3/2/17

Οι 3 γυναίκες του Κορδελιού

Τα 20 κιλά ηρωίνης

Την αποτροπή διοχέτευσης περισσοτέρων από 19,5 κιλών ηρωίνης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων πέτυχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη σύλληψη δύο ηγετικών στελεχών οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς και συνεργάτιδάς τους, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, πρωινές ώρες χθες (02-02-2017), στην ευρύτερη περιοχή του Κορδελιού.
Πρόκειται για ημεδαπές ηλικίας 48, 24 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο πρώτες είχαν αναλάβει το ρόλο της παραλαβής, αποθήκευσης, εμπορίας και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης, τα οποία απέκρυπταν σε οικία της 37χρονης, που χρησιμοποιούσαν από κοινού ως “καβάτζα”.

Toυ 'ριξαν σφαίρα στο κεφάλι

Περιστέρι

Συντετριμμένος ο γαμπρός του 53χρονου μιλά: "Δεν υπάρχουν ελπίδες να ζήσει ο άνθρωπος, είναι θέμα ωρών , έτσι μας είπαν οι γιατροί. Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Τα παιδιά είναι σοκαρισμένα και η κόρη κλαίει και αναζητά συνέχεια τη μαμά της "
Και ενώ ο αιματηρός απολογισμός της πρωτοφανούς εισβολής μεγαλώνει, πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα και τα κίνητρα των δραστών. Από τα στοιχεία που έχει έως τώρα συγκεντρώσει η αστυνομία, προσπαθεί να σχηματίσει τον βασικό καμβά των ερευνών και ταυτόχρονα να κάνει σενάρια που θα κατευθύνουν τους αξιωματικούς στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Μέχρι στιγμής, από τις μαρτυρίες των δύο παιδιών της οικογένειας έχει προκύψει ότι οι δράστες μιλούσαν αλβανικά και ζήτησαν χρήματα. Από την έρευνα της αστυνομίας, προκύπτει ότι η οικογένεια είχε κάποιες οικονομίες (ορισμένοι κάνουν λόγο για ποσό περίπου 9.000 ευρώ), χρήματα που όμως δεν κατάφεραν να βρουν, αν και : Η εκδοχή της ληστείας  παραμένει το υπ΄αριθμόν ένα σενάριο για τα κίνητρα των δραστών, που τελικά έφυγαν έχοντας πυροβολήσει τους γονείς και χτυπήσει άσχημα τον 28χρονο γιο της οικογένειας, παίρνοντας μόνο το πορτοφόλι του πατέρα. Ωστόσο, προβληματίζει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα. Ο νεαρός, μάλιστα, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, αλλά παρόλ΄αυτά προσπάθησε να υπερασπισθεί τους γονείς του.

Δόκτωρ θάνατος

Οι Αποδείξεις


Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς, εγκληματική οργάνωση, που παρασκεύαζε, εμφιάλωνε και διακινούσε φιάλες παράνομων αλκοολούχων ποτών σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν, χθες, 2 Φεβρουαρίου 2017, μετά από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, δώδεκα μέλη της οργάνωσης, έξι ημεδαποί και έξι αλλοδαποί, ηλικίας από 22 έως 54 ετών, ενώ πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δύο (2) παράνομα εργαστήρια-παρασκευαστήρια ποτών και οκτώ (8) αποθηκευτικούς χώρους.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα καθώς και των νόμων για τα προϊόντα απομίμησης, τα ναρκωτικά και τα όπλα
Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι αποτέλεσμα κατάλληλων και στοχευμένων αστυνομικών ερευνών, από τις οποίες διακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν συστήσει, από τα μέσα του 2016, εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους, με σκοπό την απόκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους από την μη καταβολή νόμιμων φόρων, δασμών ή άλλων επιβαρύνσεων, σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, από την παρασκευή και διακίνηση παράνομων αλκοολούχων ποτών.

Τελειωμό δεν έχουν ...

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθησαν, σήμερα (03-02-2017) τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 38 ετών ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν πάνω από (214) κιλά κάνναβης, τα οποία οι δράστες θα διοχέτευαν από κοινού στο εσωτερικό της χώρας.
Αναλυτικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με ναρκωτικά, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.

2/2/17

Στην Άνω πόλη ...

Tα Κατασχεμένα


Η επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών.
Πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και αντίσταση.
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (01-02-2017) στην περιοχή της Άνω Πόλης, καθώς από την κατοχή του, αλλά και από δύο οικίες, όπου απέκρυπτε ναρκωτικές ουσίες, στην προαναφερόμενη περιοχή και στην Ευκαρπία, κατασχέθηκαν:

Γιαννιώτικο μπακλαβαδάκι ...

Tα Κατασχεμένα

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα, που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κοκαΐνης), στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.
Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν από προχθές (31-01-2016), παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις, στα Ιωάννινα και στην Πάτρα, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν ένας 26χρονος ημεδαπός, εγκέφαλος της σπείρας καθώς και οκτώ ημεδαποί (επτά άνδρες, ηλικίας 33, 34, 33, 39, 67, 36 και 33 ετών και μία 24χρονη γυναίκα), κύρια και περιφερειακά μέλη της οργάνωσης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και έκθεσης ανηλίκου.
Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος της οργάνωσης και έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας καθώς και άλλα έντεκα (11) άτομα, στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για προμήθεια ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση.

Βρε την πιτσιρίκα!

Τα Ντοκουμέντα

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μίας 22χρονης υπηκόου Αλβανίας, η οποία κατηγορείται για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

31/1/17

Ικαριώτισσα με δέντρα

Φυτεία δωματίου

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 51χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε οικία 79χρονης ημεδαπής στην Ικαρία, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και κατασχέθηκαν:

Έγιναν Λούηδες αλλά ...

  
Τρεις (03) άνδρες συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ως συναυτουργοί για τέλεση διακεκριμένης κλοπής.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω είχαν προβεί, χθες, σε διάρρηξη οικίας στη Μυτιλήνη, από την οποία αφαίρεσαν εκατόν πενήντα (150) χρυσές λίρες, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκαν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμένα Πειραιά.

Άρτα λέω ...

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, τρία άτομα, ένας 35χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης - κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Και 20χρονη στο κόλπο

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθησαν (30-01-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, πέντε άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 22 έως 39 ετών και μία 20χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες των δραστών, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Πυροσβέστης με γυναίκα αστυνομικό?


Αποτέλεσμα εικόνας για crimes ektakto

Τι λέει το θύμα τροχαίου!



Πυροσβέστης στην Κρήτη, φέρεται να εμπλέκεται σ' αυτό το τροχαίο όπου γλύτωσε από θαύμα ο νεαρός μοτοσυκλετιστής. Ο ίδιος πάντως στο Facebook αφήνει ανοιχτά υπαινιγμούς για "συγκάλυψη" καθώς η γυναίκα του πυροσβέστη είναι αστυνομικός.




30/1/17

Nα μη βασκαθεί ο Δραγατάκης

Ούτε μια ρυτίδα στο κούτελο

Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου το έτος 1966. Κατατάχθηκε στο σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1984 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1988.
Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας το έτος 2001.
Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ως επιτελής στον Κλάδο Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον βρήκαν σε φρεάτιο

Αποτέλεσμα εικόνας για ομονοια ναρκωτικα

Νεκρός μέσα από φρεάτιο στην Ομόνοια ανασύρθηκε ένας άνδρας, τοξικομανής ηλικίας 40-45 ετών, αγνώστων στοιχείων, ο οποίος νωρίτερα το βράδυ της Κυριακής είχε ληστέψει πεζό στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20.15, στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Αγησιλάου, πλησίασε διερχόμενο πεζό και απειλώντας τον με σύριγγα τού αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο παθών, συνοδεία ενός άλλου ατόμου, ακολούθησαν τον δράστη και τον είδαν να μπαίνει σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, επί της οδού Δεληγιώργη 14. Οι δύο άνδρες ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. 

Κατά την άφιξή τους οι αστυνομικοί άκουσαν τον άνδρα να καλεί σε βοήθεια και διαπίστωσαν ότι είχε πέσει σε πλημμυρισμένο φρεάτιο. 

Έφθασαν στη Γραμμενίτσα ...

To χασίς

Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, τρία άτομα, ένας 35χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης - κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σε έρευνες που έγιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών στη Γέφυρα Καλογήρου Πρέβεζας καθώς και σε αποθήκη στην περιοχή της Γραμμενίτσας Άρτας, που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αυτές είναι δουλειές!

Οι Αποδείξεις

Υπόθεση: Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου



Συνελήφθησαν, σήμερα (29.01.2017) το πρωί, 37χρονος ημεδαπός και 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε σήμερα (29.01.2017) πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν στα Χανιά, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 37χρονος και ο 27χρονος, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μόλις είχαν αφιχθεί στο Νησί, με πλοίο της γραμμής (από Πειραιά για Χανιά).
Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στον 37χρονο και στον 27χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα.

Λέκτορας με τ' όλα του

Σοκ από την κατάθεση της Ρωσίδας φοιτήτριας για τον καθηγητή με το αρσενικό


Ο λέκτορας κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Παρασκευή, αφού φέρεται να οδήγησε σε αργό και βασανιστικό θάνατο την γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, αλλά και την γιαγιά της. Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή.  Διαβάστε  την κατάθεση που έδωσε στις αρχές η φοιτήτριά του, ερωμένη του και σήμερα σύντροφός του με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 16 μηνών.  Τον τελευταίο περίπου χρόνο ζούσαν μαζί, από τότε που η 25χρονη έμεινε έγκυος. Τα όσα αναφέρει για τις ερωτικές περιπτύξεις που είχε με τον λέκτορα την ώρα που η γυναίκα του νοσηλευόταν, σοκάρουν. «Κατά το διάστημα που η γυναίκα του ήταν στο νοσοκομείο, δηλαδή για περίπου ένα μήνα βρεθήκαμε αν θυμάμαι καλά μία-δύο φορές». Ο άνδρας που φέρεται να οδήγησε στον θάνατο την ανυποψίαστη σύζυγό του, τις ώρες που εκείνη πάλευε για να κρατηθεί στην ζωή, ζούσε τον δικό του παράλληλο έρωτα.  Η φοιτήτρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον καθηγητή της. Αποκάλυψε πως ο ίδιος την προσέγγισε ερωτικά, χωρίς ωστόσο να της τάξει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση σε ό,τι αφορά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο. Η νεαρή γοητεύτηκε από την αίγλη και την αναγνωρισιμότητα του καθηγητή της. Ήταν γνωστός στην κοινωνία της συμπρωτεύουσας, είχε οικονομική επιφάνεια και το πάθος του για εκείνη ξεπερνούσε τα όρια. «Διατηρώ δεσμό μαζί του από τον Ιούλιο του 2012. Συνήθως βρισκόμασταν και συνευρισκόμασταν ερωτικά στο γραφείο του στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ που για ευνόητους λόγους κλείδωνε ή σε τροχόσπιτο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας που άνηκε στον ίδιο ή στην οικογένειά του, ή και κάποιες φορές στην Καβάλα στα πλαίσια της εργασίας μου».
Ο άνδρας ζούσε δύο παράλληλες ζωές. Στην μία ήταν πατέρας, οικογενειάρχης, λέκτορας. Στην άλλη εραστής, ένας άνδρας που το πάθος κυριαρχούσε και δεν δίσταζε να απολαμβάνει παράνομες στιγμές μέσα στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο. Πίσω από τις κλειστές πόρτες μεταμορφωνόταν σε έναν άνδρα έτοιμο για όλα που ικανοποιούσε τις ορέξεις του. Στο χώρο που δίδασκε, το προφίλ του άλλαζε και ήταν εκείνο που αρμόζει σε έναν λέκτορα. Η 25χρονη γνώριζε, όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της, πως ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού. Ωστόσο αυτή που δεν είχε αντιληφθεί τίποτα ήταν η σύζυγός του, η οποία πίστευε πως είχε βρει όλα όσα αναζητούσε και την ευτυχία τους είχε ολοκληρώσει η κορούλα τους.  «Η γυναίκα του δεν γνώριζε για την σχέση μας».  Ωστόσο ο λέκτορας, όπως ισχυρίστηκε η σύντροφός του στις αρχές, ήθελε να χωρίσει από την σύζυγό του, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους: «Μου είχε πει ότι οι σχέσεις του με την γυναίκα του δεν ήταν ιδιαίτερα καλές κυρίως μετά την γέννηση της κόρης τους και την απόφαση του ονόματός της».

Ο ισχυρός άνδρας, όπως υποστήριξε η ερωμένη του, είχε κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου «στις αρχές του έτους 2013, όπως μου είχε πει, είχαν ξεκινήσει την διαδικασία του διαζυγίου το οποίο τελικά βγήκε το καλοκαίρι του 2013. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία σίγουρα όμως ήταν το καλοκαίρι και λίγο διάστημα πριν το θάνατο της γυναίκας του». Ο άνδρας μάλιστα υπέδειξε και το χαρτί στην ερωμένη του προκειμένου να πειστεί πως είχε χωρίσει οριστικά από την γυναίκα του: «Οι υπογραφές μου φάνηκαν "περίεργες" ως προς την γνησιότητά τους, σαν απλής εκτύπωσης. Από όταν χώρισαν μου είπε ότι μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι και την κόρη τους συνέχισε να την έχει η μητέρα της».

Αιχμές Κρητικών

Σφανικανάκης VS Πολάκης
H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ