12/9/10

Αστυνομικό θρίλερ χθες βράδυ στην Αραδίππου

Όλα άρχισαν από ελεγχόμενη παράδοση ναρκωτικών που διευθέτησε η αστυνομία μετά από συνενόηση με τον προμηθευτή, ο οποίος ήρθε από το εξωτερικό, κουβαλώντας μαζί του 12 κιλά ναρκωτικών. Η άφιξη στην Κύπρο έγινε προχθές και ο συνεργάτης της αστυνομίας διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Αρχικά η συμφωνία ήταν το κοντραμπάντο με τον υποψήφιο αγοραστή να γίνει στη Λεμεσό, όμως ο παραλήπτης τηλεφώνησε στον προμηθευτή και του είπε να συναντηθούν σε σταθμό βενζίνης της πρωτεύουσας για να του δώσει τα ναρκωτικά.
Ακολούθησε νέο τηλεφώνημα, που αυτή τη φορά τον έστειλε στην Αραδίππου, αφού όπως του είπε εκεί δε θα τους έβρισκε η αστυνομία.
Χθες ο προμηθευτής πήγε στην Αραδίππου, κάτω από τη διακριτική παρακολούθηση των ανδρών της ΥΚΑΝ.
Ο αγοραστής ήταν εκεί όμως την ώρα που έγινε η παράδοση, άγνωστο πώς, ο προμηθευτής κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και να διαφύγει μαζί με τα ναρκωτικά.
Ο δράστης, αφού χτύπησε σε 3 αυτοκίνητα της υπηρεσίας, τραυμάτισε 3 αστυνομικούς με το αυτοκίνητό του. Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΥΚΑΝ.
Το γεγονός κρατήθηκε μυστικό από την αστυνομία, για πολλούς και διάφορους λόγους και εγείρονται πολλά ερωτηματικά, τα οποία καλείται να απαντήσει το αρχηγείο.