5/11/11

Η Real Νews του Νίκου Χατζηνικολάου


Ο τρόμος των περοπτεράδων

Στην Παλλήνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Γέρακα, συνελήφθη 29χρονος , κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση.  

Χάλασαν και οι Γάλλοι?

Τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γαλλίας, ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψή του διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.  

Διακοπές στην κοιλάδα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας σας υπενθυμίζει ότι και την προσεχή εβδομάδα (7, 9 και 11-11-2011) και κατά τις ώρες 06:00 έως 08:00 θα λάβουν χώρα διακοπές κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Νίκησε το χρόνο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος προσπαθεί να αποσπάσει από τον Κ. Μητσοτάκη το μυστικό για να τα ... κατοστήσει η "Μηχανή του Χρόνου".

Γυναίκα με 235 κιλά "μαύρο"

Συνελήφθη  στην περιοχή Κώτσικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, γυναίκα ηλικίας 39 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Βρήκαν τους Σπαρτιάτες απαγωγείς

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της αρπαγής 64χρονης στο Μυστρά Λακωνίας, τον Αύγουστο του 2011
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση της αρπαγής 64χρονης  στο Μυστρά Λακωνίας, την 16-08-2011.

Πτυχία σε 78




Πτυχία απονεμήθηκαν σήμερα (4-11-2011) στους εβδομήντα οκτώ (78) συνολικά Αξιωματικούς, που αποφοίτησαν από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια.

Όρκος για 1.294

Έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο συνολικά (1 . 294) Δόκιμοι Αστυφύλακες.

4/11/11

Η μαφία του χασίς μέσα από την Αλικαρνασσό


               Η βαλίτσα με τις  φούντες
Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, τρεις Έλληνες (51, 25 και 25 ετών) και ένας 23χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Με κοκαΐνη και κοντόκανη στας Σέρρας

Τα ναρωτικά και η καραμπίνα 

           
         Τα αρχαία νομίσματα

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών πέτυχαν τη σύλληψη 3 ατόμων ηλικίας 32, 47 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Επίθεση στο Α.Τ Εξαρχείων

Αναρχικό "πέσιμο" έξω από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων σε αστυνομικούς που πήγαν να αναλάβουν υπηρεσία. Είκοσι πέντε περίπου άτομα με βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν και έκαψαν 4 ιδιωτικές μοτοσυκλέτες. 

Με 81 κιλά χασίς στο "Νεράκι"

Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στη Νέα Πέραμο
Στην Νέα Πέραμο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 33 και 26 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.  

Με ηρωίνη στην Τοσίτσα

Στο πλαίσιο εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα, συνελήφθησαν δύο (2) άνδρες και μία (1) γυναίκα καθώς και δύο (2) άνδρες αλλοδαποί, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, δύο (2) εκ των συλληφθέντων αποπειράθηκαν να πωλήσουν μέρος των κατασχεθεισών ποσοτήτων σε Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν..

Σύλληψη για Φ.Π.Α

Συνελήφθη  το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 47χρονος νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας εισαγωγών-εξαγωγών-αντιπροσωπείας και εμπορίας γεωργικών εφοδίων, για οφειλές προς το Δημόσιο

Γυμνή στην εθνική οδό

Εντοπίσαμε τον θηλυκό  "Ρασπούτιν" να τρέχει στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας. Για που να το 'βαλε άραγε; Λέτε να ψάχνει την τύχη της σε κανέναν "μπεκροκανάτα" Βουλευτή;

Ο Μπεκροκανάτας Βουλευτής που ανεβοκατέβασε αστυνομικούς δ/ντες

Πίσω από την ενέργεια του Αρχηγείου να ξηλώσει την ηγεσία στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων, βρίσκεται  γνωστός «Μπεκροκανάτας» Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, που ακόμη και όταν είναι ξεμέθυστος η γλώσσα του από τη συνήθεια είναι στιγμές που «τραυλίζει». Βέβαια να μην ξεχνάμε πως ο νέος «τσιμπιτός» αστυνομικός διευθυντής κατάγεται από τον Καταρράκτη Άρτας, τόπο καταγωγής του άλλοτε «συντρόφου» Στέφανου Τζουμάκα.

Την ευχή μου να 'χεται


Τα θεοσεβούμενα ΜΑΤ



Κλέβοντας παγκάρια

Συνελήφθησαν  στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο Έλληνες  (18 και 16 ετών) και τρεις αλλοδαποί (ένας 19χρονος υπήκοος Ουκρανίας και δυο 17χρονοι υπήκοοι Αλβανίας), κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Υπαρχηγός δεν ξεχνά ...

Από την επομένη κιόλας της αποστρατείας του ο Βασίλης Χήτος  είχε γράψει ότι ο Γιάννης Ραχωβίτσας οδεύει για την DEA, το γραφείο της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών στην Αθήνα. Την τελευταία φορά που ο δημοσιογράφος συνάντησε ένστολο τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ήταν όταν τον περασμένο Οκτώβρη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε τα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αρχηγέ πως μπόρεσες;

Διαβάζουμε στο βιογραφικό πως ο νέος πολυσπουδαγμένος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, πέρασε στα νιάτα του και από τα  Γιάννενα, όπου φοίτησε στην σπουδαία Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, μια σχολή που για τους απανταχού Ηπειρώτες είναι ταυτισμένη με το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο.

Γκάκνστερ ο Αρχιφύλακς


Την ώρα που συνάδελφοί του δίνουν μάχη για να συλλάβουν λαθρέμπορους ναρκωτικών στα σύνορα, ο 45χρονος ήταν βουτυγμένος στην Αλβανική μαφία
Σφράγιζε Αλβανικά βιομετρικά διαβατήρια ... με  το Κτελ 

Όταν η ΔΙΑΣ μπήκε σε λάθος δρόμο ...


Αυτός είναι ο πολυσυζυτημένος Γιώργος Σταύρακας, τωρινός διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, που απασχόλησε όσο κανείς άλλος τα ΜΜΕ.                   Ο κ. Σταύρακας -υπήρξε μέχρι πρόσφατα που μετατέθηκε άρον άρον-  ο 1ος Διοικητής της ομάδας ΔΙΑΣ, που από επιτυχημένος και δοκιμασμένος θεσμός κατά της εγκληματικότητας του δρόμου, κατέληξε να ξυλοκοπά τον κόσμο στις διαδηλώσεις.

Σκελετή στις όχθες του Αλιάκμονα

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα
Αρχαιότητες Οικιστικά κατάλοιπα, τεράστια νεκροταφεία και ταφές από την Νεολιθική εποχή ως την Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου με πλούσια ευρήματα:

Το χρυσό 45αρι του Καντάφι

 

Ο Αρχηγός πήρε τ' όπλο του


Μια ζωή στις Ειδικές Δυνάμεις ο  Φραγκούλης Φράγκος,  αποχωρόντας από το ΓΕΣ πήρε και το όπλο του, είναι ένα περίστροφο "παλαιάς κοπής" που του το πρόσφερε ως δώρο ο ... τεθωρακισμένος αντικαταστάτης του



Γερμανός στρατιώτης στο Αφγανιστάν


Έβαλαν τον Αδαμάντιο ανάμεσα από δυο Αρχηγούς

Ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ Αδαμάντιος Σταματάκης τίμησε με την παρουσία του την αλλαγή [έστω και μ' αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες Μπεγλίτη] σκυτάλης του ΓΕΣ. Ο Αντιστράτηγος βρέθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Ζιζιά [νέο Αρχηγό Στρατού] και τον Φραγκούλη Φράγκο που

Αγωνιούσε για την πτώση;



Ο Αρχηγός του ΓΕΣ διακρίνεται  [21-10-2011] στην Αμυγδαλέζα με κόκκινο κύκλο


Ο κ. Παπαγιαννόπουλος την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του

Του ‘πεφτε μακριά του κ. Παπαγιαννόπουλου η Σχολή Ευελπίδων στη Βάρης-Κορωπίου για να τιμήσει τον αποχωρήσαντα Αρχηγό του ΓΕΣ;  Ή είχε το άγχος χθες το μεσημέρι μην πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου και άρα και  ο Παπουτσής που τον ανέδειξε;Ο Φραγκούλης Φράγκος πάντως όταν ανέλαβε καθήκοντα ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ  δεν του έκανε κόπο και πήγε μέχρι την Αμυγδαλέζα. Αλλά θα μας πείτε ο Φράγκος υπήρξε μια ζωή Καταδρομέας, Αλεξιπτωτιστής και Πεζοναύτης, το ίδιο είναι;

Ο Ραχωβίτσας πήρε την γκλίτσα του


 
 
Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
 
Ο «βλάχος», όπως τον έλεγαν τόσα χρόνια οι συνάδελφοί του, έφυγε από την ΕΛ.ΑΣ. μετά τις τελευταίες αλλαγές και ετοιμάζεται για την αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Με άκρα μυστικότητα

Η σύλληψη του μεγαλοκατασκευαστή Πανούση ήρθε να δικαιώσει την επιλογή να τοποθετηθεί Διοικητής της νεοσύστατης Οικονομικής Αστυνομίας ο Μπάμπης Τάτσης [φωτο], ο οπόιος μετά και τη σύλληψη της Φάννυς Κάτσου στη Θεσσαλονίκη, που χρώσταγε και αυτή στο δημόσιο, ήταν "κουμπωμένος".

Η Φωτογραφία που θα συζητηθεί


Η Φωτογραφία που θα συζητηθεί

Ο Αλβανός πούλαγε σε δόσεις



Πιάστηκε από το Τ.Α πλατείας Δημοκρατίας
Στο "ζύγι" τα 154  γρ. χασίς

3/11/11

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε

Ο άθλος του Στρατηγού Δημήτρη Δήμου




Κηδεύτηκε  στο νεκροταφείο Παπάγου ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Δήμου, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή μετά από μακρά ασθένεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Στρατηγός Δήμου ήταν μια εξέχουσα μορφή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διάρκεια της πολυετούς σταδιοδρομίας του, αλλά και μια προσωπικότητα με σημαντικές απόψεις για θέματα γεωστρατηγικής.

Η ζωή του επιχειρηματία

Βίος και πολιτεία ο Παναγιώτης Πανούσης όπως μετέδωσε μ' όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αποκάλυψε το Planet-greece.

Ο κομάντος με τη χρυσή καρδιά

Με μια αγκαλιά από φίλους βρέθηκε το μεσημέρι στην Σχολή Ευελπίδων ο Φραγκούλης Φράγκος που αποχώρησε από την ηγεσία του Στρατού Ξηράς, μετά τις πραξικοπηματικές έκτακτες κρίσεις του Μπεγλίτη.

δειτε τη βρηκαν στην Συρτη

δειτε τη βρηκαν στην Συρτη

Από χειριστής μπουλντόζας μεγαλοκατασκευαστής

Ο Παναγιώτης Πανούσης που βρέθηκε στο στόχαστρο της εφορίας
Το όνομα του κ. Πανούση, είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, διαβαίνοντας μάλιστα το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, για να αφεθεί ελεύθερος εν συνεχεία με εγγύηση μαμούθ.Η συγκεκριμένη υπόθεση -πολυδιάστατη ως προς τα σκέλη της, αφού τα δίχτυα της απλώνονται από το παραδικαστικό της Μπουρμπούλια μέχρι τον πρώην γ.γ. του υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιο Παπαδόπουλου, την κόρη του γενικού γραμματέα του υπουργού Δικαιοσύνης Ιλεάνα Πανούρη και πληθώρα θεσμικών επενδυτών- μπορεί να μην είναι το ηχηρότερο από τα χρηματιστηριακά σκάνδαλα εκείνης της εποχής, αποτελεί όμως μία από τις πιο «βρώμικες» και ελάχιστες υποθέσεις για τις οποίες η δικαστική έρευνα φαίνεται να φέρνει κάποια αποτελέσματα.

Λίγους μήνες πριν από την προφυλάκιση Πανούση, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο εγκέφαλος της χειραγώγησης της μετοχής τής Σιγάλας («απογειώθηκε» κατά 789% την περίοδο 1999-2000), τον ίδιο δρόμο για τις φυλακές είχε πάρει ένας άλλος εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου Σιγάλας, ο επιχειρηματίας Τρύφων Αποστολόπουλος. Ο συνεργάτης του Π. Πανούση, που κατηγορείται και αυτός για μανιπουλάρισμα της μετοχής, φέρεται επίσης να δωροδόκησε την ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια με 300.000 ευρώ ώστε να ρίξει την υπόθεση Σιγάλα αλλά και τον ίδιο στα μαλακά.

Αντίθετα, άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση (στελέχη χρηματιστηριακών εταιρειών, αμοιβαίων κεφαλαίων κ.ά.) έχουν αφεθεί ελεύθεροι με υψηλές εγγυήσεις (συνολικά ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ και περιοριστικούς όρους). Στα πλοκάμια της υπόθεσης ενεπλάκη στο παρελθόν και ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιος Παπαδόπουλος, ο οποίος την επίμαχη περίοδο ήταν στενός συνεργάτης του Π. Πανούση. Με αφορμή αυτή την υπόθεση, είχαν παυθεί από τον πρωθυπουργό τόσο ο ίδιος όσο και ο τότε προϊστάμενός του, υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, εν μέσω του σκανδάλου των ομολόγων. Μπλεγμένη, όμως, βρέθηκε προσωρινά και η Ιλεάνα Πανούρη, κόρη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαισύνης Π. Πανούρη, η οποία στο παρελθόν εργαζόταν σε χρηματιστηριακή εταιρεία και είχε πραγματοποιήσει συναλλαγές σε μετοχές κατασκευαστικών εταιρειών.

Παλιός χειριστής μπουλντόζας, ο Παναγιώτης Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ (που σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο ΓΕΚ-Τέρνα) και της εταιρείας Παρνασσός Επιχειρήσεις, κατάφερε στα χρόνια της χρηματιστηριακής φούσκας να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους εργολάβους της χώρας, να κερδίσει αλλά και να χάσει πολλά χρήματα και τελικά να συνδέσει το όνομά του με μεγάλα χρηματιστηριακά σκάνδαλα.

Περιστοιχισμένος από πλήθος άτυπων συμβούλων απολάμβανε τον καφέ του στο γνωστό ζαχαροπλαστείο «Αθηναϊκόν» στο Χαλάνδρι και συζητούσε πάντα για μετοχές και για εξαγορές. Συνεργάστηκε μέσω των χρηματιστηριακών δραστηριοτήτων με διάφορους επιχειρηματίες από τον κλάδο του και μη. Αγόρασε την εταιρεία Σιγάλας, την οποία στη συνέχεια παζάρευε στον Ευάγγελο Μυτιληναίο, συμβάλλοντας έτσι και στη μεγάλη άνοδο της τιμής της μετοχής. Η πώληση δεν έγινε ποτέ και η Σιγάλας απορροφήθηκε από τη βασική του εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ.

Εξαγόρασε την κατασκευαστική Ευκλείδης αντί 30 δισ. δρχ. και στη συνέχεια την πούλησε στην ΑΕΓΕΚ. Εξαγόρασε τον Παρνασσό των αδελφών Γιωργάκη, που διαθέτει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία (Σείριος) και επιχείρησε να ελέγξει την Τεχνοδομή των αδελφών Τραυλού με συνεταίρους τον Κούτλα της Προοδευτικής και τον Τσέλο, συνεργάτη του στην ΑΤΤΙ-ΚΑΤ. Συναντήθηκε με τον Μπατατούδη στη Νηματεμπορική, θέλοντας να πάρει τον έλεγχό της για να τη χρησιμοποιήσει για να βάλει στο Χρηματιστήριο την Αλφα Μπετόν.

Καταδικάστηκε μαζί με τους συναδέλφους του κατασκευαστές Γ. Μπατατούδη και Γιώργο Στέγγο (Τεχνική Ολυμπιακή) για χειραγώγηση μετοχών.
Στο παρελθόν η εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ανέλαβε σημαντικά κατασκευαστικά έργα. Μειοδότησε σε τρία έργα της Εγνατίας Οδού, του οδικού άξονα ΠΑΘΕ, συμμετείχε στην κοινοπραξία της Αττικής Οδού, στην κατασκευή του Ολυμπιακού Ιστιοποοϊκού Κέντρου στον Αγιο Κοσμά, του Ολυμπιακού Χωριού και άλλων.


Παλάτι στην άμμο της Ελούντας



Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

«Παλάτι» στην... Ελούντα αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ απέκτησε, προ μερικών εβδομάδων, ο πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο οποίος εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναικός.