29/12/12

Πιάστηκαν και οι "4"

 
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων πέτυχαν χθες (28.12.2012) αργά το απόγευμα στο Καλπάκι και τη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, τη σύλληψη τεσσάρων εμπόρων ναρκωτικών, που μετέφεραν σχεδόν (70) κιλά κάνναβης .
Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 32, 26 και 39 ετών και μία 26χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Για τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκε αυτοκίνητο , το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος με συνοδηγό την 39χρονη και συνοδευόταν από ΙΧ αυτοκίνητο (όπου επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες), το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ενήργησε οπισθοπορεία αναπτύσσοντας ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο υπηρεσιακό όχημα και να προκαλέσει τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού και υλικές ζημιές.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

Οικονομικοί οι λόγοι


Η κ. Τζαννέ [ΦΩΤΟ]  αγνοούσε την πραγματική ιδιότητα του εκβιαστή  καθώς ο τελευταίος είχε υποκλέψει τη διεύθυνση από το e mail της μέσα από το κλεμμένο I Phone.  Έτσι της έστελνε τα ηλεκτρονικά εκβιαστικά μηνύματα και ζητούσε χρήματα. Ο εκβιασμός δεν είχε να κάνει με σεξουαλική παρενόχληση.

Πέφτει πάνω σε αμαρτίες


ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΙΝΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕ




... Άτυχος αυτός ο Καραχάλιος

Δημοσιογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ πριν από έναν μήνα σε συνέντευξη τύπου του τότε προέδρου του ΕΟΤ Καραχάλιου, έκλεψε το  i Phone της Μαριάννας Τζανέ δημοσιογράφου του Πρώτου Θέματος και την εκβίαζε με τα αποθηκευμένα προσωπικά της δεδομένα [βίντεο, φωτο κτλ] για να της αποστάσει χρήματα. Ο 50χρονος πιάστηκε στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα αδικήματα της κλοπής κινητού τηλεφώνου και της απόπειρας εκβίασης.  Προηγήθηκε καταγγελία της Μαριάννας Τζανέ, ότι στα μέσα περίπου του Δεκέμβρη και μετά την κλοπή κινητού τηλεφώνου της, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα, έλαβε δυο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από άγνωστο χρήστη, που ισχυριζόταν ότι έχει στη διάθεσή του το κινητό τηλέφωνο, ενώ επιπλέον δεχόταν και εκβιαστικά τηλεφωνήματα για το θέμα αυτό, από άγνωστο άτομο .  Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα προέκυψε ότι οι συνδέσεις από τις οποίες εστάλησαν τα παραπάνω μηνύματα αντιστοιχούν στο περιβάλλον του 50χρονου.

Στις φυλακές Γρεβενών

Εκεί θα κρατείται ο Παπάζογλου.

Ψάρευε στο Facebook

Nεα ΦΩΤΟ
O «Δράκος της Ξάνθης» κάτω από τα μαύρα του γυαλιά έκρυβε το κτήνος που κουβαλούσε μέσα του, ενώ στο Facebook διέθετε σελίδα με το ψευδώνυμο Xristos Papas και γράφοντας προκλητικά σχόλια όπως «Ποιάν θα γαμ... σήμερα;». Μάλιστα δεν φανέρωνε ούτε το προσωπό του και ως εικόνα «προφίλ» είχε βάλει την πινακίδα από το υπαρκτό χωριό Γαμισιανά [Κρήτη, Τρίκαλα]. Μάλιστα έγραφε στο Face book πως είχε κάνει σπουδές στο Πανεπιστήμιο ΦΟΙΝΙΞ της Αμερικής, ενώ πρότεινε στους «φίλους» του και τις διευθύνσεις στο διαδίκτυο από ταινίες πορνό. Την άνοιξη  του 2011, ο Χρήστος Παπάζογλου κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού  φοιτήτριας Προφυλακίστηκε για πέντε μήνες αλλά στη συνέχεια αθωώθηκε από τοπικό δικαστήριο.

Μαρτυρία για τον αιμοσταγή



Τώρα που έγιναν εξουσία

Ξέχασαν τη λεηλασία ...
Για το πολιτικό κόμμα ο λόγος ...
 

Χορτάσαμε από Δαμανάκηδες

Των 100, 200, 300.000 €
Τα πανεπιστήμια ανήκουν στα παιδιά που ήρθαν για να σπουδάσουν
 

Περί ... άκρων!

Και για να μη θεωρηθεί πως ... αβαντάρουμε κανέναν υπουργό και μάλιστα αυτόν της αστυνομίας κτλ, σας παραπέμπουμε στα δυσμενή σχόλια μας για την έφοδο στη Βίλα Αμαλία και την  στάση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ που έκαναν την τρίχα τριχιά
Δεν μας αφορά η βεντέτα που έχει ο κ. Δένδιας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή όμως την έφοδο στην ΑΣΟΕΕ, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι ο Κερκυραίος αν και πολιτικός προϊστάμενος ενός 
παρωχημένου υπουργείου, εξέδωσε μια ανακοίνωση-γροθιά για "τα δυο άκρα ..."

"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει αμετανόητος να καλύπτει την ανομία και να μάχεται την προσπάθεια αποκατάστασης της νομιμότητας. Τελευταία προστατευόμενη «συλλογικότητα» από το ΣΥΡΙΖΑ είναι, βάσει της αποψινής του ανακοίνωσης, το παρεμπόριο και οι αντιεξουσιαστές που λειτουργούν ραδιοσταθμούς χωρίς άδεια και αποθηκεύουν αντιασφυξιογόνες μάσκες, καδρόνια, κράνη και μπουκάλια για βόμβες μοτότωφ στους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Η ανεύρεση μέσα στο Πανεπιστήμιο και η κατάσχεση των παραπάνω από την Αστυνομία συνιστά κατά το ΣΥΡΙΖΑ επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα και τη δημοκρατική λειτουργία των Πανεπιστημίων. Η Ελληνική κοινωνία έχει σαφώς λάβει το μήνυμα. Καλό θα είναι να το λάβουν και τα δύο άκρα, και

Το Βίντεο στην ΑΣΟΕ



Πονηροί οι "Μαύροι"

Μπούκαραν στην ΑΣΟΕΕ

Και νόμισαν πως θα έχουν άσυλο

Εδώ ΑΣΟΕΕ .... Εδώ ΑΣΟΕΕ!


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Και Ρ/Σ από νέους επίδοξους ... Δαμανάκηδες

Για τη Βίλα Αμαλία το Crimes on air εξέφρασε ανοιχτά τους ενδοιασμούς του για την έκταση που έδωσε η Κατεχάκη στο θέμα, αλλά από τότε καταδικάσαμε προκαταβολικά αντίστοιχη εικόνα και για τα πανεπιστήμια που κάποιοι εδώ και χρόνια παίζουν τα ύποπτα παιχνιδάκια τους ...

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).
Από τους δρόμους περιμετρικά του Πανεπιστημίου συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, καθώς διέθεταν προς πώληση λαθραία τσιγάρα και ψηφιακούς δίσκους ( cd ), είδη τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με άλλα προϊόντα παρεμπορίου (ρούχα, παπούτσια,τσάντες κ.λπ.) τα οποία κατείχαν.
Ομάδες παράνομων μικροπωλητών για να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο κατέφυγαν σε χώρους της πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., όπου τους αναζήτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε διάφορους χώρους εσωτερικά του Πανεπιστημίου 17 ευμεγέθεις σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου επιμελώς κρυμμένοι σε χώρους της Σχολής, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη, 40 κοντάρια-βέργες, 151 μπουκάλια κενά, πέτρες, ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός μαζί με κεραία και πομπό εκπομπής.

Το κτήνος!


Το κορίτσι της Ξάνθης σε ανέμελο υποβρύχιο



28/12/12

Οι δηλώσεις για τον βιαστή-δολοφόνο



Βρήκαν το δολοφόνο

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 58χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο άλλων αλλοδαπών Πακιστανικής και Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 37 και 57 ετών αντίστοιχα, που διαπράχθηκαν το πρωί της 29-4-2012 στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές.
Δράστης είναι ένας 28χρονος έλληνας, ο οποίος την 08.00 ώρα της 29-4-2012 οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές, για άγνωστη αιτία διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, στο οποίο επέστρεψε εκ νέου την 08.30 ώρα με το αυτοκίνητό του και με πιστόλι που έφερε πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών που βρίσκονταν ακόμα εκεί, τραυματίζοντας τον 37χρονο και στη συνέχεια, αφού καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο τον τραυμάτισε θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα προς την περιοχή των Αχαρνών και εξαφανίσθηκε.

Ο μανιακός μανάβης-δολοφόνος


Αυτός είναι ο 27χρονος «Δράκος της Ξάνθης». Ο μανιακός δολοφόνος που στην επιγραφή που έχει στο μανάβικό του, είχε γράψει με … χιούμορ: «Μ’ ανάβεις στην κρίση». Αρρωστημένο πάθος που ο Χρήστος Παπάζογλου εμφάνιζε με … χαλαρή διάθεση, ενώ είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για

Τι είπε ο Γκοδοσίδης!



Συνέντευξη Τύπου για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 34χρονης Ζωής, παραχώρησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης [φωτο] και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.30.
Όπως ανέφερε, ο 27χρονος ιδιοκτήτης Οπωροπωλείου (Χ. Παπάζογλου) προσέγγισε το θύμα έξω από την είσοδο της οικοδομής της, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και την περιέλουσε με βενζίνη πριν την βάλει φωτιά. Όπως διευκρινίστηκε δεν ακολούθησε τις κοπέλες από το κέντρο της πόλης αλλά από τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου, όπου την αποχαιρέτησε η φίλη της.
Ο δράστης ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα εξ αποστάσεως και το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό. Ήταν πιωμένος, κατά δήλωσή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές ενώ κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού πέρυσι, είχε προφυλακιστεί για 5 μήνες και στη συνέχεια αθωώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Τι δήλωσε ο αδελφός της Ζωής!



Η αυτοψία ...



Η 50χρονη ... κάπνιζε

ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ

Συνελήφθησαν   από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, 50χρονη  για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίστηκε η προαναφερόμενη και σε αστυνομικό έλεγχο της ίδιας, καθώς και στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Συνολικά βρέθηκαν κατασχέθηκαν (1907) πακέτα τσιγάρων τα οποία θα αποσταλούν στο Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης.

Πετάει η Α.Δ Κορίνθου


Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στην Κορινθία, γιατί διευκόλυναν την έξοδο από τη χώρα σε 20 μη νόμιμους μετανάστες.
Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, χθες (27-12-2012) το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, ένας (1) 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ και ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί μετέφεραν παράνομα και διευκόλυναν την έξοδο από την χώρα, σε είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατέλαβαν τον 32χρονο και τον 36χρονο, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και να κινούνται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα και να είναι προπομποί σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, στο εσωτερικό του οποίου μετέφεραν είκοσι (20) αλλοδαπούς υπήκοος Συρίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, είχαν παραλάβει τους είκοσι (20) αλλοδαπούς, λίγες ώρες νωρίτερα, από την Αθήνα, με σκοπό τη μεταφορά τους στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου στη συνέχεια να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.

Το κτήνος ομολόγησε


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 34χρονης  που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (27.12.2012), στην πόλη της Ξάνθης.
Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 27χρονος , ο οποίος, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε αρχικά και προσήχθη χθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ συνελήφθη στη συνέχεια, καθώς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.
Ειδικότερα, ο 27χρονος δράστης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, προσέγγισε την 34χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο και ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της και την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (βενζίνη). Παράλληλα προκάλεσε φωτιά και αφού αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκε σε φυγή.

Έκανε την Τριανδρία χασισότοπο

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
 
Συνελήφθη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, 48χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».
Ειδκότερα, σε έρευνα στην οικία του 48χρονου στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) μικρόδεμα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων,
  • Ένα (1) μικρόδεμα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 12,2 γραμμαρίων και
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του 48χρονου στην περιοχή της Τριανδρίας, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του διαμερίσματος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 38 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς επίσης:
  • 4 αλουμινένια σκιάδια,

Σε 2αρι ο "Δράκος της Ξάνθης"

Έρευνα στο διαμέρισμα του μανιακού

Φωτο: ΜΑΧΗΤΗΣ

Στις 10 χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών παρουσία δικαστικού στο 2άρι που νοίκιαζε ο δράστης επί της οδού Περικλέους 30 στον 5ο όροφο.

27/12/12

Ο Μαστορόπουλος αυτοπροσώπως ...


Ο Αρχιαπατεώνας που έκανε τον γιατρό, Μαστορόπουλος Γιώργος

Ο 39χρονος συνεργός Καμτσής Αντώνης
Αυτός είναι ο πρώην φυλακισμένος  ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος [του Νικολάου και της Σεβαστοζαχαρούλας], που παρίστανε το γιατρό και απέσπασε από 32 οικογένειες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 153.550 € ενώ προσπάθησε να ξεγελάσει και  άλλους 22 διαφορετικούς συγγενείς σ’ άλλες περιπτώσεις για να τους υφαρπάξει 405.000 ευρώ. Ο 53χρονος ζητούσε τηλεφωνικά «φακελάκι» για να γίνει άμεσα κάποια χειρουργική επέμβαση του συγγενικού τους προσώπου, που υποτίθεται πως είχε οδηγηθεί εκτάκτως  στα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείου.   Επιπρόσθετα, ο 53χρονος αρχηγός της ομάδας, είχε καταδικασθεί σε 11 χρόνια κάθειρξης για απάτες κατά συρροή και αποφυλακίσθηκε το 2006, ενώ εκτιμάται ότι τα κρούσματα απάτης είναι περισσότερα των αναφερομένων. Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης πιάστηκε και ο 39χρονος συνεργός του Καμτσής Αντώνης ενώ πριν από λίγες ώρες συνελήφθη  και ο 2ος συνεργός που είναι 26 ετών. Στην κατοχή του μάλιστα στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τέσσερις (4) μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού. Ο Μαστορόπουλος για να εκαπατά συγγενείς χρησιμοποιούσε κάρτες κινητών τηλεφώνων στο όνομα κατόχων που είχαν πεθάνει. Η ταυτότητα του Μαστορόπουλου, όπως και του 39χρονου δόθηκε από τις Εισαγγελικές αρχές στη δημοσιότητα

Από το Μυρωδάτο ο 35χρονος

Φωτο: Μαχητής
Ο σεσημασμένος  Χρήστος Παπάζογλου είναι ο 35χρονος που ανακρίνεται για το φόνο της Ζωής [φωτο: Μαχητής] στην Ξάνθη και  όπως αποκαλύπτει το Fimotro είναι μανάβης και περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου. Στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα βιασμού, ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί και σε υπόθεση ναρκωτικών στην περιοχή των Αβδηρών. Ο 35χρονος  είναι από το χωριό

Ανακρίνουν τον σεσημασμένο

Αυτή είναι η Ζωή Δαλακλίδου, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του μανιακού δολοφόνου της Ξάνθης. Ο δολοφόνος έκλεψε από την 34χρονη και την τσάντα της. Ο  Νο1 ύποπτος είναι 35 ετών και κρατείται στην αστυνομία και ανακρίνεται.

Βρήκαν τον μανιακό


Σεσημασμένος είναι ο βασικός ύποπτος της φρικτής φολοφονίας της 34χρονης στην Ξάνθη και σύμφωνα με πληροφορίες είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για επίθεση στη γυναίκα. Αποτυπώματα του βρέθηκαν σε σταθμευμένα ΙΧ  στην πυλωτή όπου έκανε την επίθεση, ενώ την "ταυτότητα" του ο μανιακός άφησε και στο μηχανάκι [φωτο] από το οποίο έκλεψε την βενζίνη για να κάψει την γυναίκα.

Μας κατατόπισε ...



Η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από το φρικιαστικο σεξουαλικό έγκλημα της Ξάνθης και ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ ανήρτησε στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου, την εξής … κατατοπιστική ανακοίνωση. Για το μανιακό κουβέντα. «Πρωινές ώρες –αναφέρει η ανακοίνωση- σήμερα (27-12-2012), στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Ξάνθη, βρέθηκε νεκρή, 34χρονη ημεδαπή, με ολικά και εκτεταμένα εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματός της.  Διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση. Προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας».
 Επειδή τέλος το έγκλημα «φωνάζει» από μόνο του, γνωρίζουμε πως άμεσα ο δολοφόνος θα αποκαλυφθεί από τους διώκτες του. Η δουλειά του εκπροσώπου όμως δεν είναι μόνο για φιγούρα … Ή μήπως εκεί στην Κατεχάκη, πάνω στον πανικό για τον μανιακό δολοφόνο, σας πήρε ο πόνος για τα

Ψάχνουν για μανιακό δολοφόνο


 
Μπροστά σ’ ένα άγριο σεξουαλικό έγκλημα βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στην Ξάνθη αφού η 34χρονη γυναίκα που κάηκε ζωντανή από τον βιαστή της βρέθηκε με ακατάσχετη αιμοραγία στα γεννητικά της όργανα, όπως αποκάλυψε στο Crimes on air αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει την Ιατροδικαστική έκθεση που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγο. Η 34χρονη κάτω από το σπίτι των γονιών της σε πιλωτή, δέχτηκε αιφνιδιαστική επίθεση από τον μανιακό δολοφόνο που είναι πολύ πιθανόν να είχε τα ξημερώματα και συνεργούς. Η γυναίκα δέχτηκε χτύπημα με κάποιο σίδερο ή ξύλο στην αριστερή κροταφική χώρα και στη συνέχεια γνώρισε μαρτυρικό θάνατο καθώς ο μανιακός πριν της βάλει φωτιά με βενζίνη, την κακοποίησε πρώτα φρικτά ενώ θεωρείται βέβαιο πως χρησιμοποίησε και κάποιο αντικείμενο για τον σκοπό αυτό. Η άτυχη γυναίκα βιάστηκε και παρά φύση ενώ η ακατάσχετη αιμοραγία είχε τέτοια έκταση που  ήταν ικανή και από μόνη της να προκαλέσει το φρικτό θάνατο.  Η γυναίκα που επέστρεφε από διασκέδαση διέμενε στη Θεσσαλονίκη αλλά είχε έρθει για να κάνει γιορτές στους γονείς της. Οι έρευνες στρέφονται σε κάποιον άνδρα που είτε η γυναίκα είχε παλαιότερα σχέση μαζί του ή σε κάποιον τον οποίο και είχε απορρίψει. Σημαντική θεωρείται η μαρτυρία που θα δώσουν οι δυο φίλες της που διασκέδαζαν μαζί. Η γυναίκα τυλιγμένη στις φλόγες το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν 4-5 βήματα. Ούτε και ο γείτονάς της που έτρεξε να τη βοηθήσει

Μάστορας στην απάτη ο Μαστορόπουλος

Ο 53χρονος φυλακόβιος που έκανε τον γιατρό

Ο Αθηναγόρας Παζαρλής Διοικητής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι άνδρες του οποίου έφτασαν στα ίχνη του 53χρονου που χρισημοποιούσε τηλέφωνα ατόμων που είχαν πεθάνει

Ο σεσημασμένος μεγαλοαπατεώνας εξ Αθηνών Μαστορόπουλος πιάστηκε στη Θεσσαλονίκη να παριστάνει το γιατρό και να αποσπά 135.000 ευρώ από 32 οικογένειες, ενώ την ίδια ώρα είχε αποπειραθεί να υφαρπαξει μισό εκατομμύριο € από άλλες 22 οικογένειες τόσο στη συμπρωτεύουσα αλλά όσο και στην Αττική. Η υπόθεση εξαρθρώθηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, καθώς η τριμελής συνολικά εγκληματική ομάδα εξαπατούσε ηλικιωμένους με το πρόσχημα της νοσηλείας συγγενικών τους προσώπων. Συνελήφθησαν  στα πλαίσια επιχείρησης αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 39 ετών, ενώ αναζητείται 26χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», «Πλαστογραφίας», «Απάτης» και της παράβασης του Νόμου περί «Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομη δραστηριότητα».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, οι τρεις δράστες, τουλάχιστον από τις αρχές Ιουνίου 2012 έως την 26-12-2012, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση, με σκοπό την εξαπάτησης ηλικιωμένων κυρίως ατόμων, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά και αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό παράνομο περιουσιακό όφελος.

Ο 53χρονος, ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, προσποιούμενος κατά βάσει τον εφημερεύοντα ιατρό, επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τα θύματά τους μεταμεσονύχτιες αλλά και πρωινές ώρες, επιδιώκοντας τον αιφνιδιασμό και την ταραχή τους και τους ανήγγειλε ψευδώς ότι ένας στενός συγγενής τους εισήχθη εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο με σοβαρό και ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Το βίντεο με τη φρίκη



Σοκ στην Ξάνθη




Στη σκηνή του φόνου

Η πιλοτή όπου βρέθηκε νεκρή κ γυναίκα

Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα. Η Ζ.Δ. που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην εξώπορτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων την κοπέλα βίασαν ή αποπειράθηκαν να βιάσουν και στη συνέχει την έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πυλωτή. Από τον Ιατροδικαστή αποκλείστηκε η περίπτωση να έχει μαχαιρωθεί, όπως είχε διαδοθεί. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει .
Η συγκλονιστική εξέλιξη και οι τραγικοί γονείς !
Όταν ακούστηκαν οι φωνές και ξύπνησε η γειτονιά, οι άνθρωποι της οικοδομής είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο. Αυτοί που κατέβηκαν για να τα σβήσουν ήταν ο πατέρας και ο αδελφός της κοπέλας χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία της ! Αφού ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες άρχισαν να φωνάζουν ότι καίγεται άνθρωπος. Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της οικοδομής είχαν μείνει τα κλειδιά της. Πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε διαπίστωσαν ότι το παιδί τους καιγόταν λίγο πιο πέρα, χωρίς να μπορέσουν να βοηθήσουν, στο μαρτυρικό της θάνατο !

Δένδιας κατά ΣΥΡΙΖΑ

Τι θέλει να πει ο υπουργός?

Ανέφερε πως "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει"


Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Δένδια και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το ειρωνικό το εξής ειρωνικό σχόλιο  της ιστοσελίδας left.gr:

«Έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας γιουχαρίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μία από τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας παρακολουθούσε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας, όταν γιουχαρίστηκε από πολίτες. Μπήκε τρέχοντας στο αμάξι του και έφυγε με τη συνοδεία του».  Αυτό ήταν το σχόλιο στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την εξής σκληρή ανακοίνωση Δένδια:

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ( left . gr ) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας «Αμαλία», αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό. Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί».

Να και η απάντηση της ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο:

Θα "φάνε" τον Δικόπουλο

Έγραψε η "κόκκινη"εφημερίδα στη στήλη του Δ/ντη

Ο κ. Δικόπουλος κατά την υποδοχή Βενιζέλου στην Ασφάλεια Αττικής

Έκπληξη αποτέλεσε η διαπίστωση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ του Σαββάτου [συμφερόντων Μαρινάκη], πως το Μαξίμου στις επόμενες κρίσεις θα "τελειώσει" τον Αττικάρχη Δικόπουλο. Τον Λάζαρο αστυνομικό-σωματοφύλακα του Σαμαρά τον ρώτησαν? Ή έστω τον Υπασπιστή του Ν.