3/5/14

Πήγαινε για το 1,85 ο παιδόφιλος

Παιδίατρος να σου πετύχει ...
 

Δεν θά έμενε κολυμβηθρόξυλο

Στο ΑΤ Ιτέας

Πηδούσαν από τα παράθυρα

 Οδυσσός

Έπιασαν το μπραβάκι στο Καματερό

 
Συνελήφθη πρωί στο Καματερό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μετά από αναζητήσεις, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης του 23ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς στις 10-3-2014 το βράδυ στην περιοχή των Σεπολίων επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετά από φραστικό διαπληκτισμό, πυροβόλησε έναν 32χρονο ημεδαπό που επέβαινε σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο προκλήθηκαν φθορές, χωρίς να τον τραυματίσει.

... Συνωμοσία με Πυρήνες ο δραπέτης!

Φωτο λίγο πριν τη σύλληψή του για τη "17 Ν"

Ο Χριστόδουλος με τον ιερέα πατέρα του. Ασφαλώς και ο άνθρωπος δεν γνώριζε  τι έκαναν τα παιδιά του στην Αθήνα. Και ασφαλώς δεν το αναφέρουμε ειρωνικά αλλά ως "σύμπτωση" που τώρα ο γιος σκαρφίστηκε να βάλει τη βόμβα σε βιβλίο της Αγίας Γραφής. Ούτε ο παπά Τριαντάφυλλος έφταιγε ούτε και η μητέρα τους η Μοσχούλα
Με προκήρυξή της που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε μόλις χθες  την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας και προαναγγέλλει νέα «χτυπήματα», πιο «αποτελεσματικά».
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το Α.Τ. Ιτέας που επιλέξαμε να χτυπήσουμε δεν είναι απλά μια στρατιωτική βάση του εχθρού. Είναι το μέρος που ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε ο κρατούμενος Ιλία Καρέλι πριν παραδοθεί στους τελευταίους δήμιούς του, στις φυλακές Νιγρίτας. Το τι έγινε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας σκόπιμα αποσιωπήθηκε. Οι ανθρωποφύλακες της Νιγρίτας επέμεναν ότι παρέλαβαν τον κρατούμενο σε άθλια κατάσταση, πριν βάψουν και οι ίδιοι τα χέρια τους με αίμα. Όμως ο δήμιος δεν μπορεί να ενοχοποιήσει τον δήμιο. Για αυτό αδιάψευστος μάρτυρας παραμένει πάντα η ίδια η ζωή και η άθλια αποτύπωσή της στα υπόγεια των αστυνομικών κρατητηρίων. Εκεί, στους τσιμεντένιους τάφους όπου ανθρώπινες σκιές στοιβάζονται η μια πάνω στην άλλη για μέρες, εβδομάδες, μήνες…».

Όλη η προκήρυξη για τη βόμβα στο ΑΤ


 Δρομολόγιο Θανάτου: Φυλακές Μαλανδρίνου – Α.Τ. ΙΤΕΑΣ


 
Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αναλαμβάνει από χθες την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου βιβλίου με εκρηκτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.
Το Α.Τ. Ιτέας που επιλέξαμε να χτυπήσουμε δεν είναι απλά μια στρατιωτική βάση του εχθρού. Είναι το μέρος που ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε ο κρατούμενος Ιλία Καρέλι πριν παραδοθεί στους τελευταίους δήμιούς του, στις φυλακές Νιγρίτας.
Το τι έγινε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, σκόπιμα αποσιωπήθηκε. Οι ανθρωποφύλακες της Νιγρίτας επέμεναν ότι παρέλαβαν τον κρατούμενο σε άθλια κατάσταση, πριν βάψουν και οι ίδιοι τα χέρια τους με αίμα. Όμως ο δήμιος δεν μπορεί να ενοχοποιήσει τον δήμιο. Για αυτό αδιάψευστος μάρτυρας παραμένει πάντα η ίδια η ζωή και η άθλια αποτύπωσή της στα υπόγεια των αστυνομικών κρατητηρίων. Εκεί, στους τσιμεντένιους τάφους όπου ανθρώπινες σκιές στοιβάζονται η μια πάνω στην άλλη για μέρες, εβδομάδες, μήνες, …
Ξεχασμένοι άνθρωποι από το φως της μέρας καθώς ήλιος τους γίνεται η κίτρινη λάμπα στο ταβάνι που δεν σβήνει ποτέ. Οι μόνοι που τους θυμούνται είναι οι μουχλιασμένοι τοίχοι των κελιών που έχουν μέσα τους θαμμένο το αίμα, την απόγνωση και τα βογγητά τους από τους ξυλοδαρμούς των ένστολων γουρουνιών.

Τα ρίχνουν και στην κόρη Μιχαλολιάκου

Δήμος Πειραιά
Ο Μιχαλολιάκος, δεν είναι κρυφό, έχει πάντα δίπλα του την κόρη του. Πριν δέκα χρόνια που ήταν στο υπουργείο Άμυνας και την προσέλαβε με ... αξιοκρατικά κριτήρια -  που είχε την κόρη στο πλευρό του μέχρι τα τελευταία χρόνια που την έχρισε ... "επίτιμο δήμαρχο" Πειραιά.

Την πάτησε ο διοικητής Τροχαίας

 Το 'χει η Χαλκίδα ...
Ερευνα για την επίσκεψη της ΧΑ στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας
Ο Διοικητής της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο [εξάδελφο του δημάρχου Στυλίδας].
 
Διοικητική έρευνα διέταξε η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την επίσκεψη κλιμακίου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα θερμό και μάλιστα σε μια στιγμή όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.

Εμβόλισε περιπολικό

 
Μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 36χρονο ομογενή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ψυχοτρόπες ουσίες.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων «Περί Ναρκωτικών», «Περί όπλων» και για «Απείθεια».
Συγκεκριμένα , ο 36χρονος συλληφθείς, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου να κινείται με ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου, αγνοώντας τα ηχητικά και φωτεινά σήματα που πραγματοποίησε περιπολικό της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Εκεί τους κατάντησαν ...

100 € για κλήση
Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος,  συνελήφθη 44χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Ροδόπης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση καθήκοντος και «εμπορία επιρροής – μεσάζοντες».
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Αρχιφύλακας ζήτησε από ιδιώτη - αρχικά δια ζώσης και στη συνέχεια τηλεφωνικά - να του καταβάλει το ποσό των εκατό (100) ευρώ για να «ακυρώσει» τροχονομική παράβαση (κλήση), που είχε βεβαιωθεί σε βάρος του ιδιώτη, αποφεύγοντας έτσι την πληρωμή του προβλεπόμενου προστίμου.

Η Αγία Γραφή από το γιο του παπά


Και ΤΝΤ σε πλάκα

Ντοκουμέντα

Το ΤΝΤ χύμα ...


Τα Ντοκουμέντα

Σφαιρίδια σε ρόλο βολίδων

Το Ντοκουμέντο

Ο φάκελος καμουφλαρισμένος

Ντοκουμέντο




 

Το τρομοπακέτο του Χριστόδουλου

Τα Ντοκουμέντα





Ο Ξηρός έστειλε το δέμα



Ανακοινώνεται ότι, στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που ταχυδρομήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας στη Φωκίδα, ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν - κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά - διαφυγή του,

Βάζουν Big Brother στους Ειδικούς Φρουρούς

Εκτελούν απόφαση που εισηγήθηκε ο Παπαγιαννόπουλος

Μετά την επίθεση [30-12-2013] σε βάρος της οικίας του Γερμανού πρέσβη, ο Αρχηγός Παπαγιαννόπουλος αποφάσισε να βάλει μικροκάμερες και μέσα στις θωρακισμένες σκοπιές. Τουλάχιστον απαράδεκτο ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ : «Τοποθέτηση καμερών εντός χώρου εργασίας αστυνομικών (φυλακίων φρούρησης στόχων) και παραβίαση προσωπικών δεδομένων»
            Μετά την έναρξη εργασιών τοποθέτησης καμερών καταγραφής εικόνας και ήχου ΕΝΤΟΣ των φυλακίων-οικίσκων φρούρησης ευπαθών στόχων, υπενθυμίζουμε σε όσους από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν την εύθηνη της απόφασης ότι, εκτός από την εγκατάσταση, τον φρουρούμενο στόχο  και την κάμερα, υπάρχει ένας άνθρωπος που ζει και κινείται εκεί καθημερινά, για τουλάχιστο ένα οχτάωρο και για πολλά χρόνια.

Σε 38 κλοπές 19χρονη και 21χρονη

 Eδώ Κως

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα της του Τμήματος Ασφάλειας Κω, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες, οχήματα, καταστήματα, μοναστήρια, ξενοδοχεία και νηπιαγωγεία στην ευρύτερη περιοχή του νησιού ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά τριάντα οκτώ (38) περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος επτά (7) ημεδαπών, από τους οποίους ένας 24χρονος, μια 21χρονη και ένας 21χρονος, τρεις 20χρονοι και μια 19χρονη, οι οποίοι βαρύνονται με τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Κω και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από τα από τον Αύγουστο του 2013 Οκτωβρίου, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.
Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα έρευνα, οι ανωτέρω, είχαν διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών:

Χτύπημα στην γλυκιά Ρένα


 

Συνελήφθη χθες (2-5-2014) το μεσημέρι στο Μαραθώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, βία κατά πολιτικού κόμματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.
Για την ίδια υπόθεση και για τα ίδια αδικήματα αναζητούνται επιπλέον δύο συνεργοί του, ημεδαποί ηλικίας 19 και 26 ετών.
Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρείς δράστες πρώτες πρωινές ώρες προχθές (1-5-2014) μετέβησαν στον Μαραθώνα και προξένησαν φθορές σε προεκλογικό περίπτερο υποψήφιας Περιφερειάρχη.

Kαι 4ος Ροζ Πάνθηρας

 
Σχετικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης γνωστής ως «Ροζ Πάνθηρες», συνελήφθη χθες (2-5-2014) το απόγευμα στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και τέταρτο μέλος της παραπάνω εγκληματικής οργάνωσης.
Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο χώρας της πρώην Γιουγκοσλαβίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 5ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών. Ο συλληφθείς στην προσπάθειά του να διαφύγει απώθησε τους αστυνομικούς και τους χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Η παρουσίαση για το φόνο των 10.000 €



Ο υπουργός τρέχει για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Και οι λειτουργοί της δικαιοσύνης δεν προφυλακίζουν παιδόφιλους [βλέπε παιδίατρο Ιωαννίνων]

Το μάθημα του Μάνου

 

Ο Υμηττός κατέβηκε στην Λ. Αλεξάνδρας

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και παραβρέθηκε στην ενημέρωση μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Υμηττού από τον Διοικητή της Υπηρεσίας, Ταξίαρχο κ. Μανώλη Σφακιανάκη, σχετικά την προστασία τους από τους κινδύνους του Διαδικτύου. Στην εκπαιδευτική συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Κλάδου Ασφάλειας Αντιστράτηγος Γεωργόπουλος Ηλίας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, καθώς και η διεύθυνση, μαζί με εκπαιδευτικούς του Σχολείου.
Στόχος της επίσκεψης, όπως και των άλλων αντίστοιχων επισκέψεων Γυμνασίων και Λυκείων στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ήταν η πληροφόρηση των μαθητών, καθώς και των εκπαιδευτικών, για τη χρήση του Διαδικτύου και την ασφαλή πλοήγηση, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν τόσο τις ευκαιρίες, όσο και τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την ανάπτυξη και ταχύτατη διάδοση των νέων τεχνολογιών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του ψηφιακού κόσμου.

Βρέθηκαν οι ληστές της 88χρονης

Τα Κλεμμένα
 
Εξιχνιάσθηκε, στο πλαίσιο συστηματικής και μεθοδικής αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, η ληστεία που διαπράχθηκε την 16-03-2014, σε βάρος 88χρονης ημεδαπής στην οικία της, στην πόλη της Λαμίας.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη χθες (02-05-2014) το απόγευμα στη Λαμία, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον κα. Ανακρίτρια Λαμίας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας τριών ακόμη ομοεθνών συνεργών του (εκ των οποίων οι δύο ηλικίας 31 και 25 ετών), οι οποίοι αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Ειδικότερα πρώτες πρωινές ώρες της 16-03-2014, δύο από τους δράστες , έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την οικία της ηλικιωμένης και αφού την ακινητοποίησαν και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, μία τηλεόραση και διάφορα κοσμήματα.
Μετά από διεξοδική εξερεύνηση το χώρου όπου έλαβε χώρα η ληστεία, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, που συλλέχθηκαν προσεκτικά με φυσικές, τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 27χρονου αλλοδαπού δράστη.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στη Λαμία, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Του έκαναν ανάληψη ...

Αλλά ο Αλβανός είχε αποσπάσει 125.000 ευρώ
Τέλος στη δράση 58χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε προσληφθεί και εργαζόταν σε οικία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (02-04-2014) το πρωί.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Απόπειρα κλοπής» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».
Προηγήθηκε καταγγελία των ιδιοκτητών της οικίας, σύμφωνα με την οποία εκλάπη τμηματικά, από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού τους, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 125.000 ευρώ.
Ακολούθησε διερεύνηση των καταγγελλομένων και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 58χρονος δράστης, τη στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει από το χρηματοκιβώτιο των εργοδοτών του, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Του έριξε αγαλματίδιο στο κεφάλι

 
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου, η ανθρωποκτονία 65χρονου ημεδαπού, ο οποίος το απόγευμα της 30-4-2014 βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στο Μαρούσι.
Δράστης είναι ένας 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος  (1-5-2014) το απόγευμα παρουσιάσθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος μετέβη  (30-4-2014) το απόγευμα στο διαμέρισμά του θύματος, με το οποίο γνωριζόταν και διαπληκτίστηκε μαζί του για οικονομικής φύσεως διαφορές.
Ο δράστης κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών, αρχικά κατάφερε κτύπημα στο κεφάλι του θύματος, με μεταλλικό αγαλματίδιο

Ομογενής ο δολοφόνος στη Νέα Χιλή

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
Συνελήφθη άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 63χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε, την 28-4-2014 το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, με κίνητρο τη ληστεία.
Πρόκειται για 43χρονο ομογενή από τη Γεωργία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.
Ως προς το χρονικό της σύλληψης, μετά την τηλεφωνική ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών για τη διάπραξη του εγκλήματος, υπήρξε άμεσα ευρεία κινητοποίηση σε όλη την ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας συγκροτήθηκαν και ενεργοποιήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Παράλληλα διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες στο σημείο και στον ευρύτερο χώρο διάπραξης του εγκλήματος, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πιο αναλυτικά, στις έρευνες συμμετείχε προσωπικό όλων των υπηρεσιών Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας και Αλλοδαπών της Αλεξανδρούπολης, των Ειδικών Ομάδων, Δίωξης Παράνομης μετανάστευσης, Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), καθώς επίσης και προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.
Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, ήταν ο εντοπισμός σε σύντομο χρονικό διάστημα, στη Νέα Χιλή, της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους .
Επίσης, σε κοντινή απόσταση από το δίκυκλο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε δύο διαφορετικά σημεία, ο χαρτοφύλακας του 63χρονου, πιστόλι κρότου – αερίου, δυο κουκούλες τύπου full face , σάκος καθώς και ρουχισμός, είδη τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο του εγκλήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) κάλυκες και δύο (2) φυσίγγια των 9 mm .

Ιδού ο παιδίατρος-παιδόφιλος των Ιωαννίνων

Τον άφησαν ελέυθερο

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονου αλλοδαπού, παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την 28.04.2014, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) ZAHARIEV (ον.) ZVETLOZAR του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.

Μπήκαν σε χειροτροφείο στο Μαυρομάτι

Το αγροτικό τους
 
Συνελήφθησαν  στο Μαυρομάτι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θ ηβών, τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 31, 30, 24 και 12 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα  οι τέσσερις ημεδαποί μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε χοιροτροφική μονάδα, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή και προέβησαν στην αφαίρεση μηχανημάτων (μοτέρ) και μεταλλικών αντικειμένων, μέρος των οποίων είχαν φορτώσει στην καρότσα του οχήματός τους.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θ ηβών, που ενημερώθηκαν για την κλοπή από τον 59χρονο, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες.

2/5/14

Ο νέος Αρχηγός του Αλλοδαπών

Ο John Φραγκίσκος και η "17 Ν"
Γιάννης Φραγκίσκος, ο νέος Διοικητής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Τι να θυμηθούμε, την ουσιαστική συμμετοχή του στην εξάρθρωση της "17 Νοέμβρη" ή την μετέπειτα

Πατέρας και κόρη σε τσουβάλια το χρήμα

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
 
 
 
Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, κατάφερε να εξιχνιάσει μια σημαντική υπόθεση εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου, από εταιρεία ανακύκλωσης, η οποία ενέχεται σε πλήθος φορολογικών και άλλων ποινικών παραβάσεων.
Πρόκειται για εταιρεία που εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής και δραστηριοποιούνταν στην παραλαβή και καταστροφή ειδών και υλικών (ρούχα, παπούτσια, γυαλιά κ.λπ.) από επώνυμες εταιρείες της αγοράς.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση πιάστηκε ο 62χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας και η 33χρονη κόρη του.

Oι Ροζ Πάνθηρες Οn camera

 

Έκλεβαν με πασπαρτού και εμβόλιζαν βιτρίνες

Τα Ντοκουμέντα


H Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ειδικότερα το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, έπειτα από πολύμηνη, συστηματική και μεθοδική έρευνα, κατάφερε να εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση αλλοδαπών, η οποία ενέχεται σε σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία καθώς και σε κλοπές οχημάτων από διάφορες περιοχές της Αττικής .
Για την εμπλοκή τους στην εγκληματική οργάνωση συλλάβαμε την (28-4-2014) μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση τρία (3) άτομα, υπηκόους χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσαμε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστείες και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα, εξακολούθηση και κατά συναυτουργία καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο (2) ακόμη μέλη της οργάνωσης, επίσης υπήκοοι χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που δεν έχουν συλληφθεί και αναζητούνται, καθώς και συνεργοί των δραστών, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν μέχρι στιγμής διακριβωθεί .
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, οι δράστες συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με διαρκή και δομημένη δράση και ενεργώντας από κοινού, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπρατταν διαρρήξεις κυρίως σε κοσμηματοπωλεία αλλά και σε καταστήματα ένδυσης, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι ο τρόπος και η μεθοδολογία δράσης των μελών της εγκληματικής ομάδας, έχει τα χαρακτηριστικά του διεθνούς κυκλώματος με την κωδική ονομασία «Ροζ Πάνθηρες», που περιλαμβάνει τρία στάδια και συγκεκριμένα το στάδιο της προπαρασκευής, της διάπραξης και της διαφυγής των δραστών.
Πιο αναλυτικά, ως προς το στάδιο της προπαρασκευής των διαρρήξεων, προκύπτει ότι οι δράστες εντόπιζαν περιφερειακά καταστήματα, στα οποία η πρόσβαση από την πλευρά του πεζοδρομίου δεν παρεμποδίζονταν από προστατευτικά κολωνάκια ή αλλά τεχνητά εμπόδια.
Για τις κινήσεις τους, τη μετάβασή και τη διαφυγή τους, οι δράστες έκλεβαν αυτοκίνητα παλαιού τύπου και τεχνολογίας, τα οποία δεν διέθεταν προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα αντικλεπτικής προστασίας. Τα οχήματα αυτά αφαιρούσαν εύκολα με τη χρήση αυτοσχέδιου ειδικού κλειδιού πασπαρτού γνωστού και ως « polish key », το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις εγκατέλειπαν στη μίζα των οχημάτων ή το έπαιρναν μαζί τους για να το επαναχρησιμοποιήσουν. Επίσης χρησιμοποιούσαν και κλεμμένες δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Στη συνέχεια μετέβαιναν στα καταστήματα πρώτες πρωινές ώρες και χρησιμοποιώντας τα κλεμμένα οχήματα, είτε εμβόλιζαν τις εισόδους ή τις βιτρίνες τους - μέθοδος γνωστή ως « ram raiding », είτε παραβίαζαν τα ρολά ασφαλείας και έσπαζαν τις γυάλινες βιτρίνες με λοστούς.