19/10/13

Λήστεψε 30.000 € από 73χρονη στο δρόμο

 
 Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθη, χθες (18-10-2013) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέπραττε συστηματικά αρπαγές τσαντών από ηλικιωμένες γυναίκες.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ληστείας, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, παράβασης του νόμου για τα όπλα και αντίστασης σε βάρος αστυνομικών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί ο δράστης, οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο, προσέγγισε μία 73χρονη  την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας και της απέσπασε αιφνιδιαστικά την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα και ακολούθως διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την παθούσα στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου μετά από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, έρευνα στην οικία του 35χρονου σε περιοχή της Χαλκίδας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο 35χρονος πρόβαλλε αντίσταση και επιτέθηκε σε αστυνομικούς, επιχειρώντας να τους χτυπήσει, πλην όμως μετά από δυναμική επέμβαση, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Οι αστυνομικοί βρήκαν εντός της οικίας του και κατάσχεσαν συνολικά:

Το χασισοταξί!

To Nτοκουμέντο
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, στο πλαίσιο εξειδικευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πέτυχαν  τη σύλληψη δύο ημεδαπών εμπόρων ναρκωτικών, ηλικίας 41 και 33 ετών.
Για τη διακίνηση των ναρκωτικών επιστρατεύτηκε ταξί , το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος και συνοδευόταν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (όπου επέβαινε ο 33χρονος), το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι , πραγματοποιήθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο ταξί και συγκεκριμένα στο πορτ παγκάζ και τα πίσω καθίσματα, ενενήντα δύο (92) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 125 κιλών και 750 γραμμαρίων.

Οι ... καλλιτεχνικές σκέψεις της Scarlett

Ντοκουμέντο

 

... Χάλασαν και οι Πολωνοί

Τα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθη  στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.
Από την έρευνα του Τ.Α. Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο ανωτέρω διέθετε προς πώληση ναρκωτικές ουσίες σε εξαρτημένα άτομα.
Στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

... Χιόνισε "μαύρο"

Τα Ντοκουμέντα
Στο Χιονάτο Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς (22 και 17 χρονών), υπηκόους Αλβανίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε δασική περιοχή στο Χιονάτο Καστοριάς, γιατί είχαν εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος, από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση και κατείχαν τέσσερις ( 4) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.790 γραμμαρίων .

Του ξεψάχνιζε τις φούντες η 42χρονη!

Άργος: Τα Ντοκουμέντα
 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους , φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε δασική περιοχή του Δήμου Άργους Αργολίδας , αποτελούμενη από -53- δενδρύλλια κάνναβης.
Ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη χθες (18.10.2013) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα της Αργολίδας , μία (1) 42χρονη  κατηγορούμενη για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ένας (1) 47χρονος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες (18.10.2013) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση - έρευνα, σε δασική περιοχή του Δήμου Άργους Αργολίδας .
Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, η οποία βρισκόταν σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν συνολικά από -53- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -2,20- έως -2,70- μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

Ανήλικοι τραμπούκοι τα 'σπασαν στην Γκράβα

 
Συνελήφθησαν   το βράδυ της Πέμπτης στα Πατήσια, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα του «εμπρησμού», των «διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς» και της «προσβολής συμβόλων του ελληνικού κράτους».
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ο 17χρονος είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κομμάτι υφάσματος μαύρου χρώματος, παραβίασαν την εξωτερική πόρτα προαυλίου χώρου του σχολικού συγκροτήματος της «Γκράβας» στα Πατήσια και εισήλθαν στο εσωτερικό χώρο κτιρίου που στεγάζονται δύο (2) Λύκεια. Ακολούθως εισήλθαν στο ισόγειο και προκάλεσαν φθορές σε έξι (6) αίθουσες διδασκαλίας, στην πόρτα αίθουσας γυμναστικής και σε πόρτα αποθήκης. Στη συνέχεια ανήλθαν στον πρώτο όροφο, έσπασαν τους υαλοπίνακες αίθουσας διδασκαλίας, παραβίασαν την θύρα εισόδου των γραφείων των καθηγητών έσπασαν του υαλοπίνακες του γραφείου και προκάλεσαν εμπρησμό. Κατόπιν ανήλθαν στον δεύτερο όροφο και έσπασαν τους υαλοπίνακες δύο (2) επιπλέον αιθουσών διδασκαλίας. Επιπροσθέτως, αφαίρεσαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία, την οποία πέταξαν στον προαύλιο χώρο.
Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6- γραμμαρίων καθώς και το κομμάτι υφάσματος με το οποίο κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Είναι επείγον

xamogelop

18/10/13

Βρε τον Αντωνάκη ..!



Τραυματίας σε κλάρκ με παλέτες

 Νοσοκομείο Κέρκυρας

Η κρύπτη στο ΙΧ

Η ρεζέρβα
 
 
Στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς (22 και 25 χρονών), υπηκόους Αλβανίας, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος και στο οποίο επιβιβάστηκε ο 25χρονος λίγο μετά την είσοδο αυτού από την Αλβανία. Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδική κρύπτη στο χώρο των αποσκευών πενήντα (50) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα εφτά κιλών και διακοσίων εβδομήντα έξι γραμμαρίων (37.276 γραμ.) .
Συνολικά κατασχέθηκαν :

Συμμορία με τις κόρες και την ανιψιά του

Τα Ντοκουμέντα
 
 
Εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής.
Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (17-10-2013) το πρωί στην Αλίαρτο Βοιωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, τέσσερα (4) μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Πρόκειται για ημεδαπούς ROMA και συγκεκριμένα έναν 39χρονο (αρχηγικό μέλος), μία 23χρονη (ανιψιά του) και τις δύο ανήλικες κόρες του (16χρονη και 14χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής και κατά περίπτωση παράβασης του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, σε χρήστες διαφόρων περιοχών της Βοιωτίας, έναντι χρηματικών ποσών ή άλλων ανταλλαγμάτων, οργανώθηκε χθες το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, έρευνες σε ιδιόκτητο οικόπεδο εντός του οποίου υφίσταται παράπηγμα (παράγκα) και οίκημα (οικοδομή), στα οποία διέμεναν οι ανωτέρω δράστες, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στα ... βήματα του Χαλάτση

Οι ευσυνείδητοι συνάδελφοί του που μπήκαν στον καταυλισμό και βρήκαν το κοριτσάκι





 

Έτσι έπιασαν τους δολοφόνους

 
 
 

H καραμπίνα που σκότωσαν τον βενζινοπώλη

Το σώσε στην Κέρκυρα



Ο Αξιωματικούλης του έδωσε γονατιά στα αχαμνά

Στα επεισόδια στο νοσοκομείο της Κέρκυρας
Ο δημοσιογράφος του CorfuPress.com είχε προφανώς στοχοποιηθεί από τον αστυνομικό, αφού παρά το ότι ο Γιάννης Ανδριώτης του επέδειξε τη δημοσιογραφική του ταυτότητα υπογραμμίζοντάς του ότι είναι μέλος επίσημης δημοσιογραφικής ένωσης, αρνήθηκε να τον αφήσει να περάσει, αν και την ίδια ώρα επέτρεψε προκλητικά να περάσει άλλο τηλεοπτικό συνεργείο, αυτό του Start. Δεχόμενος τις διαμαρτυρίες των δύο δημοσιογράφων του CorfuPress.com που κάλυπταν το ρεπορτάζ, τους απάντησε ότι οι εντολές είναι να μην τους αφήσει να περάσουν!
Απαγόρευσε να προβληθεί το πρόσωπό του

Αδιάψευστοι μάρτυρες δεκάδες παριστάμενοι αλλά και το βίντεο

Στο βίντεο που προέβαλλε στο δελτίο του ο τηλεοπτικός σταθμός Start διακρίνεται ο Γιάννης Ανδριώτης με το χέρι που κρατά την κάμερα υψωμένο, να έχει εγκλωβιστεί μεταξύ του κλοιού της Αστυνομίας και των εκατοντάδων πολιτών που σπρώχνοντας επιχειρούν να ανέβουν τη σκάλα. Υπό την πίεση, ο κλοιός σπάει και παρασύρει όσους ήταν μπροστά, μεταξύ αυτών και το δημοσιογράφο, ο οποίος σπρώχνεται προς την πόρτα. Μπροστά του ο αστυνομικός ο οποίος, όταν τον βλέπει ότι έχει απεγκλωβιστεί από τη σκάλα και μπορεί πλέον να κατευθυνθεί στην έξοδο, στέκεται μπροστά του και με το γόνατο τον χτυπά στα γεννητικά όργανα. Διακρίνεται με το υψωμένο χέρι με την κάμερα που πέφτει στο έδαφος, μέσα στον κόσμο...Αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες διαμαρτυρόμενοι και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που έσπευσαν να δουν αν ο δημοσιογράφος είναι καλά. Ο αστυνομικός, μετά την πράξη του, απομακρύνεται λίγο ενώ στο φακό της τηλεοπτικής κάμερας μερικά δεπτερόλεπτα μετά διακρίνεται ο αστυνομικός διευθυντής, ο οποίος δέχεται τις διαμαρτυρίες του κόσμου για το περιστατικό...

Στο βίντεο που ελήφθη με την κάμερα του CorfuPress.com, μπορείτε να

Μάγισσα να σου πετύχει

Μάνα και γιος ... ψύρισαν 34χρονη
Α) ΚΩΤΣΟΥ Σοφία του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα.
 

 
Β) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Γεωργίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.
 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο (2) ημεδαπών, μητέρας και γιου, ηλικίας 59 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 9-10-2013 στη Βαρυμπόμπη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, η 59χρονη με διάφορα απατηλά τεχνάσματα (μαντεία και μαγεία) διαβεβαίωνε μία 34χρονη  ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, την τελευταία δεκαετία είχε καταφέρει να της αποσπάσει με την ίδια μέθοδο συνολικά 112.000 ευρώ. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2013 μέχρι σήμερα, οι δύο (2) συλληφθέντες εκβίαζαν από κοινού την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.
Μετά από καταγγελία της 34χρονης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία συνελήφθησαν η 59χρονη και ο 38χρονος, την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Φονιάδες Αλβανοί στη Χαλκιδική

 
Συνελήφθησαν άμεσα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (18.10.2013), δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας που διέπρατταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 31χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου.
Πιο αναλυτικά, την 20.50 ώρα περίπου χθες το βράδυ, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φέροντας ο 22χρονος κυνηγετική καραμπίνα και ο 26χρονος μαχαίρι, εισήλθαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου βρισκόταν ο 31χρονος ιδιοκτήτης και 32χρονη ημεδαπή.
Με την απειλή των όπλων απαίτησαν και εξανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ περίπου. Στη συνέχεια τον οδήγησαν, μαζί με την 32χρονη, σε βοηθητικό χώρο - κουζίνα του πρατηρίου, όπου τον δέσμευσαν, ενώ επιχείρησαν να δεσμεύσουν και την 32χρονη, απαιτώντας επιπλέον χρήματα.
Ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, μετέβη στο πρατήριο 33χρονος ημεδαπός κτηνοτρόφος, φίλος του ιδιοκτήτη, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό, με αποτέλεσμα ο 22χρονος δράστης να τον απειλήσει με την καραμπίνα και να τον οδηγήσει στον ίδιο βοηθητικό χώρο, που κρατούσαν τα άλλα δυο άτομα, όπου ο 26χρονος δράστης τον κτύπησε με τη λαβή του μαχαιριού.
Οι δυο δράστες, με την απειλή των όπλων, απαιτούσαν από τον κτηνοτρόφο να τους παραδώσει τα χρήματα του, πλην όμως αυτός δεν έφερε, με αποτέλεσμα να βιαιοπραγήσουν σε βάρος του και να τον ρίξουν στο πάτωμα.
Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος στο μεταξύ κατάφερε να αποδεσμευτεί, αντέδρασε και κινούμενος προς τους δράστες, δέχθηκε πυροβολισμό, σχεδόν εξ επαφής στην οπίσθια θωρακική χώρα, από την καραμπίνα που έφερε ο ένας δράστης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

To ένοχο μυστικό

Συγκλονίζει η ιστορία της

 
Βρέθηκε σε ζευγάρι Τσιγγάνων στα Φάρσαλα

Παρουσίαση για την ανεύρεση, την 16.10.2013, ανήλικου κοριτσιού σε καταυλισμό ROMA στα Φάρσαλα Λάρισας, το οποίο δεν ανήκει στους φερομένους ως γονείς
Ανεύρεση ενός ανήλικου κοριτσιού, σε καταυλισμό ROMA στα Φάρσαλα Λάρισας, το οποίο δεν ανήκει στους φερόμενους ως γονείς.)
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προχθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό ROMA των Φαρσάλων και κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας στην οικία δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου και μιας 40χρονης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μαζί τους διέμενε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας τεσσάρων ετών περίπου.
Το κορίτσι έχει λευκή χροιά δέρματος, ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια, χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται πλήρως από αυτά των ανωτέρω, που φέρονται ως γονείς του.
Οι δύο ημεδαποί ROMA προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθησε, προέβαλλαν συνεχώς μεταβαλλόμενους ισχυρισμούς σχετικά με την απόκτηση του παιδιού, οι οποίοι εδραίωναν σφόδρα την πεποίθηση ότι το κορίτσι δεν είναι τέκνο των συγκεκριμένων γονέων.
Διενεργήθηκαν εργαστηριακές εξετάσεις DNA, από τα αποτελέσματα των οποίων δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα, μεταξύ των γενετικών στοιχείων της ανήλικης και των γενετικών στοιχείων του 39χρονου και της 40χρονης.
Όπως προέκυψε από την πρόοδο των ερευνών, οι δύο ημεδαποί ROMA το έτος 2009 αφαίρεσαν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κορίτσι από τους βιολογικούς γονείς του, ενώ κατάφεραν να υφαρπάξουν από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης – βάπτισής του.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη είναι κάτοχος δύο Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία είναι σε ισχύ, ενώ διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες , μία στο Δήμο Λαρισαίων , στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα πέντε κοριτσιών κι ενός αγοριού και μία στο Δήμο Τρικκαίων, στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών .

Το ζευγαράκι ... άπλωνε τις φούντες

Τα Ντοκουμέντα
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης
Επιπλέον κατηγορούνται για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα
Κατασχέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης, εξοπλισμός και σύνεργα για υδροπονική καλλιέργεια κ.α.
Συνελήφθησαν, χθες (17-10-2013) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός και μία (1) 21χρονη ημεδαπή, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των Νομοθεσιών περί Ναρκωτικών και περί Όπλων.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, μετά από διερεύνηση του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία των ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Παρατείνουν τη θητεία του Αρχηγού

Μέχρι και 1 χρόνο προβλέπεται η παράταση της θητείας του Αρχηγού. Πρέπει να εξετάσουμε αν ο  ... συγχωρεμένος ο "Τόμπρας" νοσηλεύεται με εγκεφαλικό επεισόδιο στο ΚΑΤ!

Ανακοινώνεται ότι χθες (17/10/2013) συνεδρίασε το  (ΚΥ.Σ.Ε.Α) υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και αποφάσισε, μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια την παράταση της θητείας του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου

Απορία!


 Ο Δραμινός Βουλευτής, ο φίλος μας ο Jim Κυριακίδης ως παλιός και όχι προσκυνημένος συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ είχε λόγο να είναι στην εκδήλωση, εκείνος όμως ο Κοντογιάννης, εκεί με ποια ιδιότητα παραβρέθηκε? Ως "υπασπιστής" της Ντόρας ή ως Βουλευτής Ηλείας, νόμισε πως η κουβέντα θα έχει να κάνει και με την καταπολέμηση των χασισοκαλλιεργιών στον τόπο του? Δεν ξέρουμε όμως τι παρατήρησε και ... γούρλουσε

Φέρτε μπροστά τον Υπασπιστή

"ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" οχι άλλο περιθώριο


Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα “Βία, πολίτες και θεσμοί”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής και εντάσσεται στο πλαίσιο της

Ευνοϊκή απόσπαση για Υπαρχιφύλακα!

 
 Μήπως ο 32χρονος Υπαρχιφύλακας της Ασφάλειας Κολωνού είχε αποσπαστεί στην Οικονομική Αστυνομία?
Το λέμε αυτό επειδή στον Κολωνό ξέχασε μέσα σε ερμάριο – φοριαμό που χρησιμοποιούσε  δύο μαχαίρια, αναδιπλούμενο μαχαίρι με οδοντωτή λάμα, περίστροφο REPLICA, δύο καρτέλες που περιείχαν συνολικά (17) δισκία του φαρμακευτικού – ναρκωτικού σκευάσματος VULBEGAL και σφραγίδα με

... Ζευγάρωναν τις τσάντες

Μόνο μοντέλα δεν ξέντυναν
 
Εξιχνιάστηκαν έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις αρπαγών τσαντών σε βάρος γυναικών.
Εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες (16-10-2013), στην περιοχή της Ξηροκρήνης από δικυκλιστές αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 29 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Σύσταση συμμορίας για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και «αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος».
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, από τον Αύγουστο του 2013 έως και την 16-10-2013, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τις αρπαγές τσαντών από γυναίκες, προσποριζόμενοι παράνομο περιουσιακό όφελος ενώ έθεταν σε αρκετές περιπτώσεις σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των γυναικών.
Συγκεκριμένα, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, το ανδρόγυνο, φορώντας κράνη και επιβαίνον σε δίκυκλο όχημα , διέπραξε:

Η Ελληνοαλβανική συμμορία του φυλακισμένου

Η συμμορία άρχισε να ξεδοντιάζεται στις 26.08.2013 από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.  Σε βάρος του 29χρονου έλληνα εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ζακύνθου, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Ζάκυνθο, την 01.01.2011 και την 26.02.2012. Ενώ τώρα αποκαλύπτεται  ότι  ο 29χρονος έλληνας είναι μέλος της σπείρας που διέπραξε τις άλλες δύο ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία στη Ζάκυνθο στις 07.11.2011 και στο Κατάκολο Ηλείας στις 14.09.2012. 
Ο 29χρονος  συνελήφθη στις 01.09.2013 από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και τώρα βρίσκεται στις φυλακές. 
 
Το δελτίο της 26-8-2013
 
Εξιχνιάστηκαν μετά από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου δυο ένοπλες ληστείες που πραγματοποιήθηκαν σε κοσμηματοπωλεία και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο στις 07.11.2011 και στο Κατάκολο Ηλείας στις 14.09.2012, κατά τις οποίες οι δράστες αφαίρεσαν με την χρήση βαρέος οπλισμού και βίας, χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και της αξιολόγησης – αξιοποίησης των στοιχείων, που συλλέχθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, διακριβώθηκε η συστηματική και οργανωμένη δράση της εγκληματικής ομάδας, η οποία ενέχεται στις συγκεκριμένες ληστείες των κοσμηματοπωλείων και εξακριβώθηκε η μεθοδολογία δράσης της.
Όπως προέκυψε η εγκληματική ομάδα αποτελείτο από πέντε τουλάχιστον άτομα, τα οποία πραγματοποιούσαν τις ληστείες με την απειλή βαρύ οπλισμού και τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος των θυμάτων της.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, που οργάνωσε και πραγματοποίησε   το απόγευμα το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, συνελήφθησαν στην Ζάκυνθο, δύο από τα μέλη της ομάδας, ένας 21χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 29χρονος αλλοδαπός, επίσης αλβανικής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Από τη μέχρι στιγμής εξέλιξη των ερευνών έχει εξακριβωθεί ο ρόλος και ο τρόπος δράσης των μελών της σπείρας. Συγκεκριμένα, στις 07.11.2011 εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Ζακύνθου, με βαρύ οπλισμό (τύπου kalasnikof ) και αφού χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι την ιδιοκτήτρια και τον σύζυγο της, έσπασαν τις προθήκες του καταστήματος και αφαίρεσαν χρυσαφικά ρολόγια και κοσμήματα συνολικής αξίας 150.000 ευρώ περίπου .
Στη συνέχεια αποχώρησαν χρησιμοποιώντας κλεμμένες μηχανές , οι οποίες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς την επόμενη της ληστείας, περιφερειακά της πόλης της Ζακύνθου, ενώ επίσης είχε βρεθεί και ένα πιστόλι τύπου berretta , το οποίο είχε πέσει από τους δράστες κατά την διαφυγή τους. 
Με την ίδια μεθοδολογία , χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο για την προσέγγιση και την διαφυγή τους, με την απειλή kalasnikof και τη χρήση βίας, πραγματοποίησαν μια ακόμη διαπιστωμένη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο Ηλείας, κατά την οποία αφαίρεσαν από τις προθήκες του καταστήματος χρυσαφικά και άλλα κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

... Πειραγμένοι οι Ταξιτζήδες!

Ως συνήθως
Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ταξί) από αστυνομικούς, των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν την 15 και 16-10-2013, στα Κ.Τ.Ε.Λ. Λιοσίων, Κηφισού και στο κέντρο Αθηνών, τέσσερις (4) οδηγοί ταξί.
Ειδικότερα, τρείς (3) οδηγοί είχαν τοποθετήσει ειδική συνδεσμολογία με την οποία προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμειακή μηχανή και δεν προέβαιναν στην έκδοση αποδείξεων. Επιπλέον ένας εξ’ αυτών είχε τοποθετήσει επί της οθόνης του ταξιμέτρου αυτοκόλλητη μαύρη ταινία στην ένδειξη της χρέωσης (μονή - διπλή ταρίφα), με σκοπό να αλλοιώνονται οι ενδείξεις αυτού και να χρεώνεται υπερβολικά ο πελάτης. Ένας (1) ακόμα οδηγός προέβαινε σε πολλαπλή μίσθωση επιβατών.

Στο Κιλκίς έφτασαν οι Πακιστανοί

 
Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν τη σύλληψη τριών υπηκόων Πακιστάν 30, 31 και 25 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, οι αστυνομικοί εντόπισαν διαδοχικά τους προαναφερόμενους να κατέχουν σε χάρτινες κούτες 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων μαρκών έκαστος.
Συνολικά κατασχέθηκαν 3.000 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι. Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες πουλούσαν τα λαθραία πακέτα τσιγάρων έναντι του χρηματικού ποσού του ενός ευρώ έκαστο, με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους.