16/11/10

Μπαράζ εμπρησμών το βράδυ

Στη Μενεμένη Θεσ-νίκης, συμβολή των οδών Α. Στρατιώτη και Φαίδωνος, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από (4) γκαζάκια, στην είσοδο κτιρίου όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Μενεμένης, με αποτέλεσμα να εκραγούν τα (2) απ’ αυτά και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Δράστες αναζητούνται.
Στην Τούμπα Θεσ-νίκης, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από (1) γκαζάκι, (1) πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και στουπί, στην υδρορροή γραφείου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα από την έκρηξη να προκληθούν υλικές ζημιές στην υδρορροή, σε εξωτερική μονάδα κλιματιστικού και σε (1) υαλοπίνακα. Δράστες αναζητούνται.
Στις Συκιές Θεσ-νίκης, οδός Λεχώβου 8, άγνωστοι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό Ι.Χ.Φ αυτ-το, ιδιοκτησίας του Δήμου Συκεών και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε παρακείμενο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτ-το, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Δράστες αναζητούνται.
Στην Πάτρα, άγνωστοι δράστες έθραυσαν το αριστερό εμπρόσθιο φιλιστρίνι και το αριστερό οπίσθιο τζάμι Ι.Χ.Ε αυτ-του, ιδιοκτησίας ημεδαπού και έριξαν στο εσωτερικό άγνωστο εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να καταστραφεί ολοσχερώς το όχημα. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ, η οποία επελήφθη προανακρίσεως.
Στη Βούλα, άγνωστοι δράστες πέταξαν (2) βόμβες μολότοφ, σε αυλή μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Δράστες αναζητούνται.