25/3/11

Σκότωσε το παιδί του

Aπίστευτο! Συνελήφθη, στο πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, 25χρονος πατέρας για την ανθρωποκτονία και τη σεξουαλική κακοποίηση της 1,5 έτους κόρης του, καθώς και για τον τραυματισμό του 8χρονου παιδιού του (επίσης κορίτσι), ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία από πρόθεση», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».
Αναλυτικότερα, την 24-03-2011 και ώρα 14.00΄, 24χρονη μητέρα που επέστρεψε στην οικία της (παράπηγμα) σε οικισμό της Χαλάστρας, διαπίστωσε ότι η 8χρονη κόρη της έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ εντόπισε σε λιπόθυμη κατάσταση το 1,5 έτους βρέφος της.
Ενημέρωσε για το συμβάν τους γείτονές της, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Χαλάστρας, ιατρικό προσωπικό του οποίου προσέτρεξε στο σημείο και διαπίστωσε τον θάνατο του βρέφους.
Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.
Επίσης, κλήθηκε και προσήλθε κα. Ιατροδικαστής, η οποία, πλην των εμφανών σημαδιών σωματικής κακοποίησης, διέκρινε μακροσκοπικά και στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης.