29/10/20

Ο κήπος του 52χρονου

Συνελήφθη 52χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου (υδροπονική μέθοδος) και περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου.



Κατασχέθηκαν -236- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, -945- γραμμάρια αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, -5.900- γραμμ. κλώνων κάνναβης, -6.500- γραμμ. φύλλων και υπολειμμάτων κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, -2- πιστόλια, -10- φυσίγγια, -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τα χρηματικά ποσά των -900- ευρώ και -1.000- δολαρίων, εξοπλισμός -3- εργαστηρίων – φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 27-10-2020 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 52χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και περί Όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης διά της υδροπονικής μεθόδου και διασταύρωσης στοιχείων, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του συλληφθέντα, καθώς και οικία στο Περιστέρι εντός της οποίας είχε εγκαταστήσει τρία (3) πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.

Kοκαΐνη στο Ζεφύρι

 Τα κατασχεμένα



Κατασχέθηκαν -250,8- γραμμάρια κοκαΐνης, -2- καραμπίνες, -3- φυσίγγια και -2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 23-10-2020 στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονη ημεδαπή για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και 37χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί Όπλων. Ακόμη, για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερος 34χρονος ημεδαπός.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών (κοκαΐνης) στη ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε η 31χρονη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Κατόπιν των ανωτέρω, κατελήφθη η 31χρονη να κατέχει και για λογαριασμό του 34χρονου, με σκοπό τη διακίνηση, οχτώ (8) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κοκαΐνη συνολικού βάρους -250,8- γραμμαρίων
  • -2- καραμπίνες
  • -3- φυσίγγια
  • -2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.