5/11/16

Επαγρυπνείτε ...

Χαλκίδα
... Αγέραστος ο Υποστράτηγος Στερεάς Ελλάδας Ανδρέας Αποστολόπουλος


 Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής, Γεώργιος Παπαπροδρόμου , μαζί με τον Ψυχολόγο, Γεώργιο Νάκο

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα, χθες 04 Νοεμβρίου 2016, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, στη Χαλκίδα, με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
  • «Προστασία και ενημέρωση ηλικιωμένων, για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης καθώς και
  • ενημέρωση ανηλίκων, για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος.
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης απεύθυνε χαιρετισμό, κατά τον οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Ράβδοι από ασήμι


Οι δηλώσεις Χρ. Παπαζαφείρη


Η μεγάλη των Ρομά, σχολή!

Oι Αποδείξεις

Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικού δικτύου οργανώσεων, τα μέλη των οποίων διέπρατταν μεγάλο αριθμό κλοπών – διαρρήξεων από κατοικίες στην Αττική και άλλες περιοχές της Επικράτειας
Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης :
«Κυρίες και κύριοι
Η σημερινή παρουσίαση αποκτά ένα ξεχωριστό χαρακτήρα γιατί η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε ένα αποφασιστικό, ένα καίριο «χτύπημα» στο πλέον δομημένο και άρτια οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο, που δρούσε συστηματικά τα τελευταία χρόνια, διαπράττοντας σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε όλη τη χώρα.
Μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διήρκεσαν πάνω από ένα χρόνο, καταφέραμε:
  • να διακριβώσουμε πλήρως όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του δικτύου,
  • να ταυτοποιήσουμε τα αρχηγικά στελέχη, που διεύθυναν τις δυο εγκληματικές οργανώσεις και τις πέντε υποομάδες που το συγκροτούσαν και
  • να αποδομήσουμε οριστικά τη δράση τους.
Από την πρόοδο και την κλιμάκωση των ερευνών μας διαπιστώθηκε ότι το εγκληματικό δίκτυο είχε ως «ορμητήριο» περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπου λειτουργούσε ο κεντρικός πυρήνας των οργανώσεων, με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και το συντονισμό της δράσης των υποομάδων.
Επιπλέον από την αξιολόγηση και αξιοποίηση των ερευνητικών δεδομένων και την ανάλυση του «προφίλ» του εγκληματικού δικτύου, διακριβώθηκε ότι οι εγκληματικές οργανώσεις διέθεταν ποιοτικά χαρακτηριστικά «επαγγελματικού τύπου» διάπραξης των αδικημάτων που δραστηριοποιούντο.

Κατερινιώτικα ...

Το χασίς

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης , είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 50 (άνδρας) και 42 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, χθες (4-11-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ο 50χρονος, να κατέχει σε χώρο του αυτοκινήτου που επέβαινε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1.074 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

2/11/16

Ρεζιλίκια της Κρατικής στην οδό Πραξιτέλους

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτο κριμεσ

Θανασάκη, όχι στα Βαθιά!!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για πιλοτος μυλωνακης
Ο πιλότος Μυλωνάκης, τους την κοπάνισε ...

Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου! Στην οδό Πραξιτέλους, έναν ήσυχο δρόμο στις Τζιτζιφιές της Καλλιθέας σταματούν δυο αυτοκίνητα και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού! Η γειτονιά είναι μικρή, η παρουσία τους γίνεται αμέσως αντιληπτή..
Ο συγκεκριμένος δρόμος, φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού σταθμού «αρτ»! Κάτω στο δρόμο οι συνολικά 5 νεαροί- όλοι τους σε εμφάνιση θύμιζαν φοιτητές της Πανσπουδαστικής της νομικής περίμεναν στα αυτοκινητα τους …
Πάνω, στον δεύτερο όροφο, ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του καναλιού, Αντώνης Μυλωνάκης και το επιτελείου του βρισκόταν σε σύσκεψη για τα θέματα της ενημερωτικής εκπομπής του…
Στις 9 ακριβώς πέφτει σήμα έναρξης του κεντρικού δελτίου!
Μια ώρα και 30 λεπτά μετά ο παρουσιαστής θα χαιρετά… «Ψηλά το κεφάλι.. καλό βράδυ σε όλους» θα είναι τα λόγια του!
Το δελτίο κλείνει….
Την ίδια ώρα ανοίγουν οι πόρτες των 2 αυτοκίνητων! Δυο παλικαριά θα κατέβουν και θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του τηλεοπτικού σταθμού. Θα ανοίξουν την πόρτα, θα καλησπερισουν ρωτώντας  την υπεύθυνη ασφαλείας του κτηρίου «ο κύριος Μυλωνάκης είναι στο γραφείο του;»
Ώρα 22:45! Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ αρχίζει να αποχωρεί! Στο γραφείο του Αντώνη Μυλωνάκη παραμένει ο ίδιος, η Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου που ήταν και καλεσμένη της εκπομπής και το στενό του επιτελείο.
Κάτω στην είσοδο του καναλιού παραμένουν οι δυο άγνωστοι!!