1/4/16

Ο Μπάμπης πήρε το τιμόνι

Καριερίστας ο νέος δικηγόρος της οικ. Παντελίδη
Ο αγαπητός ποινικολόγος έχει χειριστεί πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις. Κρατά χαμηλό προφίλ και δεν είναι τυχαίο πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν 1ο κόμμα, ο Μπάμπης θα είχε εκλεγεί Βουλευτής με την Ν.Δ στην πατρίδα του την Κεφαλονιά

«Αποκλειστικός σκοπός της οικογένειας Παντελίδη είναι η εύρεση της ουσιαστικής αλήθειας σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Όσα κακόβουλα εντέχνως διαχέονται έχουν στόχο να πλήξουν τη μνήμη του Παντελή και να θίξουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειας.
Είναι προφανές ότι έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη που είναι η μόνη αρμόδια για τη συλλογή και αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων της υπόθεσης.

Όλο φρου-φρου ο Τζανέτος

Και οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν




Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος συναντήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, με τον Περιφερειακό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), Eugenio Ambrosi.

Και πλάκες χρυσού

Οι Αποδείξεις



Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 30-3-2016, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, εννέα (9) άτομα. Πρόκειται για οκτώ (8) ημεδαπούς ηλικίας από 19 έως 55 ετών και μία 26χρονη υπήκοο Αλβανίας.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της πλαστογραφίας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τουλάχιστον από τις αρχές του έτους, είχα συστήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από οικίες, καθώς και κλοπές οχημάτων.

Ο καθηγητής της απάτης

Μέσω σεμιναρίων του ΕΣΠΑ αποσπούσε χρήματα  με  τεχνάσματα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονο «καθηγητή» της απάτης

Τον καθηγητή με εξειδίκευση στη διοργάνωση σεμιναρίων επιδοτούμενων από το ΕΣΠΑ παρίστανε 52χρονος στη Θεσσαλονίκη, αποσπώντας χρήματα από πολίτες με διάφορα τεχνάσματα.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, με αφορμή άλλα διωκτικά έγγραφα που εκκρεμούσαν σε βάρος του.

Ζήτω ο Τόσκας [μέρος Β']


Ζήτω ο Τόσκας


Η 1η του Άρη

Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος

Παρουσία του Αθηναγόρα




Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε  ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης απένειμε τα Μεταπτυχιακά διπλώματα στους δεκαπέντε (15) ευδοκίμως αποφοιτήσαντες σπουδαστές της 19ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας.
Σπουδαστές ήταν ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Κυπριακής Αστυνομίας.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο, ενώ ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Γιαννόπουλος, πραγματοποίησε ομιλία για την τελετή αποφοίτησης και απονομής των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων.
Στην τελετή παρέστησαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος.

Στα όπλα με φάρμακα

Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 69 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με κατοχή και διακίνηση παράνομων φυτοπροστατευτικών προϊόντων από τους δύο ημεδαπούς, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση.

Λήσταρχοι με 2 φόνους

Τα Ντοκουμέντα



Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ανθρωποκτονίες, ληστείες, κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 30-3-2016, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής επτά (7) μέλη της ομάδας, εκ των οποίων πέντε (5) άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 31, 32, 32 και 43 ετών, μία 28χρονη ομοεθνής τους και ένα 43χρονος ημεδαπός. Επιπλέον, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος της ομάδας, είναι έγκλειστος των Φυλακών για ληστείες.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των ανθρωποκτονιών με πρόθεση, των ληστειών, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, του εμπρησμού, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Απ' τα γεννοφάσκια του


Συνελήφθη, σήμερα (01-04-2016) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 21χρονος υπήκοος Αλβανίας,

Με ηρωίνη στην Κόνιτσα

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθη, σήμερα (01-04-2016) τα ξημερώματα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ένας 61χρονος υπήκοος Αλβανίας, διακινητής ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίοι οδηγούσε ο 61χρονος και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

31/3/16

Ντουζίνα τα όπλα

Τα Ντοκουμέντα




Συνελήφθησαν, σήμερα (31.03.2016) το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 63 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, καθώς και την εφαρμογή ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, διενεργήθηκαν σήμερα (31.03.2016) το πρωί, έρευνες στις οικίες του 49χρονου και του 63χρονου.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Η κοπριά του τσοπάνη μύριζε ...

Το καμουφλαρισμένο χασίς



Συνελήφθη  στην Κόμη Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι ο 30χρονος διέμενε σε στάνη, σε αγροτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας, ενώ έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε λίμπα την οποία είχε επιμελώς κρυμμένη κάτω από πυκνή βλάστηση σε κοντινή ρεματιά.

Είχε κι άλλα

Oι Αποδείξεις

Μετά την  σύλληψη 61χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατείχε και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διακίνηση στην Κάλυμνο ανακοινώνεται ότι  πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη Αττικής, από αστυνομικούς όπου παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τρείς συσκευασίες.

Ο Καλύμνιος δεν ήταν σφουγγαράς

Τα κιλά του

Συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 61χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος κατά την άφιξη του στο νησί, με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, του έγινε αστυνομικός έλεγχος.

30/3/16

Έβγαλαν λαγούς

Τα Ντοκουμέντα



Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, υπόθεση καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης – φυτείας σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με (705) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου τον Αύγουστο του 2014 .
Ειδικότερα, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της καλλιέργειας των δενδρυλλίων κάνναβης, είχαν ταυτοποιηθεί δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (28χρονος και 31χρονος) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα .

Βρήκαν τον φονιά στο ΑΠΘ


Εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 41χρονης ημεδαπής.
Η 41χρονη την 19-08-2015, είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη σε αύλειο χώρο του Α.Π.Θ. (σχετ. το από 20-08-2015 Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας μας) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή, μέχρι την 09-10-2015, οπότε και κατέληξε.

Δυο-δυο οι νέοι Εκπρόσωποι


Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ως Εκπρόσωποι Τύπου του Σώματος ορίστηκαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος [από Κρατική Ασφάλεια] και η Αστυνόμος Β’ Ιωάννα Ροτζιώκου [απο διεύθυνση αστυνομικού προσωπικού].

Ψάχνουν τον Αντώνη Καραμολέγκο

Έναν από τους πλέον επικίνδυνους Έλληνες κακοποιούς αναζητά η Ασφάλεια για το αιματηρό περιστατικό στο Ν. Ηράκλειο, όπου το απόγευμα της Δευτέρας έπεσαν πυροβολισμοί λόγω διαφορών από αγοραπωλησία ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο του περιστατικού ακολούθησαν κηλίδες αίματος στο πεζοδρόμιο, για να οδηγηθούν τελικά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, όπου βρήκαν έναν άνδρα, σεσημασμένο τοξικομανή, μέσα στα αίματα και τραύματα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο, στην θωρακική χώρα πάνω από την καρδιά και στο καρπό του δεξιού χεριού.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, ενώ ο τραυματίας δίπλα του είχε ένα πιστόλι “Bereta”, από το οποίο είχε βληθεί μια σφαίρα και στην συνέχεια είχε πάθει εμπλοκή.

29/3/16

Έκαναν αναγομώσεις

Τα Κατασχεμένα



Συνελήφθη, σήμερα (29.03.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 44χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (29.03.2016) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, στην οικεία του 44χρονου και σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του.

Σήμα κατατεθέν η Συκούλα

Οι Αποδείξεις


Περίπου (22) κιλά κάνναβης εντόπισαν, σήμερα (28-03-2016) το πρωί, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, έπειτα από έλεγχο στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 79 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.

Μοίρασαν και χαμόγελα οι Αστυνομικίνες



Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας και συνδικαλιστικών φορέων του Σώματος διανεμήθηκαν, σήμερα το πρωί, δώρα και τρόφιμα στα παιδιά των προσφύγων, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα - Ευβοίας.

Στη διανομή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος

Στην αστυνομία απ' το παράθυρο


«Λαβράκι» έβγαλαν οι αξιωματικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, οι έρευνες των οποίων αποκάλυψαν μέχρι στιγμής 11 περιπτώσεις ένστολων με πλαστά πτυχία που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Τα έχει όλα υπό έλεγχο ο Τόσκας


28/3/16

Η 30αρα ...

Οι Αποδείξεις



Συνελήφθη, χθες (27-3-2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μία 30χρονη ημεδαπή, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής.

Ηρωίνη στο Καλπάκι

(300) γραμμάρια ηρωίνης


Συνελήφθησαν, σήμερα (28-03-2016) μετά τα μεσάνυχτα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 27 ετών, διακινητές ποσοτήτων ηρωίνης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κατασχέθηκαν:

Καλαματιανό ....

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθη, σήμερα (28.3.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 67χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνα στην αγροικία του 67χρονου, όπου στην αυλή αυτής βρήκαν και κατάσχεσαν πέντε (5) φυτά κάνναβης, ύψους από 0,10 έως 0,35 μέτρα.

Ο Καπάσσας και οι άλλοι!


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
Α) ΚΑΠΑΣΣΑ Παύλο του Δημητρίου και της Βενετίας, γεννηθέντα το 1979 στον Χολαργό Αττικής
Β) ΚΟΤΣΑ Ανδρέα του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα το 1986 στην Πάτρα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 30 και 37 ετών, κατηγορούμενων για κλοπές μοτοσυκλετών καθώς και για την αρπαγή 32χρονης υπηκόου Άγιου Δομίνικου.
Ειδικότερα, οι δράστες μαζί με δύο (2) άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, μεσημβρινές ώρες της 9-7-2015 απήγαγαν από την πλατεία Μεταξουργείου 32χρονη υπήκοο Άγιου Δομίνικου, την οποία οδήγησαν αρχικά σε διαμέρισμα της περιοχής και στη συνέχεια σε ισόγειο χώρο γκαράζ στην Αγία Παρασκευή. Ακολούθως, ζήτησαν χρηματικό ποσό από συγγενικό της πρόσωπο προκειμένου να την απελευθερώσουν, ενώ λίγη αργότερα εκείνη κατάφερε να διαφύγει.