22/11/10

Ο Αρχικοριός ξαναχτύπησε

Aπο: New Post

Χθες ο αρχικοριός, βρέθηκε στο Γουδή και υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας. Προς δόξα της... Δημοκρατίας! Η ιστορία του Χρήστου Μαυρίκη με την οικογένεια Μητσοτάκη είναι ανεπανάληπτη: Το 1993, μια από τις υποθέσεις που σηματοδότησαν την πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήταν το σκάνδαλο των υποκλοπών, με δράστη τον Χρήστο Μαυρίκη, ο οποίος στη συνέχεια... βαφτίστηκε ως αρχικοριός. Ο Μαυρίκης, υπό την καθοδήγηση του στρατηγού Νίκου Γρυλλάκη- εξ απορρήτων του Μητσοτάκη, παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνομιλίες όλων των κορυφαίων υπουργών! Το αντελήφθη ο (υπό παρακολούθηση) Μιλτιάδης Έβερτ, ο Μαυρίκης εντοπίστηκε και αναγκάστηκε να μιλήσει.
Μπροστάρης στις αποκαλύψεις ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Το τι είπε και κυρίως το τι είπαν οι κασέτες που παρέδωσε με τα... τσουβάλια ο αρχικοριός, χρειάζονται σελίδες επί σελίδων για να γραφούν. Αρκεί όμως να σας πω ότι ο αρχικοριός παρακολουθούσε- εκτός από τους υπουργούς, σύσσωμη την αξιωματική αντιπολίτευση- με πρώτο τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου. Παρακολουθούσε επίσης και τους στενούς συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη, όπως ο Γιάννης Δημητροκάλης.
Ούτε η κόρη του, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είχε ξεφύγει από την καταγραφή των τηλεφωνικών της συνομιλιών!
Ο αρχικοριός Μαυρίκης- παλιός ΟΝΝΕΔίτης από τον Χολαργό, έκανε ρεζίλι τον Κ. Μητσοτάκη και το πλήρωσε με κάποια χρόνια φυλάκιση.
Στη συνέχεια, σε κάποιο τηλεπαράθυρο είπε ότι τα βρήκε με το Μητσοτακαίικο- αλλά ποιος να τον πιστέψει... Έως χθες... Και σήμερα, οι συνεργάτες της Ντόρας -σύμφωνα με το Zooomnews.gr- έκαναν λόγο για προβοκάτσια και τον διέγραψαν! Έτσι ο αρχικοριός είναι ο πρώτος που διαγράφτηκε από τη ΔΗΣΥ.