4/6/11

Θρίλερ με ρακοσυλλέκτρια στον Βόλο


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Την ψάχνουν στο γεμάτο από σκουπίδια σπίτι της!

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από ένα τριώροφο οίκημα στο οποίο κατοικεί μια 66χρονη ρακοσυλλέκτρια στον Βόλο, προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Πάτρα: Φωτιά σε μηχανή μετά από σύγκρουση με Ι.Χ.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός


Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγα λεπτά μετά τις έξι σήμερα το απόγευμα μηχανή μετά από σύγκρουση με Ι.Χ.. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ναυλώνουν πλοία για την Κυριακή οι Αγανακτισμένοι


Ετοιμάζονται να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι.

Για να μην κόψουμε τίποτα, χρειαζόμαστε το ευρώ που δεν σας περισσεύει.

Απαγχονίστηκε 79χρονη από τη Κρήτη


Τι την έκανε να δώσει τέλος στη ζωή της;

Στη δύση της ζωής της αποφάσισε να δώσει πρόωρο τέλος μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα Αμιρά Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης. Η 79χρονη γυναίκα βύθισε στο πένθος...

Κύπρος: Σοκ από αποκαλύψεις για γραφεία τελετών


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου από την αποκάλυψη για το τι συμβαίνει σε μερικά γραφεία τελετών της χώρας.

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί σε καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών


katadiwksi_4-6-2011Σκηνές από κινηματογραφική ταινία θύμιζε η περιπετειώδης καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών σε παραμεθόρια και δύσβατη περιοχή του νομού Ιωαννίνων.

Πτώση μικρού αεροσκάφους στην Καβάλα


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού για την έρευνα και διάσωση …

Ναρκωσυλλήψεις Αλβανών στο Καλπάκι

Στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο  Αλβανούς, (26 και 25 ετών αντίστοιχα), γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. ...

Η Real news του Νίκου Χατζηνικολάου

Tιμή στην δασκάλα

Σε εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής τίμησε την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Παναγιώτα Σταμπουλή, η οποία δώρισε δεκαεπτά (17) αλεξίσφαιρα γιλέκα στους Αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Η Sirina της Κυριακής

Λαλούν τ' αηδόνια στον Παράδεισο Αμαρουσίου

Με το μπλοκάκι εξ αριστερών του Άκη, η Ελένη μας
Η συνάδελφος δίπλα από τον Άκη είναι η Ελένη Πλαβούκου, που τώρα κάνει κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα "Αυγή". Είναι η πιο παλιά τηλεοπτική παραγωγός Ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV. Αποχώρησε μετά από τόσα χρόνια από το Μαρούσι εξ αιτίας του Αντρίκου  Παναγόπουλου, που ορίστηκε "συντονιστής" μετά τον διωγμό Ευαγγελάτου. Ο "συντονιστής" με καταγωγή από το Λάλα του Πύργου, όπως το πάει με τον "σύντροφο" Λιαρέλη το δελτίο, θα το ... λαλήσουν για τα καλά στο τέλος!

Σφύριξε αδιάφορα

Κάκιστη εντύπωση έχει προκαλέσει η αντιμετώπιση που είχε από Αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, ο Γενικός Διευθυντής της μεγαλύτερης εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το στέλεχος για την Ελλάδα  –όπως πληροφορείται το Crimes on air- επικοινώνησε τηλεφωνικά με συγκεκριμένο Αξιωματικό στη Λ. Αλεξάνδρας και του κατήγγειλε πως σε περιοχή της Δυτικής Αττικής με διεύθυνση και αριθμό, έχει εντοπιστεί από δορυφορικό «κοριό»  κλεμμένο όχημα της εταιρείας.

έκοψε με κουζινομάχαιρο τα αυτιά σκύλου!

Δικάστηκε τελικά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η υπόθεση του Σ. Α. κάτοικου Λευκώνα Σερρών, ο οποίος στις 22 Νοεμβρίου του 2009 έκοψε τα αυτιά ενός αδέσποτου σκύλου με κουζινομάχαιρο!

Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

«Μπάλωσαν» το φτερό του αεροπλάνου με ταινία


 

Έκαναν μοιράδι τον δολοφονημένο

Τι άλλο θα ακούσουμε και πάνω απ' όλα θα μάθουμε απο τα κατορθώματα κάποιων αξ/κων?

Η κ. Σπηλιοπούλου έγινε γνωστή ως πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ του αντιντόπινγκ κοντρόλ που αποκάλυψε πως μια ντουζίνα αρσιβαρίστες αλλά και αθλήτριες του στίβου όπως η Φανή Χαλκιά έλαβαν απαγορευμένες ουσίες

Ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής κ. Κουτσαύτης φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τέτοιες ενέργειες απαξίωσης του έργου της υπηρεσίας του, που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης






Γράφει ο βασίλης χήτος


Ούτε   στην Ουγκάντα δεν έχει συμβεί αυτό που έγινε χθες το πρωί στο νεκροτομείο των Αθηνών με αποκλειστική ευθύνη Αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής και με αφορμή τον δολοφονημένο Χρήστο Αποστόλου, γιο του ιδρυτή του ιστορικού ξενοδοχείου της Κηφισιάς Grant sale. Το Crimes on air αποκαλύπτει πως πάνω από το πτώμα του επιχειρηματία  η αστυνομία μπήκε ως «διανομέας» της κρεαταγοράς για να … μοιράσει τις διαφορές που έχει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία με προϊστάμενο τον κ. Φίλιππο Κουτσαύτη και  το Ιατροδικαστικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με Διευθύντρια την κ. Χαρά Σπηλιοπούλου.

Άρχισε το ξήλωμα!

Φωτορεπορτάζ για το Crimes on air  Κώστας Πανταζής

Εκρηκτικά και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν στην περιοχή  Καλογέρου του Δ. Αμαρίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, δύο ντόπιοι, ηλικίας 55 και 26 ετών αντίστοιχα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, εκρηκτικών και ναρκωτικών.

Ο τέλειος συνδιασμός

3/6/11

τυχερός οδηγός

Δικάζουν τον Ράτκο Μπλάντιτς

Ο πρώην Σέρβος διοικητής Ράτκο Μπλάντιτς νέες φωτογραφίες
Δυο μέτρα και δυο σταθμά από την δικαιοσύνη των ισχυρών

Στον απόηχο της Marfin

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, συνυπέγραψε με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, την απόφαση για τις πιστωτικές διευκολύνσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επλήγησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Marfin που έγιναν στις 5 Μαΐου του 2010 στην Αθήνα.

Τι συνέβη?

Μια αποκάλυψη του Crimes on air που θα συζητηθεί!

Τι συνέβη με τον δολοφονημένο γιο του ιδρυτή του Grant sale της Κηφισιάς?

Στη Βάρδα Ηλείας 736 χασισόδεντρα

Φωτογραφίες  Ντοκουμέντο. Η Φυτεία μετά το ξερίζωμα 
Και οι τρείς εικόνες είναι από την ίδια πλούσια σοδειά


Στα γνωστά και ως εύπορα  χώματα της Ηλείας, δεν ευδοκιμούν μόνο καλές ντομάτες και γλυκά καρπούζια, αλλά και μυρωδάτα φυτά. Μόνο που αρκετές φορές όσοι τα καλλιεργούν εμπίπτουν στις απαγορευτικές διατάξεις "περί ναρκωτικών".

Έπιασαν τον Αλβανό που άνοιξε πυρ

Aπό Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, του Γιώργου Ζαφειρόπουλου συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και αναζητείται 31χρονος ομοεθνής του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών. 

Ντυμένοι Ειδικοί Φρουροί απήγαγαν ανάπηρο

Με στολές Ειδικών Φρουρών –όπως πληροφορείται το Crimes on air- πριν από λίγα λεπτά απήγαγαν έναν ανάπηρο  σε σημείο κοντά στην οδό Δεκελείας στη Φιλαδέλφεια. Οι δράστες έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό μάλλον Καλάσνικοφ και επιβίβασαν τον ανάπηρο σε μπλε βαν.

Το τελεσίγραφο του Αρχηγού

Ντόπιοι κάτοικοι του Λαδοχωρίου [προάστιο της Ηγ/τσας] με φόντο της καλύβες των λαθρομεταναστών στο δάσος πάνω από το λιμάνι που οδηγεί στην Ιταλία.


Σε οριστική λύση του ζητήματος οδεύει  ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονόμου

O Aρχηγός της ΕΛ.ΑΣ απ’ όταν ήταν Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος είχε προβλέψει τον κίνδυνο η Ηγουμενίτσα να γίνει Πάτρα. Το άνοιγμα της Εγνατίας οδού άνοιξε την όρεξη στους δουλέμπορους για να κατηφορίζουν σε … παραλλαγή,  από τον Έβρο  λαθρομετανάστες προς την Ιταλία, σε μια ευθεία.

Πακιστανός με ηρωίνη και χασίς

Αυτά είναι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον 42χρονο Πακιστανό

Από Αστυνομικούς της Ασφάλειας  Πειραιά, συνελήφθη στην Κυψέλη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 42 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Έκαναν βαπόρι το φαναρτζίδικο

 Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από Αστυνομικούς της Ασφάλειας  Ρέντη, συνελήφθησαν μέσα σε φαναρτζίδικο δύο Έλληνες  και έξι  αλλοδαποί [2 Πακιστανοί, 1 Αφγανός και 3 Αλβανοί] για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Γκάζωνε στο χασίς ο Αρχιφύλακας

Και ενώ στον Έβρο οι αστυνομικοί δέχονται τα πυρά Τούρκων σωματεμπόρων στην Ρόδο Αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ μετείχε σε συμμορία που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στο εξωτικό νησί με την παραλία του Αφάντου. Ο Αρχιφύλακας-κακοποιός είχε βασικό συνεργό του συνομήλικό του, που έκρυβε τα ναρκωτικά και στο συνεργείο αυτοκινήτων που διέθετε στην τουριστική περιοχή.

Λαρισαίος ο παιδόφιλος

Στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών, που πραγματοποιούνται εντατικά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος διακινούσε στον διαδικτυακό ιστό, αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Πυροβόλισαν ξανά αστυνομικούς στον Έβρο

Μ΄ αυτή την πλαστική βάρκα πέρασε ο Τούρκος δουλέμπορος τους 12 λαθρομετανάστες, όταν ο συνεργός του που ανέμενε στην απέναντι όχθη, πυροβολούσε με πιστόλι, όπως αυτό αποτυπώθηκε στην θερμική κάμερα ακριβείας της αστυνομίας.
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και την στιγμή που αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και ειδικότερα της ειδικής ομάδας για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, έδιναν μάχη για να συλλάβουν τον Τούρκο δουλέμπορο, ο συνεργός του από την αντίπερα όχθη, τους πυροβολούσε με πιστόλι.

Τίναζαν στον αέρα πιστωτικές κάρτες

Στο Χαλάνδρι  από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής του Γιώργου Ζαφειρόπουλου, συνελήφθη 37χρονος  και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονης , κατηγορούμενοι για «Απάτη και πλαστογραφία"  κατ’ εξακολούθηση». Κατά το τελευταίο 10μηνο, οι  δράστες αφαιρούσαν από εισόδους πολυκατοικιών, στις περιοχές Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευής και Αμαρουσίου, επιστολές με πιστωτικές κάρτες Τραπεζών και στη συνέχεια κάνοντας χρήση των στοιχείων που περιήρχοντο σε γνώση τους, εξαπατούσαν τους παραλήπτες των καρτών και τις Τράπεζες και επετύγχαναν την ενεργοποίηση των καρτών.

Φούσκωσαν τις τσέπες τους κλέβοντας πιστωτικές


 Φούσκωσαν τις τσέπες τους κλέβοντας πιστωτικές
Στη σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα που εμπλέκεται σε απάτη με πιστωτικές κάρτες προχώρησε η αστυνομία, ενώ για την ίδια … υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονης συνεργού του. Από την παράνομη αυτή δραστηριότητα οι δυο τους φέρονται να αποκόμισαν κέρδη που υπερβαίνουν τις 170.000 ευρώ.

Φως στον φόνο του επιχειρηματία

Σε λίγο:  Μόνο Crimes on air

Τι συνέβη με την δολοφονία του ξενοδόχου Χρήστου Αποστόλου στην Κηφισιά?

Oι Διαπραγματευτές!



Το ειδικό βαν φθάνει στο σημείο και ο διαπργματευτής συνομιλεί τηλεφωνικά με τον "απαγωγέα" προσπαθώντας να τον μεταπείσει ... Για ευνόητους λόγους οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Crimes on air είναι θολές και ... σκοτεινές.
  


Η "φυλακισμένη" ένταση στο βαν ανεβαίνει και ο διαπραγματευτής δεν πρέπει να πανικοβάλει περισσότερο τον οπλοφόρο που κρατά ομήρους
 
Οι επίλεκτοι της  ΕΚΑΜ εν δράσει

Οι όμηροι υπό την απειλή των όπλων

Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ για περιστατικά ομηρίας που μεταξύ άλλων σχετίζονται με  καταδιώξεις κακοποιών ή ακόμη και με τον τον τρόπο διαχείρισης  ληστών που εγκλωβίζονται  μέσα σε τράπεζες. Στόχος είναι να αποφευγούν γεγονότα με αιματηρή  κατάληξη όπως το φιάσκο που  έγινε στην οδό Νιόβης στα Πατήσια, με τον Ρουμάνο Σορίν Ματέι και τον τραγικό θάνατο της Αμαλίας Γκινάκη.