6/8/11

Φονικό για 17χρονη μέσα στη λαϊκή

Συνελήφθη στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας  ηλικίας 32 ετών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 29χρονου  και απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 17χρονης.

Έβλεπαν live τη φυτεία τους στην Πάρο

    Τα 83 χασισόδεντρα        

Η αντλία με το αυτόματο πότισμα

Πιάστηκαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βελγίου, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  

Κουβαλούσαν 23

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης , δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Συρίας και Αφγανιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Λιβάνου, πέντε (5) υπήκοοι Ιράν, τέσσερις (4) υπήκοοι Συρίας, τρεις (3) υπήκοοι Σομαλίας, ένας (1) υπήκοος Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.  

'Εσπειρε τον κήπο του με χασίς

Τα 20 δενδρύλλια κάνναβης
Συνελήφθη στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 41χρονος  για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Έβγαλαν με το ζόρι το κορίτσι στην πορνεία

Έφεραν το κοριτάκι από την Ρουμανία για να προσέχει τάχα την εγγονή τους  και την εξέδιδαν  στη Λάρισα. Συνελήφθησαν   στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 53 ετών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 57 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 23 ετών, για «Σωματεμπορία» σε 16χρονη Ρουμάνα. 

Στην Κοτύλη ο Σύριος έκανε τη λαθρομεταφορά

Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Αβραμηλιάς Καβάλας, ένας (1) 45χρονος αλλοδαπός διακινητής, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Έκλεβαν ηλικιωμένους

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για απάτες κατ΄ εξακολούθηση.

Ο φράκτης στον Έβρο [όλο το σχέδιο]

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει τη Δημόσια Διαβούλευση της Τεχνικής Περιγραφής και των Τεχνικών Προδιαγραφών του έργου με τίτλο «Κατασκευή τεχνητού εμποδίου στο χερσαίο τμήμα της ελληνοτουρκικής  μεθορίου στη περιοχή Νομού Έβρου».

5/8/11

Oι δουλέμποροι χρησιμοποιούσαν 18χρονο οδηγό

Συνελήφθησαν  στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης , τρεις (3) διακινητές, υπήκοοι Ιράκ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Έριχναν λίπασμα ταχείας ανάπτυξης στα χασισόδεντρα


Η φυτεία με τα 700 δενδρύλλια
Εντοπίσθηκε πρωινές ώρες σήμερα  στην περιοχή Βραχασώτης Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, φυτεία κάνναβης.  

Bρήκαν σε ληστή 770 λίρες Αγγλίας


Ο Διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Άρης Ανδρικόπουλος, αναζητά που αλλού εμπλέκεται ο 24χρονος και κατάφερε να έχει στα χέρια του τόσες πολλές λίρες η αξία των οποίων ξεπερνά τα 230.000 ευρώ
Πρωτοφανές. Λήστής 24 ετών που πέρυσι έκλεψε με συνεργό του γυναίκα ταχυδρόμο φαίνεται πως επένδυσε το ποσό των 10.370 ευρώ που άρπαξε, σε λίρες Αγγλίας.

Ανήλικοι με φυτεία στο Σουφλί

Τα χασισόδεντρα έφταναν μέχρι τις σκεπές των γειτόνων    
"Πετάει" η Γενική Αστυνομική Επιθεώρηση Βορείου Ελλάδος του Αντιστράτηγου Σερέτη [φωτο].  Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου και του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προέβαιναν στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης, καθώς επίσης και στη διάπραξη κλοπών.

Με λεωφορείο τα ... υπνωτικά

Συνελήφθησαν, χθες  το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δύο Έλληνες, ηλικίας 40 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  

Η παραγραφή!

Το μοιραίο λεωφορείο
Στις  παραγραφές «σκόνταψε» η υπόθεση με το φρικτό θάνατο 21 μαθητών του Λυκείου Μακροχωρίου τον Απρίλιο του 2003 στα Τέμπη.

Στο Ρέθυμνο η Τροχαία υπόδειγμα


Έργο του τοπικού Βουλευτή Μανώλη Όθωνα
Από την Αθηνά Πετρακάκη



Ολοκληρώθηκε το διοικητικό μέρος της διαδικασίας και μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη πρόκειται να λειτουργήσει το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ με έδρα το Ρέθυμνο και δομή που θα καλύπτει όλο το μήκος του Οδικού Άξονα. Η νέα αυτή υπηρεσία θα υπάγεται διοικητικά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης και θα εδρεύει στον πρώην Δήμο Λαππαίων και συγκεκριμένα στο κτήριο του τ. δημαρχείου.

Οι πολύτιμοι εθελοντές της Κέρκυρας

                                                     Η φωτιά στους Λάκωνες
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες στην Κέρκυρα αντιπροσωπεία της τοπικής Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, στην περιοχή Λάκωνες - Αλειμματάδες, λόγω των μεγάλων μετώπων πυρκαγιάς που εκδηλώθηκαν. Κλιμάκιο αποτελούμενο από 20 μέλη μας, μετέβη άμεσα νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 3/08 στην εν λόγω περιοχή.υξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα βρίσκεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κέρκυρας, προκειμένου να συνδράμει το έργο της Π.Υ. Κέρκυρας.

Kαι οι 17 σε Βαν

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Αστυνομική Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, πέτυχαν τη σύλληψη τεσσάρων (4) μελών εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε συσταθεί με σκοπό την παράνομη είσοδο , διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Έδωσε εντολή για να τον σκοτώσουν

Αυτός με την ριγέ μπλούζα είναι ο επιχειρηματίας της Ρόδου που γλύτωσε από βέβαιο θάνατο, καθώς ο συνέταιρος ξάδελφός του, με τον οποίο είχαν ταβέρνα στην θέση "Συντριβάνι", σκόπευε να τον εξοντώσει με πληρωμένο Αλβανό δολοφόνο. Στην επόμενη φωτο του Crimes on  air  φαίνονται οι ιδιόχειρες σημειώσεις και το σχεδιάγραμμα για την φονική ενέδρα.

Πυρά στην Πιπιλή

Ο Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Μανώλης Όθωνας σχετικά με άρθρο της βουλευτή Α’ Αθηνών και τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κυρίας Φωτεινή Πιπιλή, που αφορούσε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην Βουλή για την σύλληψη, στις 19/7, με κλοπιμαία τεσσάρων Μαροκινών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους απεργούς της «Υπατίας», έκανε την ακόλουθη δήλωση

Η χαρά των παιδιών

Ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, συναντήθηκε   με παιδιά Βούλγαρων και Κύπριων αστυνομικών, τα οποία φιλοξενούνται στη χώρα μας, στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας.  

Ο φράκτης των 5,5 εκ. ευρώ

Δόθηκε  για δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, επί των τεχνικών χαρακτηριστικών και των προδιαγραφών, η περιγραφή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΟΥ (ΦΡΑΧΤΗΣ) ΣΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ».  

4/8/11

"Συλλέκτης" 77 ετών

Η συλλογή του Ρεθυμνιώτη
Συνελήφθη το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ντόπιος  ηλικίας 77 ετών, για παραβάσεις του νόμου «περί Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.  

Θανάσιμος τραυματισμός

Την 02.50 ώρα της 01-08-2011 στη Θεσσαλονίκη επί της λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου (μπροστά από τη στάση ΟΑΣΘ «Στρατηγείο»), παρασύρθηκε από ΙΧΕ αυτοκίνητο και τραυματίσθηκε θανάσιμα, άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών περίπου, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας.

Yπέπεσε στο ίδιο αδίκημα

Συνελήφθη  το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ύστερα από άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καλαμάτας, ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για ληστεία.

Τα ξαδέλφια είχαν διαφορές

Δυο ξαδέλφια που ο ένας πέταξε τον άλλον έξω  από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήταν η αιτία του συμβολαίου θανάτου που διέταξε ο "ριγμένος" συνέταιρος, με εντολοδόχο τον Αλβανό εκτελεστή που έφερε από την Αττική στην Ρόδο.

Την βίασαν 15 άνδρες

Ομαδικός βιασμός  από δεκαπέντε άτομα σε βάρος μιάς ανήλικης 16 χρονών, υπό την επήρεια ναρκωτικών, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια καθώς και του Νόμου περί ναρκωτικών.

Στμβόλαιο θανάτου με 12.000 ευρώ στην Ρόδο



Το όπλο η  κατάθεση και οι οδηγίες της ενέδρας
Βρέθηκε στην κατοχή τους το όπλο για τη δολοφονία, αποκόμματα από τη φωτογραφία του υποψήφιου θύματος, χειρόγραφα σχέδια εκτέλεσης, καθώς και απόκομμα από ένταλμα πληρωμής 12.000 ευρώ

Λαρισαίοι με αρχαία

Συνελήφθησαν  στο 6ο χιλ. Λάρισας-Κοζάνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί ηλικίας 58 και 70 ετών, για παράβαση του νόμου «περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Γυναίκα με τάπες!

Το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής  αναζητά την γυναίκα που στήνει παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Στην Εγνατία με "20"

Συνελήφθησαν  στον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές και είκοσι (20) μη νόμιμοι μετανάστες.

Ιρανοί "σαρωτές" στον Αγ. Παντελεήμονα


          Το εργαστήριο της συμμορίας                                                             
Στον Άγιο Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού και Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράν, ηλικίας 35 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για «Πλαστογραφία», «Κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων», «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και «Παράνομη είσοδο και παραμονή στην Χώρα».
Ειδικότερα Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνται στην πλαστογράφηση και εμπορία ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων, εντόπισαν τους ανωτέρω, οι οποίοι εντός διαμερίσματος, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, είχαν εγκαταστήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων. Οι συλληφθέντες προμήθευαν με πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς, είτε με σκοπό την παράνομη τακτοποίησή τους στη Χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο σε αυτή, είτε την παράνομη αναχώρησή τους για χώρες της Ε.Ε., έναντι χρηματικής αμοιβής 300-400 ευρώ. Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1) Ένα (1) πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων, αποτελούμενο από έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ( laptop ), δύο (2) σαρωτές ( scanner ), τρεις (3) εκτυπωτές, ένα (1) πολυμηχάνημα, (1) συσκευή αναγνώρισης πλαστότητας ( UV Light ),μία (1) οθόνη Η/Υ, ένα (1) θερμοκολλητή, ένα (1) πληκτρολόγιο Η/Υ, ένα (1) ποντίκι Η/Υ, δύο (2) φορητές συσκευές αποθήκευσης ( memory sticks ), ένα (1) εσωτερικό σκληρό δίσκο, έναν (1) πλαστικοποιητή.
2) Είκοσι εννέα (29) διαβατήρια τρίτων προσώπων.
3) Δεκατέσσερις (14) εσωτερικές σελίδες διαβατηρίων στις οποίες εμφαίνονται τα στοιχεία των κατόχων τους.
4) Δύο (2) άδειες διαμονής
5) Τρείς (3) θεωρήσεις εισόδου.
6) Οκτώ (8) δελτία ταυτότητας τρίτων προσώπων.
7) Δέκα (10) άδειες ικανότητας οδήγησης.
8) Ένα έγγραφο Ισπανικών αρχών.
9) Ένα δελτίο αιτήσαντος ασύλου.
10) Πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων.
11) Πεντακόσιες είκοσι (520) κενές πλαστικές κάρτες, εκ των οποίων οι εβδομήντα τέσσερις (74) με ταινία αναγνώρισης, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τηλεκαρτών , πιστωτικών καρτών και δελτίων ταυτοτήτων Ευρωπαϊκών χωρών.
12) Πλήθος μέσων και εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων (ψαλίδια, κόλλες, ηλεκτρικό πιστολάκι, μεγεθυντικοί φακοί, μέγγενη, πένσες, σφικτήρες, κλωστές, σπρέι, συρραπτικό, μελάνια, ρολά χάρτου κ.λπ.).
13) Δύο (2) σφραγίδες ημερομηνιοχρονολογίας.
14) Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.


Στο Δορίσκο με λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν  στο Δορίσκο Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης , ένας (1) διακινητής υπήκοος Ιράκ και έντεκα (11) μη νόμιμοι μετανάστες, εκ των οποίων οι δέκα (10) υπήκοοι Ιράκ και ο ένας (1) υπήκοος Ιράν.  

Ο ασφαλιστής έβγαλε φωτο τις 16χρονης

Συνελήφθη στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη,  37χρονος ασφαλιστικός σύμβουλος και αναζητείται μια αλλοδαπή, επαγγελματίας φωτογράφος, οι οποίοι φωτογράφισαν 16χρονη ανήλικη σε ημίγυμνες στάσεις και ανήρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες του διαδικτύου. Κατηγορούνται και οι δύο για παιδική πορνογραφία που τελέστηκε μέσω του διαδικτύου.  

3/8/11

Ο παιδίατρος ήθελε το φακελάκι του

 Συνελήφθη  το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, 58χρονος ιατρός - παιδίατρος, ο οποίος στο χώρο του Ιατρείου του Ι.Κ.Α. Τούμπας, απαίτησε και έλαβε χρηματικό ποσό των (40) ευρώ για να εμβολιάσει δύο (2) ανήλικα παιδιά.  

Τον σκότωσε ο πεθερός του

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, η ανθρωποκτονία 38χρονου αλλοδαπού, υπήκοου Αρμενίας, που διαπράχθηκε την 1-8-2011, μέσα στην οικία του στο Μοσχάτο, όπου βρέθηκε από οικείους του θανάσιμα τραυματισμένος, με τραύμα στον θώρακα από μαχαίρι.

Και οι Βούλγαροι στο κόλπο

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, 26 και 33 ετών κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιούμενη σε διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, πλαστογραφία και προώθηση μη νόμιμων μεταναστών.  

Πλαστογράφος ο Ιρανός

                         Τα σύνεργα για τα "μαϊμού" διαβατήρια
 Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού και Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, κατηγορούμενος για «Πλαστογραφία», «Κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων» και «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ».  

100 δικογραφίες για τα ΤΑΧΙ

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών σε όλη την Επικράτεια από την αστυνομία ανακοινώνεται ότι:
Στο χρονικό διάστημα από 18-07-2011 έως 02-08-2011 έχουν σχηματισθεί, σε πανελλαδικό επίπεδο, εκατό (100) δικογραφίες στις οποίες εμπλέκονται 7.568 άτομα.

Νέα νομοθεσία για χρήστες και εμπόρους

Στη ζώνη της αποποινικοποίησης - για πρώτη φορά - της χρήσης ναρκωτικών ουσιών από εξαρτημένα άτομα, αλλά και της αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, ακόμα και στις περιπτώσεις που επιχειρούν να εμφανιστούν ως τοξικομανείς, κινείται το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα ναρκωτικά.

Αλήθειες και ψέματα




Του Γιάννη Δαραβίγκα



Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Κατακαλόκαιρο και η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου μεριμνά και μάλιστα με ικανοποιητικούς ρυθμούς, για την ευημερία, ανάπτυξη και εξορθολογισμό του χρέους της χώρας μας.  Επίσης είναι περήφανη για το μέχρι σήμερα επιτελεσθέν έργο της. Τώρα εγώ, ο απλός πολίτης,  είμαι υποχρεωμένος να συμπεράνω ότι πρωθυπουργός, ορισμένοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αλλά και τα περισσότερα ΜΜΕ, θεωρούν ότι είμαι ηλίθιος.

Με ανθρώπινους στόχους

Οκτώ χρόνια και πλέον μετά την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ για την απομάκρυνση του Σαντάμ Χουσέιν οι εναπομείναντες 46.000 αμερικανοί στρατιώτες είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσουν στο τέλος του χρόνου όταν ολοκληρωθεί η διμερής συμφωνία για την ασφάλεια. Με μια διαφορά: Πολλοί Αμερικανοί θα παραμείνουν για να εκπαιδεύσουν τον ντόπιο στρατό αλλά το βασικότερο για να εκπαιδεύονται και οι ίδιοι με πραγματικούς στόχους.

Τον έκαναν "σηκωτό" με φορείο

Με φορείο και ελικόπτερο στο εδώλιο  ο Μουμπάρακ
 Στο Κάιρο ξεκίνησε το πρωί η δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ. Ο Μουμπάρακ κατηγορείται για διαφθορά και κυρίως για τις δολοφονίες εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της εξέγερσης.

Περί μιμητισμού και λιθοβολισμού

Διαβάστε όλη την ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τα φαινόμενα βίας. Ο υπουργός προαναγγέλει ότι εξετάζεται στις διαδηλώσεις η χρήση πλαστικών σφαιρών ή η ρήψη νερού, μιλώντας για τις κατασταλτικές δυνάμεις που "λιθοβολούνται" και επιτίθεται στις τηλεοράσεις που προκαλούν τον "μιμητισμό". Μάλιστα δίνοντας μαθήματα "αντιεξουσιασμού"  ο κ. Παπουτσής μιλά για "εθισμό που προκαλεί την κρατική βία".

2/8/11

Συνέλαβαν 5 ταξιτζήδες

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωϊ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων πέντε άνδρες ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ ηλικίας 41,34,27,35 και 37 αντίστοιχα κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Οι Βούλγαροι έκαναν αναλήψεις


Συνελήφθησαν  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 35χρονων, ενώ αναζητούνται έξι ακόμα αλλοδαποί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία και απατή.