4/11/10

Έσκισαν τις τσεπες 82χρονου για να τον ληστέψουν...


Απίστευτο περιστατικό με θύμα 82χρονο, συνέβη το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, στο κέντρο της πόλης. Ο ηλικιωμένος καθόταν σε παγκάκι κοντά στην οδό Πατρών, όταν ένας νεαρός τσιγγάνος και μια ανήλικη τσιγγάνα ...

... του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν από τις τσέπες τα χρήματα. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις δέκα το πρωί και ο 82χρονος σάστισε όταν είδε τους δύο τσιγγάνους να πέφτουν πάνω του. Δεν χρησιμοποίησαν βία, αλλά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος στα 82 του είναι ανήμπορος ήταν αρκετό για να κάνουν τη "δουλειά" τους, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον στρίμωξαν στο παγκάκι και του έσκισαν τις τσέπες για να του πάρουν τα λεφτά, 195 ευρώ που είχε, κατεβαίνοντας στον Πύργο για αγορές στη λαϊκή. Ο 18χρονος και η 14χρονη το ‘σκασαν και εντοπίστηκαν αργότερα από τους αστυνομικούς, που στο μεταξύ είχαν δείξει φωτογραφίες πιθανών δραστών στον 82χρονο.

Όταν προσήχθησαν αναγνωρίστηκαν και πάλι από τον παθόντα, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηλείας την Πέμπτη το πρωί.

πηγή:http://www.iliatora.gr