27/5/11

Πορνοσταρ αποκαλύπτει ερωτικό τρίγωνο με τον Στρος-Καν

Μία Ιταλίδα πορνοστάρ ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε ερωτικό τρίγωνο με τον πρώην, πλέον, διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Τον συνάντησε σε ένα μπαρ με...
εξωτικές χορεύτριες.

Η Νατάσα Κις, ετών 38, πρωταγωνίστρια αρκετών ταινιών ερωτικού περιεχομένου, χαρακτήρισε τον κύριο Στρος Καν, ευγενικό και γλυκό.

Περιέγραψε πως ακριβώς έπιασε γνωριμία με τον άλλοτε ισχυρότατο πολικό πρόσωπο. Η γνωριμία συνέβη σε ένα πριβέ στριπτ μπαρ στο Παρίσι, πριν από πέντε χρόνια. Το παρατσούκλι, μάλιστα που του είχε προσδώσει ήταν, Τσέγκις Καν. 

Την όλη ιστορία η Κις, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μισέλ Κόντι, διηγήθηκε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Della Sera».

Η ίδια υποστηρίζει ότι σκέφτηκε αρκετό καιρό προτού προχωρήσει στην αποκάλυψη και περιγραφή διαφόρων λεπτομερειών για την γνωριμία τους. Η αιτία που την παρακίνησε να λύσει την σιωπή της, ήταν η απαράδεκτη, κατά την ίδια, συμπεριφορά των μέσων και των αρχών στο πρόσωπο του Στρος Καν, χειρότερα μάλιστα και από έναν δολοφόνο.

Εξιστορεί πως ακριβώς γνωρίστηκαν στο πριβέ κλαμπ. Αντάλλαξαν χειραψία και μάλιστα της συστήθηκε χωρίς καμία συστολή. Η μόνη διαφορά που βρίσκει πάνω του, από τότε, είναι τώρα έχει περισσότερα λευκά μαλλιά. Βρισκόταν στο κλαμπ ακριβώς για το λόγο που βρισκόντουσαν και όλοι οι υπόλοιποι πελάτες, για να πιει ένα ποτό, να φλερτάρει, για ένα χορό και αν κάποιος το επιθυμούσε, αποχωρήσουν για κάτι περισσότερο. 


Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Στρος-Καν την φλέρταρε, απάντησε ότι ήταν πολύ γλυκός και μόνος του στο μπαρ, ενώ η ίδια ήταν με την παρέα της. Σημειωτέον ότι στην ιστοσελίδα της δηλώνει ότι το σεξ είναι αιτία για να ζει. Συνέχισε ότι τον είχε παρατηρήσει να προσεγγίζει μία άλλη κυρία προηγουμένως, η οποία με το βλέμμα της τον απέτρεψε και αυτός δεν επέμεινε. Προσπάθησε και με άλλες αιθέριες υπάρξεις, αλλά χωρίς κάποια τύχει. Αυτό που την προσέλκυσε ήταν ότι ήταν ένας πραγματικός κύριος, παρ' όλες αυτές τις απορρίψεις. Τελικά προσέγγισε την ίδια και μία φίλη της, όπου και αποχώρησαν μαζί για να περάσουν το βράδυ. 


Η εντύπωση που της άφησε ο Στρος-Καν είναι ενός πολύ ευγενικού, μορφωμένου, όχι πεινασμένου για γυναίκες. Συμπεριφέρθηκε και στις δύο πολύ γλυκά, ενώ αυτό που της είχε χαραχθεί στη μνήμη της είναι ότι στο τέλος την πήρε αγκαλιά και κάθισαν. 

Συναντήθηκαν στο συγκεκριμένο κλαμπ μερικές φορές ακόμα, κουβέντιαζαν και μετά γύριζαν σπίτι μαζί για να κοιμηθούν. 

«Άνθρωποι στο βεληνεκές του Στρος-Καν δεν έχουν ανάγκη να βιάσουν μια γυναίκα, μπορούν πολύ απλά να πληρώσουν για αυτό, ή να πάνε σε ένα πριβέ κλαμπ, όπως αυτό του Παρισιού». 

Η όλη εικόνα που προσπαθούν να περάσουν για το πρόσωπό του την αηδιάζει.


Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/05/blog-post_1355.html#ixzz1NWyDb3gG