8/11/14

Στη χωματερή της Μεξικανικής μαφίας

Ομαδική δολοφονία 43 φοιτητών στο Μεξικό
Τα πτώματα ορισμένων από τους εξαφανισμένους φοιτητές βρέθηκαν σε χωματερή
 
Πόλη του Μεξικού 
Μέλη συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών στο Μεξικό φέρεται πως είναι οι ένοχοι πίσω από τη μαζική δολοφονία 43 φοιτητών, οι οποίοι απήχθησαν πριν από περίπου έξι εβδομάδες στην πόλη Ιγκουάλα.

Οι αρχές της χώρας ανακάλυψαν τις αποτεφρωμένες σορούς των φοιτητών οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε σακούλες σε σκουπιδότοπο και ποτάμι, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κυβέρνηση.

Η 10αρα ηρωίνη του Πακιστανού

Το Ντοκουμέντο
 
 
Συνελήφθη χθες (7-11-2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 41χρονος υπήκοος Πακιστάν, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από τη Λαχώρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Κρύφτηκε στην ταράτσα

 
Στη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το βράδυ της 06-11-2014, έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Πρόκειται για 30χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης, για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, περιπολούντες δικυκλιστές ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Δενδροποτάμου, βραδινές ώρες της 06-11-2014, εντόπισαν τον 30χρονο άντρα, στην προσπάθειά του να αποφύγει πιθανή συνάντηση με τους αστυνομικούς, ενώ σε πρόσκληση για έλεγχο, τράπηκε σε φυγή.

Γκρεμοτσακίστηκε ο χασισέμπορος


Συνελήφθησαν, χθες (07-11-2014) αργά το απόγευμα, σε δύσβατη δασώδη περιοχή κοντά στον Παλαιόπυργο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας (32, 26 και 25 χρονών), για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας ομοεθνής συνεργός τους.

Τουρκική ηρωίνη από Αλβανούς

Το Ντοκουμέντο
 
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε στη Χώρα μας από την Τουρκία, ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στο εσωτερικό της Χώρας μας.

... Παριανός ο Αλβανός ποντικός

 
Σχετικά με σύλληψη 30χρονου υπηκόου Αλβανίας για διάρρηξη κατοικίας στη Νάουσα Πάρου , ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκαν άλλες δέκα παρόμοιες περιπτώσεις.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και ύστερα από συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων και παράλληλη εξέταση του δράστη, εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις κλοπής που διέπραξε ο ίδιος κατά το τελευταίο τετράμηνο στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας Πάρου:

Χτύπησε η Αγορά του Ν. Χατζηνικολάου

Δ/ντης ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Κάθε Σάββατο στα περίπτερα

Ο καταζητούμενος αδελφός




ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Νικόλαο του Ευθυμίου Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, ο οποίος αναζητείται.
 
Το ιστορικό
 
Απογευματινές ώρες της 30-10-2014, πραγματοποιήθηκε στις περιοχές του Ιλίου και του Ζεφυρίου, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ΡΟΜΑ) και μία (1) αλλοδαπή γυναίκα, ηλικίας 36, 37 και 29 ετών αντίστοιχα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωσης και απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Η μοντελίτσα των απατεώνων

Εκ Ρουμανίας


Είναι η SERBAN Andreea-Iulia του Romeo και της Kristina,

... Μάλαμα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αντώνιο του Ευθυμίου Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα
 

 


ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ιωάννα του Σπυρίδωνα και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.
 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας τριών (3) ατόμων (ενός 36χρονου ημεδαπού, μίας 37χρονης ημεδαπής και μίας 29χρονης υπηκόου Ρουμανίας), οι οποίοι συνελήφθησαν την 30-10-2014 στις περιοχές του Ιλίου και του Ζεφυρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, καθώς και δύο (2) ημεδαπών συνεργών τους, μίας 30χρονης και ενός 34χρονου, που αναζητούνται και φωτογραφίες τεσσάρων (4) από αυτούς, οι οποίοι διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Μεγάλος παίκτης ο Μήτσος

 
Τα θέματα της διαχείρισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών αναπτύχθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποίησε  ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε. κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και αποτέλεσε την πρώτη επίσημη αποστολή του κ. Αβραμόπουλου με την ιδιότητα του Επιτρόπου σε χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Άνευ αδείας εργασίας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε επιχειρήσεις, καταστήματα και ιατρούς για την διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας, αστυνομικοί των Τμημάτων Προστασίας της Οικονομίας και Κοινωνικής και Ανασφάλιστης Εργασίας, σε συνεργασία με κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα της Αττικής, όπου σε μια περίπτωση διαπιστώθηκαν παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

... Καροτσάκι με κλούβα

Το κατασχεμένο
 
Συνελήφθησαν  στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 49χρονος και μία 50χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαέξι (16) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας.

7/11/14

Στους δρόμους του Θησέα ο υπουργός

κ
 
 
 
 
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας παραβρέθηκε σήμερα το απόγευμα (07-11-2014) στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού με την κωδική ονομασία «Θησέας», με τη συμμετοχή 600 περίπου αστυνομικών.

Διαμελίστικαν 2 στις ράγες


Μάλλον είναι λαθρομετανάστες που τη νύχτα με οδηγό τις ράγες περπατούσαν για να φθάσουν στην Αλεξανδρούπολη
Σήμερα (7-11-2014) το πρωί, στο 31ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολης – Δικαίων, εντοπίσθηκαν από τον μηχανοδηγό εμπορικής αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα, οι σοροί δύο (2) αγνώστων ατόμων, πιθανόν μη νομίμων μεταναστών.

Δεν πήγε μακριά ο ληστής

 
Συνελήφθη σήμερα (07-11-2014) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 47χρονος ημεδαπός, για ληστεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, άγνωστο άτομο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα εισήλθε σε κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλου τύπου πιστόλι, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, διαφεύγοντας πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πυργιώτικο ...

Το χασίς

 
Συνελήφθη, χθες (6-11-2014) το απόγευμα, στα Καλύβια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 51 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (κάνναβη) και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που προέκυψαν από τις έρευνες τους, για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Βαρθολομιού, πραγματοποίησαν έρευνα,

Φυγόποινος 13 χρόνια στα Σφακιά

Τα όπλα του
 
Συνελήφθη στο Δήμο Σφακίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 37χρονος φυγόποινος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Τροχαίο με 3 νεκρούς στη Θήβα

 
Από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβαν χώρα τρία τροχαία ατυχήματα (δύο θανατηφόρα και ένα με σοβαρό τραυματισμό), χθες (06-11-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας.
Ειδικότερα, περίπου στις 18:55΄, στην 11,8η χ/θ της παλαιάς εθνικής οδού Θηβών – Λιβαδειάς, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με προπορευόμενο γεωργικό ελκυστήρα,

Του 'ριξε με πιστόλι

 
Συνελήφθη, χθες (06.11.2014) το απόγευμα, στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου,ο 28χρονος ημεδαπός, δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 38χρονου ημεδαπού.
Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διότι την Τετάρτη (05.11.2014) μεσημεριανές ώρες στις Αλυκές Ζακύνθου, αφού απείλησε –αρχικά λεκτικά- τον 38χρονο, στη συνέχεια με πιστόλι τον πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς τον στο χέρι και στην πλευρική χώρα.

6/11/14

Οι αποδείξεις ...

Τα Ναρκωτικά
 
 
Συνελήφθη, χθες (05-11-2014) το πρωί στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, πραγματοποίησαν χθες το πρωί αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 56χρονου, στο εσωτερικό της οποίας, αλλά και σε παρακείμενη αποθήκη αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Τα ετεροθαλή αδέλφια οι δολοφόνοι

Το σπίτι της γιαγιάς
 
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η ανθρωποκτονία της 69χρονης ημεδαπής, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, προχθές το πρωί (4.11.2014), στην περιοχή Ασγούρου Ρόδου.
Όπως προέκυψε, δράστες της δολοφονίας είναι ένας 26χρονος και μια 29χρονη, ετεροθαλή αδέλφια και εγγόνια του θύματος, τα οποία συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.
Επίσης, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος συνελήφθησαν άλλοι δυο νεαροί ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 23 ετών.

Απ΄ την Αθήνα στην Καμπούλ

Δέσμευση Στόλτενμπεργκ για στήριξη του στρατού στο Αφγανιστάν
Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, ο οποίος ανέλαβε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ τον Οκτώβριο, επισκέφθηκε βάση εκπαίδευσης των αφγανικών δυνάμεων στην Καμπούλ και απευθύνθηκε στα αφγανικά στρατεύματα
 
 
Τη ΝΑΤΟϊκή δέσμευση στη συνέχιση της εκπαίδευσης και συμβουλευτικής υποστήριξης του αφγανικού στρατού μετά την πλήρη απόσυρση των μάχιμων δυνάμεων της Συμμαχίας έως τα τέλη του έτους επαναβεβαίωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ κατά την πρώτη του επίσκεψη την Πέμπτη στο Αφγανιστάν μετά την ανάληψη των ηνίων του ΝΑΤΟ.

Εμπλέκονται και σε φόνο

 

Ενα άγριο έγκλημα «κλειδί» για τα 233 κιλά κοκαΐνης
Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί στοιχεία που να συνδέουν τη δολοφονία του 31χρονου Ελληνοκαναδού Τίμου Ψυχάρη τον Νοέμβριο του 2012 με την ελληνομεξικανική μαφία
 
Μια φρικτή, μη δημοσιοποιημένη δολοφονία που είχε διαπραχθεί τον Νοέμβριο του 2012 στην Παιανία επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την εξάρθρωση την Τρίτη το μεσημέρι της ελληνομεξικανικής μαφίας που εισήγαγε στη χώρα 233 κιλά κοκαΐνης. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διερευνούν συσχετισμό των δύο υποθέσεων αφού η προ διετίας δολοφονία, η οποία ερευνάται με κάθε μυστικότητα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, φέρεται και αυτή να είχε κίνητρο τη δράση «παραρτήματος» της ίδιας σπείρας στην Αθήνα με «βάση» στον Καναδά η οποία προχωρούσε σε εισαγωγή κοκαΐνης.

Στην Υποδοχή ο Πρέσβης



Βλέπεις Νίκα ...
 


Ο Διευθυντής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης ( UDI ) συνοδευόμενος από ανώτατα στελέχη καθώς επίσης και ο Πρέσβης της Νορβηγίας κ. Sjur Larsen . επισκέφτηκαν την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στα πλαίσια ενημερωτικής συνάντησης με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής κ. Παναγιώτη Νίκα. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα πρώτης υποδοχής και φιλοξενίας αιτούντων ασύλου και ασυνόδευτων ανηλίκων.

Ο ντράμερ που υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου

Κοιτάχτε φάτσα
Για συμβόλαιο θανάτου κατηγορείται ο ντράμερ των AC/DC
 
Αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους, τον Σεπτέμβριο, βρίσκεται ο ντράμερ των AC/DC Φιλ Ραντ. Ο Ραν εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον δικαστηρίου στη Νέα Ζηλανδία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Η απολογία του ορίστηκε για τις 27 Νοεμβρίου.

Ο Βετεράνος εκτελεστής του Μπιν Λάντεν

Φωτο Ντοκουμέντο

Βετεράνος ειδικών δυνάμεων ΗΠΑ: Εγώ σκότωσα τον Μπιν Λάντεν
(Φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Twitter)
 
Η άκρα μυστικότητα γύρω από την επιχείρηση που είχε καταλήξει στην εκτέλεση του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν έχει θρέψει πάμπολλα σενάρια. Τα μέλη της ομάδας των αμερικανικών δυνάμεων ειδικών αποστολών SEAL παρέμεναν εκτός δημοσιότητας - μέχρι τώρα. 

Με πιστόλι ο κυβερνήτης

 
 
Κατόπιν περαιτέρω έρευνας που διενεργήθηκε από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Λευκάδας στον ημεδαπό συλληφθέντα κυβερνήτη-διακινητή των είκοσι (20) παράνομων μεταναστών με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΚΩΣ 43,5'' , ευρέθησαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

Και ο Στασινόπουλος στο πάνελ

Όχι όμως ο Διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ

Στην παρουσίαση εμφανίστηκε και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος. Και ασφαλώς προκάλεσε απορίες το γεγονός ότι στο πάνελ δεν ήταν και ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ όπως συνέβαινε παλαιότερα επί Γιώργου Παπαδόπουλου. Εξάλλου, τι μπορεί να γνωρίζει από άκρως επιχειρησιακά θέματα ο κατά τ' άλλα συμπαθής κ. Στασινόπουλος που υπήρξε έφορος Καλαμάτας?

Με άποψη ο Ταξίαρχος


Ο Παναγιώτης Στάθης, Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής μαζί με τον Εκπρόσωπο τύπου του Λιμενικού Σώματος Αντιπλοίαρχο Νικόλαο Λαγκαδιανό. Ο Ταξίαρχος καταλαβαίνει τον Αντιπλοίαρχο καθώς και ο ίδιος είχε διατελέσει εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, χωρίς όμως  να διαβάζει ... βουλωμένο γράμμα

Η παρουσίαση για την κόκα



Τα 'πιναν στο λύκειο Χερσονήσου

 
Συνελήφθησαν  βράδυ  στο Δήμο Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας και 20χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ότι στο Γενικό Λύκειο Χερσονήσου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, βρίσκονταν εξωσχολικά άτομα, καθώς επίσης ότι στο χώρο υπήρχαν αλκοολούχα ποτά.

Επίθεση με σουγιά

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, ο 55χρονος πλησίασε έναν 37χρονο ημεδαπό, έξω από κατάστημα -καφετέρια και για προσωπικές διαφορές που είχαν στο παρελθόν, του επιτέθηκε με ένα σουγιά τραυματίζοντάς τον στη δεξιά του πλευρά, στο θώρακα.

Για ληστεία στη Γερμανία ο Αλβανός

Συνελήφθη, χθες (05-11-2014) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για οργάνωση και συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία καθώς και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Είχε χρέη η 60χρονη

Συνελήφθη χθες (05.11.2014) το απόγευμα, στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 60χρονη ημεδαπή για οφειλές προς το δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος της 60χρονης, διαχειρίστριας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το δημόσιο, ύψους 17.183.330,60 ευρώ.

5/11/14

Τι τρέχει με τον Ραχιώτη?

ηματικά για την επίθεση αναρχικών κατά του Γ. Ραχιώτη

Με κείμενο τον κατηγορούν για «φιλοαναρχικό μπον βιβέρ»
Ερωτηματικά για την επίθεση αναρχικών κατά του Γ. Ραχιώτη
Ο δικηγόρος κ. Γιάννης Ραχιώτης
 
Ερωτηματικά προκαλεί η επίθεση που φέρεται να δέχθηκε προ μερικών ημερών από αντιεξουσιαστές ο γνωστός δικηγόρος κ. Γιάννης Ραχιώτης ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του αναφερόμενου ως αρχηγού της 17Ν Αλέξανδρου Γιωτόπουλου αλλά και πολλών άλλων κατηγορουμένων για συμμετοχή στο «αντάρτικο πόλης».

Οι εικόνες του φορτίου

 

Ιδού τα 233 κιλά κόκας

Τα Ντοκουμέντα
 
 

 
 
 
Η σημερινή κοινή παρουσίαση αφορά στην εξάρθρωση μίας από τις μεγαλύτερες διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις, η οποία διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης από την Κεντρική Αμερική προς την Ελλάδα και χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Θα ήθελα να σας δώσω καταρχάς το στίγμα της επιχείρησης.
Η ευρείας κλίμακας επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πολύμηνη και συντονισμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε στενή συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.