1/9/17

Διά παν ακραίο ενδεχόμενο ...



Εμπιστευτική διαταγή για «αναγνώριση θυμάτων» – Στελέχη της Κατεχάκη μιλούν για ενέργειες «προληπτικού χαρακτήρα»
Η ΕΛ.ΑΣ. προετοιμάζεται «διά παν ακραίο ενδεχόμενο»

Σενάρια τρόμου για διαχείριση θυμάτων από τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά και φυσικές καταστροφές εξετάζει «προληπτικά» αλλά αιφνιδιαστικά τις τελευταίες ημέρες  η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για την «αναβίωση» σεναρίων για μαζικές απώλειες από αιματηρά περιστατικά που παραπέμπουν στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Με επιτελικά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη να μιλούν για «συνήθεις σχεδιασμούς που πραγματοποιούνται διά παν ακραίο ενδεχόμενο». Ομως προκαλεί ερωτήματα ο χρόνος που σημειώνεται κάτι τέτοιο. Κι αυτό σε συνδυασμό και με την προηγούμενη άσκηση «Τυφώνας» για τον χειρισμό «επίθεσης από ισλαμιστές στο κέντρο της Αθήνας» αλλά και από τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ., κυρίως ύστερα από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη πριν από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί άσκηση ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας για τον χειρισμό «επίθεσης ενόπλων». Οπου και πάλι αποδίδεται «προληπτικός χαρακτήρας». 

Δύσκολοι καιροί για Πρίγκηπες!

Εκλογές ΠΟΑΣΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για καλλιακμανης γιωργος
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης [πάνω], θα έχει δύσκολο αντίπαλο καθώς ο τωρινός πρόεδρος Γρ. Γερακαράκος [κάτω] διαθέτει το μηχανισμό  από το πλεονέκτημα που του δίνει η σημερινή του θέση.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ
Στις εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) που θα διεξαχθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, μετέχει μια νέα συνδικαλιστική κίνηση με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. Μάλιστα παρουσιάστηκε και η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού.

Ολόκληρη η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ για τις εκλογές της ΠΟΑΣΥ:

30/8/17

Ο ... εκρηκτικός Τσούκαλης

Θα 'χει συνέχεια ...

Βαρύς οπλισμός, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος τσουκαλης
Ο Γιώργος Τσούκαλης
Ειδικότερα,  στην εν λόγω περιοχή εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων να κινείται πεζή και να μεταφέρει ταξιδιωτικούς σάκους, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας.
Κατά την επιχείρηση ακινητοποίησής τους, οι δράστες απέρριψαν στο έδαφος τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος.
Ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής διέφυγαν τη σύλληψη.

28/8/17

Σε Καψάλη, Γρίβα και Τσίκο ο Ντούμας

Μαργαρίτι City

Στο χωριό του στα περίχωρα της Πάργας, βρέθηκε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας. Και όχι σαν κάτι άλλους ... φέρελπις που κρύβονται στην Καλαμάτα, αλλά θα μας πείτε, που ξέρουν εκεί από πανηγύρια!