8/2/11

Ληστές...μόνιμοι πελάτες στα καταστήματα πλέον


Στα Πετράλωνα, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα S/M και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ταμείο το χρηματικό ποσό των 60 €. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.
Στη Νίκαια, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα S/M και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.
Στην Αρτέμιδα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στο Μαρούσι, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε φαρμακείο και, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στον Πειραιά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.
Στη Θεσ-νίκη, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα S/M, απείλησε υπάλληλο με πιστόλι και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.
Στη Θεσ-νίκη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή πιστολιών και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στο Καράτσι Χανίων, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας μία βαλίτσα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό. Ο προαναφερόμενος υπάλληλος είχε παραλάβει το χρηματικό ποσό από κατάστημα S/M. Δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.
Στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης αφαίρεσε αιφνιδιαστικά το πορτοφόλι αλλοδαπής, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Παθούσα ακολούθησε το δράστη, ο οποίος προκειμένου διατηρήσει τα κλοπιμαία, την απείλησε με μαχαίρι. Δράστης διέφυγε με δίκυκλο μοτ-το και αναζητείται.