4/2/11

Δεν σταματούν με τίποτα οι ληστές

Στην Κηφισιά, οδός Αγ. Κυριακής, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στο Κορωπί, 8ο χλμ. Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στο Κορωπί, οδός Αγ. Μαρίνας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Πετρούπολη, συμβολή των οδών Ελαιών και Σεφέρη, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στα Πατήσια, οδός Καβάφη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στη Θεσ-νίκη, οδός Λαγκαδά, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Κηφισιά, συμβολή της Λεωφ. Κηφισίας με την οδό Ζηρήνης, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, γιατί από κοινού με (3) άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από ημεδαπούς, χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) μαχαίρι.