22/5/11

Φονικό ... για τα μάτια μιας γυναίκας



Φονικό ... για τα μάτια μιας γυναίκας!
Ένας 24χρονος Ιρανός και μία Χανιώτισσα, 46 ετών συνελήφθησαν το πρωί στην Κίσσαμο Χανίων, για τη δολοφονία ενός 25χρονου Αλγερινού, που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μαχαιρωμένος στην Κίσσαμο.

Ο νεαρός, περίπου 25 ετών, βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ  νεκρός σε μάντρα οικοδομικών υλικών. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί το θύμα έφερε μαχαιριές στο σώμα.
Η αστυνομική έρευνα οδηγήθηκε γρήγορα στον ...
24χρονο Ιρανό δράστη, ο οποίος φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα, ενώ κατόπιν τον μαχαίρωσε και τον εγκατέλειψε, αιμόφυρτο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, ο 25χρονος δέχθηκε μια μαχαιριά στην αριστερή θωρακική χώρα και άλλη μία στην πρόσθια κατώτερη δεξιά τραχηλική χώρα, κοντά στη λαβή του στέρνου.

Ο 24χρονος, κατά την εξέτασή του, ομολόγησε την πράξη του με λεπτομέρειες και συνελήφθη.


ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ

Στην ιστορία, όμως, εμπλέκεται και μια γυναίκα, η οποία ήταν παρούσα στην εν ψυχρώ δολοφονία ενώ, μάλιστα, προσπάθησε να κρύψει το δράστη για να αποφύγει εκείνος τη σύλληψη. Πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα που βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και όμως προσπάθησε να αποκρύψει ότι εκεί βρισκόταν και ο 24χρονος, ο οποίος μάλιστα - όπως ομολόγησε - σκότωσε το θύμα.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι το θύμα επιχειρούσε να τη βιάσει, γεγονός, ωστόσο, που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την προανάκριση. 
Ο 24χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Πηγή: CretaLive.gr