26/11/10

Τα πιο πολλά θύματα ληστειών καταλήγουν στο νοσοκομείο


Στην Αθήνα, οδός Δωδώνης, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφού την τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι με την λαβή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Παθούσα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.
Στο Περιστέρι, οδός Πελασγίας, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο περιπτέρου το χρηματικό ποσό των 100 €. Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.
Στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Πολεμοκράτους και Ελλανίκου, άγνωστος δράστης προσέγγισε πεζή ημεδαπή και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Η παθούσα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα της, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστης αναζητείται.
Στα Πατήσια,στη συμβολή της Λεωφ. Ηρακλείου με την οδό Αγίου Αντωνίου, άγνωστος δράστης προσέγγισε πεζή ημεδαπή και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο. Δράστης αναζητείται.
Στο Κερατσίνι, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και 25ης Μαρτίου, (2) άγνωστοι δράστες προσέγγισαν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και με την απειλή μαχαιριού, καθώς και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 € και το κινητό του τηλέφωνο. Δράστες αναζητούνται.