23/2/11

Ληστεύουν για να έχουν...

Στο Χαλάνδρι, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στον Άγιο Δημήτριο, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα με είδη δώρων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.
Στο Μοσχάτο, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται
Στον Ασπρόπυργο, άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στον Πειραιά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στις Αχαρνές, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στον Άλιμο, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, οδός Χαμοστέρνας, (5) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και μαχαιριών, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στις Συκιές Θεσ-νίκης, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και άγνωστο αριθμό πακέτων με τσιγάρα. Δράστες αναζητούνται.
Στην περιοχή Χαριλάου Θεσ-νίκης, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από κρεοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού χρηματικό ποσό.
Στη Θεσ-νίκη, οδός Μοναστηρίου, συνελήφθη ημεδαπός γιατί με χρήση βίας, αφαίρεσε από πεζή αλλοδαπή χρηματικό ποσό.
Στη Λιβαδειά Βοιωτίας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.