12/11/16

Έδινε φούντες στο λαό του ...

Οι Αποδείξεις

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς , είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 58χρονου ημεδαπού, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (11-11-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε,

... Λάλησε ο κόσμος

Τα Ντοκουμέντα



Στη σύλληψη ατόμου που κατείχε και διέθετε προς πώληση πλήθος όπλων, οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 46χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (11-11-2016), σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 46χρονου στην περιοχή της Πολίχνης, εντοπίσθηκε ο ακόλουθος οπλισμός, τον οποίο διέθετε προς πώληση μέσω αγγελίας σε διαδικτυακή ιστοσελίδα:

Στη μπούκα της Ηλιούπολης

Αποτέλεσμα εικόνας για συλληψη

Εξιχνιάστηκε έπειτα από τις άμεσες προανακριτικές ενέργειες, αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 26χρονου ομογενούς.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη, σήμερα (11-11-2016), στην περιοχή της Ηλιούπολης, 31χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Με τον Στρατηγό του Πάπα ο Τσούκαλης


Ρώμη Βατικανό με τον COMNDANTE DOMENIKO GIANI το στρατηγό που είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΠΑ..

11/11/16

Σπανίζει η Γεωργία Μαρτίνου

Ο Γιώργος Καλιακμάνης 
Σε συνέχεια των συναντήσεων για την ενημέρωση των βουλευτών της β' και της περιφέρειας Αττικης για την απόφαση του ΣΤΕ . Με την βουλευτή περιφέρειας Αττικής Γεωργία ΜΑΡΤΙΝΟΥ, γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας που πάντα βάζει απ' την τσέπη της και δεν έχει σε τίποτα να επωφεληθεί οικονομικά από την πολιτική.

Πιάστηκε ο κατάδικος δουλέμπορος

Αποτέλεσμα εικόνας για δουλεμποριο

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (11-11-2016), στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διωκτικό έγγραφο.

OΙ Πυρήνες, εξηγούν για την Τσατάνη


ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ 
[ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ] 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσατανη


i) Ένα κτήνος δίχως καρδιά, με πολλά κεφάλια 


Στην Ιταλία, στην ένοπλη εμπειρία των Ερυθρών Ταξιαρχιών, αναφερόταν συχνά η «επίθεση στην καρδιά του κτήνους/κράτους». Με τη φράση «καρδιά του κράτους» εννοούσαν την ανώτατη βαθμίδα εξουσίας. Στα πλαίσια αυτής της αντίληψης, οργανώθηκε μία από τις πιο σημαντικές ενέργειες του αντάρτικου πόλης, η απαγωγή του Aldo Moro. 

Έχει όμως η εξουσία καρδιά; Ως αναρχικοί θεωρούμε ότι η εξουσία δεν είναι μόνο κάποιες ισχυρές ελίτ που κινούν τα νήματα απ' το παρασκήνιο. Η εξουσία είναι επίσης ένα δίχτυ σχέσεων, μέσα στην κοινωνία, που κατεβαίνει ακόμα και στους χώρους της ιδιωτικής μας ζωής (ιεραρχικές σχέσεις, ρατσισμός, πατριαρχία κ.ά.) και φτάνει μέχρι τον πυρήνα των συναισθημάτων μας. Αυτό, όμως, δεν είναι άλλοθι για όσους αρνούνται τον ένοπλο αγώνα, λέγοντας πως «δεν μπορείς να πυροβολήσεις μια κοινωνική σχέση, αλλά πρέπει να την ανατρέψεις εκ των έσω»... 

Το γεγονός ότι η εξουσία δεν έχει καρδιά, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κεφάλι. Οι πολιτικοί, οι πλούσιοι, οι μεγαλοεκδότες, οι αξιωματούχοι του αστυνομικοστρατιωτικού μηχανισμού και οι δικαστές αποτελούν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς που στέλνουν τη ζωή μας καθημερινά στο απόσπασμα. Αυτοί είναι τα κεφάλια της εξουσίας. Και τα κεφάλια δεν είναι αλεξίσφαιρα. 

Κάτι τρέχει στην Αρτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ληστεια τραπεζα

Δύο μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» έχουν υπάρξει στο παρελθόν μάρτυρες υπεράσπισης του 34χρονου που λήστεψε την Τετάρτη τράπεζα στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.
Ο 34χρονος είχε κατηγορηθεί το 2006 για ληστεία σε αποθήκη στην Αθήνα. Στο δικαστήριο δύο μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» είχαν παραστεί και κατέθεσαν υπέρ του. Αυτό προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τη σύλληψη του 34χρονου, ο οποίος απέσπασε από υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Αρτάκη συνολικά 306.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ληστής είχε προσαχθεί στο παρελθόν από αστυνομικούς για συμμετοχή σε επεισόδια κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στην Αθήνα.

Ξεχώρισαν ...


Ορκωμοσία Υπαστυνόμων

Ο Λιβανέζος "Θρύλος"

34 χρόνια στις Γαλλικές φυλακές


Bλέπουν Αμπντάλα



Η ΕΛ.ΑΣ. περίμενε επίθεση σε «γαλλικό στόχο» λόγω  άραβα τρομοκράτη
Αστυνομικοί ερευνούν τον χώρο εξω από τη γαλλική πρεσβεία στο κουβούκλιο του σκοπού 
Ερωτήματα προκαλεί η ευχέρεια δράσης των δύο ενόπλων που έριξαν χειροβομβίδα αμυντικού τύπου τα ξημερώματα στην είσοδο της γαλλικής πρεσβείας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του αστυνομικού φρουρού από θραύσματα. Και αυτό παρότι τις τελευταίες εβδομάδες στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνταν επίθεση σε «γαλλικό στόχο» λόγω της επιμονής των ελλήνων αντιεξουσιαστών για την υπόθεση της αποφυλάκισης του Λιβανέζου Ζορζ Ιμπραήμ Αμπντάλα, ο οποίος κρατείται σε γαλλικές φυλακές εδώ και περίπου 30 χρόνια, καταδικασθείς σε φυλάκιση 32 χρόνων για δύο δολοφονίες διπλωματών από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Την αποφυλάκιση του Αμπντάλα ζητούσαν προσφάτως με κείμενά πολλοί, όπως μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και ο Νίκος Μαζιώτης. Προ τριετίας υπήρχαν και άλλα κείμενα συμπαράστασης στον Αμπντάλα από άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα κ.ά. Η ανησυχία των αρχών για επίθεση σε γαλλικό στόχο είχε διευρυνθεί μετά την εκδίωξη χιλιάδων προσφύγων στο Καλέ από τη γαλλική αστυνομία.

Έδωσαν όρκο

Οι πρωτοετείς Δόκιμοι Υπαστυνόμοι της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας



Πραγματοποιήθηκε σήμερα (10 Νοεμβρίου 2016) το πρωί, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, η τελετή ορκωμοσίας των εβδομήντα επτά πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων, στην έδρα της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.
Κατά τη διάρκεια της τελετής οι πρωτοετείς Δόκιμοι Υπαστυνόμοι έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο και ο Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Λάμπρος Κατσίφας ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.
Με το πέρας της τελετής χορηγήθηκαν στους πρωτοετείς Δοκίμους Υπαστυνόμους φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το δωμάτιο της Πέλλας

Τα Κατασχεμένα


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί οικία στην Πέλλα, σε εσωτερικό χώρο της οποίας υπήρχε ειδική εγκατάσταση για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης .

Νέα Εντάλματα για Ρομά

Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα ο επιχειρηματίας Α. Αγγλούπας

Ερχονται νέα εντάλματα για το κύκλωμα των Ρομά
Οι κατηγορούμενοι ως μέλη της οργάνωσης που πραγματοποιούσε διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια επωνύμων αλλά και σε εταιρίες, ΑΤΜ τραπεζών, σούπερ μάρκετ, στα Βόρεια Προάστια, τη Δυτική Αττική, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ορεστιάδας και της Αλεξανδρούπολης, οδηγούνται στα δικαστήρια για να απολογηθούν στον ανακριτή τηνΤρίτη Νοεμβρίου 2016 

Νέα εντάλματα σύλληψης κυοφορούνται - σύμφωνα με πληροφορίες - από τις δικαστικές αρχές, ως προς τα πρόσωπα που φέρονται να συμμετέχουν στο κύκλωμα των Ρομά, που ρήμαξε δεκάδες πολυτελείς κατοικίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι αρχές έχουν παράλληλα ταυτοποιήσει ακόμη δυο άτομα, τα οποία και θα κληθούν να απολογηθούν εντός των ημερών.

Σε σχέση ειδικότερα με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα, που έχει προφυλακιστεί, στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρεται ότι γνωρίζει μόνον δύο συγκατηγορουμένους του.

«Τίποτα από όσα λένε οι μάρτυρες ότι εκλάπησαν από τα σπίτια τους δεν βρέθηκε στο δικό μου».  

Για τα τρία ρολόγια που βρέθηκαν στο σπίτι του, λέει:  «Το  SHOPARP είναι ιδιοκτησίας του, το Frank Muller είναι της μνηστής του και το τρίτο είναι  απλή απομίμηση ROLEX.

10/11/16

Που το πάνε?

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Κίνηση υψηλού ρίσκου και συμβολισμού αποτελεί η επίθεση με χειροβομβίδα αμυντικού τύπου σημειώθηκε στις 4.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Γαλλική πρεσβεία στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 7, στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι ο αστυνομικός – σκοπός, ο οποίος γλύτωσε χάρη στα αντανακλαστικά του, καθώς άμεσα μπήκε στη σκοπιά που είναι αλεξίσφαιρη. Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη πέταξαν τη χειροβομβίδα και στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Εξαρχείων.

Λίγο αργότερα στη συγκεκριμένη περιοχή, στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος, βρέθηκε μια ύποπτη μοτοσικλέτα με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας η οποία αφότου εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση.

Δεν παλεύεται ο πιλότος της Π.Α



9/11/16

Ντουμάνιασε ο τόπος

Ντοκουμέντο της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής

Ο μεγάλος "κόφτης" της ΔΕΗ

Υπόθεση Οικονομικής Αστυνομίας
Αποτέλεσμα εικόνας για ρευματοκλοπη

Αποτέλεσμα εικόνας για υποστρατηγος πλουμης

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας που διοικεί ο Μανώλης Πλουμής [φωτο], εξαρθρώθηκε κύκλωμα που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων ρευματοκλοπής, με τη μέθοδο της παραβίασης των μετρητών του ηλεκτρικού ρεύματος.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και τα τρία μέλη του κυκλώματος, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 39 ετών και 28χρονος αλλοδαπός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη του κυκλώματος, δρώντας με εντολές του 42χρονου συλληφθέντα, αναζητούσαν αρχικά καταναλωτές ρεύματος -με επαγγελματικές ή οικιακές συνδέσεις- και τους έπειθαν να προχωρήσουν σε ρευματοκλοπή, με σκοπό να πετύχουν τη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας.
Στη συνέχεια και πριν πραγματοποιηθεί καταμέτρηση, αποσφράγιζαν τους μετρητές της Δ.Ε.Η. και παρέμβαιναν στις ενδείξεις τους, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τον έλεγχο των στατιστικών στοιχείων του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), με αποτέλεσμα τη μείωση της συνολικής καταμετρημένης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Πυκνοί μαύροι καπνοί

Κατασχέθηκαν πάνω από 6,7 τόνοι κάνναβης και 45.630 δενδρύλλια, ενώ συνελήφθησαν 11.220 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών

Τον προηγούμενο μήνα η Ελληνική Αστυνομία χειρίστηκε τρεις σημαντικές υποθέσεις ναρκωτικών και αποδόμησε πλήρως τέσσερα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα εμπορίας και διακίνησης
«Είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε όσους εισάγουν, διακινούν και εμπορεύονται το θάνατο – είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για τη νέα γενιά και τους πολίτες της χώρας μας» τονίζει σε δήλωση του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας
Επιπλέον ο κ. Αρχηγός ευχαριστεί «το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που δίνει καθημερινά τη μάχη κατά των ναρκωτικών αλλά και τους πολίτες, των οποίων η συμβολή στη μάχη αυτή είναι σημαντική



Σημαντικός είναι ο απολογισμός της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαρκή μάχη κατά των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, που αποτελεί βασική προτεραιότητα των Υπηρεσιών του Σώματος.
Στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων του Αρχηγείου υλοποιούνται σε όλη την επικράτεια ολοκληρωμένα προγράμματα κατά των ναρκωτικών και εντείνονται οι έλεγχοι και οι έρευνες, ιδίως σε περιοχές που αποτελούν «διόδους» των ναρκωτικών στη χώρα μας.
Οι αρμόδιες Υπηρεσίες έχουν καταφέρει ισχυρά πλήγματα στα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα, που δρουν σε διεθνές και εθνικό επίπεδο και ενέχονται σε υποθέσεις εισαγωγής, διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών (κοκαΐνη, ηρωίνη, κάνναβη, ναρκωτικά χάπια κ.λπ.), καθώς και οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων – φυτειών κάνναβης.

Πάει κι αυτός!

Αποτέλεσμα εικόνας για χασις

Σε συνέχεια του από 06-11-2016 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε τη δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή στη χώρα και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) και τη σύλληψη 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο πάνω από (65) κιλά κάνναβης, συμπληρωματικά στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Ή στραβός είναι ο γιαλός ...

Ή στραβά αρμενίζουμε ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ταξιαρχος αναστασακος

Ανέλαβε τις Εσωτερικές Υποθέσεις, γεμάτος προσδοκίες, η τοποθέτησή του  εγκρίθηκε στις 11-11-2015, έπειτα από επεισοδιακή συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.  Ο νέος επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Αναστασάκος [φωτο], πήρε τη θέση στο παλιό κτήριο της Κηφισίας έπειτα από πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα που «σφάχτηκε» στη Βουλή με τον Βενιζέλο, επειδή καρατομήθηκε ο κ. Σταυρόπουλος. Γι αυτόν δεν έχουμε σχόλια, ας τον κρίνει η ιστορία!
Αφορμή, για την διαμάχη με Βενιζέλο ήταν η αρνητική απάντηση του Νίκου Τόσκα όταν ρωτήθηκε  αν γνωρίζει σε ποια υπηρεσία θα μετατεθεί ο κ. Σταυρόπουλος.

Το πουλάκι, ο Στρατηγούλης!

Αποτέλεσμα εικόνας για αποκαλυψη κραιμς

Απόσπασμα της δικογραφίας με συνομιλίες της Τσιγγάνικης μαφίας.

... Ανθρώπινα κρέατα

Ζήτησαν €70.000 για να μην ανεβάσουν βίντεο

Συνελήφθησαν δύο που εκβίαζαν ιδιοκτήτη για ελληνοποιήσεις κρεάτων

Δύο άτομα, ηλικίας 58 και 32 ετών (πατέρας και υιός), συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση κατόπιν έρευνας του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος, ο οποίος είναι εργαζόμενος σε εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων, με το πρόσχημα ότι κατέχει φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό από δήθεν παράνομες ελληνοποιήσεις κρέατος που διέπραττε η εταιρεία, εκβίαζε τον ιδιοκτήτη της. 

Ήθελε και γυναίκα



Νέες απίστευτες στιχομυθίες για εμπλοκή αστυνομικών στην "μαφία των Ρομά"
Μαφία Ρομά: i-Phone & γυναίκα στον αστυνομικό για να με καλύπτεΙ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ η αποκάλυψη  διαλόγων που φαίνεται να εμπλέκουν νέα ονόματα στελεχών των διωκτικών αρχών στην επονομαζόμενη «μαφία των Ρομά».
 Ανώτατα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «θέμα με ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις που πρέπει να ερευνηθεί ενδελεχώς από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ».
Ανάμεσα στα ονόματα που μνημονεύονται φέρεται να είναι αυτό πρώην στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος πάντως αρνείται κάθε ανάμιξη και συνεργάτες του μιλούν για «δόλια χρήση του ονόματός του. Χωρίς ο ίδιος να έχει οποιαδήποτε ιδέα».
Το όνομα του πρώην ανώτατου αξιωματικού μνημονεύει, πάντως, αστυνομικός που ήταν την επίμαχη περίοδο οδηγός του και ύστερα απομακρύνθηκε από το πλευρό του για άγνωστους λόγους.

8/11/16

Ήθελε να γίνει και Αρχηγός!

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτο κριμες

Τρομάρα του

Αποτέλεσμα εικόνας για μαφια ρομα
Ποιος είναι ο Στρατηγούλης που μνημονεύεται στη δικογραφία με τον Τσιγγάνο Αρχιμαφιόζο?

Πάει και ο Μεσολογγίτης

Tα Κατασχεμένα


Συνελήφθη, χθες (7-11-2016) το βράδυ στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών για συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση των αρχαιοκαπήλων, που είχε εξαρθρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών τον προηγούμενο μήνα.

37χρονος στα όπλα

Xειροβομβίδες, πολεμικά όπλα, περίστροφα, ξιφολόγχες και 6.687 φυσίγγια


Συνελήφθη, σήμερα (07.11.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μινώα –Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 37χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 37χρονου.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

7/11/16

Όποιος συλλογάται ελεύθερα

Συλλογάται καλά!

Τι να σκέφτεται άραγε ο Διευθυντής της Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  Φώτης Γραικούσης? Η φωτο είναι από τα Τίρανα και άρα θα υπάρχουν πολλοί λόγοι ..!