28/7/12

Του ήρθε κατακεφαλιά ...

Ο κήπος του 55χρονου


Εκριζώθηκαν -45- δενδρύλλια και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 97 γραμμαρίων.
Συνελήφθη χθες (27.07.2012) στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 55χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην Κέφαλο Κω, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του 35χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 97 γραμμαρίων.
Επιπλέον σε εξωτερικό χώρο της οικίας του ο 35χρονος καλλιεργούσε σαράντα πέντε (45) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 εκατοστά έως 1,5 μέτρα, τα οποία και εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον Μυλοπόταμο 2.003 χασισόδεντρα

Η φυτεία με τα 2.003 δενδρυλλίων κάνναβης




Ο Υποστράτηγος Μ. Παραβολιδάκης, που έχει καταφέρει να ανεβάσει  την αστυνομία της Κρήτης σε επίπεδα κύρους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Εντοπίσθηκε σήμερα (28.07.2012) το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγιάς Δήμου Μυλοποτάμου, φυτεία 2.003 δενδρυλλίων κάνναβης
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου & Μυλοποτάμου και με την υποστήριξη της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης.

Ψάχνουν τον συνεργό

Συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Aσφάλειας Δυτικής Αττικής , 32χρονος  κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία .
Ειδικότερα   δύο (2) δράστες εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Ιλίου, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με απειλή πιστολιού αφαίρεσαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ ενώ στην συνέχεια διέφυγαν με Δ.Χ.Ε αυτοκίνητο που τους ανέμενε πλησίον.

Παρίσταναν τους Ισραηλινούς

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις (3) αλλοδαποί από τους οποίους δυο υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 37, 29 και 17 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι συλληφθέντες προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων διαβατηρίων Ισραηλινών Αρχών, προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Ιταλία.
Επιπλέον στο πλαίσιο του αστυνομικού έλεγχου διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα.

Έκαναν κλοπές λουόμενες


Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (27-7-2012) στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.), (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 21 και 29 ετών και (1) αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκο, ηλικίας 16 ετών, οι οποίοι λίγο πριν στην παραλία Αλίμου, είχαν αφαιρέσει από ημεδαπή, τσάντα με προσωπικά αντικείμενα.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αλίμου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες το τελευταίο μήνα, έχουν διαπράξει έξι (6) κλοπές σε βάρος λουομένων, στην περιοχή πλαζ Αλίμου.

Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο

Αλλά πέρασε το αυτόφωρο ...

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Ερμούπολης Σύρου, η υπόθεση του 31χρονου  που είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος την 21-07-2012 το πρωί σε δρόμο της Ερμούπολης και μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε Νοσοκομείο της Αττικής.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι τον 31χρονο τραυμάτισαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 32 και 45 ετών, οι οποίοι εξεταζόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Και λαθρπμετανάστης από τη Βολιβία

Ακόμα πενήντα (50) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που ολοκληρώθηκε χθες (27.07.2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν τριάντα τρεις (33) πολίτες Πακιστάν, ένας (1) πολίτης Αιγύπτου, ένας (1) πολίτης Βουλγαρίας, τέσσερις (4) πολίτες Ουκρανίας, ένας (1) πολίτης Ιράκ, ένας (1) πολίτης Βολιβίας  και εννέα (9) πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

27/7/12

Απορίες για στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ!

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ γιατί δεν ανακοίνωσε το παραμικρό γαι τις δραστηριότητες στελέχους που ήταν ο σύνδεσμος στην Αθήνα ανάμεσα σε CIA και FBI σε θέματα τρομοκρατίας;
Αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έλληνα αξιωματικό να ψάχνει για λίρες και αρχαία, με τον επιχειρηματία Κωστάκη, που δολοφονήθηκε [ΦΩΤΟ] στις 12 Ιουλίου στην βίλα του στο

Πήγε προετοιμασμένος

λ
Υποδήματα  ορειβασίας [ΚΌΚΚΙΝΟΙ ΚΎΚΛΟΙ] έβαλε ο Υπασπιστής του υπουργού. Τι φοβήθηκε, υπερχείλιση του ποταμού Έβρου

Η ζήλεια θα τους φάει?

Τον υπουργό στον Έβρο οδήγησε ο Αντιστράτηγος Δημήτρης Παπαδόπουλος, αξιωματικός υπόδειγμα,  που αν και είναι  56 ετών διατηρεί την φόρμα του, όπως όταν ήταν νεαρός ανθυπομοίραρχος.
Ο Επιθεωρητής γεννήθηκε στο χωριό Κυανή

Μέχρι τον Οκτώβρη ο φράκτης

Ο Δένδιας στον Έβρο




Τον Έβρο επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας
Σειρά συναντήσεων και επιθεωρήσεων πραγματοποίησε  ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή του Έβρου.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί είχε την ευκαιρία, κατά την περιήγησή του σε περιοχές των χερσαίων συνόρων, να επισκεφτεί το Κέντρο Επιτήρησης Χερσαίων Συνόρων και να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών του φράκτη. Για το θέμα αυτό είχε επίσης σχετική ενημέρωση από τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρείας.

26/7/12

Απατεώνας ολκής!


Το πρωί συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του Πλημμελειοδικείου Πειραιά με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του και δώδεκα (12) ερήμην καταδικαστικές αποφάσεις των Πρωτοδικείων Πειραιά, Αθηνών και Λαμίας, με συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι δύο (22) έτη (6) μήνες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της απάτης κατ΄ εξακολούθηση, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και για έκδοση εικονικών-πλαστών φορολογικών στοιχείων κατ΄ εξακολούθηση.

Έψαχνε για χρυσό το [αντιτρομοκρατικό] λαγωνικό

               Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
 
Αντί για μέλη της Αλ Κάιντα στην Ελλάδα έψαχναν για χρυσό με ραβδοσκόπους
    
        Με... ραβδοσκόπους για τον εντοπισμό χρυσού συνεργάζονταν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που είχαν αναλάβει την ανακάλυψη μελών της "Αλ Κάιντα" - σε συνεργασία με πράκτορες του FBI και στην CIA - στην Αθήνα!
Σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα καταλήγουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν τις συνθήκες της εν ψυχρώ δολοφονίας, πριν από μερικές ημέρες, 50χρονου επιχειρηματία στο Ναυπλιο. Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία το θύμα της δολοφονικής επίθεσης συνεργαζόταν με αστυνομικό διευθυντή, προϊστάμενο της επονομαζόμενης Ειδικής Ομάδας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας - λογοδοτεί μόνο στον εκάστοτε διοικητή της υπηρεσίας - που αναλαμβάνει να ψάχνει μέλη της Αλ Κάιντα κι άλλων διεθνών τρομοκρατικών δικτύων στην Ελλάδα σε συνεργασία με κλιμάκια της Αμερικανικής και της Βρετανικής Πρεσβείας όπως κι άλλων διπλωματικών αντιπροσωπειών στην χώρα μας.

Ένας άγγελος [μελαχρινός] στην Κατεχάκη


Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε σήμερα με την Υπουργό Τουρισμού.
Συνάντηση είχε σήμερα (26-7-2012) το πρωί στο γραφείο του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας με την Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται με την αναβάθμιση του Κέντρου της Αθήνας και την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:
«Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχτώ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την Υπουργό Τουρισμό την κα. Όλγα Κεφαλογιάννη. Η κα. Κεφαλογιάννη με απλά λόγια μας ξεκαθάρισε κάτι το οποίο νομίζω αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας πολίτης, ότι το κέντρο της Αθήνας είναι η βιτρίνα της χώρας.

Η δήλωση του Χρ. Μανούρα για τον φόνο

Η κυρία πήρε τη μίζα της

Ο Μάνος Σφακιανάκης διοικητής στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα
Εξιχνιάσθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεση απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σε βάρος διεθνούς αεροπορικής εταιρείας
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με κατηγορουμένους δυο ημεδαπούς (άνδρα και γυναίκα) για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, σε βάρος διεθνούς αεροπορικής εταιρείας.
Σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, η κατηγορουμένη γυναίκα, εμφανιζομένη ως σύζυγος ανώτατου Αξιωματούχου μεσολάβησε στην εταιρεία για την πρόσληψη του συνεργού της ως πιλότου.
Τον Οκτώβριο του 2011, ένα χρόνο περίπου μετά την πρόσληψη, η αεροπορική εταιρεία, μέσω του υπαλλήλου της – πιλότου, ζήτησε από την «σύζυγο του Αξιωματούχου» να μεσολαβήσει για έγκριση δανείου ύψους 2.000.000 ευρώ από ελληνική Τράπεζα.

Πονηροί οι ταξιτζήδες

Στο πλαίσιο διενέργειας εντατικών τροχονομικών ελέγχων, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, κατελήφθησαν χθες (25-7-2012) το μεσημέρι, έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης και τον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων Κ.Τ.Ε.Λ. Κηφισού αντίστοιχα, οι οδηγοί δύο (2) Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων (ταξί), οι οποίοι είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους, προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Ο Μαροκινός τσαντάκιας


Συνελήφθη χθες (25-7-2012) το απόγευμα στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκο, ο οποίος λίγο πριν είχε αφαιρέσει τσάντα και κινητό ημεδαπού σε συρμό του μετρό στον σταθμό «Ελαιώνας».
Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Α’ Τ.Α. Αιγάλεω, ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστο συνεργό του, είχε διαπράξει εννέα (9) κλοπές πορτοφολιών επιβατών, μέσα σε συρμούς του μετρό.

Βρήκαν τον δολοφόνο της Φιλοθέης


Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 69χρονης ημεδαπής στη Φιλοθέη
Σας καλέσαμε εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσω μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία της 69χρονης Ελληνίδας, που διαπράχθηκε την 09-07-2012 το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Φιλοθέης.
Δράστης είναι ένας 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (25-07-2012), στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και είχε σαν κίνητρο τη ληστεία.

25/7/12

Τους έριξε στα πόδια


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες (24-07-2012) το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, διαπληκτίστηκε με τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 42, 46 και 37 ετών και ακολούθως πυροβόλησε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο το οποίο έφερε, τραυματίζοντας τους στα κάτω άκρα.
Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σε Νοσοκομείο.

Περί ΣΥΡΙΖΑ και Ανδρεουλάκου

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Τσουκαλά.

Ο κ. Ανδρεουλάκος
Είναι λυπηρό ότι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Τσουκαλάς, ενημερώνεται αποκλειστικά και μόνο από συγκεκριμένα Μέσα του Διαδικτύου. Όμως, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η δημοκρατική ευαισθησία, επιβάλλουν τη διασταύρωση των πληροφοριών.

Ο κ. Δ. Τσουκαλάς βιάσθηκε να κρίνει τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ.

Στα Μέγαρα με πλάκες ηρωίνης

Το Ντοκουμέντο

Χθες (24-7-2012) το βράδυ, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης, στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, τρείς (3) ημεδαποί εκ των οποίων ένας (1) άνδρας και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 32, 32 και 23 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.
ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ:

Φορτίο τα διαβατήρια

Τα πλαστά

Εντοπίσθηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών
και άλλων εγγράφων, στα Πατήσια
Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί μέλη σπείρας που κατασκεύαζε
και διακινούσε παράνομα νομιμοποιητικά έγγραφα
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε χθες (24 -7-2012) το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, σε διαμέρισμα στην περιοχή των Πατησίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.
Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, δύο (2) υπήκοοι Ιράκ και μία (1) υπήκοος Βουλγαρίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει σπείρα που κατασκεύαζε και προμήθευε με πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς, έναντι αμοιβής ( 400-500 ευρώ) προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, καθώς και την αναχώρησή τους για άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ντροπή και αίσχος!

Για τον Αρχηγό κ. Παπαγιαννόπουλο αλλά και για τον γγ δημόσιας τάξης κύριο Ανδρεουλάκο, φαίνεται πως έπεφτε ... πολύ μακριά το Άργος, όπου το μεσημέρι έγινε η κηδεία των ανδρών της ΔΙΑΣ Νίκου Πιτερού 31 ετών και Θανάση Τριμπόνια 27 ετών. Οι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αθήνα κατάγονται από το ίδιο χωριό τον Άγιο Δημήτριο και ήταν παιδικοί

Οι δολοφόνοι έκαναν τους σκηνοθέτες

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 64χρονης ημεδαπής,
που έγινε τον Ιούλιο του 2011 στη Λαμία
Δράστες είναι δύο (2) ημεδαποί, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη χθες με ένταλμα σύλληψης,
ενώ σε βάρος του δεύτερου που βρίσκεται σε Χώρα του Εξωτερικού
έχει κινηθεί διαδικασία έκδοσης Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης
Η ανθρωποκτονία είχε γίνει με στραγγαλισμό και με κίνητρο τη ληστεία,
ενώ η 64χρονη εγκαταλείφθηκε από τους δράστες σε δασική περιοχή,
πλησίον της Ιεράς Μονής Αντίνιτσας
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα μία 64χρονη ημεδαπή, που έγινε τον Ιούλιο του 2011 σε περιοχή της Λαμίας Φθιώτιδας.
Από την πολύμηνη συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα την 17-07-2011 το πρωί, σε δασική περιοχή στη 15η χιλιομετρική θέση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Λάρισας, πλησίον της Ιεράς Μονής Αντίνιτσας βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, οστά και υπολείμματα γυναικείων ρούχων μαζί με άλλα αντικείμενα.

Στο Λαγανά για ... ψώνια οι Πακιστανοί

Συνελήφθησαν σήμερα (25.07.2012) το πρωί στον Λαγανά Ζακύνθου από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, δύο υπήκοοι Πακιστάν, για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και παράνομη παραμονή στη Χώρα.
Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι δύο Πακιστανοί χθες (24.07.2012) βραδινές ώρες διακινούσαν σε εμπορικά καταστήματα στον Λαγανά Ζακύνθου πλαστά χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ.

... Τσάκιζαν αποθήκες πολυκατοικιών


Συνελήφθησαν  στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 42, 27 και 37 ετών, οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει τρεις αποθήκες διαμερισμάτων πολυκατοικίας στην περιοχή, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες το τελευταίο τετράμηνο έχουν διαπράξει δεκαεννέα (19) διαρρήξεις αποθηκών, που βρίσκονται σε υπόγεια πολυκατοικιών

Στην Καλαμάτα ο απατεώνας

Συνελήφθη, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για απάτη.

Γύρισαν 125


Ακόμα εκατόν είκοσι πέντε (125) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που ολοκληρώθηκε χθες (24.07.2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν τριάντα επτά (37) πολίτες Μπαγκλαντές, δύο (2) πολίτες Μαρόκου, τέσσερις (4) πολίτες  Ιράκ, ένας Πολίτης Αιγύπτου, ένας (1) πολίτης Μαυριτανίας, ενάς (1) πολίτης Αλγερίας και εβδομήντα εννιά (79) πολίτες Πακιστάν, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Ληστής με ψεύτικο όπλο

Συνελήφθη 35χρονος για ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας, στην Πάτμο.
Συνελήφθη στην Πάτμο, ένας 35χρονο, ο οποίος λίγο πριν [χθες το μεσημέρι] είχε διαπράξει ληστεία σε υποκατάστημα τοπικής Τράπεζας.
Ειδικότερα ο δράστης, ο οποίος φορούσε κράνος μοτοσικλέτας, με την απειλή όπλου, που όπως προέκυψε είναι απομίμηση (ρέπλικα), αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Γράμμα φυλακισμένων


Για τα γενέθλια του λάμπρου – βίκτωρα μαζιώτη ρούπα

Γεννημένος πίσω από τα κάγκελα τα ορατά που κρύβουν τους ουρανούς

Μαμή σου οι ανθρωποφύλακες οι μπάτσοι και τα κοράκια, οι προστάτες του ήσυχου ύπνου

Γιόρτασες τα πρώτα γενέθλια σου με τις σκιές που ρίχνουν οι ατσάλινες μπάρες…

Ήθελε την ΕΥΠ ο Φαήλος?

Κάποιους προδότες τους χαλάει  ότι ο Φαήλος υπήρξε δικηγόρος του Οτσαλάν

Αν -λέμε αν- ο Φαήλος εννοούσε τον υπουργό επικρατείας Σταμάτη, η εικόνα μιλά από μόνη της! 
Δικαιολογημένη η αντίδραση του  Φαήλου για τον "τεμπέλη και βαψομαλλιά" υπουργό της κυβέρνησης, αφού φαίνεται πως με εισήγησή του ο Σαμαράς δεν έκανε τον ποινικολόγο Διοικητή της ΕΥΠ.
Στην ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ο  δικηγόρος έγραψε:
 «Τεμπέλης βαψομαλλιάς, με μουστακάκι, «φυζίκ» συνταξιούχου Αργεντίνου ζιγκολό ή παλιού γκαρσονιού στο «Διόνυσο». Είναι από αυτούς που θα μας “σώσουν”… Ερμη Πατρίδα».

Kαταδίωξη στα Δερβενοχώρια

Συνελήφθη 21χρονος  μετά από αστυνομική καταδίωξη, στην περιοχή της Χασιάς Αττικής
Ο δράστης νωρίτερα είχε προβεί σε κλοπή από οικία στη Θήβα και διέφυγε με το όχημα του ιδιοκτήτη
Συνελήφθη, στη Χασιά Αττικής, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων του νομού Αττικής, ένας 21χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από οικία, καθώς και για κλοπή τροχοφόρου.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 18:30΄ το απόγευμα, ο δράστης εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 40χρονου ημεδαπού στη Θήβα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικία του και με αυτό διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Βούλγαρος ξέχασε να γυρίσει ...


Ο ... αθεόφοβος, τον έστειλαν σε αγροτικές φυλακές και τους την κοπάνισε?

Συνελήφθη  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, δραπέτης από 17-5-2011 των Φυλακών Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για ένοπλη ληστεία και δεν επέστρεψε μετά από άδεια που του

Οι λαθρομετανάστες ήθελαν να πετάξουν για Βενετία


Συνελήφθησαν στo αεροδρόμιο της Θήρας, -2- Σομαλοί οι οποίοι προσπάθησαν να προωθήσουν σε χώρες του εξωτερικού -22- αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα.
Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες επιβίβασης, το χρηματικό ποσό των 755 ευρώ κ.α..
Συνελήφθησαν   σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Σομαλίας ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν τη παράνομη έξοδο από την χώρα συνολικά είκοσι δυο αλλοδαπών (16 ανδρών και 6 γυναικών) υπηκόων Ερυθραίας, Συρίας και Σουδάν, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην χώρα.
Ειδικότερα, προχθες τα μεσάνυχτα και πρώτες πρωινές ώρες οι 22 μη νόμιμοι μετανάστες αφού προσήλθαν σε δυο ομάδες (των 2 και 20 ατόμων) στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας επιχείρησαν κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων να ταξιδέψουν παράνομα με διαδοχικές πτήσεις για Βρυξέλες Βελγίου και Βενετία Ιταλίας.

18χρονος λήστεψε 72χρονη


Εξιχνιάστηκε , από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία σε βάρος 72χρονης ημεδαπής, η οποία είχε συμβεί πριν εννέα ημέρες στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών  ανδρών, ηλικίας 23, 20 και 18 ετών, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, την 15-7-2012 το πρωί, στο Αγρίνιο, ο 18χρονος πλησίασε την 72χρονη, η οποία ήταν πεζή και με την χρήση βίας της αφαίρεσε από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα αξίας 1200 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον ανέμεναν οι δύο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι δράστες της ληστείας είναι οι τρείς ημεδαποί.

24/7/12

Μέχρι και UZI

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Συνελήφθη 31χρονος, για παράνομη κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων και πυρομαχικών, στον Άγιο Νικόλαο.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov , υποπολυβόλο Uzi , 4 πιστόλια και 3.663 φυσίγγια.
Συνελήφθη, σήμερα (24-07-2012) το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου , 31χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης των παραπάνω Υπηρεσιών, διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες, στο χώρο εργασίας και σε διάφορες αποθήκες του 31χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Υπό τις ευλογίες του δεσμοφύλακα


Τα κατασχεμένα από την Καμόρα των φυλακών Τρικάλων