5/9/10

Την τιμητική τους σε ληστείες είχαν χθές τα supermarket

Στην Αθήνα, οδός Ρεγγούκου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε S/M και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από (3) ταμεία και από χρηματοκιβώτιο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.

Στα Καμίνια, οδός Αγχιάλου, άγνωστος δράστης εισήλθε στο S/M και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.

Στην Πυλαία Θεσ-νίκης, οδός Κ. Βάρναλη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.

Στο Δ. Δ. Παλαιάς Επιδαύρου, Δήμου Επιδαύρου - Αργολίδας, (3) άγνωστοι δράστες πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια του S/M και (2) υπαλλήλους, την στιγμή που είχαν κλείσει το κατάστημα και αποχωρούσαν, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500€, (2) κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτ-το ενός υπαλλήλου με το οποίο και διέφυγαν. Δράστες αναζητούνται.