Οι Αποδείξεις

Στη σύλληψη έντεκα (11) μελών κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και της Ο.Π.Κ.Ε., στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες χθες (08-03-2016), σε χώρους του Α.Π.Θ..
Πρόκειται για δέκα (10) αλλοδαπούς άντρες κι έναν ημεδαπό, ηλικίας από 20 έως 41 ετών, μεταξύ των οποίων και 29χρονος υπήκοος Αλβανίας ως ηγετικό στέλεχος, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης, της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων, της Απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Αντίστασης.

Για που το έβαλαν!

Οι Αποδείξεις


Συνελήφθησαν στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 21 και 63 ετών, για απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 8-3-2016 οι δράστες έγιναν αντιληπτοί, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, να περιεργάζονται Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν ανασφάλιστο. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν άμεσα, τους εντόπισαν την στιγμή που απομακρύνονταν από το σημείο και τους ακινητοποίησαν.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κλεφτοκοτάδες ....


Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από πτηνοτροφικές μονάδες και αγροκτήματα των Μεγάρων.
Συνελήφθησαν, στην θέση Βλυχός Μεγάρων, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων και της Ο.Π.Κ.Ε, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 22,23 και 24 ετών.

9/3/16

Άφησαν το χασίς και έπιασαν τον καπνό

Oι Αποδείξεις

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, συνελήφθησαν χθες (08-03-2016) πρωινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Βοιωτίας, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα τρεις άνδρες, ηλικίας 53, 52 και 38 ετών, καθώς και μία 41χρονη , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, συνελήφθησαν ο 52χρονος και η 41χρονη, διότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πραγματοποίηση νομότυπης έρευνας στην οικία τους, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (59) τυποποιημένες ανισοβαρείς και αεροστεγείς πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (29.880) γραμμαρίων.

Υπαρχιφύλακας-καλλονή με χασίς και κοινό εραστή


H καλλονή της ΕΛ.ΑΣ πλήρωσε την ομορφιά της με το χειρότερο νόμισμα. Φέρεται να έμπλεξε σε ερωτικό τρίγωνο και τελικά αποκαλύφθηκε το πάθος της, που δεν ήταν άλλο από τον εθισμό της στο χασίς.


 Oλόγος για μια υπαρχιφύλακα της Αστυνομίας, η οποία συνελήφθη από συναδέλφους της καθώς φέρεται να είχε στο σπίτι της ποσότητα χασίς για ιδία χρήση. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες  η 35χρονη υπαρχιφύλακας έπεσε θύμα της κολλητής της, καθώς φέρεται να διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση με το φίλο της.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία δέχθηκε επίσημη και επώνυμη καταγγελία γυναίκας, η οποία κατήγγειλε πως η 35χρονη υπαρχιφύλακας, κάνει χρήση χασίς και έχει στο διαμέρισμα της, σε περιοχή του κεντρου των Αθηνών, ποσότητα του ναρκωτικού για ιδία χρήση.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, και ανακάλυψαν το χασίς με αποτέλεσμα η υπαρχιφύλακας, η οποία υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής εκτελώντας χρέη γραμματείας, να συλληφθεί, να σχηματισθεί σε βάρος της δικογραφία, και να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα, οποίος όρισε τακτική δικάσιμο.

Έβγαλε την χολή του ο Υποστράτηγος


Ήθελε να κάνει  την Κατεχάκη, Συγγρού
Ποιος Υποστρατηγούλης, παρέδωσε σε ΜΜΕ τις αναφορές για σχέδιο απόδρασης Μαζιώτη; Μήπως έχει και μουστάκι;

Καραβάνια


Κατόρθωμα ...

Στα γύρω στενά της Βικτωρίας

Αδειασε η πλατεία Βικτωρίας, στα γύρω στενά πρόσφυγες - μετανάστες

Λίγα 24ωρα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην πλατεία Βικτωρίας και την μεταφορά των προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας, συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και καλλωπισμού των παρτεριών, ενώ την Τρίτη φύτεψαν στα παρτέρια γκαζόν και φυτά.
Στην πλατεία παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίοι ενημερώνουν τους πρόσφυγες που φτάνουν εκεί ότι εάν θέλουν μπορούν να τους μεταφέρουν σε κέντρα φιλοξενίας.

Χρηματοκιβώτιο με 225.000 €


Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου από εγκαταστάσεις εταιρείας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε, ως ένας εκ των δραστών και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, 38χρονος αλλοδαπός.

Έμπαινε στο Βραχάτι


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου τέσσερις (4) υποθέσεις ληστειών, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σικυωνίων και Βέλου-Βόχας Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, καθώς και μία 32χρονη ημεδαπή που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, εξακριβώθηκε ότι ο 22χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν διαπράξει τις παρακάτω ληστείες:

Το προφίλ του σχολικού εκφοβισμού


Το προφίλ του σχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα

Μάρτυρες περιστατικών κοροϊδίας και λεκτικού εκφοβισμού είναι περισσότεροι από τους μισούς μαθητές στα δημοτικά σχολεία της χώρας (56,7%). Σωματικό εκφοβισμό έχει παρακολουθήσει μέσα στα σχολεία ένα 30,5% των μαθητών (χτυπήματα - σπρωξίματα), ενώ ο κοινωνικός εκφοβισμός, η απομόνωση και η κοροϊδία των μαθητών από όλη την τάξη αποτελούν ήδη τα σχολικά βιώματα ενός ποσοστού της τάξης του 27,8%, των μικρών παιδιών στις σχολικές τάξεις.

Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία περιλαμβάνονται στην πρώτη μεγάλη πανελλαδική έρευνα για τον σχολικό εκφοβισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Η πλειονότητα των μαθητών δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων που ρωτήθηκαν ανέφεραν ότι ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο για τους μαθητές και να είναι περισσότερο αυστηροί σε περιστατικά βίας (13.923 μαθητές ή ποσοστό 42,05%).

8/3/16

Έδειρε Αστυφυλακίνα

Έχει και ΜΚΟ ο Υπαρχιφύλακας;

Αυτός ο ένστολος  που κατηγορείται πως έδειρε συνάδελφό του μήπως και έχει ιδρύσει μια ΜΚΟ και μοιράζει και καφέδες στους άστεγους; Μήπως η δαρμένη [στο σπίτι του, με ή χωρίς απειλή χρήσης όπλου] είναι ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ; Μήπως έχουν εμφανιστεί ένστολοι για το φιλανθρωπικό τους έργο και σε τηλεοπτικό κανάλι; Μήπως στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ αναδεικνύουν σε φωτο και οι δυο το φιλανθρωπικό τους έργο;

Πληρώνουν άλλοι για το ξύλο


Ευθύνες σε πέντε αστυνομικούς για την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο

Ευθύνες σε πέντε αστυνομικούς, μεταξύ αυτών και ο συνοδός – φρουρός του Γ. Κουμουτσάκου – επιρρίπτει το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ποντιακών συλλόγων.

Το κτήνος



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 27-02-2016 για αποπλάνηση ανηλίκου.
Πρόκειται για τον ΑΚΡΙΤΙΔΗ Παύλο του Στεφάνου και της Παρθένας, κάτοικο Πτολεμαΐδας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: α) αποπλάνηση παιδιού, το οποίο δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και β) για βιασμό.
Επειδή, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη για χρονικό διάστημα έξι μηνών, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας, της φωτογραφίας του κατηγορουμένου και της ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης, καθόσον αυτή αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στην Ειδομένη ...


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, πραγματοποίησαν χθες (07-03-2016) εντατικούς ελέγχους στην περιοχή της Ειδομένης του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, με σκοπό την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την τήρηση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Πιο αναλυτικά, ως προς τα αποτελέσματα των ελέγχων σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκαν παραβάσεις της ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, σε τέσσερα (4) καταστήματα.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν:

Τον ... έδεσαν

Oι Αποδείξεις

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών 35 και 37 ετών στη Θεσσαλονίκη, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, διακίνησης, κατοχής και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες (07-03-2016) το μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο να συναλλάσσεται με τον 37χρονο και ο 37χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο συσκευασίες συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη.
Στη συνέχεια, συνελήφθη και ο 35χρονος και σε έρευνα σε δύο οικίες του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: