25/5/11

Θανατηφόρο τροχαίο στις Σίσσες


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, στην εθνική οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου στο ύψος των Σισσών από την πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ.

Νεκρή ανασύρθηκε μία 39χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο που σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργαζόταν ως δημοτική υπάλληλος στο Ρέθυμνο, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, στο 99ο χιλ της Nέας Εθνικής Οδού Χανίων - Ηρακλείου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 39χρονη γυναίκα, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, με το αντιθέτως κινούμενο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 78χρονος άνδρας με συνοδηγό έναν 62χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της
39χρονης , τον σοβαρό τραυματισμό του 78χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του 62χρονου συνοδηγού του.Ο 78χρονος λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο συνοδηγός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου

Στο σημείο- καρμανιόλα όπου και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία, επικράτησε για αρκετή ώρα, κυκλοφοριακό κομφούζιο.