1/4/11

Ο "Κίλερ" με το Νο 104


Ο Βασσάρας   ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο δράστη που φέρεται πως είχε πυροβολήσει τον Θ. Κράλλη [φωτο]

Γράφει ο βασίλης χήτος

Την Κυριακή το μεσημέρι στις  13 Μαρτίου αποκαλύπταμε για πρώτη φορά στο  Crimes on air ότι η αστυνομία και οι Μυστικές Υπηρεσίες,  σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες έχουν  καταλήξει στον μεγαλοκακοποιό που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου πήρε την εντολή και  μαζί με τρείς "  μπράβους"  της ομάδας του, έστησαν ενέδρα στον αρχιδιαιτητή  Κύρο Βασσάρα και του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια. Το ερώτημα ΤΏΡΑ  για τα στελέχη της ΕΥΠ –είχαμε αναφέρει χαρακτηριστικά- είναι γιατί για έναν απλό ξυλοδαρμό, χρησιμοποιήθηκε σεσημασμένος κακοποιός που έχει την φήμη πως είναι ""   πληρωμένος δολοφόνος".  Η αναφορά μας δεν ήταν τυχαία αφού είχαμε εξακριβώσει την σημαντική πληροφορία πως το όνομα του μεγαλοκακοποιού είναι στην ογκώδης δικογραφία με τους 217 «προστάτες» της Αττικής.  Ο 41χρονος έχει το νούμερο «104» στην λίστα  «σκούπα» του Τμήματος Εκβιαστών. Το νέο εντυπωσιακό στοιχείο που σας αποκαλύπτει το Crimes on air είναι  πως το άτομο αυτό είχε πυροβολήσει στην Κηφισιά τον Θεόδωρο Κράλλη ο οποίος πολλά χρόνια μετά βρέθηκε κατηγορούμενος στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο   της  απαγωγής  και εκτέλεσης [28-11-1997] του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της φίλης του Σούλας Καλαθάκη. Όπως όμως προέκυψε στο κακουργιοδικείο της Ευελπίδων, όλα τα οργάνωσε ο Παναγιώτης Κράμπης, χρησιμοποιώντας ως «εκτελεστή» τον καταζητούμενο Κερκυραίο  «γιατρό» Ηλιά Μαζαράκη.  Ο 41χρονος πάντως με το νούμερο «104» θεωρείται και ένας από τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία του σωματοφύλακα του επιχειρηματία που είχε στην κατοχή του το «Σκυλάδικο»  μπουζουξίδικο στη Λεωφόρο Συγγρού. Ερευνάται από τις αρχές πάντως και η συμμετοχή του στην δολοφονία του «μπράβου» Νίκου Πούλιου που έγινε στις 31 Μαρτίου στην Γλυφάδα. Υπάρχει και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο που το Crimes on air θα το αναφέρει τις επόμενες ώρες. Όσον αφορά τον ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ  Βασσάρα ωστόσο όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ  στις 31 Οκτωβρίου ο 41χρονος πήρε την εντολή να τον δείρει. Νωρίτερα στο Ολυμπιακό Στάδιο  ο κ. Βασσάρας ήταν παρατηρητής του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, με διαιτητή της αναμέτρησης τον Κάκο .Έφυγε με ΤΑΧΙ από το ΟΑΚΑ και όταν  κατέβηκε στα Καμίνια, του επιτέθηκαν κρατώντας γκλομπ και φορώντας κράνη. Τον χτύπησαν  και προκάλεσαν ζημιές στο ταξί από το οποίο μόλις είχε κατέβει και μετά αφού ανέβηκαν στις μοτοσυκλέτες τους,  εξαφανίστηκαν.

Η ΕΥΠ κατάφερε με τον "  σούπερ κοριό "
να εντοπίσει και τα τέσσερα κινητά "  σκιές"  που ακολουθούσαν τα .. ίχνη του τηλεφώνου του Βασσάρα, από την στιγμή που έφυγε από το ΟΑΚΑ. Οι Αξιωματούχοι της Κατεχάκη όμως επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο κινητό τηλέφωνο, που ήταν σε ανοιχτή γραμμή μ' άλλο κινητό τηλέφωνο, που εξέπεμπε από την κεραία που καλύπτει την περιοχή του Ολυμπιακού σταδίου. Έτσι φέρεται να κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο "εντολέας" με ... ονοματεπώνυμο, του εκφοβισμού  Βασσάρα, δεν ήταν παράγων του Ολυμπιακού αλλά των «πρασίνων». Τα βλέμματα των πρακτόρων όμως τράβηξε ο  " εντολοδόχος"   αφού πρόκειται για διαβόητο κακοποιό και ποινικά κολάσιμο, που τα τελευταία χρόνια κινείται έντονα στο παρασκήνιο.

Το ματς έληξε με 2-1 με νικητή τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και φαινομενικά η επίθεση, μετά τη λήξη,  θα μπορούσε να είχε γίνει από Ολυμπιακούς  όταν ο αρχιδιαιτητής αποχώρησε με ΤΑΞΙ. Οι "μπράβοι" παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση το ταξί το οποίο  μετέφερε τον Βασσάρα  στα Καμίνια, όπου είναι το σπίτι της πεθεράς του, για να παραλάβει τον γιό του.
Του χτυπήματος είχε προηγηθεί ασφαλώς  το … παραπλανητικό για τις διωκτικές αρχές ντέρμπι!