14/4/12

Όλοι μαζί ...


Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο.

Ο διεφθαρμένος κρατικός υπάλληλος

Συνελήφθη στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 62χρονος  πρώην υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ο οποίος κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε, από τη θέση που κατείχε, μεγάλα χρηματικά ποσά προερχόμενα από παραποίηση των στοιχείων για τις εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ.
Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, που αφορούσε μόνο ένα συγκεκριμένο διάστημα, διαπιστώθηκε ότι την τελευταία τριετία, είχε υπεξαιρέσει το χρηματικό ποσό των 252.000 ευρώ περίπου.

Χτύπησαν στα Ψαχνά

Τα κατασχεμένα
Συνελήφθησαν δύο  για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων στα Ψαχνά Ευβοίας και στην Θήβα Βοιωτίας, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά – 2.600 – κροτίδες.
Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ελέγχων, έχουν μέχρι τώρα συλληφθεί εννέα (9) άτομα και έχουν κατασχεθεί περισσότερες από – 18.000 – κροτίδες καθώς και – 1.600 – παιδικά αθύρματα, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εν όψει των εορτών του Πάσχα, εντατικοποιούν τις δράσεις και τους ελέγχους, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών κ.λ.π απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.

Βούλγαρος με αρχαία

Συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 40 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάση του Νόμου «Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
Συγκεκριμένα, στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών (σημείο εισόδου) σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκαν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

13/4/12

Ο απεργός πείνας Σπύρος Δαβρίλας

Φωτο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού
Ο Σπύρος Δαβρίλας σύμφωνα με το κατηγορητήριο βοήθησε τον Βασίλη Παλαιοκώστα στην πρώτη του απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, στο οποίο φέρεται να επέβαινε ο ίδιος. Όμως τον εκδικούνται και παρόλο που δικαιούται άδεια δεν του την χορηγούν. Το Crimes on air εξασφάλισε την εικόνα του απεργού πείνας μέσα από την αίθουσα επισκεπτηρίων των φυλακών Κορυδαλλού. Η εικόνα αυτή του φυλακισμένου πίσω από το διαχωριστικό τζάμι δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο του κατηγορούμενου που συναντήσαμε στις αίθουσες των διακστηρίων στον Πειραιά. Ο Σπύρος Δαβρίλας φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, θα συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρι να δικαιωθεί.

Ο πιο καλός ο μαθητής?

Όταν συνεργάτης μας έγραφε για τον πολύ καλό Υποδιοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πως αποφεύγει να πει πως τόπος καταγωγής του είναι τα Γιάννενα, ασφαλώς και δεν είχε πρόθεση να αφήσει καμία άλλη μομφή σε βάρος του. Είναι κρίμα και άδικο όμως ο [μελλοντικός] διάδοχος του Μάνου Σφακιανάκη, να μην διδαχτεί και να μην "κληρονομήσει" κάτι και από τον "τοπικισμό" του άξιου Κρητικού

Το βίντεο με τα καύσιμα

Οι φωτογραφίες για το λαθρεμπόριο






Κύκλωμα εκτεταμένης νοθείας και λαθρεμπορίας καυσίμων εξαρθρώθηκε,  στο Αιγάλεω Αττικής, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Τα μέλη του κυκλώματος νόθευαν πετρέλαιο ναυτιλίας με ειδικά μηχανήματα, φίλτρα και χημικά πρόσθετα και το μετέτρεπαν σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Βρέθηκαν δεξαμενές με διάφορες ποσότητες καυσίμων, μηχανισμοί και φίλτρα διήθησης, χημικές ουσίες ανάμειξης και φορτηγά οχήματα μεταφοράς.

Συνέλαβαν 77χρονη για πυροτεχνία

Τα κατασχεμένα

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη  στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία 77χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ειδών πυροτεχνίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Χαμός ...

Η αποθήκη στο Κιάτο
Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων - βεγγαλικών, συνελήφθη στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 34χρονος για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών.

Και 18χρονος στο φόνο

Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 45 και 18 ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση που διέπραξαν σε βάρος 85χρονης  στο Δημοτικό Διαμέρισμα Επισκοπής του Δήμου Χερσονήσου την 17/18.03.2012.
Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, αξιολόγηση πληροφοριών αλλά και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 45χρονος μαζί με τον 18χρονο είναι οι δράστες της υπόθεσης ανθρωποκτονίας.

Εισαγόμενα από τη Βουλγαρία

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθησαν  σε Κιλκίς και Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών αντίστοιχα, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Στο καλό!

Άλλοι εξήντα (60) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους
Η επιστροφή άλλων εξήντα (60) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε  από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, επέστρεψαν ένας (1) πολίτης Αλγερίας, δύο (2) πολίτες Ινδίας, δύο (2) πολίτες Μπανγκλαντές, ένας (1) πολίτης Ουκρανίας, ένας (1) πολίτης Πολωνίας, ένας (1) πολίτης Σερβίας και πενήντα δύο (52) πολίτες Πακιστάν, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

12/4/12

Με λαθραία καύσιμα



 
Εκτιμάται ότι η οικονομική ζημία για το Ελληνικό Δημόσιο, από την παράνομη δράση του κατά το τελευταίο τετράμηνο, ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ
Κύκλωμα εκτεταμένης νοθείας και λαθρεμπορίας καυσίμων εξαρθρώθηκε,  στο Αιγάλεω Αττικής, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Τα μέλη του κυκλώματος νόθευαν πετρέλαιο ναυτιλίας με ειδικά μηχανήματα, φίλτρα και χημικά πρόσθετα και το μετέτρεπαν σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Βρέθηκαν δεξαμενές με διάφορες ποσότητες καυσίμων, μηχανισμοί και φίλτρα διήθησης, χημικές ουσίες ανάμειξης και φορτηγά οχήματα μεταφοράς.

Στα ηχεία του ΙΧ έκρυβαν τα κλοπιμαία

Τα κλεμμένα

Τα ΙΧ των Αθίγγανων
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Εξιχνιάσθηκαν μέχρι στιγμής τουλάχιστον πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 35, 27, 30 και 24 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση,  στην Π.Α.Θ.Ε. καταδίωξαν, ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 27 ετών. Εντός του αυτοκινήτου σε ειδική κρύπτη (ηχοσύστημα) βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών, βάρους περίπου ενός (1) κιλού, καθώς και το χρηματικό ποσό των 8.535 ευρώ.

Εν τόπο ιερό

Από τους Γεωργάνους των Ιωαννίνων μαθαίνουμε πως κατάγεται ο φιλόδοξος υποδιοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μαθαίνουμε όμως πως ο κύριος υποδιοικητής που εθεάθη και την περασμένη Δευτέρα στα Γιάννενα, διστάζει να λέει για τον τόπο καταγωγής του. Υπάρχει λόγος; Γιατί συνήθως οι Ηπειρώτες είναι περήφανοι για

11/4/12

Τραπεζική αυθαιρεσία




Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
"Ανεξάρτητοι Έλληνες"
    Β' Αθηνών



Το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα, σήμερα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα στενά οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων ιδιωτών-μετόχων τους. Η έως τώρα Ελληνική Τραπεζική Πολιτική δημιουργεί και ενισχύει την "οικονομική ολιγαρχία" και στέκεται εχθρικά και ισοπεδωτικά απέναντι στο μικρομεσαίο δανειολήπτη. Το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα, σε συνεργασία με τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα, επιβάλλει και διαμορφώνει πολιτική.

Ένταλμα θέατρο



ΠΡΩΤΟΝ: Ν.3126/2003 (Περί ποινικής ευθύνης των Υπουργών. Είναι ο εκτελεστικός νόμος ο οποίος ενεργοποίησε τη διάταξη του άρθρου 86 του Συντάγματος, περί ατιμωρησίας υπουργών και υφυπουργών).

Άρ. 10 παρ.3:

«Κατά υπουργού, εν ενεργεία ή μη, δεν επιτρέπεται η έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής, σύλληψης και προσωρινής κράτησης».

          Εν προκειμένω, πώς ερμηνεύεται το διαζευκτικόν «ή μη»;

Άλλοι 540 στη ΔΙΑΣ

Επιπλέον 540 αστυνομικοί προστίθενται από σήμερα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και περιπολούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής για την πρόληψη και αποτροπή του εγκλήματος.
Ενδεικτικά, σήμερα στις γειτονιές του λεκανοπεδίου έχουν αναπτυχθεί 514 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες καλύπτουν, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, το σύνολο των προγραμματισμένων τομέων.
Σκοπός είναι η ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης σε περιοχές της Αθήνας, με αξιόμαχες δυνάμεις που θα καλύπτουν με τη συνεχή κίνησή τους περισσότερες γειτονιές και κυρίως περιοχές, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνονται αυξημένες ανάγκες.

Γιατρός κτήνος

Ο γιατρός απαίτησε από 52χρονο ασθενή, τρόφιμο του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Ευρυτανίας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.
Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 59χρονος γιατρός χειρουργός - οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, ο οποίος απαίτησε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, από 52χρονο ημεδαπό ασθενή, τρόφιμο του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Ευρυτανίας, προκειμένου να υποβληθεί από τον ίδιο σε χειρουργική επέμβαση.

Τσαντάκιας με τραυματισμούς

Συνελήφθη  στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 24χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή.
Για την ιδία υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 24χρονου ημεδαπού, συνεργού του συλληφθέντα, που αναζητείται για αρπαγές τσαντών.
Ειδικότερα προχθές το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από μεθοδική αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε ο 24χρονος συλληφθείς να σταθμεύει δίκυκλο μοτοποδήλατο, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί κλοπή από 13-09-2011 και ακινητοποιήθηκε.

Τους πέταγε ...

Συνελήφθη  στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, ένας 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών.
Για την ιδία υπόθεση συνελήφθησαν και τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Παλαιστίνης ηλικίας 42, 25 και 23 ετών, μη νόμιμοι μετανάστες.

Φούσκωστο ...

Μήπως  ο βουλευτής των Ιωαννίνων κύριος Οικονόμου [φωτο] δεν άντεχε την κρητική και επικαλέστηκε τάχα "εκβιασμό" για να φέρει σε δύσκολη θέση τον 40χρονο διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com»;
Ειδικότερα, ο Βουλευτής κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του.
Οι αποδείξεις όμως που είναι; Πόσα χρήματα σας ζήτησε κύριε βουλευτά, πότε και που; Και ΑΝ είναι έτσι, εσείς γιατί δεν μεθοδεύσατε την επ' αυτοφώρο συλληψή του? Τι

Νέα Κερατέα η Αμυγαλέζα

Η αστυνομία δέρνει τους κατοίκους
Είναι ο ξυλοδαρμός 22χρονου Συμεών Παναγιωτίδη από αστυνομικούς στην αστυνομία στο Μενίδι, κατά τα χθεσινά επεισόδια για το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα.



Ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου που αυτήν την ώρα υπερασπίζεται τον 22χρονο στο αυτόφωρο της Ευελπίδων δήλωσε: "Έφτασαν στο σημείο να χτυπούν αδιακρίτως τον κόσμο προς τιμήν των λαθρομεταναστών. Ο πελάτης μου κλήθηκε να πάει τις αστυνομικές ταυτότητες φίλων του που είχαν συλληφθεί στο Α.Τ Μενιδίου και κατέληξε να φάει και ο ίδιος ξύλο. Καταγγέλω πως ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλή αξιωματικό κ. Γούλα και αυτός κρύβεται και δεν

Ετοίμαζαν μπαμ και μπουμ



Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, σ υνελήφθησαν  σε Πέλλα και Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς αντίστοιχα, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.
Στην πρώτη περίπτωση , στην Αραβυσσό Πέλλας, σ ε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος γεωργικών ειδών ιδιοκτησίας 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (60.196) πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς άδεια, καθώς αυτή είχε λήξει και δεν είχε προβεί στην ανανέωσή της.

Με παιδικά αθύρματα

Τα κατασχεθέντα στο Μεσολόγγι
Συνελήφθη στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 39 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα πώλησης παιχνιδιών του 39χρονου στο Μεσολόγγι, βρήκαν και κατέσχεσαν 6591 κροτίδες, 30 παιδικά αθύρματα και ένα πιστόλι κρότου.
Συνελήφθη επίσης  στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 45 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων.

Ανίχνευε τα αρχαία ο 58χρονος

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Κυάλια νυχτερινής οράσεως
Συνελήφθη  στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 58χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νόμων «Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και «Περί όπλων».
Συγκεκριμένα σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του 58χρονου, σε αποθήκη της οικίας του και σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στην προαναφερόμενη περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Σε απολογία για το στεφάνι

Αναβρασμός στην ΑΔ Άρτας
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας κ. Κώστας Βαρέλης
Σε απολογία έχουν κληθεί δυο αξιωματικοί στην Άρτα για ένα στεφάνι.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air ο διοικητής του Τμήματος ορίστηκε να καταθέσει στεφάνι σε τελετή αλλά επειδή έκανε ολονυχτία ως επόπτης, ανέθεσε την υποχρέωση στον υποδιοικητή του. Ο τελευταίος όμως υπέστη ένα μικρό ατύχημα στο μάτι του, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να επιστρατευτεί υφιστάμενος υπαστυνόμος. Γι αυτό το λόγο όμως ο αστυνομικός διευθυντής κ. Βαρέλης κάλεσε σε απολογία κοτζάμ διοικητή Τμήματος αλλά και τον υποδιοικητή. Για τα ναρκωτικά που μεταφέρονται μέσω Άρτας για την Αθήνα δεν είδαμε να γίνεται κάποια 

Η 44χρονη ήθελε τις κροτίδες της

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθη χθες (10-4-2012) το μεσημέρι στην περιοχή Αμπέλια Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, μία 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ειδών πυροτεχνίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε καφενείο – παντοπωλείο, συνέλαβαν την 44χρονη ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος να κατέχει για εμπορία κροτίδες και πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια εμπορίας βεγγαλικών-κροτίδων.
Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν:

Είπε ψέματα γαι ληστεία 34.000 €

Συνελήφθη 35χρονος υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ, για υπεξαίρεση και ψευδή καταμήνυση
Κατήγγειλε ψευδή ληστεία με σκοπό να ιδιοποιηθεί παράνομα, χρηματικό ποσό του πρακτορείου
Συνελήφθη στην περιοχή της Καλαμαριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 35χρονος  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Υπεξαίρεση» και «Ψευδή καταμήνυση».
Ειδικότερα, ο 35χρονος, υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στην ανωτέρω περιοχή, πρωινές ώρες χθες, κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές αρχές, ότι στο πρακτορείο που εργάζεται έλαβε χώρα ένοπλη ληστεία από τρεις (3) άγνωστους δράστες, οι οποίοι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 34.000 ευρώ.

Ξάφριζαν εκκλησίες στη Ζάκυνθο

Εξαρθρώθηκε τετραμελής ομάδα διαρρηκτών Ιερών Ναών στην Ζάκυνθο
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις διαρρήξεων σε Ιερούς Ναούς από τους οποίους αφαίρεσαν πλήθος ταμάτων και λοιπών τιμαλφών
Συνελήφθησαν  στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 16 και 22 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 21 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε Ιερούς Ναούς.
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων εντοπίστηκε χθες (09-04-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από τους αστυνομικούς στον Λαγανά Ζακύνθου, ο 21χρονος ημεδαπός και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία.

Έπιασαν τον Άκη

Στο 13ο όροφο της ΓΑΔΑ βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και κρατείται στα γραφεία του Οργανωμένου Εγκλήματος μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Και ο γίγαντας Παπαδόπουλος

Στο Άγιο Όρος
Ο Αντιστράτηγος [κόκκινο βέλος] που συνέλαβε στη Θεσσαλονίκη τον Βασίλη Παλαιοκώστα μετά την απαγωγή Μυλωνά, πάτησε στα χώματα του Αγίου Όρους. Ελπίζουμε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος να πήρε και την ευχή "και εις

Ο Αρχηγός κόβεται στις φωτο

Ο Υπασπιστής ποτέ
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του Υπασπιστή του υφυπουργού και είμαστε βέβαιοι πως ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του Λευτέρη Οικονόμου οφείλεται και στον επί χρόνια στενό συνεργάτη του. Όμως το νόημα της επιρροής του νεαρού αξιωματικού, το 'χουν πιάσει και στο γραφείο τύπου της Κατεχάκη.  Από τις φωτο ακόμη και ο Παπαγιαννόπουλος κόβεται αλλά ο Υπασπιστής ΠΟΤΕ!