16/10/10

Όχι και το Playstation ρε παιδιά…


Τελικά οι κλέφτες που κυκλοφορούν τελευταία στην Ηλεία δεν έχουν όρια, δεν είναι επιλεκτικοί και τελευταίως αποδεικνύονται πολύ τυχεροί…
Μετά τον Πύργο το Αστυνομικό Δελτίο κατέγραψε νέο περιστατικό με σοβαρή κλοπή κοσμημάτων, αυτή τη φορά στην Αμαλιάδα. Βέβαια συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όμως καταγράφηκε χθες. Από διαμέρισμα τρίτου ορόφου πήραν κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και ανάμεσα σε αυτά αλυσίδες από λευκόχρυσο, παιδικές ταυτότητες, μονογράμματα, ρολόγια, σκουλαρίκια, βέρες, δαχτυλίδια κ.α. Κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ πήραν και από σπίτι στον Κακόβατο, καθώς και ένα «πενηντάρι» που βρήκαν μπροστά τους.
Στο Τραγανό, οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι αλλοδαπής και της έκλεψαν δέκα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια, άλλα δέκα γυναικεία, τέσσερα βραχιόλια, δύο ζευγάρια σκουλαρίκια και πέντε σταυρούς με χρυσή αλυσίδα. Η αξία των παραπάνω είναι 3.000 ευρώ. Στα Άγναντα Πηνείας, οι διαρρήκτες δεν αρκέστηκαν στα 4.500 ευρώ που υπήρχαν στο συρτάρι ντουλάπας στην κρεβατοκάμαρα μονοκατοικίας. Πήραν και το Playstation, μαζί με ένα στερεοφωνικό και ένα ξύλινο τραπεζάκι. Άλλα το Playstation θέλει και κουβέρτα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ,γι' αυτό και πήραν και τα κλινοσκεπάσματα, όλα τα παραπάνω αξίας 2.000 ευρώ.
Στα Λεχαινά ακόμα δεν πιστεύουν οι παθόντες πως ,αλλά κυρίως γιατί, δύο άντρες και μια γυναίκα έκλεψαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού τους 500 τούβλα… Εδώ δεν έχει ουσία το κόστος αλλά το ότι έφτασαν να κλέβουν πράγματα που θεωρητικά δεν έχουν αξία για έναν κλέφτη. Μάλλον ανήκουν στην ομάδα που έκλεψε πλακάκια και κόλλα προχθές στον Πύργο.
Ο σημερινός «μπαξές» του αστυνομικού δελτίου είχε και «μαϊμούδες». Δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν στον Πύργο με 49 ζευγάρια απομίμηση γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών. Οι «μαϊμουδιάρηδες» μας είχαν έρθει από το Αίγιο, όπου μένουν μόνιμα.