16/9/10

Απαγωγή, βιασμός και ξυλοδαρμός Ρωσίδας - Ενώπιον Δικαστηρίου ο 43χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού θα οδηγηθεί σήμερα ο 43χρονος από τη Λεμεσό, που συνελήφθη χθες για την απαγωγή, το βιασμό και την κακοποίηση 33χρονης Ρωσίδας, η οποία εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε σπίτι στην Πάφο, όπου την μετέφερε.
Η Ρωσίδα έφτασε πριν από 15 μέρες στην Κύπρο, με τουριστική βίζα και γνωρίστηκε με τον 43χρονο ύποπτο.
Τα τελευταία τέσσερα 24ωρα ο 43χρονος φαίνεται να την κρατούσε έγκλειστη σε σπίτι, όπου τη βίαζε και τη χτυπούσε.
Η ομηρία της έλειξε όταν κατάφερε να στείλει μήνυμα στη μητέρα της στη Ρωσία η οποία, επικοινώνησε με τη ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία, όπου ανέφερε τι συνέβαινε. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία κατάφερε χθες να εντοπίσει την 33χρονη. Όπως φαίνεται κάποιες από τις ημέρες της ομηρίας της τις πέρασε σε ερημικό σπίτι στην Πάφο, όπου την μετέφερε ο απαγωγέας της. Η 33χρονη φέρει στο σώμα της πολλά σημάδια από κακοποιήσεις και βιασμούς που υπέστη. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της.
Έναν εφιάλτη έζησε στα χέρια του απαγωγέα της 33χρονη Ρωσίδα, η οποία εντοπίστηκε το απόγευμα στο σπίτι όπου την έκλεισε 43χρονος από τη Λεμεσό.
Η γυναίκα έφτασε πριν από 15 μέρες στην Κύπρο, με τουριστική βίζα και γνωρίστηκε με τον 43χρονο ύποπτο. Όμως λίγες μέρες μετά ξεκίνησε ο εφιάλτης, και τα τελευταία τέσσερα 24ωρα την κρατούσε έγκλειστη σε σπίτι, όπου τη βίαζε, τη χτυπούσε. Πώς έληξε η ομηρία της; Κατάφερε να στείλει μήνυμα στη μητέρα της στη Ρωσία η οποία, επικοινώνησε με τη ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία, όπου ανέφερε τι συνέβαινε. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία κατάφερε σήμερα να εντοπίσει την 33χρονη. Όπως φαίνεται κάποιες από τις ημέρες της ομηρίας της τις πέρασε σε ερημικό σπίτι στην Πάφο, όπου την μετέφερε ο απαγωγέας της μόλις αντιλήφθηκε ότι τον αναζητά η Αστυνομία.
Η γυναίκα φέρει στο σώμα της πολλά σημάδια από κακοποιήσεις και βιασμούς που υπέστη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού υποφέρει και από παθολογικά προβλήματα. Η 33χρονη εξετάστηκε ήδη από γυναικολόγο και ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα λέει στην κατάθεσή της. Αύριο ο 43χρονος θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του. Ο ύποπτος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για άλλα αδικήματα και είχε καταδικαστεί για κάποιο σοβαρό έγκλημα.