3/11/12

Τα τσιπάκια "κλέφτες"

ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ
 
Στο πλαίσιο διενέργειας ειδικής εξόρμησης, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου Αθηνών (Σύνταγμα, Ομόνοια, Μοναστηράκι), ένδεκα (11) συνολικά άτομα (οκτώ ημεδαποί και τρείς αλλοδαποί), εκ των οποίων δέκα (10) οδηγοί και ένας (1) ιδιοκτήτης Ε.Δ.Χ. (ταξί) αυτοκινήτων διότι:
  • Οι δέκα (10) είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την έκδοση αποδείξεων, ενώ επιπρόσθετα ο ένας (1) είχε παρέμβει και στην ένδειξη του ρολογιού του ταξιμέτρου, ώστε η ένδειξη της ταρίφας να είναι διπλή αντί μονής
  • Ο ένας (1) είχε αποσυνδεμένη πλήρως από την ηλεκτρική παροχή την ταμειακή μηχανή του οχήματος, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την έκδοση αποδείξεων.

Η Σπανιόλα τα ... πέταξε όλα



Η ομάδα Καστάνη ανέλαβε δράση

ΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ
 
Συνελήφθησαν στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής [που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης], τέσσερα (4) άτομα, τρείς (3) αλλοδαποί (δύο Αλβανικής και ένας Βουλγαρικής καταγωγής) και ένας (1) ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης από ζεύγος αλλοδαπών, εντόπισαν αυτούς καθώς και δύο αγοραστές και τους συνέλαβαν.
Κατασχέθηκαν συνολικά:
  • ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ Βάρους -26.690- γραμμ.

Έφερναν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ


Συνελήφθησαν σήμερα  λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας και ένας 62χρονος ομογενής, οι οποίοι, ως οδηγοί λεωφορείου, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε τουριστικό λεωφορείο, ελληνικών συμφερόντων, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί, μετέφεραν τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 30, 25 και 30 ετών, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόκρυψης ατόμων (κρύπτη) στο εσωτερικό του λεωφορείου, έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δύο από τους λαθρομετανάστες ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, συνεπεία διοικητικής απέλασης.
Κατασχέθηκαν:

Ο "Φαναρτζής" έκανε εμπόριο

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, 48χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» και Νόμου «Περί Όπλων».
Ειδκότερα, από κατάστημα φανοποιείο που διατηρούσε ο συλληφθείς στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν:
  • δεκαέξι (16) δέματα χασίς συνολικού βάρους 11 κιλών και 648 γραμμαρίων - είκοσι πέντε (25) τσιγάρα εμπλουτισμένα με κάνναβη από τα οποία τα περισσότερα ήταν τοποθετημένα σε πακέτα τσιγάρων, - μία (1) συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (ΤΑΖ ER ) και - ένα (1) κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Άλλα 125 κιλά


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για μεταφορά και εμπορία πάνω από 125 κιλών κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (02-11-2012) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι στη Λάβδανη Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί, εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 31χρονο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν -56- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -125.655- γραμμαρίων.
Στη συνέχεια των αστυνομικών ερευνών, διαπιστώθηκε ότι 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη γέφυρα Βροσίνας Ιωαννίνων, επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο και λειτουργούσε σαν προπομπός του 31χρονου.

2/11/12

Απατεώνας ολκής!

 
Το ύψος του ποσού που απέσπασε από τα ανυποψίαστα θύματά του ανέρχεται σε 83.267 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να αποσπάσει 200.800 ευρώ
Εξιχνιάστηκε , ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, υπόθεση απάτης σχετική με τη σύναψη επενδυτικών ασφαλιστικών συμβολαίων και ασφαλιστήριων συμβολαίων, σε βάρος δεκατριών (13) ημεδαπών.
Συνελήφθη , μεσημεριανές ώρες χθες (01-11-2012), στην περιοχή κέντρου πόλης, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη, δήλωσε ψευδώς στοιχεία ταυτότητας συγγενικού του προσώπου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για “απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση”, “πλαστογραφία”, “ψευδή ανωμοτί κατάθεση” και “στέρηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος ασφαλιστικού πράκτορα”.
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος, προσποιούμενος τον Διευθυντή Βορείου Ελλάδος γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας, κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2011 – Αυγούστου 2012, προχωρούσε στη σύναψη επενδυτικών ασφαλιστικών συμβολαίων, υποσχόμενος ιδιαίτερα ελκυστικά επιτόκια και στη συνέχεια παρακρατούσε τα καταβαλλόμενα από τους πελάτες του χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να καταρτίζει και να παραδίδει συμβόλαια ή παρέδιδε αντί των γνησίων συμβολαίων, πλαστά αντίγραφά τους.

Γέμιζε με δόσεις ο Αρτινός

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
 
Συνελήφθη χθες (01.11.2012) το μεσημέρι στους Κεραμάτες Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός, 35 ετών , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στις Κεραμάτες Άρτας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 35χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού και κατασχέθηκαν:
  • δεκατρείς (13) νάιλον συσκευασίες, με ηρωίνη συνολικού βάρους (28,58) γραμμαρίων.
  • μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, με αποξηραμένη κάνναβη βάρους (1,28) γραμμαρίων.
  • μία (1) νάιλον συσκευασία με λευκή ουσία, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (0,45) γραμμαρίων.

Ο φωτογράφος κάηκε στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Ο κ. Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συνελήφθη, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 21χρονος  για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη προχθές (31.10.2012) το πρωί, σε περιοχή της Αττικής, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο.
Ειδικότερα, η μητέρα 16χρονης ανήλικης κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι άγνωστο άτομο απαιτούσε εκβιαστικά από την κόρη της, με την οποία συνομιλούσε μέσω του «Facebook», να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει σε συγγενικά της πρόσωπα άλλες προσωπικές φωτογραφίες της, που κατείχε. Ο δράστης παρουσιαζόταν ως φωτογράφος και όταν η ανήλικη αρνήθηκε, απέστειλε προσωπικές της φωτογραφίες, στο λογαριασμό που διατηρούσε η αδελφή της στο «Facebook».

Ο Ροδίτης εκβίαζε την ανήλικη

Συνελήφθη χθες (01-11-2012) χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 23χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκβίαση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο 23χρονος απειλούσε 16χρονη ανήλικη ότι θα αναρτήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης « Facebook », ημίγυμνες φωτογραφίες της, τις οποίες είχε αποκτήσει εν αγνοία της. Σε αντάλλαγμα ο δράστης απαιτούσε εκβιαστικά να του δώσει χρήματα.
Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό πόσο των 200 ευρώ και ορίστηκε ραντεβού, μεταξύ του 23χρονου και της ανήλικης, έκτος πόλεως Ρόδου.
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες το απόγευμα, μετά την παραλαβή του χρηματικού ποσού και την παράδοση των φωτογραφιών.

Λόχος οι συλλήψεις πορτοφολάδων


Συνελήφθησαν σαράντα δύο (42) μέλη της σπείρας και εξιχνιάστηκαν 208 περιπτώσεις ληστειών & κλοπών
Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα, μετά από 3μηνη συστηματική έρευνα και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών του κ. Ασημακόπουλου, η οποία, κατά το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, είχε διαπράξει σωρεία κλοπών και ληστειών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, εντός και εκτός Σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ).
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν την 30-10-2012 σε διάφορα σημεία του κέντρου των Αθηνών, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σαράντα δύο (42) μέλη του κυκλώματος, όλοι αλλοδαποί και αναλυτικά (13) υπήκοοι Ρουμανίας, (10) Αλβανίας, (9) Αλγερίας, (3) Βουλγαρίας, (3) Γεωργίας, (2) Ιράκ, (1) Αφγανιστάν και (1) Παλαιστίνιος.

Δράμα για κοσμηματοπώλη!


Διαρρηξη σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στην πλατεία της Δράμας έγινε βραδινες ώρες της 1/2-11-2012. Οι δράστες παραβίασαν την είσοδο του κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρω!!!Στο σημείο αυτην την στιγμή η σήμανση παίρνει αποτυπώματα.

Όπως λέμε κρόκος Κοζάνης ...



Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης , συνέλαβαν στον Κρόκο Κοζάνης 25 χρονο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν :
σε εξωτερικό χώρο της οικίας, ο οποίος φυλασσόταν από σκύλο:
  • ένα (1) πλαστικό κουτί, το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους εκατό (100) γραμμαρίων ,
  • μία (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη βάρους πέντε (5) γραμμαρίων,
  • μία (1) χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη βάρους πέντε (5) γραμμαρίων,
  • εντός της οικίας:
  • μία (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη βάρους μηδέν κόμμα επτά (0,7) γραμμαρίων,
  • μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας μάρκας LIBRA ,

Βρήκε τον μπελά της η Ζωή


                                                             Η ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης

 

Κοινοποίηση:

Αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αξιότιμο κ. Υπουργό Δικαιοσύνης

Αξιότιμο κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης

 

Αναφορά

---------------------------------------

Του κ. Νικολάου Γαλάνη του Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, οδός Κοδριγκτώνος, αριθμός 18 και Πατησίων και του κ. Σταύρου Γεωργίου του Νικολάου, κατοίκου Αθηνών, οδός Πελλήνης, αριθμός 1 και Πατησίων, ως Πληρεξουσίων Δικηγόρων και Αντικλήτων των κκ. Δημητρίου Κοτρόγιαννου του Ιωάννη, κατοίκου Αθηνών, οδός Κουρτίδου, αριθμός 188 και Κωνσταντίνου Λάβδα του Αντωνίου, κατοίκου Ρεθύμνου Κρήτης, Πανεπιστημιούπολη.

--------------------------------------

Στο πλαίσιο της δίκης που διεξάγεται από την 18η.10.2012 ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, κατόπιν μηνύσεως που κατατέθηκε από τους καθολικούς διαδόχους του κ. Αλεξανδρόπουλου κατά των κκ. Ιωάννη Παλλήκαρη, Κωνσταντίνου Λάβδα, Δημητρίου Κοτρόγιαννου και Μαρίας Μενδρινού, οι τελευταίοι, όπως και οι συνήγοροι υπερασπίσεώς τους, καλούμαστε να  αντιμετωπίσουμε τις αβάσιμες εις βάρος τους κατηγορίες όχι μόνο υπό την πίεση της τεχνηέντως προκληθείσης έντασης που επικρατεί, τη συνιστάμενη στην ιδιαζόντως προσβλητική και απαξιωτική για το πρόσωπο των κατηγορουμένων, αλλά και ημών, ως συνηγόρων τους, αντιμετώπισή μας από την πολιτική αγωγή, αλλά, και κυρίως, υπό την πίεση των ευθέων απειλών που δεχόμαστε, καθώς και των συκοφαντικών εις βάρος μας διαδόσεων.

Έπιασαν τον παιδεραστή της Ηλιούπολης

 
 
ΝΑΥΤΙΚΟΣ 71 ΕΤΩΝ

Συνταξιούχος  ναυτικός πιάστηκε στην Ηλιούπολη –όπως πληροφορείται το Crimes on air- να έχει αποπλανήσει έξι ανήλικα παιδιά, το ένα μάλιστα απ’ αυτά απ’ όταν ήταν 11 ετών.  Μέχρι τώρα η ειδική ομάδα της Ασφάλειας Ηλιούπολης έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις καταθέσεις παιδιών  από  14-16 ετών, τα τρία Ελληνόπουλα και τα υπόλοιπα ξένα.  Ο 71χρονος «ψάρευε» τα παιδιά στις πλατείες και δίνοντάς τους χαρτζιλίκι, κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους  και στη συνέχεια τα συμπαρέσυρε στο σπίτι του, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις.  Λόγω της σοβαρότητας η υπόθεση με τον συνταξιούχο του ΝΑΤ διαβιβάστηκε στο

Τα χρειάστηκε ο ταχυδρόμος στο Ξηρόμερο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών οι οποίοι (1-11-2012) το πρωί αφαίρεσαν από ταχυδρομικό διανομέα στη θέση Άγιος Ταξιάρχης Ξηρομέρου το χρηματικό πόσο των 8000 ευρώ.
Οι δράστες ανέκοψαν την πορεία του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο διανομέας και πυροβολώντας προς αυτό, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα

Σύμπτωση?

κ
 
 Οποία σύμπτωση, ο κ. Δένδιας γέρνει μπροστά στο τραπέζι και εκείνη την στιγμή  ο φωτογράφος της Κατεχάκη βρίσκει  την ευκαιρία να αποθανατίσει τον Υπασπιστή του. Και απ’ τα πολλά καρέ επιλέγει μόνο αυτό όπου φαίνεται και ο Υπασπιστής, σε σημείο μάλιστα που ο «υψηλός» καλεσμένος Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Παπανικολάου [κόκκινο βέλος ] να διακρίνεται λιγότερο.  Η φωτο είναι από τη συνάντηση με οκταμελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του

Μια ο Ολλανδός μια κι ο Γερμανός

Πρέπει να ανησυχούμε?

Ο Υπαρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας κ. Jurgen Schubert ένα κεφάλι πιο ψηλός!

Ο Υπαρχηγός χαλάρωσε!


Είδαμε και μια φορά τον Αδαμάντιο Σταματάκη έστω να κρυφοχαμογελά.


Η διαφορά!

Με διαφορά ελάχιστες ώρες στην Ηγουμενίτσα η Ασφάλεια έπιασε 5 Αλβανούς με 125 κιλά χασίς. Η Πρέβεζα να θυμίσουμε στην Κατεχάκη ανήκει στον ίδιο νομό όπως και η Άρτα

Δεν έχει ξαναγίνει!

Έπιασαν ναρκωτικά στην Πρέβεζα
 
Γι αυτό πνίγηκε στο νερό η Πρέβεζα! Ήταν προμήνυμα όταν θα έπιαναν έστω μια σακούλα ναρκωτικά.
Συνελήφθη  στο Σκεπαστό Πρέβεζας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση (κάνναβη).
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 41χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε στον προαύλιο χώρο, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους

Το ΄ριξαν στην τσόχα

Οι αποδείξεις
 
Βραδινές ώρες  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα καφετέρια - καφενείο, μέσα στο οποίο διεξάγονταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο « poker - texas ».
Συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί (ηλικίας 51,22,58,26,54 και 39 ετών) και συγκεκριμένα, ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ένας ημεδαπός που είχε ρόλο « dealer » και τέσσερα ακόμη (4) άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες, ενώ αναζητείται ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο στο καφενείο, κατελήφθησαν οι προαναφερόμενοι να συμμετέχουν στη διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού « poker - Texas » σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι. Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού συνοδευόταν από τη συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους συμμετέχοντες.

65χρονος με αρμάθα στην Μακρυγιάννη

Συνελήφθη  στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 65χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 65χρονος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μακρυγιάννη και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του μια αρμάθα κλειδιών.

1/11/12

Κατηγορούν και γυμναστή

Μαζί με τον Μακρυγιάννη έχει συλληφθεί και ένας γυμναστής από το Ίλιον, καθώς το αυτοκίνητό του χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία τράπεζας από τον 49χρονο δραπέτη. Ο γυμναστής υποστηρίζει πως το ΙΧ του το δάνεισε σε Αλβανό φίλο του για κάποιο ραντεβού -όπως του είπε- με γυναίκα. Ο Αλβανός αυτός είναι ο συνεργός του Μακρυγιάννη

Πάλι τα ίδια στα Τέμπη


Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού – συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, κατά το χρονικό διάστημα:
  • 5 έως και 9 Νοεμβρίου 2012 και κατά τις ώρες από 07:00 έως 20:00 καθημερινά, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.) από τη Χ/Θ 365+477 (κόμβος Γυρτώνης) μέχρι Χ/Θ 390 + 700 ΠΑΘΕ (διασταύρωση Στομίου).
Μέχρι την αποπεράτωση των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Με 67 χασισομπαλόνια ο 27χρονος

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
 
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας Σπύρος Μαρτίνης
Συνελήφθη   στο Κοντόκαλι Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 27χρονος ημεδαπός για κατοχή και εμπορία κάνναβης.
Ο 27χρονος εντοπίστηκε αρχικά από του αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Στην συνέχεια από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος επιδίδονταν συστηματικά στην εμπορία κάνναβης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Έφυγαν 3.666 με το καλό ...


Στο πλαίσιο της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, (1.531) αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, το μήνα  Οκτώβριο 2012.
Ειδικότερα (717) αλλοδαποί επεστράφησαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, οι οποίες εκτελέστηκαν από το Τμήμα Απελάσεων .
Ενδεικτικά, ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό το Πακιστάν (204 άτομα), το Μπαγκλαντές (159 άτομα), την Κίνα (69 άτομα) και την Αλβανία (65 άτομα).
Η επιστροφή των αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους έγινε με εθνικές πτήσεις charter και τακτικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, Βουλγαρίας και Τουρκίας επεστράφησαν οδικώς, με μέριμνα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Τα 'παν ...


Συνάντηση Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με την αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων ( LIBE ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας συναντήθηκε χθες (31/10/2012), με οκταμελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία συμμετέχει και ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Παπανικολάου.
Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε το γενικό πλαίσιο του μεταναστευτικού ζητήματος στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα για το ίδιο ζήτημα, όπως και για το ζήτημα της πολιτικής ασύλου.
Επιπλέον, ο κ. Δένδιας παρουσίασε τις μελλοντικές δράσεις - αλλά και τις προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν - στον τομέα της παράνομης μετανάστευσης, εν μέσω μίας εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα μας. Αναφέρθηκε ακόμη στο φαινόμενο της ρατσιστικής βίας, παρουσιάζοντας το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο συστήνονται Τμήματα και Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας στην Ελληνική Αστυνομία.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των Ευρωβουλευτών ο κ.

Ο Γερμανός Υπαρχηγός στην Καεχάκη


Ολοκληρώθηκε σήμερα η επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενίσχυσης των διμερών σχέσεων των δύο Αστυνομιών
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποίησε επίσκεψη στον Έβρο
Ο Υπαρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας κ. Jurgen Schubert ολοκλήρωσε σήμερα την τριήμερη επίσημη επίσκεψη του στη χώρα μας. Τον Υπαρχηγό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Matthias Schaef και ο Αξιωματικός Σύνδεσμος κ. Wolfgang Hohler – Brockmann.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής συναντήθηκε χθες (31-10-2012) με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αδαμάντιο Σταματάκη. Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των Αστυνομιών των δύο χωρών και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος, όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.

Ο εκπρόσωπος για δραπέτη



Είχε ΒΕRΕΤΤΑ πάνω του

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ κ. Μανούρας δήλωσε πριν απο λίγο:
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη σύλληψη του δραπέτη του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας Μιχάλη Μακρυγιάννη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στο Περιστέρι Αττικής.
Η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, καθώς και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.).
Υπενθυμίζεται ότι, ο Μιχάλης Μακρυγιάννης αναζητείτο από τις Αστυνομικές Αρχές από τον Αύγουστο του 2012, καθόσον είχε παραβιάσει τακτική άδεια εννέα (9) ημερών από τις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας, όπου εξέτιε ποινή τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη, επιπλέον κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 6.800 ευρώ.
Οι ανωτέρω ποινές του είχαν επιβληθεί συγχωνευτικά για αδικήματα όπως ανθρωποκτονίες, οπλοφορία, οπλοχρησία, ληστείες, σύσταση συμμορίας, εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία με χρήση, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπές, εκμετάλλευση πόρνης, ναρκωτικά για ιδία χρήση και απόδραση.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής του είχε αποδράσει άλλες τέσσερις φορές.
Στο ίδιο διαμέρισμα συνελήφθη και μία 63χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για «υπόθαλψη» εγκληματία.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν
1. Ένα πιστόλι μάρκας ΒΕRΕΤΤΑ με δύο γεμιστήρες και 59 φυσίγγια των 9mm.
2. Μία γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου KALASHNIKOV με 30 φυσίγγια.
3. Το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.
4. Διάφορα ενδύματα με τα οποία είχε διαπράξει ληστείες σε τράπεζες.

Για 4 ληστείες


Τέσσερις ληστείες τραπεζών κατηγορείται πως έκανε  ως δραπέτης από τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Μακρυγιάννης. Στις  24-9 Νεμέα 9.500 €, στις 23-10 Αταλάντη 7.000 €, στις 25-10 Πόρτο Χέλι 28.000 € και στις 29-10 Εγίρα 10.000 €. Μαζί του εκτός από τους δυο Αλβανούς συνελήφθη και μια 63χρονη με εγγόνια, που όπως υποστηρίζει  δεν ήξερε ποιος είναι ο Μακρυγιάννης αφού δεν τις είχε πει την πραγματική του ταυτότητα.

Και χασίς και 5 συλλήψεις

 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκε χθες στη Βρυσέλλα Φιλιατών Θεσπρωτίας «καβάτζα», που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σημείο απόκρυψης ναρκωτικών, σε αγροτική περιοχή στη Βρυσέλλα Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου βρήκαν, ανάμεσα σε θάμνους και χόρτα, τέσσερις (4) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν (109) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (125) κιλών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχαν αποκρύψει στο σημείο αυτό πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (ηλικίας 21, 30, 24, 42 και 38 ετών), οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Μια ζωή ση φυλακή

Ο Μακρυγιάννης νέος
Ο καταζητούμενος δραπέτης των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας Μιχάλης Μακρυγιάννης συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα επί της οδού Μ. Μαυρογένους 28 στο Περιστέρι Αττικής, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και ομάδα της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ).
Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή - εμπλοκή του Μιχάλη Μακρυγιάννη σε αδικήματα, κατά το χρόνο που ήταν δραπέτης.

Οι ελιές γίνονται Ιταλικά καυσόξυλα

Η ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ
Είναι γνωστό πως πολλά ελαιόδενδρα της Κέρκυρας έχουν  καταλήξει και σε Ιταλικά τζάκια

 
Συνελήφθη στην περιοχή Νεοχωρίου Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, 31χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά ξυλείας.
Ο 31χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, είκοσι οκτώ τόνους ξυλείας ελαιοδέντρων, στερούμενος αδείας της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Η αποθήκη είχε "μαύρο"

Το χασίς που βρέθηκε στην αποθήκη του 29χρονου
 
Συνελήφθη  στο Νεοχωράκι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών , ένας 29χρονος , κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, εντόπισαν  και συνέλαβαν τον 29χρονο, πλησίον αποθήκης με αγροτικά προϊόντα που διατηρεί στο Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (6) γραμμαρίων.

Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον Μακρυγιάννη



Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης «πρωταγωνιστής» του μακελειού στη «Χρυσή Νύχτα» πιάστηκε τα ξημερώματα στο Περιστέρι στο διαμέρισμα της συμβίας του, από πάνοπλους ΕΚΑΜίτες. Ο 49χρονος δραπέτης από τον περασμένο Αύγουστο των φυλακών Λάρισας, είχε για συγκάτοικους και δυο αλλοδαπούς για τους οποίους εξετάζεται η συμμετοχή τους σε ληστείες.  Ο Μακρυγιάννης πάντως  την τελευταία του ληστεία την είχε κάνει  ως αδειούχος και στη συνέχεια δραπέτης από τις φυλακές Αλικαρνασσού, την άνοιξη του 2007 στην Λάρισα. Τότε που με κατηγορούμενο ως συνεργό τον Θεόδωρο Κατηφίδη, μέλος του διαβόητου «Συνδικάτου του Εγκλήματος» [βλέπε Β. Σούφλας, Δίπλας κτλ] γάζωσε τους αστυνομικούς που πρόλαβαν και κατέφθασαν έξω από την εθνική τράπεζα της πόλης. Ο ισοβίτης έγινε «καπνός» αλλά μήνες μετά που συνελήφθη στο Χαϊδάρι, πήρε … πάνω του όλη την ευθύνη, για την συμπλοκή με τους διώκτες του στην Θεσσαλική πόλη.

Παγίδευσαν την 19χρνη Ρουμάνα


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, αστυνομικός προσποιούμενος τον «πελάτη» έκλεισε ερωτικό ραντεβού, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, με 19χρονη αλλοδαπή, σε ξενοδοχείο του Βόλου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι προωθούν γυναίκες στην πορνεία, μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Τις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνδράμουν συναρμόδιες Υπηρεσίες, στο πλαίσιο της εθνικής και διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα «διαφημίζεται» μεγάλος αριθμός αλλοδαπών γυναικών, από διεθνές γραφείο ερωτικών ραντεβού, οι «ιδιοκτήτες» του οποίου τις προάγουν-προωθούν στην πορνεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε διακομιστή ( server ) που βρίσκεται σε ευρωπαϊκή χώρα.

Και άλλος παπάς με εικόνα στα Φάρσαλα

Η εικόνα που έκρυβε ο ιερέας

Συνελήφθη  στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 49χρονος ιερέας, ο οποίος κατείχε παράνομα εκκλησιαστική εικόνα που υπάγεται στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία (1) εκκλησιαστική εικόνα, η οποία σύμφωνα με εκτίμηση της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Λάρισας, υπάγεται στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.

... Κάπνιζε το ΙΧ του

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 
Συνελήφθη στην Δημητσάνα Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δημητσάνας, ένας (1) 40χρονος, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί Όπλων.
Ειδικότερα στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δημητσάνας, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν, σαράντα τέσσερις (44) συσκευασίες που περιείχαν καπνό, συνολικού βάρους -41,520- κιλών και οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Έκλεβαν τα σχολικά κυλικεία

 
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, εννέα (9) περιπτώσεις διαρρήξεων σε κυλικεία σχολικών μονάδων, αθλητικού κέντρου και περιπτέρου στην πόλη της Ρόδου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τρεις ημεδαπούς ηλικίας 18, 19 και 23 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (30-10-2012) το απόγευμα ο 18χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε την ίδια ημέρα πρώτες πρωινές ώρες, από κοινού με τον 19χρονο, διέρρηξαν επιχείρηση περίπτερο στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ καθώς και διάφορα πακέτα τσιγάρων.
Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού διέπραξαν τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα:

Έπιασαν τον ... Μίνωα απ' τα κέρατα

 ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ
 
Εξαρθρώθηκε   στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 20,21 και 21 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, ως μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 36 και 57 ετών.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, από ανωτέρω αστυνομικούς, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ø Δεκάδες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (σκληρός δίσκος Η/Υ, οθόνες υπολογιστών, DVD PLAYER , τηλεοράσεις, ηχεία WOOFER , κινητά τηλέφωνα, ράδιοκασετόφωνα αυτοκινήτων, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, σταθεροποιητής τάσης),

Με τέτοια γόβα!


φωτο: Nonews
 

Πυροβολημένος στο κεφάλι

Σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της εξόδου κόμβου Λαγκαδά, βρέθηκε από διερχόμενο πεζό, πτώμα 37χρονου ομογενούς το οποίο έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.
Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου.