11/11/10

Αφησαν 62 κιλά χασίς για να ξεφύγουν




Απογευματινές ώρες της 10-11-2010 σε δασική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Γεωργιτσίου του δήμου Πελλάνας Λακωνίας, κατασχέθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους εξήντα δύο (62) κιλών, συσκευασμένη σε έξι (6) μεγάλες πλαστικές σακούλες, η οποία προερχόταν από παρακείμενη φυτεία πεντακοσίων δέκα (510) δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 06/11/2010, αξιοποιώντας κατάλληλα σχετική παρασχεθείσα πληροφορία, Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διευθύνσεώς μας, εντόπισαν την ως άνω φυτεία και ο χώρος τέθηκε άμεσα υπό παρακολούθηση από ομάδα Αστυνομικών.

Την 12.00 ώρα περίπου της 10/11/2010, προσέγγισαν στο χώρο δύο (2) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι προφανώς τους ενεδρεύοντες Αστυνομικούς, διέφυγαν, εκμεταλλευόμενοι τη δύσβατη μορφολογία του εδάφους καθώς και το ότι γνώριζαν καλά την περιοχή.

Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Σπάρτης και αξιοποιούνται κατάλληλα όλα τα ανευρεθέντα στο χώρο της φυτείας στοιχεία καθώς και οι παρεχόμενες πληροφορίες, προς ταυτοποίηση των δραστών.