27/11/10

Πάρτυ κάνουν οι ληστές σε όλη την Ελλάδα


Στην Αθήνα, οδός Δεριγνύ 29-31, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από αλλοδαπό, το κινητό του τηλέφωνο. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, Λεωφ. Αθηνών, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από περίπτερο ιδιοκτησίας ημεδαπής, μικρό χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, οδός Βασιλειάδου 32, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν ημεδαπή, που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το και της αφαίρεσαν (1) φορητό Η/Υ. Δράστες αναζητούνται.
Στις Αχαρνές, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατ-μα τροφίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Διόσκουρων και Πάνος, συνελήφθη αλλοδαπός, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής. Παθούσα μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο.
Στο Κορωπί, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα σιδηρικών και με την απειλή όπλων αποπειράθηκαν ν’ αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, πυροβόλησαν (2) φορές στον αέρα και αναζητούνται.
Στην Αργυρούπολη, Λεωφ. Αλίμου 91, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο, χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στο Περιστέρι, συμβολή των οδών Ευκαλύπτων και Βασιλικών, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Λεωφ. Θηβών 193, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ιδιοκτήτη περιπτέρου, άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Λυσιμαχείας 28, συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν την τσάντα ημεδαπής.
Στη Βούλα, (5) άγνωστοι δράστες με χρήσης σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπό, άγνωστο χρηματικό ποσό. Παθών μετέβη σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
Στη Θεσ-νίκη, οδός Θησέως 26, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 € και προσωπικά της αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται.
Στη Θεσ-νίκη, οδός Καραολή Δημητρίου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ψητοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στην Πάτρα, άγνωστος δράστης με την απειλή συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης, αποπειράθηκε ν’ αφαιρέσει από ημεδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου, χρηματικό ποσό. Παθών συνεπλάκη με τον δράστη ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.
Στην Πάτρα, άγνωστος δράστης τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στο λαιμό ημεδαπή και της αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της τηλέφωνο. Δράστης αναζητείται.
Στη Χαλκίδα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατ-μα τροφίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε άγνωστος συνεργός τους και αναζητούνται.