30/5/11

"Μαύρα μεσάνυχτα" για τον πιασμένο δολοφόνο






Σ' αυτό το περίπτερο ο 40χρονος εκτελέστηκε χωρίς να φταίει



Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη,  Αλβανός δολοφόνος που τον περασμένο Ιούλιο σε βεντέτα στην οδό Αχαρνών στην  Αθήνα εκτέλεσε  περιπτερά, συνελήφθη από Αξιωματικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και προφυλακίστηκε   για άλλο φόνο που   είχε διαπράξει  τον Νοέμβριο του 2009  απέναντι από τα δικαστήρια της συμπρωτεύουσας, αλλά επί εφτά μήνες  οι αρμόδιοι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής αγνοούσαν, πως ο 27χρονος δράστης που ψάχνουν είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών. 
Οι τρείς νεαροί Αλβανοί  τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο, μέσα σε BAR και έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους στο τέλος της οδού Αχαρνών. Ο 26χρονος και ο 33χρονος επιβαίνοντας όμως σε μοτοσυκλέτα εντόπισαν για κακή τους τύχη επί της Λεωφ. Κηφισού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του 27χρονου, τους οποίους είχε καλέσει για βοήθεια και τότε πυροβόλησαν τραυματίζοντας θανάσιμα τον 24χρονο που ήταν ο συνοδηγός. Ο 27χρονος δράστης, αφού ενημερώθηκε για την επίθεση που είχαν δεχθεί οι φίλοι του, καθώς και την δολοφονία του ενός από αυτούς, ως αντίποινα πήγε στο περίπτερο επί της οδού Αχαρνών 252, όπου γνώριζε ότι εργαζόταν το 40χρονο θύμα (θείος του 26χρονου δράστη) και τον πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο 27χρονος κατηγορείται πως σκότωσε 40χρονο Αλβανό περιπτερά  στις 08.45 το πρωί της 10-7-2010, μέσα σε περίπτερο, που διέθετε το ανυποψίαστο θύμα στην οδό Αχαρνών. Τι όμως ήταν εκείνο που είχε προηγηθεί και εξόργισε τον 27χρονο δράστη?  Μια ώρα πριν  26χρονος ανιψιός του περιπτερά μαζί με 33χρονο συνεργό του, εκτέλεσαν εν κινήσει 24χρονο φίλο του 27χρονου. 
 Και
Και εδώ αρχίζει το ... μπέρδεμα αφού στις  8-10-2010, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 27χρονο δράστη στη περιοχή της Παραλίας Κατερίνης, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, πράξεις που έλαβαν χώρα βραδινές ώρες της 19-12-2009, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, σε βάρος άλλων δύο Αλβανών. Όλο αυτό το διάστημα στην Ασφάλεια Αττικής είχαν "μαύρα μεσάνυχτα" για την σύλληψη του 27χρονου δολοφόνου, που έψαχναν επί μήνες.
Σε βάρος των άλλων δύο Αλβανών, που σκότωσαν τον 24χρονο στην Λ. Κηφισού, εκδόθηκαν Εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται. [Αν και αυτοί δεν είναι κάπου κρατούμενοι σ' άλλες φυλακές?].